dimecres, 26 de juny del 2013

El premi al treball a l'ombra

Ahir al vespre, a l'Auditori Municipal de Vilafranca, es va celebrar la Gala dels Premis de l'Esport 2012-13. Entre els guardonats destacà l'encarregat de material del FC Vilafranca, Modesto Lobato, en la categoria de reconeixement honorífic. Amb aquest guardó, el Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vilafranca reconeix la tasca de persones i/o entitats de la nostra vila per la seva trajectòria o promoció de l'activitat física i l'esport.

Modesto va estar acompanyat en l'acte per la seva família
(foto: La Prèvia)

Modesto Lobato García (16/02/1939, Valdemorales) porta treballant per al FC Vilafranca des de 1978 fins a l'actualitat. És a dir, ni més ni menys que 35 anys al servei del degà penedesenc. En tots aquests anys ha vist passar pel vestidor vilafranquí infinitat de jugadors i entrenadors. La seva feina, sovint poc valorada, és prou important com per a que hagi estat reconeguda. Valgui aquest premi també per a recordar la figura d'aquelles persones que, a l'ombra, han dedicat gran part de la seva vida a servir el nostre club. Sense elles, els 109 anys d'història no tindrien el mateix valor. Gràcies!

1 comentari:

Anònim ha dit...

es el mejor capaz de diferenciar las botas de cada jugador y yo personalmente se me han olvidado las botas en campos de fuera y el martes estaban en el vestuario gracias modesto espero que estés muchos años más en la entidad mil gracias.