dilluns, 24 de juny del 2013

Empat amb Domínguez titular

Catalunya 2 - Yugoiztochen Region (Bulgària) 2
El combinat de Toni Almendros ha sumat un punt que el permet seguir liderant el Grup B de la Copa Regions UEFA i, el més important, dependre de sí mateix per passar a la final.
El partit s'ha posat de cara ben aviat per als catalans quan, al minut 11, Pep Caballé (Europa) ha aprofitat un embolic dins l'àrea per a batre el porter búlgar. Catalunya era amo i senyor de l'encontre però, als 36 minuts, un xut des de fora l'àrea de Bangeev ha equilibrat el marcador amb el que s'ha arribat al descans.
A la represa, un discutit penal sobre el mateix jugador, comés per Joel, l'ha transformat Dimitrov avançant així al conjunt búlgar. Poc després, Óscar Muñoz ha igualat el partit però la remuntada no s'ha pogut consumar tot i que en el còmput global del matx la Selecció Catalana ha estat millor.
Antonio Domínguez, ha estat titular, fent parella amb Vivó a l'eix de la defensa, i ha jugat els 90 minuts. Ha estat a punt de marcar en una rematada de cap a la sortida d'un còrner però un defensor rival ha tret la pilota damunt la línia de gol.

(Imatges de La Xarxa TV)

En l'altre partit del Grup B, Isloch (Bielorússia) ha derrotat (1-0) Olimp (Rússia).
La classificació queda així: Catalunya (4 punts), Isloch (3), Yugoiztochen (2) i Olimp (1).
A la darrera jornada (dijous, 17:30 hores) els emparellaments són Catalunya-Olimp i Isloch-Yugoiztochen. Un triomf asseguraria el passi a la final tot i que un empat podria servir també...

Pel que fa al Grup A, Vèneto (Itàlia) ha vençut per la mínima (1-0) a Qarachala (Azerbaidjan) i ho té tot de cara per ser a la finalíssima del proper dissabte. En l'altre partit, Eastern Region (Irlanda del Nord) i Keleti (Hongria) han empatat (2-2). Els hongaresos necessitaran guanyar els amfitrions per a classificar-se.
Podeu seguir tota la competició  a travès del web de la UEFA.

Gran Reserva: Demà, a les 19:30 hores a l'Auditori Municipal, s'entregaran els Premis de l'Esport de Vilafranca 2012/13 organitzats pel Patronat Municipal Esports. Entre els guardonats, amb el reconeixement honorífic, Modesto Lobato (encarregat de material del FC Vilafranca de 1978 a l'actualitat). Premi del tot merescut!

Vi picat: Una llàstima no haver pogut sentenciar avui mateix el grup ja que una victòria catalana era certificar matemàticament la classificació. De totes formes, confiança absoluta en que dijous s'assoleixi.