diumenge, 16 de juny del 2013

No cauran pas del cel

Poca o nul·la activitat relacionada amb el FC Vilafranca ha tingut aquesta setmana (o, almenys, de la que es pugui saber). La qüestió més important ara és el traspàs de poder entre la Junta sortint, amb Pere Montserrat al capdavant, i la nova direcció del club que encapçalarà Joan Soler "Giró". Sembla que no serà tan fàcil com estava previst ja que abans de fer l'Assemblea es vol deixar solucionat el tema econòmic i aquí radica el gran problema. Des del club s'espera una partida, prevista en l'exercici anterior, per part de l'Ajuntament i aquesta no acaba d'arribar. Esperem que es solucioni tot el més aviat possible de cara a planificar la temporada vinent, esportiva i socialment, de la millor manera possible...


Altres pinzellades a comentar. El Santfeliuenc és nou equip de Tercera en derrotar el Masnou en la promoció d'ascens (3-1 i 1-2). Serà el seu debut en aquesta categoria 108 anys després de la seva fundació. Els del Maresme pujaran també si l'Olot, que va passar ronda en eliminar el Mairena (4-1 i 1-1), assoleix l'ascens a 2a B en la decisiva eliminatòria que li queda per disputar.
Per una altra banda, dissabte vinent la Selecció Catalana Amateur iniciarà la Fase Final de la Copa de les Regions UEFA a Vèneto (Itàlia). El defensa del degà penedesenc Antonio Domínguez figura a la llista de 24 preseleccionats. Si finalment acaba viatjant, des del blog farem un seguiment extens de la competició tal i com ja va ocòrrer en la Fase Intermitja disputada a Ucraïna.

Gran Reserva: Dissabte vinent experimentarem de nou allò que tanta enveja (sana) ens produeix: veure el Camp Municipal de Futbol de Vilafranca ple. Serà amb motiu de la final de la Copa Ràdio Vilafranca 2013 que disputaran el Sant Cugat Sesgarrigues (que derrotà 4-2 el Llorenç) i l'Espirall-Les Clotes (que va vèncer 1-0 La Granada).

Vi picat: Voler recuperar ara allò que vas posar de la teva butxaca per a capricis que no venien a compte o una mala gestió econòmica no és de rebut. Que cadascú assumeixi la seva culpa o els seus errors. No fotem... I no em feu parlar... que ja quasi ho he dit tot.

1 comentari:

08720 ha dit...

Parla parla..No t'ho quedis a dins..