diumenge, 3 de setembre del 2006

Ressaca festamajorenca

FC Vilafranca 0 - UE Poble Sec 1
És difícil definir el partit que ha perdut el Vilafranca davant el Poble Sec (0-1), però un símil amb la Festa Major que acabem de deixar enrera ens pot ajudar a entendre'l una mica millor.
Per començar, la Junta va treure la pols a les tartanes i es va llençar en busca de fitxatges que resolguessin els problemes de l'any passat. La capta va ser prou bona i els jugadors que han arribat (de contrastada categoria) ho tenen tot per no decebre'ns. I no és que hagi començat malament el Vilafranca el partit, ja que en els primers minuts ens ha il·lusionat força (amb dues clares ocasions de marcar) tant o més que la tronada del dia 29, tret de sortida de la més típica. Després ha volgut fer acte de presència el trio arbitral, que a semblança del Concert de Banda, ens ha ofert un recital de xiulet que ha desesperat a jugadors i afeccionats vilafranquins. Ja amb el marcador en contra, els darrers minuts s'han convertit en una cercavila al mig del camp, on els jugadors visitants han aprofitat per oferir-nos el millor del seu repertori de la Mostra d'Espectacles al Carrer posant un teatre exagerat a cadascuna de les seves accions i perdent temps deliberadament. Al final, nova decepció i els afeccionats (aquests si que són màrtirs i no Sant Fèlix!) han marxat cap a casa amb el cap cot i pensant que l'equip pateix dels mateixos mals que la temporada passada: poc gol al davant, nul·la creació de joc ofensiu i manca de concentració al darrera.
No queda més que esperar que canviïn les coses (i la sort també, que fa temps que no acompanya) i en tot cas pensar que això d'avui només ha estat la ressaca d'aquests dies de dormir poc i menjar molt, ja que els socis ja van tenir-ne prou amb la processó de la temporada passada.
No voldria acabar sense esmentar el fet que Vilafranca Televisió, junt amb el FC Vilafranca, ha engegat avui un ambiciós projecte com és el d'emetre els partits en directe des del Municipal. He pogut ser partícip de la retransmissió i vull agraïr a tot l'equip el treball que han realitzat i que m'hagin brindat l'ocasió de col·laborar en un fet com aquest.

Gran Reserva: els afeccionats vilafranquins (el Municipal presentava un bon aspecte per veure el debut a la lliga, però si el joc de l'equip no millora arribarà un dia que acabaran la paciència).

Vi picat: Pozo Izquierdo, col·legiat del Vilafranca-Poble Sec (que a les acaballes del primer temps, no ha volgut veure un clar penal favorable al Vilafranca que haguès pogut canviar el signe del partit).