diumenge, 22 d’octubre del 2006

Fem cas de les estadístiques...?

CD Morell 2 - FC Vilafranca 0
El Municipal del Morell segueix sent un camp infranquejable. Diu el tòpic, que les estadístiques estan per trencar-les; doncs avui no ha estat així. S’han complert totes: mai havia pogut guanyar el degà penedesenc (amb la d’avui, ja són tres derrotes i un sol empat), tampoc ha pogut fer cap gol en aquestes quatre visites (res estrany si sabem del dèficit golejador de l’equip), Rosado ha fet el seu golet habitual (el vuité que li fa al Vilafranca en set partits, tota una "bèstia negra") i el col·legiat Guisasola Llopis segueix sense portar sort a l’equip vilafranquí (una única victòria en nou partits xiulats), tot i que no ha influit absolutament per res en el resultat final.
El Vilafranca ha estat fidel al seu tarannà habitual d’aquesta temporada. Després d’un bon resultat, un de decepcionant. En cap moment ha inquietat al seu rival, només en el tram final de la segona part i quan ja es perdia per 2-0 i el Morell jugava amb nou homes. En definitiva, res que no sàpiguem ni que no s’hagi explicat ja abans.
El partit de diumenge, davant la Montañesa, serà una nova final. De fet, cal començar a pensar que tots els partits seran una final i que la lliga del Vilafranca (almenys de moment i fins que no canviïn molt les coses) està en la lluita amb els equips de baix de la classificació. Deixem-nos ja de pardals al cap i siguem realistes.

Gran Reserva: Diumenge que ve davant la Montañesa el company Joan Sayol (Ràdio Vilafranca) complirà el seu partit 650 retransmetent al FC Vilafranca. Enhorabona, i per molts anys més!!!

Vi picat: La polèmica entre l'Ajuntament, la Fundació Esportiva At. Vilafranca i el CF Hristo Stoitchkov per la discriminació d'horaris al Camp Municipal de Futbol de gespa. (Ho estant pagant qui menys culpa en tenen: els nens).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Son les 12 de la nit de diumenge i no entenc una cosa. Vaig escoltar el partit del Morell i el Vila. Sayol i el seu company al final comentaven el 2-0. He anat a veure el Barça i fa una estona he entrat a la pag de Tot Futbol Català. Posa com aresultat 1-0 i al tele texte també.
Pregunta: A veure si serà veritat que Sayol no comenta els partits ajunstant-se a la realitat?
Va ser un 2-0 com ell deia o 1-0 com diuen els mitjans d'informació ?

La prèvia ha dit...

A FutbolCatalunya.com deuen tenir la font malinformada (per cert, la mateixa que al TXT de TV3). Et puc assegurar que ha estat 2-0 (amb gols de Tico i Rosado). Ja en va tenir prou el Sayol amb els comentaris de la setmana passada... que només falta que li busquem les pessigolles una altra vegada...

Anònim ha dit...

Sembla ser que a Morell es va fer un bon partit, amb oportunitats per marcar, però la polvora estava mullada, fins i tot jugant amb superioritat als deu minuts finals de partit.
Els gols del Morell van ser, un de falta diracta, amb 4 homes a la barrera en, lloc de 5 com és habitual i una super jugada de Rosado, de contratac, en un xut llarc del porter. On era el defensa que el marcava.?
Tant sols desitjo que si es perd a fora, ara ja es sàpiga guanyar a casa i sumar tres punts davant la Montanyesa.

Anònim ha dit...

j.sarró,

pel que fa a les retransmissions del Sayol, si et refereixes al que deia "falconer" en un altre fòrum, no crec que desvirtui el partit, simplement que ningú veu el partit de la mateixa manera, és obvi. Una altra cosa, és que no digui quelcom per diplomàcia, ja se sap que certs comentaris hi ha gent que els hi cou massa.

El tema del joc de l'equip, no entraré a valorar-lo ja que ahir no el vaig veure, i després pel que vaig sentir i he llegit al blog és més del mateix.
El tema tractat en el Vi picat, és molt delicat, només diré que no s'hauria de discriminar a ningú per tenir més antiguitat que altres, no ha estat així fins ara (o abans es discriminava a l'Atlètic per tenir 50 anys menys que el Vilafranca?) i no ara han de canviar les coses. L'Ajuntament, crec que s'està implicant massa en el projecte i a lo millor surt escaldat. Està bé donar-hi suport, però han de deixar fer als coneixedors del tema.

Anònim ha dit...

Ahir vaig poder anar al Municipal a veure el partit d'Amics del Hristo Stoichkov contra la Selecció de Veterans del Penedès. Volia felicitar al CF Hristo Stoichkov, pel vespre tan entretingut que ens van oferir, i desitjar-los molta sort en la seva nova etapa. Els seus èxits, seran també beneficiosos pel nostre FC Vilafranca.

Anònim ha dit...

Jo també vaig poder assistir a la presentació de l'escola de l'ex jugador del barça, gaudint d'una colla de joves i nens (i pares) que els queia la bava. Segons vaig entendre,les posicions entre el que en podriem dir les parts, es van apropar i jo també em vaig sentir satisfet ja que en ambients futbolistics intims sempre havia comentat que en discussions d'aquests tipus, sempre s'acava produint una nagociació i un apropament i si s'hagués començat per aqui no hagués calgut remanar tant la xocolata.
Hi havia algú que deia que l'enemic l'has de tenir aprop i controlat i penso que això no s'ha sapigut fer des d'un principi. Si per alguns "l'enemic"era l'escola del Hristo s'havia de negociar des del primer moment, mes pensant amb els nens que no pas amb els interessos, primer dels grans i finalment pel que sembla polítics.