diumenge, 19 de novembre del 2006

Líders un quart d'hora

UD At. Gramenet B 1 - FC Vilafranca 2
Són els quinze minuts que han passat des de la victòria del Vilafranca en el partit al Municipal de Santa Coloma fins que ha acabat el partit al camp del Cassà, passant aquest per un punt a la taula a l'equip vilafranquí.
Val a dir però, que a aquestes alçades de temporada el liderat és merament anecdòtic i que el realment important és haver assolit la quarta victòria consecutiva i estar ben posicionat als llocs capdavanters. És més, a vegades és millor així, ja que sol passar allò que tots els equips esperen jugar amb el líder per plantar-li cara i donen el màxim per guanyar-lo.
És evident que l'equip està en estat de gràcia i que la sort acompanya (i que no canviï!!!). Avui, sobreposar-se al gol en contra i a quedar-se amb un home menys només començar la segona part té molt de mèrit, i demostra que l'equip sap patir quan la situació és complicada i disfrutar quan tot ve de cara (com va ser diumenge passat). Amb la millora en aquests aspectes, es demostra que l'equip ha après dels errors comesos a principi de temporada, una gran virtut en el creixement d'un equip com és el cas del Vilafranca.
En resum, segona "etapa alpina" passada amb gran nota i diumenge que ve davant el Tortosa (rei de l'empat amb 8 en 13 partits) nova prova de foc de cara a "l'etapa reina" (d'aquí quinze dies a Cassà, amb tot el que comporta aquest duel marcat per la gran rivalitat existent en les dues darreres temporades sumada al bon moment d'ambdós equips). No volguem còrrer massa per això i anem pas a pas: guanyar diumenge i després Déu dirà!

Gran Reserva: Va de porters avui (Sergio, de la Grama, pel regal en el segon gol al minut 89, i Massana, que tornava a ocupar lloc a la banqueta vilafranquina per si de cas. Aquest si que és un "gran reserva").

Vi picat: La col.legiada Ana Zardaín López ha tornat a fer de les seves. Si els precedents amb el Vilafranca ja eren "sospitosos"... avui amb la rigurosa expulsió de Capilla i el gol local precedit d'una clara falta que no ha volgut veure, ha deixat clar que això de l'arbitratge no és el que se li "dóna" millor.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del liderat, ves...es anecdòtic, com bé dius el que compta es el pròxim contra el Tortosa, i no perdre, que estem molts amb 4/5 punts, i lo bo si empates a Cassà, per exemple, es que el Cassà deixarà de sumar-ne 2.
Doncs ànims als nois i sort!!
PD: El Fofana juga amb la Fundació ara??

Anònim ha dit...

Veieu com tenia raó. Pel que vaig escoltar en els troços a Radio Vilafranca i pel que llegeixo al Vi picat, la Zardain va tornar a fer-ne de lse seves. El que m'ha agradat del Vila és que, contra el lider i contra la Zardain va saber guanyar.
Per cert, on son els que demanaven la dimissió del "mister" del Vilafranca, aquell "incompetent que no en te ni idea i no sap plantejar els partits".
Paciencia, paciencia !!!

Anònim ha dit...

Oleeee vila ole!!!!! poc a poc, aixo va agafan color. Diumenge tots a una! Felicita els jugadors i el mister, s'ho mereixan. I ara a pensar en el Tortosa....

Anònim ha dit...

Per alguns comentaris de radio del diumenge al matí i per algunes croniques a diaris esportius, el Vilafranca va fer poca cosa per guanyar, va tenir sort i va ser la Grama qui ho va fer tot malament. No serà que, un gran Vilafranca tal com va succeir a camp d'un altre lider, el Cornellà, va controlar tant el partit que no li va deixar fer res al lider i màxim golejador? i no és que la Grama ho hagi fet malament, el Vila ho va fer molt bé i va tenir un premi final lluitant davant un bon equip i una mala col.legiada.

Anònim ha dit...

Mireu el que us dic, el Vila a fet un partit correcte, molt ben llegit, tant en actitut com en poscionament, en cap moment va deixar moure ni treballar amb comoditat al rival i cal tenir en compte, que el equip contrari ostentava un lideratge tant de gols com de joc i el Vila va ser capaç de minimitza'l fins la última expresió.
Cert és que l'arbitratge no va acompanyar gens (no es pot admetre de cap de les maneres que personatges d'aquesta mena distorsionin la competitivitat i trenquin la dinàmica tant positiva que es portava a terme entre els dos equips jugant de tu a tu, utilitzant cadascú les seves armes, fins que vàren arribar les decissions "surrealistes" d'una persona que no sap fer el que se li encomana: -arbitrar-.
Pel que fa el Vila continua fen un joc del tot coherent, amb criteri, ben posicionat, concentrat amb la feina, sense concessions al contrari al qual se'l pressiona al màximm...en fi un partit com hi dit al principi molt correcte, davant d'un lider.
Com sempre pau i què duri!!

Anònim ha dit...

Si tant malament ho hagués fet la noia arbitre el Vilafranca hauria perdut. No entenc que guanyant encara es critiqui a la col.legiada. Si va expulsar a un jugador debia ser perqué ho mereixia i si al Vilafranca li van marcar als 47 de la 1ª es per mala sort i toca aguantar, a mes, també van marcar el segon els vilafranquins al min.90 i de regal.

Anònim ha dit...

Companys, enguany estem de sort, i esperem que duri, però portem dues victòries seguides a fora en els últims minuts, senyal inequívoca que l'equip lluita fins el final, però hem de mirar de resoldre abans i no patir tant (que acabarem tots amb un infart).
El que dius "mans netes", l'àrbitre (sigui home o dona) s'ha de valorar pel que fa sobre el camp, no pel resultat del teu equip, i justificar una derrota amb l'àrbitre només ho fan els perdedors, aquest cop ho va fer malament, i tot i això el Vilafranca ho va fer bé i es va imposar a la circumstància, i s'ha de dir "clar i català".

Anònim ha dit...

Felicitats VILA, ja veuras com a partir d`ara, els Diumenges serem mes X animarte , espero k no sigui flor d`un dia i k puguen aguantar fins el final, k cony i tornar a la 3ªdivissio, k ja en tenin ganes, preparat VILANOVA,k el derbi ja comenca a estar servit..per ser, el "Presi" ja fa mes bona cara, enhorabona

Anònim ha dit...

Hola sasgas, el Vilanova ja cal que es prepari, però per jugar a 2a Divisió B. Per sort, potser jugarem al Mini Estadi ja que sembla que baixarà el Barça B.

La prèvia ha dit...

Gran entrevista la d'aquesta nit a Ràdio Vilafranca al jugador gallec Jacobo Garea. Molt coherent en tot el que ha dit, conscient de que l'equip no va estar a l'alçada a principis de temporada, destacant la "pinya" que hi ha en el vestuari i que ha estat molt ben rebut pels companys. A més, ha volgut que l'entrevista fos en català i ha emplaçat al Sayol a que en poc temps es "llançarà" a parlar una mica en el nostre idioma (tot un exemple d'integració). Aposta per l'ascens però des de la humiltat i el treball del dia a dia. I així ha de ser...
sasgas i vil4fr4nqu1: preneu exemple i aparqueu una mica l'eufòria.

Anònim ha dit...

Pot ser si que aniria be que pujés el Vilanova, ja que (eufories a part) si el Vila també pùjes podria aprofitar molts jugadors vilanovins que pot ser no estan capacitats per segona B però son bons terceres i per tant es podria fer un bon equip.

Anònim ha dit...

com esta el bolg...hem pasat de no valdre per res a pujar a 2ª B!!! ja esta be, pero diumenge hem de fer que l'equip es senti recolzat desde la grada, pasi el pasi al camp, que sempre no farem cinc gols.hi haura moments durant la temporada que necesitara el nostre ale, aixo de cara a poder pujar tambe es important...forÇa vila!!!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies a "La Prèvia" per considerar -gran entrevista- la d'aquest dilluns, el cert és que sempre el mèrit s'ha de dònar a l'interlocutor, que va aportar molt i molt, enriquint d'allò més, el contingut de la mateixa amb les seves respostes totalment argumentades, jo particularment m'hi trobat comode, molt a gust i amb aquest comentari no vull desmereixer, ni de bon tros, les altres entrevistes que hi tingut la sort de poder realitzar.
Un consell d'amic, les eufòries son males conselleres, anem fent sense urgències, doncs, tornarem a perdre partits per què no hi ha res fet, el més important és treballar, treballar, treballar..i després seguir treballant, sent conscients de que sembla que estem en el bon cami.
Hi ha un punt d'inflecció positiu, un abans i un després en la millora de l'equip, s'ha guanyat en confiança i nosaltres hem d'ajudar animant, donant suport i intentant que l'entorn no afecti negativament...ara és l'hora companys!!!
Com sempre pau i que duri!!!

Anònim ha dit...

Hola "oreimesa", potser no s'han entés bé les meves paraules, el que deia era que qui pujaria a 2a Divisió B seria el Vilanova, que va líder en solitari a Tercera, nosaltres si pugem a 3a ja farem prou, no volguem còrrer tant. Força Vila!!!