diumenge, 26 de novembre del 2006

Reis de l'empat i Reis d'Orient

FC Vilafranca 1 -CD Tortosa 1
Un gol de Juan Carlos, aprofitant un refús d'una falta a dos minuts del final, ha permés al Tortosa (rei de l'empat, amb 9 en 14 jornades) igualar un partit que tenia guanyat el Vilafranca i que ha regalat de manera incomprensible.
Avui, després de quatre victòries consecutives (alguna afortunada, val a dir-ho també), s'ha perdut una oportunitat d'or per col·locar-se en posicions d'ascens ja que dos dels rivals directes (Manlleu i Cassà) han ensopegat en les seves respectives sortides. Tot i no fer un gran partit, m'ha donat la sensació que el Vilafranca és superior al Tortosa i que si hagués estat una mica més encertat, la victòria no s'hagués escapat. De totes maneres, els tortosins han estat un rival molt difícil de superar i han demostrat el perquè són l'equip amb menys derrotes acumulades.
En la meva modesta opinió, amb el gol de Jarabo al primer minut de la segona part, ha faltat control al mig del camp, coherència en la distribució i donar sortida a les puntes per tal de buscar en algun contracop la sentència. El partit s'ha tornat travat, amb faltes constants (quasi totes en contra del Vilafranca) i es veia a venir que en alguna jugada l'equip del Baix Ebre assoliria igualar l'encontre.
Malgrat considerar el resultat una ensopegada (més que res per com ha anat el partit), s'ha avançat un lloc a la classificació i tot queda a expenses del partidàs de diumenge que ve al camp del Cassà (tercer a la taula i empatat a tot amb el Vilafranca: punts, gols a favor i gols en contra).

Gran Reserva: La iniciativa de l'spònsor del Tortosa d'acompanyar l'equip en els seus desplaçaments i obsequiar al públic al sortir del camp amb una bossa de mandarines. Tot i aixó, no ens treuran el mal sabor de boca que ens ha deixat el matx.

Vi picat: Després del gol de l'empat, els jugadors tortosins li han dedicat unes paraules a un dels assistents, fet que no ha entés ningú, i que han acabat amb dos jugadors i el segon entrenador expulsats amb vermella directa en el que ha estat una justificació de l'àrbitre a la seva mala segona part on ha cosit a faltes al Vilafranca.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig anar al Municipal a veure aquest partit i penso que l'empat no es un resultat desajustat als merits dels dos equips. Per a mi el millor jugador del Vilafranca va ser el porter, es clar que si Jarabo hagues xutat dins en lloc de l'escaire, el 2-0 hauria fet que els tres punts es quedessin a casa.

Anònim ha dit...

Sabeu que vaig menjar diumenge a la nit després de sopar?
efectivament mandarines de Tortosa.
Al sortir del camp Agrofruit Export, S.A. va regalar bosses d'aquest tant bo citric.
Ves, si algun empresari penedesenc tingués la mateixa iniciativa promocional del vi penedesenc, podria regalar petites ampolletes de vi.

Anònim ha dit...

Bueno, només vam empatar però seguim estant al pom de dalt. El que emprenya és que tothom, menys qui ho havia de veure, veia venir que reculant l'equip, ens acabarien marcant i així va ser. Ara a guanyar a Cassà un partit en qué hi ha en joc molt més que 3 punts, Força Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

Tant sols una dada, el fet de que el Vila sigui tercer vè donat per que està empatat a tot amb el Cassà menys en la quantitat de partits guanyats en el què portem de temporada. Això, i només això, fa que en aquests moments el nostre Vila, malgrat estar empatat amb d'altres equips estigui en situació d'ascens. Amb els altres equips la diferència és de gols a favor, que afavoreix al Vila.
Pel que fa al partit, el teniem guanyat i una mala lectura del mateix, per part dels jugadors, a fet que s'empates; no es pot recular tant les lineas, perquè dònes massa ventatge al contrari, ni tampoc has de correr tant a l'hora d'el·laborar les jugades (s'ha de ser més cerebral), perquè acabes fent concessions pagant-les cares.
Epp!... no baixe'm pas la guardia que la palla và cara!!!.Pau què duri!!

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

per tal de completar la prèvia del partit de diumenge que ve a Cassà i sumar més "ingredients" (si és que fa falta, donats els precedents i la classificació actual) miraré de donar cada dia una dada nova.

La dada d'avui:

S'enfronten el millor equip de la lliga com a local (junt amb l'Igualada) i el millor com a visitant.
Cassà (17 Punts / 5 PG - 2 PE - 0 PP / 14 GF - 5 GC)
Vilafranca (13 Punts / 4 PG - 1 PE - 2 PP / 10 GF - 7 GC)

Anònim ha dit...

Ei la prèvia, ets un crack! Cada vegada et superes, ho saps tot! Jo faig la meva aportació de cara a animar el cotarro. Podriem copiar la idea del Tortosa i fer un obsequi en els desplaçaments. Ho tenim difícil per això, perquè CAIXA PENEDÈS hauria d’obrir una llibreta a cada espectador i LEVEL podria regalar pisos (que pel preu que estàn ja ens aniria bé a tots). Ara com que això és impossible, tinc una idea més realista: a la sortida del Camp de Cassà obsequiar-los amb una bona botifarra! I si són de CARNS UBERNI, millor! Força Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

Oleee vila, en zona d'ascens, ancara q tot esta molt igualat. Diumenge a cassa quin partidasssss Ah i a cassa d'obsequis pocs q ja veuras com ens tractaran.

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

aquesta dada no convida a l'optimisme, però...

La dada d'avui:

La darrera victòria del Vilafranca en lliga en terres gironines data del 15/12/2002:
FE Figueres 0-1 FC Vilafranca (1a Catalana - Jorn.15)

És més, dels darrers quinze desplaçaments a la comarca de Girona, només s'ha guanyat l'esmentat partit.

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

ull amb aquesta dada!!! significativa si més no,...

La dada d'avui:

El Cassà és l'equip de 1a Catalana que li han xiulat més penals a favor (5 concretament, 4 a casa i 1 a fora). Per altra banda al Vilafranca encara no li han xiulat cap.

Anònim ha dit...

Tots sabem la pressió que execeixen els jugadors i els aficionats del Cassà, és obvi que un àrbitre davant el dubte xiuli el penal. A més veig que el àrbitre que ens ha tocat ha xiulat dos penals a favor del local i cap a favor del visitant, ja veig que ens tocarà patir i haurem de vigilar molt dins l'ària.

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

La dada d'avui:

Condis i Kourouma (actualment lesionat) són els únics supervivents de l'onze inicial que saltà al camp del Cassà en el partit de tornada de la promoció d'ascens la Temporada 04/05. Com a suplents, també jugaren aquell partit de l'actual plantilla Eloi, Fofana i Moral.