diumenge, 12 de novembre del 2006

Tripartit !!!

FC Vilafranca 5 -ADC Manlleu 1
Montañesa, Granollers i avui Manlleu. Tres victòries seguides, que degut a lo igualada que esta la categoria (del primer al desè classificat només hi ha tres punts), posen l'equip al pom de dalt de la classificació en la lluita per l'ascens.
Avui, la notícia en àmbit vilafranquí era la mort el passat divendres del vicepresident Jordi Soler Olivé. Una lamentable pèrdua, d'una persona que va estar vinculada des de 1966 al club dins la Junta Directiva (exercint de vocal, delegat, secretari tècnic i vicepresident) fins a mitjans dels anys vuitanta. Posteriorment, l'any 2002, amb la tornada a la presidència de Pere Montserrat ocupà de nou el càrrec de vicepresident fins a l'actualitat. Per aquest motiu, els jugadors, conscients a més de la importància del triomf, han sortit hipermotivats de cara a dedicar-li la victòria al "Jordi de la SEAT", com se'l coneixia habitualment. Tot basat en una pressió constant sobre el contrari (destacant la feina impagable de Sylla), efectivitat de cara a porta (solucionant així un dels mals que arrossegàvem en anteriors jornades) i solvència defensiva (acompanyada de Marc Ramírez, que amb les seves bones intervencions sota els pals està demostrant el perquè del seu fitxatge).
Després de salvar el primer dels quatre grans escolls que venien, la setmana vinent visita al camp del líder (Gramenet B). Un partit per no perdre-se'l!!!

Gran Reserva: El fet que els autors dels gols hagin estat cinc jugadors diferents demostra que ja que no disposem d'un golejador que asseguri els 15-20 gols que demanem per temporada, aquest dèficit es subsana amb una plantilla compensada on ningú pot adormir-se i on la diferència entre "cracks" i "classe mitja" cada vegada és menys (per bé de l'equip!).

Vi picat: A banda d'en Jordi Soler, també ens ha deixat aquesta setmana un dels socis més antics del club (des d'octubre de 1955), en Francesc Escudé Sogas. Valgui el blog d'aquesta setmana per homenatjar-los. (D.E.P.)

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran Vilafranca avui! S'ha merescut guanyar el partit. A veure que podem treure del camp de la Grama B!

Anònim ha dit...

Per fi, poden felicitar a tota la familia del Vila, 1.- Al Manel, enhora bona pel plantejament, jugar x baix , pressio molt al davant, encert als canvis, sobre tot la entrada de Esteban, etc etc i espero k a partir d`ara se li recunegui una mica mes la seva tasca, per alguna par de la aficio.
2.-Sylla a la primera part,efectiu de cara al gol,i anulant al servell del Manlleu Baruc.
i 3.- La entrada de ESTEBAN, cuant pitxo estaban 3-1,rapidesa y efectivitat davant, marcan un gran gol.
El millor partit a casa de la temporada, ja no en de anar a fora x veura un gran VILA, k segueixi la festa................

Anònim ha dit...

Quin partidàs avui al Municipal. He xalat com feia temps que no ho feia. M'agradaria tornar a veure el partit, no sé si des d'aquí és un bon lloc per fer-ho pero demanaria a Vilafranca Televisió que repeteixin el partit, o si no que treguin un DVD amb el 3de8, com fa l'Sport amb el Barça.
Estaria bé repetir els partits per la tele per poder veure les jugades polèmiques i els gols, podria ser el mateix diumenge a la nit o algun altre dia.

Anònim ha dit...

Encara no sé si va ser que el Vilafranca va fer un gran futbol o que el Manlleu tenia la pajara. Segur que ni tant bo és el Vilafranca ni tant dolent el Manlleu, es més, el Vila va tenir set oportunitats i va fer cinc gols i ja sabem que no sempre es així.Una flor no fa estiu i cal seguir treballant. Estem a dos punts del lider i com diu la previa del 1 al 10, tant sols tres punts.

Anònim ha dit...

VAYA PARTIDO EL DE AYER 5-1. AHORA RESULTARÁ QUE LOS JUGADORES HASTA AYER SE COLUMPIABAN, A VER SI SE PONEN LAS PILAS PARA EL RESTO DE LIGA, SOBRE TODO LOS CRAKS.

Anònim ha dit...

Oleeee vila!!!!!tots a una, ahir vaig veure comunio, equip aficio, i aixo es la clau del exit. Ah i m'agradaria resaltar l'homenatge dels jugadors els amics que ens han deixat aquesta setmana...sobre tot al Jordi Soler, que era el vicepresident, i deuria tindre molt de tracte amb el planter.

Anònim ha dit...

Doncs quina golejada,esperem que a partir d'ara el Vilafranca segueixi una linia mes regular i es mantingui en els llocs capdavanters. S'ha passat del negre al blanc en 3 setmanes i espero que es continui en aquesta linia positiva. El fet que històricament aquesta categoria sigui tan igualada fa que tenint una ratxa com la d'ara passem a pensar en pujar de categoria quan fa 3 setmanes tots veiem el descens a tocar.
M'ha agradat escoltar el Sylla una estona per ràdio vilafranca,és el nou makelele del penedès!

Anònim ha dit...

ha parlat sylla? no he pogut sentir la radio. que ha dit?

Anònim ha dit...

Bé, la única conclusió que es pot treure de l'entrevista a Sylla és que el seu ídol futbolística és MARADONA. La resta d'entrevista ha estat molt normaleta, crec que en Sayol pel problema que té Sylla amb l'idioma no li ha volgut complicar gaire i només havia de dir que sí a tot.

La prèvia ha dit...

Hola, a veure si puc contestar-vos a tots,

sasgas, Tens raó. Sylla per mi també va ser el millor del partit i Esteban va sortir en el moment idòni (a més, crec que és un jugador que actúa millor com a "revulsiu" que sortint de titular).

vil4fr4nqu1, També m'agradaria que repetissin el partit del Vila per VTV (sempre podem tirar de video, no?). Ara bé, tant com que El 3 de Vuit editi un DVD... no ens creiem ara que som el "dream team" que a veure si diumenge ens tornaran a la crua realitat. Humiltat...!!!

s.l.d, Sempre s'ajunta tot, a tu et surt tot rodó i al rival no li surt res. Però el Manlleu a mi tampoc em va semblar un mal equip (pitjors són altres equips que han passat com la Montañesa o el Poble Sec).

passió, Ja que està tot tant igualat s'ha de procurar ser més regulars. Així aprofitarem les ensopegades d'uns i altres. El que està clar és que si no dones en cada partit el 100% pots perdre amb qualsevol equip i a l'inrevés, si vas a totes ets capaç de guanyar a qui se't posi per davant.

oreiparchi, Sylla ha parlat poc peró és veritat que ha dit que de petit admirava a Maradona per que el seu pare li va inculcar aquesta admiració.

Des d'aquí una suggerencia pel company Joan Sayol: igual com vas batejar a Fofana com "Fofi Jordan" des d'avui Sylla podria ser "Dieguito", no?

Anònim ha dit...

Hola companys, com disfrutem...eh!, jo tambè tenia ganes de veure un partir com el de diumenge, més què res per l'afició que la pobre estava una mica abandonada.Feia falta un partit així, per guanyar confiança i credibilitat amb els teus socis i aficionats, doncs , fins a les hores, el comentari més generalitzat era posar en questió, o bé els jugadors, o si no, al mateix "mister". Ni és tant blanc ara, ni era tant negre abans, doncs , com tots els colors hi han matissos, l'important (i jo ho he dit sempre), és què s'ha de tenir paciència i anar de mica en mica que no cal cremar les naus a les primeres de canvi. Els bons projectes neixen, es milloren, es transformen, es consoliden...i s'en gaudeix d'ells; però sempre es necessita un temps per fer·ho realitat i moltes vegades noel sabem donar.
Per cert gran partit de "Dieguito" el diumenge...Eh! La Prèvia?.En fíi com sempre pau i què duri!!

Anònim ha dit...

jo ho tinc clar, tenim una bona directiva, uns bons tecnics, un bon planter...i hem de ser la millor aficio. Pensem que el vila esta a dos punts del lider, l'espirall lider, la fundacio amb nois joves de la cantera fen un gran paper, nomes falta que l'aficio del penedes desperti i amb paciencia arribaran els resultats. força vila, visca vilafranca!!!!!!

Anònim ha dit...

Tens raó oreimesa, des de la Directiva s’està fent una bona feina, quan el mister estava a la corda fluixa se li va donar confiança i ara estem recollint els fruits. Per altra banda, hi ha sponsors que col·laboren amb el club i la única assignatura pendent seria la “missió impossible” de fer que baixi gent al camp, la gent de Vilafranca és així... Les entrades són molt cares, però està igual a altres camps de 1a Catalana, potser s’hauria de fomentar el fer-se soci que garantiria a més un futur al club. Malhauradament la setmana passada ja ens van deixar dos socis més.

Anònim ha dit...

Estic esgarrifat. Quan em vaig enterar que al camp de la Grama hi haurà la col.legiada Zardain, ja tremolo. Fa anys que la conec, no acostuma a tenir sort en les seves decisssions, a la premsa dels dilluns sempre se la puntua baix i davant un partit, no saps mai si anira a favor d'un o de l'altra. En general mostra un nivell bastant baix. Ja veurem que passa, tant de bo em tregui la raó.

Anònim ha dit...

No m'acava d'agradar el mot de Dieguito per a Sylla.
Es diu Soriba Sylla i pot ser m'agradaria mes Pibito Sylla (per mantenir la relació amb Diego A.Maradona).
Animeu-vos "bloggers" i poseu nom a aquest gran jugador que ens donarà moltes tardes de bon futbol

La prèvia ha dit...

Hola s.l.d.,

És veritat. Tot i que vaig ser jo qui li vaig proposar el mot de Dieguito a mi tampoc m'acaba de fer el pes. Què us sembla "Diego Armando Sylla"? Més que res, perquè el "pibito" ja el relacionem amb el Saviola del Barça, no?
Ja posats a fer suggerències, que el Sayol quan en Sylla torni a marcar que canti el gol dient alló de: "...Sylla!!! Sos macanudo, que bueno que viniste!!!".

Anònim ha dit...

... o també fer un cantic dient
Goooooool, gol del Guineà, gooool de Soribà.
... o, gol del Vila, ha marcat el Sylla.
... o, mira, mira, mira, un altre gol del Sylla.
... o el nen de Konacry, el nen Guineà, ens ha tornat a marcar.
... i ara que practiqui el Sayol, que ho fa molt bé quan vol.

Anònim ha dit...

Hola què tal, que us penseu què el Sayol no te res més a fer què anar recollint les "sugerències" tant amables del "nostrats sugeridors", què no teniu feina? doncs, tranquils què jo us en dòno.
Haurieu de fer com una mena de terna de mots per tots i cadascun dels jugadors del Vila i montar una enquesta participativa entre tots els "bloggers", què us sembla?.
Fins i tot la farem extensiva a la ràdio per tal què s'hi apunti el màxi de gent.
I ara a treballar, què ja toca!!!
Com sempre, pau i què duri!

Anònim ha dit...

Esperem que demà al camp de la Gramenet, el Sayol pugui provar les quatre sugerències, una per cada gol del Sylla.
El Soriba s'està convertint en un ídol de l'afició vilafranquina, i ja veig d'aquí a uns anys, algun blogger amb el mot de "oreisylla" seguint la moda dels fans del "Parxi Atsarà" i de "Sergio Mesa".