diumenge, 5 de novembre del 2006

Vot de confiança

EC Granollers 1 - FC Vilafranca 2
Crec que se'l mereix l'equip, i sobretot l'entrenador, després de la victòria agònica al camp del Granollers amb el gol d'Eloi al minut 92. I dic l'entrenador (a qui des d'aquestes línies sempre he defensat) perquè ha sabut aguantar la pressió que queia sobre ell degut als mals resultats i s'ha sobreposat a aquesta delicada situació. Ho ha fet ademés, de la manera més valenta: seient a la banqueta a qui no estava donant la talla i confiant en els homes que estaven més en forma en aquell moment. I aixó té molt mèrit, si sabem que molts dels jugadors nouvinguts se'ls suposava que hauríen de jugar ja quasi per "contracte". També ha sabut canviar a temps el sistema de joc respecte a com va començar la lliga, amb una disposició més adient a les característiques dels jugadors que hi ha a la plantilla (ja sabem que els sitemes els fan bons els jugadors) i es veu l'equip més cohesionat. L'única cosa a "recriminar" podria ser que en certs moments de partits, a les segones parts, quan l'equip ha anat per sota del marcador, els canvis introduïts no han donat resultat a l'hora de canviar la dinàmica i capgirar els marcadors adversos, però està clar que en aquesta vida ningú és perfecte. Tot i aixó, podem estar tranquils perquè en la meva modesta opinió tenim a un dels millors místers de la categoria, si més no, honrat, treballador i fidel als seus principis. Que no ens el canviïn!
I ara... Ara ve lo bo! Els propers quatre partits marcaran l'esdevenir del Vilafranca en aquesta categoria: Manlleu, Gramenet B, Tortosa i Cassà (quatre dels sis primers classificats). S'ha d'anar partit a partit, i seguir amb aquesta línia (si més no de resultats, ja que el joc pot millorar bastant encara).

Gran Reserva: Capilla (el tema estrella de la setmana al blog) va obrir la "llauna" amb els seu segon gol de la temporada. Ja sabem que no és un golejador, però se'l va fitxar per fer aquesta funció. I si no, perquè no vam fitxar a un golejador?

Vi picat: "Estimats Reis d'Orient: ...voldria demanar-vos un GPS per a un jugador del primer equip que no va saber trobar el camp dissabte al vespre i va arribar al partit a misses dites". Isi!!! Més fàcil que aquest camp, que es diu el Municipal del Carrer Girona...!!!

26 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta llegir que hi ha confiança amb el "mister", ja que, jo crec que ho està demostrant, partit a partit, amb la seva coherència a l'hora de moure "fitxa" i no li cauen els anells ni li tremola el pols quan ha de prendre desicions de vegades un pèl arriscades. Ell te molt clar, donada la seva experiència, el que ha de fer i desfer segons cregui més oportú.
El partit de Granollers en puc donar fè que va ser molt ben plantejat, amb bona actitut per part dels jugadors i sabent llegir de forma perfecta el partit, ben posicionats al damunt del camp i sobretot amb control de pilota, el Granollers estava condemnat a jugar
a expenses del Vila. En fi un bon partit a camp contrari en linies generals. Pau i que duri.

Anònim ha dit...

Per cert, m'oblidava de comentar les actuacions tant dolentes que tenen els arbitres d'aquestes categories (som els conillets d'indies), sembla que facin el curs d'arbitres sobre la marxa (si l'encerto, l'endivino),hi ha poca consciència del que es juguen els equips(projectes, diners, il·lusions, projecció...)-apa feu un esforç i esmerçeu-se més, cony!, que no crec que sigui tant dificil. Vigua và, pau i que duri.

Anònim ha dit...

Hola Uff!!

Qué va passar amb l'àrbitre? Vaig escoltar el partit per Ràdio i no van dir res que ens hagués perjudicat, al contrari, deien que havia d'expulsar a Alex Ortiz, i no ho va fer. I en temps afegit he llegit al diari que van expulsar al Capilla.

Anònim ha dit...

ole vilaaaaaa!!!!! si anem tots a una, la temporada sera llarga, pero igual tenim premi.....

Anònim ha dit...

tranquil sayol q ets un crack...jo tambe estic amb l'entrenador i amb els jugadors i amb els utillers i amb els directius... mentre siguin el vilafranca a mor amb ells i al final ja veurem on estem, q a vegades sembla q venim d jugar la champions! tots a una d'una vegada!!!!!!!!

Anònim ha dit...

LO QUE PASA ES QUE EL DE LA RADIO NO SE ENTERA DE LA PELICULA YA QUE ESTA MAS PENDIENTE DE LA GRADERIA QUE DE HACER SUS COMENTARIOS Y ES UN *** YA QUE NO DICE LO QUE PIENSA CUANDO EL EQUIPO NO SACA BUENOS RESULTADOS PARECE QUE ESTE ENAMORADO DEL ENTRENADOR HAVER SI ES ***....

Anònim ha dit...

No cal tremolar perqué ara haurem de jugar amb els primers classificats. La temporada passada la varem salvar perqué als darrers cinc partits varem guanyar a quasi be tots els del pom de dalt.

Anònim ha dit...

Que passa amb els afeccionats de la Vila. Es que haurem d'anar a camp contrari a veure les victòries del nostre equip?
Si veritablement tenim un bon entrenador, donarà solucions per sumar tres punts a casa i deixar satisfets als seguidors del Vila.

Anònim ha dit...

VAYA TELA CON EL JUGADOR ESE QUE SE PIERDE. Y ESTE SE CONSIDERA UN PROFESIONAL DEL FUTBOL? NO SERA POR LO QUE COBRA QUE NO PUEDE COMPRARSE UN GPS.

Anònim ha dit...

Hola "oreiparchi", primer dir-te que ets molt...llest!, doncs si efectivament soc en Joan Sayol, (joansayolal@hotmail.com), i et dirè que en cap cas m'importa massa el fet de descobrir la meva identitat. Tambè és cert que sempre mostrarè una total indiferència amb els escrits que hem semblin fora de tó, barroers, sense esperit constructiu, sense el minim respecte i sobre tot de mala educació i pretenció insultant(per a mi són despreciables i hem fan pena i llàstima).Jo sempre dic el que penso i mai discutirè que per gustos "colors", que jo tinc la meva opinió, i no necesàriament s'ha de compartir. I si no s'està d'acord...doncs ja saveu negre sobre blanc i de cap al BLOGG de la PRÈVIA. Pau i que duri.
Enhorabona a la PRÈVIA!!!

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

la idea de crear aquest blog va ser amb l'objectiu que tothom pugui opinar sobre el FC Vilafranca però sempre des del respecte envers als demés. En cap cas es permetrà comentaris fora de lloc i que faltin al respecte a ningú (ja sigui jugadors, entrenadors, directius o els que opinem en aquest blog).
Encoratjar-vos a seguir opinant i fer més participatiu cada vegada aquest blog. En definitiva tots volem el mateix: el millor pel Vilafranca i poder dir cadascú la nostra opinió (mai censurada pels plantejaments si es fan des de la coherència i la bona educació).
Visca el FC Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

hola uff...no sabia q eres en joan sayol, el meu escrit era una mica per el raul tamudo, pero encantat de saludarte!...felicita a la previa, i desde aqui intenta anima al vila tot el q es pugui...q potser es millor q critica, tot i q amb respecte tot les opinions son respectables, una abraçada i força vila!!!!!

Anònim ha dit...

Aquest escrit és només demanar als socis, afeccionats, i a la gent futbolera en general, què aquest diumenge baixin al camp municipal, per tal de donar el màxim suport a l'equip, doncs ara venen tot un seguit d'enfrontaments amb equips que estan a la part alta de la clasificació, què són rivals directes i si es guanya, la victòria té un valor doble, pel que tu sumes i l'altre deixa de sumar.
Els jugadors s'encoratgent moltissim més, si noten l'escalfor i els ànims dels seus afeccionts...tots a una!!!
Així què tots a animar el "Degà Penedesenc"!!! Pau i què duri

La prèvia ha dit...

Hola uff!!,

Totalment d'acord amb tu. Si volem que l'equip respongui a les espectatives creades, l'afició també ha de respondre. A més, com opinava algú altre en el blog, els equips "grans" se li donen bé al Vilafranca (ja va guanyar a Cornellà).

Anònim ha dit...

També crec que és vital que hi vagi força gent al camp, i més ara que el fred ja comença a apretar, però no hi ha prou amb estar com simples espectadors, com si estiguessim davant la TV. El Municipal s'ha de convertir en una olla a pressió, i fer d'ell un terreny inexpugnable. Per altra banda m'immagino que tothom que opinem aquí som asidus al camp, i el missatge s'hauria de transmetre més enllà. Que tal si enviem SMS als nostres coneguts convidant-los a venir?

Anònim ha dit...

Hola "vil4fr4nqu1", s'ha d'aprofitar la teva idea, qualsevol estratègia és bona si així aconseguim portar el màxim d'afeccionats al camp i com molt bé diem, sigui una autèntica olla a prèssio per a l'equip visitant.
Exemple: Aquest diumenge vine al municipal vilafranquí a animar al CF Vilafranca. Tu ets important...t'espere'm!!!
Pau i què duri!

Anònim ha dit...

Ja pots passar SMS que quan la gent, no socis, arribin al camp i vegin que han de pagar mes de 6eur. faran marxa enrera, és més, l'autentica olla a pressió era la Creu de Sant Salvador, des que el Vila juga al Municipal, entre les mides i la distància entre arbitres i public, que es molta, poca pressió e pot fer. Sempre fora d'aquí es comenta i se sap que al camp del Vilafranca no passa mai res, quatre crits i prou.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1,

Em sembla que després de la resposta que ha donat s.l.d. hi ha poca cosa més a dir. Jajajaja. De veritat creus que funcionaria aquesta idea? Em sembla que no coneixes prou bé a l'afició vilafranquina. Ni quan l'equip va estar a Tercera la darrera vegada ni quan es va assolir l'últim ascens va haver-hi el típic "boom" que hi ha en altres localitats (Vilanova, Rapitenca o Amposta per posar-te alguns exemples de clubs que fa pocs anys no eren res i ara tenen una afició que acut en massa al camp cada diumenge).
I després hi ha el preu de les entrades...!!! El futbol regional està caríssim. Pagar 10€ com fan pagar en alguns camps d'aquesta categoria és una barbaritat. S'hauria de mirar més per l'afeccionat, no creieu?

Anònim ha dit...

Bé, una solució podria ser que cada soci pugués portar un acompanyant, i que aquest després potser es faria soci, i així l'altre en fes un altre, i multiplicar la massa social...
Per cert, algú sap quants socis som actualment?

Anònim ha dit...

Hola companys,

he quedat sorprés quan he vist la web oficial del club, diu que avui ha mort en JORDI SOLER OLIVÉ, el Vice-president 1r.
El club ha perdut amb ell, un home fidel, que sempre ha estat al seu costat, i que fins els seus darrers dies s'ha dedicat desinteressadament en cos i ànima a ell.
Vull des d'aquí, donar el meu condol especialment a la seva família i als seus companys de Junta.

Anònim ha dit...

Hola "La Prèvia
Ja sabem que és molt dificil fer pressió al municipal, però tambè és veritat què només nosaltres mateixos poden tenir fe en canviar les coses. Cert és, que Vilafranca no deu ser devota de la "Verge dels Imposibles" (per cert hi ha algú que hem pugui dir com es diu, més que rés per posar-li un ciri, malgrat no ser devot ni confessional). Pau i què duri!
Fent un punt i apart, hem dol molt la trista perdua d'un home com el JORDI de la "SEAT", què tant de temps a dedicat al seu "Vila", i què avui ens a deixat. Què aquest húmil escrit serveixi per donar-li el reconeixement, de totes totes merescut, per la seva dedicació en favor de l'esport i del futbol en particular. E.P.D.

La prèvia ha dit...

Hola a tots,

des d'aquest blog sumar-me al condol a tota la familia vilafranquina per la pèrdua d'en Jordi Soler (més conegut per tots com en "Jordi de la SEAT"). Vinculat al FC Vilafranca des de mitjans dels anys 60, on va exercir varis càrrecs dins les diferents Juntes Directives amb les que va estar (vocal, secretari tècnic, vicepresident,...) sempre es va distingir per la seva dedicació al club i col.laboració, en les ocasions que no hi estava vinculat directament. Per damunt d'un gran afeccionat al degà penedesenc, hem perdut tot un "senyor" dins del món del futbol vilafranquí. Valguin aquestes quatre ratlles per homenatjar-lo. Fins sempre, Jordi. D.E.P

La prèvia ha dit...

Hola uff!!,

m'has deixat encuriosit i no he pogut resistir-me a buscar quin és el patró dels imposssibles (jajaja). N'hi ha dos: Santa Rita i Sant Judes Tadeo. Escull el que més t'agradi i posa-li el ciri si vols... però crec que ni així baixarà la gent en massa al Municipal. Una salutació.

Anònim ha dit...

Segueixo al Vilafranca des de fa molts i molts anys i no cal dir que com els altres que em precedeixen en els meus comentaris, la mor del Jordi de la SEAT m'ha deixat gelat. El trobaré a faltar en els seus sempre opotimistes comentaris. Descansa en pau.
Per cert, espero no equivocar-me, però m'he enterat de la mor d'un altre soci dels més antics del Vilafranca, un dels homenatjats quan el centenari. Es tracta del senyor Escudé. Descansa també en pau.

Anònim ha dit...

M'afegeixo a les paraules de condol de tots els que coneixiem a Jordi Sole, sens dubte una perdua que costarà d'oblidar.
Per cert, penso que a Vilafranca em de deixar de banda Sta. Rita i Sant Judas Tadeo, tenin un Sant Fèlix que es molt gran i és un bon patró, penso que és a ell qui li hem de demanar impossibles i si no a la moreneta, el que passa és que la Verge de Montserrat pot ser te molta feina amb la politica catalana.

La prèvia ha dit...

Hola j.sarró,

Tens raó, tenim a Sant Fèlix Màrtir que és el nostre patró i que ens ajuda tot el que pot però... no et dóna la sensació que el tenen en propietat exclusiva els Castellers de Vilafranca? Perquè això de guanyar tres vegades consecutives el Concurs de Tarragona i tantes "millors actuacions del segle" deu voler dir algo, no? Jajajaja.
Bueno, posem també de la nostra part i baixem a animar el "Vila" al camp, perquè com diu el refrany: "A Dios rogando y con el mazo dando". Una salutació.