dissabte, 6 de gener del 2007

El de negre regala el partit

CF Igualada 1 - FC Vilafranca 0
No hi ha frase que resumeixi millor el que ha passat aquest matí al Camp de Les Comes d'Igualada. Un penal totalment inexistent, a manca de deu minuts pel final, ha decantat la balança del costat igualadí en un partit que si algú mereixia guanyar, aquest havia de ser el Vilafranca.
L'inepte en qüestió (perquè no té altre nom), el col·legiat sabadellenc Molina Fernández, ha tingut l'actuació més casolana que es recorda en temps. A banda de l'esmentat penal, ha massacrat al Vilafranca a faltes i targetes (7 grogues i 1 vermella per 0 pels de l'Anoia). Suposo, que encara tenia present al cap la jugada del partit a Granollers de la jornada 11, quan havent d'expulsar a Garea (per dues grogues) es va confondre i va amonestar a un altre jugador vilafranquí. Casualitats o no, avui el penal li ha xiulat a Garea i l'ha enviat cap als vestidors abans d'hora. A veure, crec jo que si la cagues un dia... no la tornis a cagar per intentar esmenar el teu error!!! Però bé, el que més m'amoïna del cas, és que contra els dos primers classificats ens han xiulat dos penals (més que dubtosos) amb 0-0 al marcador que han estat clau per acabar sortint derrotats. També casualitat?
La veritat és que em cansa (i no m'agrada) haver de culpar a l'àrbitre de les derrotes però quan un fet tan puntual decideix un resultat... Mirem-se però una mica el melic, i pensem perquè creem tantes ocasions, dominem al contrari, tenim més possesió i quan és l'hora de la veritat... llavors no acabem la feina. Si us plau, a qui sigui... un davanter centre ja!!!!!!! I si no pot ser ara, doncs pel 2015!!! O quan sigui!!! Però vull un tio que només tingui entre cella i cella fer GOL (m. acció d'entrar la pilota a la porteria en el futbol i altres esports). He posat la definició per si hi ha algú que encara no sap en que consisteix això de fer gol.

Gran Reserva: La retransmissió del partit en directe pel Canal 33 (per primera vegada a la història s'ha transmés un partit del degà penedesenc per la televisió pública catalana).

Vi picat: Que en determinats partits claus, sembla com si el míster vilafranquí tingués por d'anar a guanyar els partits i opta pel conservadurisme. Està vist que, a la llarga, quan vas a buscar l'empat acabes perdent.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

vi picat. "el mister vilafranqui opte pel conservadurisme". jo per la tele no vaig veure el mateix partit. sense anim de polemica, i es una opinio bastant general, el partit el camp del lider va estar molt be en quan a plantejament, nomes va faltar gol. els que no veiem el vila fora de casa ara ja sabem perque es un dels equips que fora de casa a tret mes punts.a casa no es juga tant la pilota, es com si ens faltes confiansa. anims que si el igualada es el lider nosaltres podem pujar.

La prèvia ha dit...

Tens tota la raó, el plantejament (inicial) va estar molt bé, però els canvis van ser tots mirant cap a darrera. Amb 0-0 va canviar Alex Ortiz per Jarabo i Jordi Rodríguez per Capilla. Ja amb 1-0 i a falta de 5 minuts va canviar Palomo per Sylla. Això és al que jo em refereixo, si quan tens "groggy" al rival li ensenyes les cartes i li dius que vas a mantenir l'empat, llavors ells es refan i es veuen capaços d'anar a pel partit i així va ser. De totes maneres, lo maco del futbol és que tots ho puguem veure de mil maneres diferents.

Anònim ha dit...

Hi ha una cosa molt clara, que s'està demostrant partit a partit i és què no l’encertem a l’hora de contractar un jugador que marqui les diferencies, ofensivament parlant, un “killer” de l’àrea. Queda clar, que la manca d’un jugador definidor, quan aconsegueixes arribar a dalt en condicions i no en treus el profit degut, dónes facilitats al contrari. Ens falta l’home gol, que marqui la diferència, en fi, que faci una mitjana de gols adequada a les necessitats de l’equip.
Entenc que si no el tenim, s’hauria d’anar a buscar, no pot ser que generis tantes ocasions i que aquestes no s’aprofitin.
Vosaltres, amics "bloggers", que en penseu?
Pau...molta pau i que duri!!!

Anònim ha dit...

He començat a llegir el blog d'aquesta setmana, al Vi picat i he pensat, te raó.
Després, al llegir el usuario anónimo, també he pensat que és cert i a la resposta de la previa, entenc que te tota la raó.
Jo però voldria afegir que és molt complicat portar el pes del partit i que a la segona part el col.legiat el matxaqui a faltes i a targetes,psicologicament destroça a l'equip i si per postres t'assenyala un penal com aquell, "apaga i vamonos". També voldria dir que per guanyar no s'ha de perdonar tant i oportunitats com la d'Esteban, han d'anar dins i aleshores el rumb del partit de ben segur que és un altre.

Anònim ha dit...

Hola! vaig veure el partit i va ser una llàstima perdre despres de com vam jugar... pero el que tinc clar es que Palomo el jugador amb mes classe i qualitat individual que tenim no jugui de titular, ho te que possar darrera del davanter centre... on fa mes mal... amb el seus passes y assistencies de gol... i guanyant confiança un xicot que pot marcar gols... ANIMS Y FORÇA VILA!!!

Anònim ha dit...

CHICOS FELICIDADES, SI MI EQUIPO TIENE QUE PERDER UN PARTIDO QUE LO HAGA COMO EL VILAFRANCA EN EL CAMPO DEL IGUALADA. JUGANDO UN FUTBOL QUE NO SE VE EN ESTAS CATEGORIAS (SOLO HAY QUE VER AL IGUALADA QUE ES EL LIDER), Y DE PENALTY INJUSTO EN EL ULTIMO MINUTO.QUE TENGAIS MUCHA SUERTE!

Anònim ha dit...

Estic d'acord en que es va fer un parit molt seriós a fora de casa i tot el que vulgueu afegir,però per guanyar partits s'ha de xutar a gol i que jo recordi només hi va haver un cop de cap en tot el partit d'Esteban,ninguna ocasió més ni per Igualada ni per Vilafranca.El resultat més just era un empat a 0 i sumar un punt més,però realment per ser un equip que aspiri a pujar fa falta potser una mica més d'ambició en certs moments.
Està clar que el penal no ho va ser però no ens refugiem amb aquesta excusa ara,perquè el Vilafranca té un problema amb el gol de fa anys i encara no l'ha solucionat per molts jugadors de fora que porti.
A veure si diumenge al camp del POble Sec,no vui recordar el que va dir el Sayol d'aquest equip, guanyem perquè sino es repetiran certs comentaris creats arrel d'aquest equip.

Anònim ha dit...

Bé, després de passar-nos la setmana plorant, més val que oblidem l'atracament d'Igualada i pensem en guanyar diumenge al Poble Sec que no hi ha res perdut, i no deixar-los ni entrar a l'ària no sigui que l'arbrit de torn s'inventi un altre penal.
Per cert, algú sap si hi ha algun fitxatge?

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1,

dir-te que de moment no hi cap fitxatge (que jo sapiga). Ara bé, pel que es pot deduir de les paraules del director esportiu Alex Sans (dilluns passat a Esports21) s'està buscant més que a un davanter centre golejador a un jugador d'enllaç entre el mig del camp i la davantera, que crei ocasions de gol pels davanters i assumeixi una mica el rol de líder dins l'equip.
Espero com tu dius, no perdre davant el Poble Sec perquè ja es va perdre amb ells a casa i seria interessant per dos motius: és un rival directe i guanyar el goal-average. Si no, haurem de tornar a sentir allò que hem perdut contra una "banda"...