diumenge, 4 de febrer del 2007

Disney-Landi

FC Vilafranca 4 - UE Tàrrega 0
Per fi s'ha estrenat com a golejador Landi amb dues dianes (la segona, de dibuixos animats com va definir un dia Valdano a Romàrio). Li ha costat 207 minuts fer-ho, però val a dir en defensa seva que potser els dos darrers partits van ser els que menys ocasions s'han creat. (Pels bloggers malalts dels números dir-vos que el promig de Landi és de 1 gol cada 126,5 minuts). Però no només ell ha estat l'artífex de la victòria sinó que el triomf s'ha basat en el gran treball de tot l'equip, la pressió ofegant al rival i com no, les bones intervencions de Marc Ramírez en les poques aproximacions dels targarins.
El gran descobriment de la tarda però, ha estat veure a Garea d'interior esquerre. I lo de descobriment va amb segones, perquè de tots és sabut que aquesta era la seva antiga demarcació i on se'l veu més còmode. El que passa és que les circumstàncies (la llarga lesió de Rafa, que fins diumenge passat no va poder debutar) havien provocat que juguès tot aquest temps de lateral.
Ha estat també el retrobament de l'equip amb el gol i amb la seva afició (per cert, poca avui la que ha acudit al Municipal). I és que si durant la setmana es parlava al blog de si l'afició no animava prou o criticava massa aviat, avui tot han estat elogis i aplaudiments. Potser la única senyal de protesta hagi estat que alguns hagin optat per quedar-se a casa.
Ara, amb aquesta victòria tornarà a sortir la paraula ascens. No! Jo l'esborro del meu diccionari i només m'entra al cap la frase: hem d'anar partit a partit. El següent: Amposta (rival directe, amb els mateixos punts i que ja ens guanyà a l'anada a Vilafranca 0-1). Esperem no haver de dir allò de una de cal i una de sorra.

Gran Reserva: Veure que companys de la premsa que han estat tot l'any donant la tabarra, amb que Garea jugant d'interior l'equip guanyaria amb el seu joc per banda, tenien raó. Resultarà que en saben una mica de futbol.

Vi picat: Continuen els àrbitres sense xiular un penal al Vilafranca en el que portem de temporada. Avui s'han reclamat tres o quatre però no n'ha volgut saber res el col·legiat. Millor que ens el xiulin un dia que ens faci més falta.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Almenys el que s'ha vist avui al camp ha estat un equip ben conjuntat, i això que no havia jugat mai aquest 11, perquè Rafa s'estrenava avui oi? Esperem que d'ara a endavant no hi hagi més lesions. Ara jo em pregunto, si Garea avui jugava al seu lloc, perquè no se'l deixava al seu lloc i es fitxava un lateral per substituir al Rafa?
No caiguem ara però, en l'error de la euforia i creure'ns els reis del mambo. Força Vila!!!

Anònim ha dit...

Partit plàcid el d'avui contra un equip que en defensa deixava molt que desitjar,però aixo no es el nostre problema.
Dos bons gols del nou fitxatge Landi i alguna que ha deixat escapar i bon gol de Garea. A veure si podem obtenir una victòria a Amposta que seria molt important.

Anònim ha dit...

Per fi en vist un gran Vila, no a tingut control de pilota, però a estat molt efectiu de cara a porta, bull destacar la pressió al mig i a la sona de tres quarts que li han permès recuperar moltes pilotes i sobre tot la actitud dels jugadors,en aquestes noves demarcacions con OSCAR i GAREA........ LANDI , k a demostrat k si li arriben pilotes es efectiu de cara a barraca, quin 2º gol , de tècnica , de tranquil•litat vaga resumin maquíssim……CAPILLA, constància total, atacant ,recuperant i efectiu de cara a barraca molt bon gol de cap ........MARC RAMIREZ, sense docta, un dels jugadors mes en forma que tenim , resumin, un notable per tots i a la fi en pogut veure al Presi mes conten que una mona, felicitats i a continuar eixint ........

Anònim ha dit...

El divendres al tres de vuit,landi no fara cinc gols en tota la segona volta. Avui ens parlan de disney-landi.
La setmana pasada a la previa ja teniam que pensar en la temporada que ve, avui a la mateixa previa em d'anar partit a partit.
Avui, precisament avui, ens diuen els especialistes del oportunisme, que garea es un extrem...el que fa guanyar partits!!!.El que esta clar muntaner,es que la teves lecturas van masa amb els resultats i las valoracions reals no sempre depenen dels resultats. No se si has practicat esport a cert nivell, pero, o ets molt oportunista, o realment no saps de que va tot aixo. I que consti que jo no jutjo ni el joc, ni la trajectoria, ni tan sols m'atraveixo a dir si es tan necesari pujar de categoria o no, simplement perque crec que no estic capacitat...

Anònim ha dit...

A mi em va agradar el Tàrrega, de pitjors n'he vist a Vilafranca i si no s'hagués marcat al minut quatre pot ser ara no estariem tant feliços, el que passa és que un gol al principi questiona tot el partit i obliga el que perd a atacar i l'altra pot jugar al contraatac. El Vilafranca va fer el 2 i el 3 a la contra i el quart també va ser frut d'un contraatac.
De totes manera cal felicitar a Manel per l'encertat onze amb Oscar per davant la defensa i Garea a l'esquerra, a més mossegant a la zona ampla i amb velocitat a la contra es sumaran molts punts. Ara però, no pensem que som els campions del mon i que ja està tot fet. Cal seriositat i seguir sumant, especialment diumenge a Amposta.

Anònim ha dit...

Felicitar al equip per l´important i vital victoria,estem tots contents tan pel resultat com pel joc desplegat en el terreny de joc,segurament aquest onze inicial d´ahir tornarà a jugar a Amposta i allà comprobarem si tot ha estat una flor d´un dia o es el millor onze que pot fer el mister,recordem que la propera setmana ja hi haurà el Palomo i el Jarabo!!!! que pàssarà?
Un visca pel Jacobo,aquest jugador gallec últimament està donant la talla i ahir es va estrenar de golejador.Felicitats.

Anònim ha dit...

Per alusions i referint-me al Usuario anonimo, els meus comentaris en vers a que Landi no farà cinc gols en tota la segona volta, he de dir un parell de coses.
1.- Es fa fora a Esteban, fins aleshores el màxim golejador junt amb algun altre jugador. Des de fora del club es desconeixen les veritables raons del perqué, sembla ser per un baix rendiment relacionat amb problemes de familia.
2.- Des de fora el club, insisteixo, jo al menys, interpreto que com que no fa gols, apa fora i un altre i crec que no es just, ja que Esteban no es pas que hagi tingut molts minuts per demostrar les seves condicions de golejador.
3.- Es fitxa a Landi i després de dos partits, emiteixo un judici, però no contra Landi propiament dit sinó contra un davanter del Vilafranca que juga en punta i que amb el joc de l'equip, al menys pel que es va veura davant Figueres i a camp de l'Europa B, tindra dificultats per fer gol, de fet als dos partits esmentats Landi es va veure ben poc i d'aqui ve el comentari de que dubtava que faci cinc gols a la segona part de la lliga.
4.- Ara, després de veure el partit davant el Tarrega, després de veure un nou sistema de joc que pot permetre mes possibilitats de fer gol per un davanter nat, possiblement hagi de rectificar, tant de bó Landi faci molts gols, ja que això serà una evidència de que l'equip va bé i per tant l'esperat ascens podria ser realitat.
5.- Sembla ser que Landi al llegir El 3 de Vuit no li van agradar les meves paraules. Espero que interpreti el que realment volia dir i no vaig saber expresar, no anava per Landi, anava per qualsevol home punta que jugués amb aquell equip sense idees a l'hora d'atacar que jo vaig veure davant el Figueres i Europa B.

La prèvia ha dit...

Hola usuario anónimo,

Abans que res, dir-te que jugues amb avantatge perquè jo no sé qui ets o si estic parlant amb un gerro o amb una màquina d'escriure. Pero bé, m'imagino per on van els trets i intueixo a l'entorn al que pertanys.
Crec que en josep sauleda en el comentari anterior ha exposat a la perfecció la situació, però estaria bé que posessis en ordre les teves idees i no barregessis conceptes i persones.
Anem al tema:
a)M'acuses d'oportunisme; no sé si ets més oportunista tu o jo, ja que els teus comentaris només apareixen curiosament la setmana que es guanya (com és el cas).
b)M'acuses de no saber de que va tot això; bé, només dir-te que porto més de 20 anys vinculat al club des de diferents àmbits i que per molts anys pugui seguir al Vilafranca. Crec que altres, fins fa pocs anys no sabíen ni que futbol començava per F ni que la pilota era rodona. (Almenys jo no ho recordo).
c)Que s'hagi de fer un plantejament de cara a l'any que ve no vol dir per res que s'hagi de llançar l'actual temporada. Si sabessis de que va tot això, sabries que és ara quan s'ha de començar a planificar ja l'equip de cara a l'any que ve i sobretot la filosofia a seguir (això és lo més important).
Ja per acabar, m'agrada saber que teniu en compte la meva opinió i que com diuen les veritats couen. Ara bé, aquesta corrent que palpo que si no estàs a favor de les idees del club ja no ets del Vilafranca no és l'apropiada. Ha d'haver-hi un terme mig també, i no sempre està d'acord sinò discrepar sempre i quan es faci sense ofendre. Aquí tens oberta la finestra per fer-ho i serà respectada i exposada la teva opinió. Aquí existeix la llibertat d'expressió.
Una salutació i a guanyar diumenge!!!

Anònim ha dit...

Si fos oportunista potser estaria dient que "Ja som a Tercera amb aquest equipàs" i no crec que digui això, o m'equivoco?
Crec que no el pots acusar d'oportunista de cap de les maneres, a lo millor els oportunistes són els que surten quan es guanya 4-0 un dia contra un equip que sincerament deixava molt que desitjar i que ocupa el 3er lloc per la cua. Ja et dic jo que el Lluis Montaner sap molt de futbol i porta molts anys seguint el Vilafranca i coneix més la casa que molta gent.
Tots volem que guanyi el Vilafranca i s'ha de respectar l'opinió de tothom. Si el Vilafranca juga malament i ha de fer més del que fa es diu i quan juga bé també es diu,com per exemple en algun gol d'ahir i en certs moments del partit.
A veure si podem reafirmar aquest resultat la setmana que ve a Amposta.

Anònim ha dit...

Hola que tal, tant sols quatre línees per comentar alguns “detalls” a tenir, crec, en compte.
• Tenir un marge de confiança suficient cap els jugadors, tècnic...en definitiva amb l’equip, seria una bona actitud aquesta predisposició.
• Hi ha una dita popular, “deixar pixar el matxo”, s’ha de prescindir, quan més millor, del comentaris hipotètics i parlar i/o escriure en propietat (davant el dubte, obviar...mai arriscar).
• Tenir l’hàbit de contrastar, és una bona manera de donar una informació veraç, evitant especulacions.
Aquest cap de setmana l’equip ens a demostrat, en escreix, del què és capaç de fer davant d’un partit complicat i amb baixes importants(?), ara ens toca a nosaltres estar a l’alçada de les circumstàncies i fer-li costat tant com sigui possible. Hem pogut comprovar d’una manera diàfana que els jugadors, tots, estan implicats amb el projecte.
Amics “blogger’s”, intentem donar un pas endavant, provoquem un punt d’inflexió que sigui el detonant per generar la complicitat necessària, afició/equip, per anar tots a una en aquest tram final de competició.
Ara ja n’hi ha prou, com sempre, pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord en que hem d'anar tots a una, és la única manera d'assolir quelcom positiu, però també penso que dir quan una cosa no t'agrada no és cap mal, és més a vegades provoca una reacció. Lo de partit complicat, no crec que ho fos tant, jo vaig estar molt tranquil durant tot el partit (com deia el sld el fet de marcar tan aviat va condicionar molt el partit) i també crec que el 2-0 amb el cuer Europa B va coure molt als jugadors i van sortir ferits i amb ganes de guanyar sí o sí, ara és trist que haguem d'encaixar una derrota per sortir així. Força Vila i tots a una!!! (i quan dic tots, vull dir tots)

Anònim ha dit...

Ni gerro, ni maquina d'escriure, usuari anonim, sense cap anim de protagonisme...sino treu aquesta opcio, que em sembla que el blog es obra teva, per cert, per aixo si que t´haig de felicitar.
Jo no en confonc, parlo del que llegeixo en diferents mitjans, suposo que si escribiu es perque es llegeixi.
Jo no soc oportunista, molt em guardare de fer analisis del joc, ni del vilafranca, ni de cap altre equip de futbol...ni quan es guanya, ni quan es perd.
A l'apartat b) et juro que no t'entenc, et confons de persona, perque en el meu primer post ja dic que no estic capacitat per opina ni del joc, ni de planificacio, ni de res que tingui que veura amb tot aixo.Be la pilota rodona si, tan gerro no soc.
Si llegeixas la teva cronica del dia de l'europa ens vens a dir que vist lo vist, s´ha de cambiar de filosofia i comensa a pensar amb l'any que ve, aquesta setmana, no sentir parlar de pujar,sino que anem dia dia i ja veurem on arribem, per a mi hi ha una contradiccio, pero es la meva opinio, q'ancara q et sembli una maquina d'escriure espero que respectis.
Per acabar, tampoc se perque pluralitzas quan et referixas a mi, las tevas veritats a mi en couen molt poc, jo ni tan sols vaig el camp, no conec quins problemes teniu al voltant del club, simplement m'agrada l'esport, i m'agrada saber que fan els equips de la vila, i la veritat, aquet forum esta forÇa be, pero et torno a repetir, els comentaris sempre depenen del resultat del diumenge, per aixo allo de que no saps masa be de que va aixo d l'esport, siguin de fora, de casa, o de on siguin els primers que volen guanyar partits son els que juguen...sino quin sentit tindria l'esport?

Anònim ha dit...

Vinga va... deixem-nos de discussions/comentaris i fem una porra.
Amposta, 1 - Vilafranca, 2

Va "entesos" qui s'atraveix...

La prèvia ha dit...

Atrevir-se és fàcil, el difícil és encertar-la... (i jo sóc negat per encertar resultats). Però bueno, jugant amb els números (que és el que més m'agrada) el nas em diu que...:
1)De 17 vegades que hem jugat a Amposta només hem guanyat una (la darrera vegada precisament), hem empatat una altra i hem perdut 15 cops. Díficilment es guanyarà de nou, però l'equip està amb moral després de diumenge i això és important.
2)L'àrbitre que dirigirà el partit no em fa gens de gràcia. Primer, de la Delegació de Girona (ja sabem que per terres gironines no ens tenen gaire carinyo) i segon, que en els sis partits que ens ha xiulat el balanç és (1PG - 1PE - 4PP) i amb algún que altre escàndol pel mig. L'any passat davant el Vilassar a casa (3-3) ens va xiular un penal inexistent i va anul·lar el 4-3 al descompte quan ja l'havia donat per bo. I al camp del Júpiter (2-1) ens va xiular un altre penal al darrer minut comés per Rafa Moral quan la jugada era fora de l'àrea. Ho recordeu?
Així doncs, i esperant equivocar-me pronostico el següent resultat: CF Amposta 2 - FC Vilafranca 0
PD: Ara que hi penso, el sots-president de l'Amposta era qui encapçalava la candidatura contrària a Roche, oi? Igual l'àrbitre no sap a qui perjudicar i tenim alguna possibilitat de puntuar... Perquè jo soc dels que creu que hi ha una mà negra darrera de tot això i un dia n'hem de parlar trànquilament i tractar-ho en profunditat aquí al blog.

Anònim ha dit...

Osti tu!, m’han agrada’t els arguments de la prèvia, si bé és cert, que ella juga amb avantatja, doncs és un pou de coneixences i això fa que tingui moltes dades al seu abast alhora d’analitzar la situació i prendre decisions (2-0), afortunadament parlem de futbol...i aquí, en aquest àmbit, tot és imprevisible i no hi ha estadística que valgui i si n‘hi han son per trencar-les, com s’ha demostrat sobradament, en moltes ocasions...per sort!.
També m’agrada’t la P.D., has estat molt agut, molt fi, crec que has arribat a tocar el moll de l’os, en dues direccions, doncs, és un “afaire” d’embolica que fa fort, qui estigui lliure imputacions que tiri la primera pedra (hi ha situacions que superen la ficció).
El dia que vulguis o quan ho creguis més oportú podríem obrir una finestra de debat sobre el tema de F.C.F., C.C.A., els “uns” i els “altres”, els que es “queden”, els que se’n “van” i els que “no se’n volen anar”. Un autèntic galliner o el que és mateix s’ha muntat un pollastre i no se sap per on començar a desembolicar l’embolic. És clar que hem refereixo tant a directius escollits en les últimes eleccions, com als arbitres (hi ha un sisme superlatiu, dues corrents i cap possibilitat d’entesa (de moment).
Pel que fa al resultat de diumenge, no m’agrada’t mai pronosticar així que ho obviaré, ho sento, tant de bó guany el nostrat F.C. Vilafranca.
Apa, pau molta pau i...que duri!!!

Anònim ha dit...

El meu prònostic per diumenge a les 16:30 de la tarda a Amposta( no a les 17.00 com diu radio Vila) es el següent.
Amposta-Vilafranca 0-1.
Els hi tornarem el mateix resultat que el de la primera volta al municipal i empatrem el gol-average;ningú se´n recorda del pèsim partit que es va veure aquell dia quan l´amposta rossava les darreres posicions.

La prèvia ha dit...

Hola vic,

Segur que és a les 16:30 el partit? A tot arreu està informat com que és a les 17:00.

A FutbolCatalunya
A Web Oficial CF Amposta
A FCF

Saps què pot haver passat? Que originàriament van començar la temporada jugant a les 16:30 (com indica el calendari del Vilafranca) però si visites la web oficial del club informen que a partir del 12/11/06 (Amposta-Rubí) es passaran a jugar a partir de les 17:00. Una altra cosa és que hagin canviat d'horari a última hora i no ho sapiguem.
Sigui a l'hora que sigui ojalà guanyem com tu dius: 0-1 de penal injust (que ja toca!!!) i cap a casa.

Anònim ha dit...

El partit és a les 17h., a la web de l'Amposta fins i tot està penjat el cartell anunciador del partit que distribueixen per tots el establiments col-laboradors. Copm molt bé diu la prèvia, a partir del 12 de novembre de 2006 vàren cambiar l'horari.
Jo mateix m'hi posa't en contacte amb el Amposta i m'han confirma't que és a les 17h.
Com sempre pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Molt bé Sayol, un cop confirmat que és a les 5, els que ens quedem a casa ja estarem a punt per a escoltar-lo.
El meu pronóstic és 0-2 (més amb el cor que amb el cap) és interessant guanyar el factor gol-average per a final de Lliga.

Anònim ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, només vull intervenir per dir-te que tens tota la raó pel que fa al efecte del valor del gol “average”, en una lliga tant igualada com la que estem vivint, aquest factor pot decisori alhora de dirimir qui va davant i qui es queda relegat al darrera, així doncs, no perdem de vista que, si bé, és molt important guanyar, també és vital (sent, com són, partits de tornada) el còmput total de l’aparellament, en cada partit.
Ull amb aquesta dada, pot arribar a ser transcendental!.
Pau, molta pau...i que duri!!!

La prèvia ha dit...

Crec que és molt d'hora com per posar-se ja a pensar en el goal-average, nois. A més, si hem dit que hem d'anar partit a partit, només guanyant per la mínima ja estaria empatat. Tampoc és descabellat, donada la igualtat existent, que al final de lliga hi hagi múltiple empat amb més d'un equip i empatar ens serveixi o guanyar no ens serveixi de res (m'explico?). És molt aviat com per començar a escalfar-nos el cap amb averages. A guanyar!!! I després, que sigui el que sigui...