diumenge, 25 de febrer del 2007

Fal·làcia Catalana de Futbol

UE Vilassar Mar 2 - FC Vilafranca 0
Fa unes setmanes, comentava que el comportament arbitral envers el Vilafranca des de l’afer de les darreres eleccions a la presidència de la FCF, mereixien un ampli tractament al blog. Avui, després del “derroche” de targetes i errors del col·legiat de torn (no val la pena individualitzar perquè és cosa de tot l’estament arbitral) cal reflexionar en veu alta i denunciar un fet evident: quan ens apropem als primers llocs, ja s’encarreguen de tornar-nos a mitja taula. En partits com els de Cassà, Igualada o avui a Vilassar on, en tots tres, en cas de victòria l’equip es situava en zona d’ascens, la mà negra ha sorgit per fer-ne de les seves. No sé si des del si del club preocupa aquesta situació i si es té pensat actuar d’alguna manera (tampoc sé quina, la veritat) però, si hem de seguir així fins a final de temporada... més val que ens deixem de somnis d’ascens, acabem la temporada dignament i Déu dirà!
Perquè... és normal què al Vilafranca no li xiulin un penal a favor des de l'11 de desembre de 2005??? 441 dies, eh!!! 47 partits consecutius de lliga!!! Curiositats de la vida, aquell Vilafranca-Premià (2-3) el xiulà la nostra estimada Ana Zardaín López (per a més inri...). Haurem d’esperar a que ens torni a xiular ella per veure una pena màxima a favor nostre?
Del partit, en versió telegrama, dir que en condicions normals 0-0 i cap a casa... però un gol afortunat (xutant des de casa seva) i quedar-se amb deu homes (injustament) segons després d’expulsar a un rival, han enfonsat l’equip que ha encaixat el segon gol quan s’atacava a la desesperada.

Gran Reserva: L’agradable sorpresa de veure a la banqueta a Rafa Moral quan tot just demà fa un any de la greu lesiò al camp del Banyoles. Ha estat llarga la recuperació i l’espera, però el partit 350 amb la samarreta del Vila (en porta 349) és més a prop.

Vi picat: FCF, CORRUPCIÓ, MÀFIA, PODREDURA,... (i tants adjectius que se m’ocorren, que deixó per a la vostra imaginació).

21 comentaris:

La prèvia ha dit...

Acabo de llegir a la web oficial del Cornellà (proper rival del Vilafranca i que ha guanyat 1-0 al Morell) que li han xiulat un penal. Era, junt al Vilafranca, els únics equips que no en tenien cap a favor. Ara ja només quedem nosaltres. No sé si és per plorar o per riure, però curiós ho és. També és curiós el que he vist a la web del Vilassar que anunciava el partit d'avui de la següent manera: Aquest proper diumenge 25 de febrer a les 12 hores, al Xevi Ramon, partit dirigit pel col-legiat Sr. Gómez Díaz. No us sembla estranya aquesta redacció?
Com donant molta importància a l'àrbitre designat pel partit. No? O potser és que la meva paranoia es tal que veig fantasmes per tot arreu.
PD: Ah, el Cornellà ha fallat el penal que li han xiulat (per llogar-hi cadires...).

Anònim ha dit...

Tu ho has dit “La Prèvia”, tot plegat és per a llogar-hi cadires, jo hi afegeixo...elèctriques!!!.
I és que no n’hi ha per menys després de veure el lamentable...esperpèntic...ridícul... miserable...desgraciat...surrealista...fraudulent espectacle del àrbitre(?) de torn.
Estic més que convençut que això no és casual, que la resposta a tota aquesta conxorxa te nom i cognoms...i si no és així, que m’ho expliquin amb arguments molt sòlids i convincents.
Ah!, una cosa tinc molt clara, NO es pot jugar amb la il•lusió i els desitjos dels aficionats, i de rebot amb l’àmbit del món del futbol.
Jo hem pregunto moltes vegades si aquests “senyors del xiulet” poden tenir remordiments de consciència, o si son conscients que existeix una sensació, desconeguda d’entrada per a ells, com pot ser la culpabilitat i el remordiment...crec, que tot plegat, és que hi ha una manca total d’escrúpols.
Ja no entenc res...per més que ho intento...no entenc res, és superior a mi!!!
Apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

hola a tots emb sembla que el partit contra el cornella es a les 18h per que hi ha presentacio del futbol base, algu ho pot confirmar? gracies i forÇa vila i el diumenge a guanyar

Anònim ha dit...

ara amb el vila a mort mes que mai!!!!!!!!!!!.....hem de fer que els arbitratges no puguin amb nosaltres i aixo sigui un fortiiiin

Anònim ha dit...

Us comento i retifico dient que el proper partit es a les 6 de la tarda, si senyor, ja que hi haurà tota la presentació del futbol base de la fundació esportiva atlètic vilafranca a les 4 de la tarda i farà desplaçar el partit una hora mes tard de lo habitual.El Vilafranca-Cornellà es vital la victoria si encara es vol teni alguna opció al ascens de categoria,un empat o derrota tot i faltar encara 12 jornades seria quasi impossible de superar ja que aquestes últims "mal resultats" contra equips directes ens perjudicarian massa ex.Amposta,Vilassar etç...
Esperem molta ajuda del públic local per sumar els 3 punts aquest diumenge,anims!!!!

Anònim ha dit...

Vaig sentir per la ràdio que la expulsió del Capilla va ser absurda, com va anar exactament? Feu-nos cinc centims de tot el que va fer l'arbitre.
Jo proposo per diumenge fer una protesta massiva contra els àrbitres, per exemple: repartir xiulets a la entrada del camp i quan surti la tripleta al camp fer una xiulada ben sonora, feu les vostres propostes.
Ei "La Prèvia", aquesta setmana no has posat el resultat a la crònica: t'ho has oblidat o ja no ho poses?

La prèvia ha dit...

Ok, vil4fr4nqu1. Ja he actualitzat el resultat al blog (se'm va oblidar amb l'emprenyament suposo).
Absurda l'expulsió de Capilla? No, no, ho deuries escoltar malament o et confons amb el Mundo Deportivo que la cataloga així. L'expulsió va ser: injusta! Perquè, hem vist mil cops com un jugador treu una falta sense permís de l'àrbitre perquè està anotant algo a la seva llibreta (en aquest cas l'expulsió del jugador del Vilassar) i l'àrbitre fa repetir la falta i prou. Que va passar? Que els jugadors locals van envoltar el col·legiat pressionant-lo per a que li treguès la targeta perquè sabien que ja en tenia una i seria la vermella... i a l'àrbitre li va venir de fàbula! A més, a Capilla el vaig veure hipermotivat des del minut 1 (pel seu passat al Vilassar) i els jugadors locals van intentar treure'l de polleguera (i a fi que ho van aconseguir).
En fi, espero que t'hagi quedat clara la jugada en qüestió, i dir-te que no sé si serviria de gaire aquestes protestes en forma de xiulets, mocadorades,...etc perquè hi ha àrbitres (com el de diumenge passat) que es creixen davant les provocacions i diria més, disfruten i tot!!! (Quina pena...)

Anònim ha dit...

això es cert.Passem de pitades i tot el que pugui descentrar al arbitre no ens afovorirà per res,sino tot al contrari ja que el proper col.legiat no tindrà res a veure amb el del passat diumenge i no cal que pagui just per pecador.
el que em va extrenyar del ``arbitre del passat diumenge era del col-legi del baix llobregat quan els que enstenen força mania són els de Girona.
A veure el sortieg d´avui i quin ens toca per diumenge,que tinguem sort.

La prèvia ha dit...

Hola vup, sorteig, sorteig,... no crec que sigui... i segur que venen alliçonats i tot! El que hauria de ser una mera informació, està esdevenint quasi en una qüestió d'estat. Per tant, ja que hi ha interés en saber quin àrbitre xiularà el diumenge informar-vos que s'ha designat a José Barrera (Igualada). Podeu veure els precedents amb el Vilafranca i les estadístiques d'enguany (a priori favorables...) a la web de la prèvia. Per cert, una altra mostra de la persecució és, tal com reflecteixo a la prèvia, que enguany ens ensenyen més targetes que les darreres temporades (quan en cap moment el Vilafranca es caracteritza per ser un equip dur o que empri la violència).

Anònim ha dit...

no os basta con llorar en este foro k ahora tb lo haceis en el FUTBOL CATALUNYA. dais muxa pena. nosotros no lloramos tanto y cuando nos pitan un penal en contra lo para el mejor portero de catalana VICTOR-HUGO y no el porterito ese k teneis.
casi por un gol acerte la porra de Vilasar. ya no haceis esta semana?? un empate lo mejor k nos afavorece. adew!!

Anònim ha dit...

Qui es aquesta pena de neng, d´on surt aquest ara en pateneres? Com vols que es quiexi si els hi han picat tot tipus de penals a favor Al Igualada, tot i que m´estan sorprenent ens els reultats que estan obtenint i sels ha de felicitar.
Pero en la darrera jornada de lliga ens veurem les cares i els guanyarem obtenint així la tercera pocisió, merescuda, que ens donarà també el desitjat ascens.
Records a l´Anoia.

Anònim ha dit...

Mira neng, no sé qué t'hem fet els de Vilafranca, però ben mirat us interessa més que pujem nosaltres per a que l'any que ve hi hagi derbi altra vegada, i a més imagina't com seria una 3ª Divisió amb: Vilanova, Igualada i Vilafranca.
Si per un penal que us piten en contra heu de plorar, malament, no recordeu el penal que us van regalar el dia de Reis? Ho va veure el país sencer.

Anònim ha dit...

Vaig poder anar a Vilassar pensant que veuria un bon espectacle i un bon resultat del Vilafranca. El que no m'hauria imaginat és que l'espectacle negatiu seria del col.legiat.
Empenta a Landi dins l'area quan anava a cercar una pilota, aturada amb el braç, amb certa intencionalitat (això si, el braç era davant el cos)a remat de cap de Capilla i a la segona part blocatge a Garea a la sortida d'un corner, l'agafen amb dues mans i el tiran a terra. Per mi penal clar.
A part dels tres penals que si voleu poden ser dos, hi va haver l'expulsió de Capilla en la que l'arbitre no va respectar el reglament, tal i com va passar al "saque" inicial de partit.
I no recordeu els que hi ereu la falta dins l'area d'un davanter local a Rafa i que es va convertir en falta dins l'area (curiosament, no penal)contra el Vilafranca?
I no recordeu que cada centrada dins l'àrea local era falta en atac, i... i... acabaria el paper.
Vull destacar els dos grans gols de Fernando Kroeff. Carai quin parell de xutassos mes macos.
Ara la pregunta és, hi havia delagat federatiu o algun "espia" del col.legi d'arbitres, neutral ?
Algu informarà al col.legi de la premeditació i alevosia del col.legiat?
neng, deixens plorar tranquils, no ens atabalis mes.

Anònim ha dit...

q t pasa neng...si el colista os va fotre un bany, b com casi tots els partits que jugeu a casa, quan teniu la pilota no sabeu que fer amb ella...apa que pujeu, que el any que be ho pasareu molt be a tercera amb l´equipas que teniu!
ah i diuen les males llenguas que el millor jugador al teniu a la federacio...

Anònim ha dit...

Hola que tal, tant sols us vull comunicar una noticia luctuosa, dissortadament, aquesta matinada ens a deixat el pare del jugador del Vilafranca, el Sr. Del Barrio, pare d’en Ruben, després d’una llarga malaltia. Des d’aquesta finestra d’opinió, permeteu-me donar tot el suport i coratge a tota la família i en especial al nostre jugador Ruben en aquets moments tant durs i difícils pels que està passant.
A tota la família una forta i sentida encaixada i sobre tot molts ànims.
Avui més que mai, pau, molta pau...i que duri!!!

La prèvia ha dit...

Només afegir-me al condol per la mort del pare del nostre jugador Del Barrio. Ànims Ruben, una forta abraçada per a tu i la teva familia. La gent del Vila estem amb tu pel que necessitis.

Anònim ha dit...

Després de llegir tots els comentaris que han anat sortint i de parlar amb un directiu del FC Vilafranca, m'han assegurat que l'acta redactada per Gomez Diaz diu mentides, entre altres cataloga totes les targetes amb el nº 4 o sigui "zancadilla a un contrario" quan algunes van ser per protestar i la de Capilla va ser un invent del col.legiat (no se perqué dic col.legiat.
Deu ni do quines penques.
I ningú farà res per sancionar totes aquestes anomalies ?

La prèvia ha dit...

Hola j.sarró, doncs si és així com dius, no estaria de més que el club optés per presentar el video del partit (les càmares de Vilassar TV van enregistrar-lo) a la FCF i demostrar que l'actuació del col·legiat, si més no, va ser sospitosa i que ha falsejat l'acta. Serviria de res? Segurament, no. Però almenys que sàpiguen que no som tontos!!! No?

Anònim ha dit...

Digueu-me tocapilotes, però és que estic corregint a tothom: primer a la prèvia que no havia posat resultat a la crònica, i ara a la web del club que han canviat la crònica, però han deixat el mateix marcador "Gran victòria 4-1" del dia del Badalona B. Si algú del club ho llegeix, per favor rectifiqueu-ho. Força Vilafranca!

La prèvia ha dit...

Sí, tocapilotes, ja t'ho han arreglat i per cert, podrien currar-se més els titulars.
Canviant de tema, algú en sap res d'un rumor que m'ha arribat que s'està en negociacions de fitxar un migcampista que juga a 2a B? I que un jugador "important" del planter actual ha demanat la baixa? (He de dir que la font no és gaire fidedigna i desestabilitzadora, per això ho pregunto).
PD: Més informació en propers posts.

Anònim ha dit...

Hola que tal, m’hi posa’t en contacte amb el “mister” i m’ha dit el que ja se sap, que si sortís algun jugador que complís amb el perfil adequat, es podria contemplar la possibilitat “d’ingressar-lo” a la plantilla, ara bé, sempre i quan la situació de l’equip sigui optima per pujar.
D’altra banda si que m’ha confirma’t que si abans del cinquè d’últim partit, el Vila és un candidat a pujar, es fitxarà un porter, no fos (Déu no ho vulgui) que “Sant Marc” se’ns lesiones i tinguéssim que afrontar l’últim i transcendent tram de la lliga en precari. Ah!...I per acabar pel que fa a que hi ha un jugador que a demana’t la baixa, res de res, a aquestes alçades de competició els jugadors no se’n van ni amb “dissolvent”, i més si és un club “complidor”, com és el cas.
Tot plegat sembla que una vegada es tanca la “veda” d’hivern, tothom, qui més qui menys, queda col•loca’t, i el que no ho està, més val que el deixis passar (llevat comptades excepcions).
Pau, molta pau...i que duri!!!