diumenge, 18 de febrer del 2007

Un Badalona B... i el "Vila" molt bé!!!

FC Vilafranca 4 - CF Badalona B 1
Confirmat, la millora de l’equip és evident. La pel·lícula del partit ha estat la mateixa del darrer encontre a casa davant el Tàrrega: un gol als primers minuts (que enfonsa moralment al rival que ha de canviar el plantejament inicial), pressing constant de tot l’equip ofegant al rival i un segon gol abans de la mitja hora (que provoca l’obertura de línies del rival i poder jugar a la contra, el que més li agrada a aquest Vilafranca). Davant d’això poc ha pogut fer un equip com el Badalona B que, si no canvien molt les coses, estarà lluitant per eludir el descens.
Ja era hora que en un partit no haguèssim de destacar la gran actuació del porter Marc, que avui ha passat desapercebut i ha encaixat el gol ja en el temps d'afegit. Per contrapartida, dos jugadors han sobresortit de la resta: Condis i Landi. El capità vilafranquí ha marcat un gol de bandera i ha servit en safata un altre a Capilla, mentre que el davanter Landi, arribat a mitja temporada del Sangonera, ha tornat a marcar per partida doble demostrant l’olfacte típic del golejador nat i la qualitat que atresora, en un altre gol de fantasia.
Esperem que la festa no acabi (aprofitant el símil carnavalesc d’aquest cap de setmana) i tingui continuïtat la setmana vinent a Vilassar de Mar (tercer classificat i que ve llançat amb 5 victòries en els 5 darrers partits). Esperem trencar-los la ratxa...!!!

Gran Reserva: La sensació que l'equip arriba al tram decissiu de la temporada com una moto. Jugadors com Del Barrio, Garea, Álex Ortiz o el recuperat Rafa estant jugant a un nivell altíssim i també és just destacar-ho.

Vi picat: No haver pogut encadenar tres partits seguits mantenint la porteria a zero (fet que no s'ha produït encara aquesta temporada).

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Encetaré els comentaris d´avui felicitant el degà penedesenc que gràcies a una altre golejada al municipal davant de 190 espectadors vam disfrutar de valent.Prova de foc el proper diumenge davant del Vilaasar de Mar( per mi el rival mes fort de la categoria)tal com vaig dir en l´enquesta feta per Nadal, el gran favorit per mi a l´ascens.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord vic, sembla que l'emprenyament que va haver-hi el dia de l'empat amb el Figueres va fer efecte i els jugadors s'han posat les piles. M'has deixat sorprés amb la dada de 190 espectadors (que els comptes un per un? quines ganes) Ara com dius toca guanyar a Vilassar sí o sí, però a més hi ha el factor gol average(1-3).

Anònim ha dit...

Amic Sayol,amb 25 minuts anàvem 3-0. A la segona part l'equip anava relaxat,això ho fan tots els equips i és normal la relaxació.I no em vinguis amb que s'han d'estar els 90 minuts a tope.Ja firmaria jo cada partit tenir-lo resolt al minut 25 amb 3-0 i després deambular pel camp.
I no critiquis tant els que surten després de la banqueta, que tothom que ha jugat a futbol sap lo complicat que és sortir amb un partit decidit.
En fi,que el diumenge partit vital a Vilassar per mirar als 3 primers llocs o no.

Anònim ha dit...

Hola que tal, primerament vull dir que estic més que satisfet de l’esdevenir del Vila, ara bé, la meva satisfacció, en cap cas, no priva de que demani una altra actitud.
A aquestes alçades de competició, no hem valen excuses, jo entenc, que els jugadors reserves que surten al camp han de demostrar, més que mai, que el que volen és que l’entrenador compti amb ells des de començament del partit. I això vol dir, aprofitar fins el últim instant de l’encontre, per convèncer al “mister” de que pot contar amb ell.
Aquesta és la “màxima” de qualsevol suplent que vol guanyar-se la titularitat. Tot el demés, perdoneu-me, però a aquestes, repeteixo, alçades de temporada no s’hi val cap mena de llicència si volem aconseguir l’anhela’t ascens de categoria.
Així que, benvolgut PASSIÓ, et respecto la teva opinió, que, fins i tot, en una altre situació et podria donar la raó, però en aquests moments s’ha de prioritzar l’actitud del jugador davant el partit, i a l’hora, sumar els màxims esforços sense cap tipus de concessió.
Jo entenc, que estem en un moment crucial de la competició, i no m’agraden certes sensacions que tinc a partir del que veig, que vols que et digui...
Sempre de bon rotllo, eh!, apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Aquesta setmana esteu del tot desconeguts, que us passa??.Cada setmana hi han com uns vint comentaris i avui dijous tan sols em portem 4,quina mandra us veig!!! o passa que quan els resultats acompanyenn i van bé ningú vol protestar ni escriure?.
Animeu-vos més i expliqueu més detalls del Vilafranca.
Que li passa al Jarabo, per exemple,està un xic lesionat encara,pot ser que en tingui per dies?? pot ser un cas Eto´o en la recuperació del seu genoll.

Anònim ha dit...

Semblo una mica "pilota" teu vic, però és que aquesta vegada també tens raó. Ja ho diuen que els diaris vénen més els dies que hi ha problemes que quan tot va bé. Fa unes setmanes no sé qui va ser va proposar fer una porra. Aquí va el meu resultat:
Vilassar 1-Vilafranca 2 (el segon de penal claríiiissim) Una pregunta: quin jugador hi ha que xuti penals aquesta temporada?

Anònim ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, vaig ser jo el de la porra i com que soc un desatre endevinant resultats et diré que mentre guanyin m'es ben igual. Em sembla perfecte el que dius i encara més que sigui de penal, aquell penal que en aquest espai varies vegades ha estat reclamat.
Desconec si Landi es un bon xutador o pot ser Capilla o perqué no Condis? soposo que és una cosa preparada als entrenaments. encara que ni hi hagin penals hi ha d'haver algunes prioritats.
M'agradaria dir que si es guanya a Vilassar, començaré a veure altes possibilitats d'ascens.

Anònim ha dit...

Algú sap que tal és aquest Jordi Gomez Diaz del Baix LLobregat que ha de xiular el partit dels dos Vila de diumenge?
La passada temporada no ens va xiular cap partit i enguany tampoc. No serà que era a tercera i ha baixat? o és que es va agafar un parell d'anys sabatics?. Normalment un partit, pel cap baix,de cada arbitre sempre cau.
A veure si aquest, diguem-ne desconegut xiularà el primer penal ? tant de bó i si serveix per sumar tres punts, no vegis...

Anònim ha dit...

Heu vist amics bloguers el calendari. Si guanyem a Vilassar, després dos partits seguits a casa Cornellà i Morell, desplaçament a Montanyesa i posteriorment reberem al Granollers. Tot plegat bastant assequible i per sumar 10 punts i posar-se clarament dels tres primers.
Que os sembla?

Anònim ha dit...

vic si no escrive la gente es por k no teneis aficion ni na!! en el
foro de
FUTBOL CATALUNYA solo hay k ver los k opinan de Igualada y pocos de
vuestro
ekipo. ademas no vinistes muxa gente a ver el partido a nuestro campo.
sois
un club MUERTO?? y sin FUTURO??
para la porra pongo un 3-0 para el Vilasar. je, je, je!!

Anònim ha dit...

Veus lo que as aconseguí (VIC) o Vicens, ara els d`afora (NENG) ens apretin, unes ultimes setmanes tranquil·les i tu vols sarau, ni que tinguessis un interès creat, quant anaven malament , tu al revés i ara que anem be, tu tornes anar al revés , deixa les cosa tranquil·les i aprofitem el moment, desprès dels últims canvis sa demostrat que la cosa abans estava equivocada i que molta gent que reclamava un canvi tenien raó, rectificar es de savis....mentre menys es parli de las coses molt millor, ixo es bona senyal ....... Endavant Vila ...

Anònim ha dit...

Tant sols un parell de línees per comunicar-vos que l’Albert Ortíz ja no és del Vila, en el decurs d’aquesta setmana a causa’t baixa al Club (tant sols desitjar-li sort).
D'altre banda, dir-vos que Palomo i Jarabo són baixa (no acaben de fer net de les seves respectives lesions) davant el Vilassar (esperem no trobar-los a faltar).
També us faig avinent que el pròxim partit a casa, davant el Cornella, l’hora d’inici del partit s’enredereix fins a les 18h. El motiu és la presentació de tots els equips de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.
Per acabar aquest escrit, tant sols desitjar tot l’encert del món aquest diumenge a Vilassar!...si feu una petita ullada a la jornada es pot comprovar que amb una “mica de sort” hi poden haver canvis significatius a la classificació, tant de bó es donin.
Apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

neng , es verdad k no fuimos mucha jente a Igualada...pero todo en esta vida tiene una explicacion..despues de los comentarios k se hicieron en FUTBOL CATALUNYA, sobre el tema de los arbitros en favor vuestro y del CASSA, era lògico k no fueramos ya que de antemano sabiamos k perderiamos por un penalt, por cierto un poquito riguroso, no crees...menos mal k lo vio todo catalunya,supongo k ya fuiestes a Montserrat para darle las gracias a la moreneta, bueno muchacho hasta pronto, porque supongo k seguiras tocando aquello k no suena en esta pàgina ...k no es del Igualada......

La prèvia ha dit...

Hola a tots, a veure, no voldria deixar-me sense comentar res de tot el que s'ha opinat fins ara.
Jo també vaig veure certa relaxació a la segona part del partit amb el Badalona B, però no crec que tota la "culpa" recaigui sobre els que van entrar de reserva sinò que va ser general (i totalment comprensible si ens atenem a com anava el resultat). Lo dolent seria veure aquesta relaxació quan el partit no estigui decidit. Cas tancat!
Sobre el partit a Vilassar de diumenge, només esperar que guanyem... tot i que ho veig difícil (és un bon rival el
Vilassar). Ja que lo de la porra no ha tingut gaire èxit llanço una pregunta a tots els bloggers: signeu l'empat? Jo sí i sense dubtar-ho ni un moment. Ja sé que hi haurà que em dirà de guanyar el goal-average... però això és una carrera de fons i lo important és no quedar despenjat del grup.
No m'ha agradat veure que hi ha qui ja comença a fer càbales dels propers 4 partits. No vam quedar d'anar partit a partit? Doncs au, prenem-ne nota i no mirem més enllà de diumenge.
I per acabar, poc més a afegir de la resposta de sasgas a neng, només una cosa: si estàs interessat en l'actualitat del "Vila"... senyal que no les tens totes encara i que ens tens en consideració com a un rival per a pujar. Ja m'agrada. Fes-t'ho mirar, que pot ser que pateixis vilafranquitis!

Anònim ha dit...

Heu vist els números del Vilassar i Vilafranca.(guanyats,empatats, perduts,gols a favor i en contra)
Vilassar 13 1 11 42 40
Vilafranca 11 6 8 34 25

Al Vilassar no li agrada empatar i li fan molts gols.
Amb els números a la mà o guanyem o perdem, però i perqué no trencar estadístiques fent un empat?
o perqué no guanyar 1-2 com deia algú?
Va bloggers, teniu encara unes hores per mullar-vos.

La prèvia ha dit...

Hola s.l.d., és més: a casa, el Vilassar no ha empatat cap partit! (8PG i 4PP / 23GF i 15GC). Dels darrers vuit que ha jugat al Xevi Ramón n'ha guanyat set, i en porta tres seguits sense encaixar gol. Ja costarà ja...