diumenge, 25 de març del 2007

And the Oscar goes to...

FC Vilafranca 2 - EC Granollers 1
Tothom apuntava a que el gol 500 del Vilafranca a 1a Catalana el marcaria Landi, Eloi, Condis, Palomo,... doncs no, ha estat Óscar Sánchez qui ha entrat a la història del club i qui, a més, ha propiciat amb el seu gol que el Vilafranca assolís una victòria que el catapulta, a manca de vuit jornades, al tercer lloc de la classificació. Un lloc que, momentàniament, dóna dret a l'ascens de categoria.
No sé si estareu d'acord amb mi, però no us agrada guanyar d'aquesta manera, patint fins al final? Potser sóc un pél masoquista (ho reconec), però la satisfacció és tal..., i la sensació de guanyar sense jugar bé (pròpia dels equips grans)..., que, tot i anar per sota del marcador des dels primers minuts, tenia la confiança que l'equip acabaria treient el partit endavant. Ara bé, mirant-ho des d'un altre punt de vista, segur que el míster vilafranquí no estarà gens satisfet i treballarà durant la setmana per a que diumenge vinent (una nova final, al camp del Manlleu) no es repeteixin els errors comesos avui, que han estat molts.
Amb els resultats d'aquesta jornada, una cosa quasi la tenim clara: Igualada i Cassà han donat un pas de gegant per jugar l'any vinent a Tercera. I la plaça restant? Ai, la plaça restant,... hi haurà de tot aquí per aconseguir-la!!! Tant de bo que el Vilafranca no la deixi escapar d'aquí fins al final, però queden tants partits per a jugar, tants enfrontaments directes,... que aventurar-se a fer un pronòstic, a dia d'avui, és impossible.

Gran Reserva: La ratxa actual d'onze partits consecutius a casa sense perdre (8 victòries i 3 empats). L'anterior millor marca, situada en quinze partits, data de la Temporada 95/96 també a 1a Catalana i s'acabà assolint l'ascens a Tercera. Aquesta és la línia a seguir!

Vi picat: Que a Landi, per celebrar el gol aixecant-se la samarreta ensenyant la foto del seu fill i amb dedicatòria a Vilafranca TV, li hagin ensenyat targeta groga. Hi ha aspectes del reglament del futbol que no entenc ara ni entendré mai. Coses més importants a sancionar hi haurà que això, no? En fi, no perdem el temps, que són causes a fons perdut.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

no estic gens ´d'acord en que l'equip no ha jugat b. a mi em dona la sensacio molt bona. a per cert, es el primer gol centenari que dona una victoria!!! força vila

Anònim ha dit...

perdo, volia dir a casa! je, je...

Anònim ha dit...

Fa temps que veia el blog i llegia opinions i m'he dit va,perquè no opinar desde la vessant d'exjugador del Vilafranca que intenta seguir els partits de casa quan pot. Haig de dir que el bon amic LLuis Montaner sempre m'ha dit que opinés,que està bé que es parli del Vila entre la gent que el seguim quan podem.
Què fem només comprar el diari esportiu del dilluns?Mirar el resultat i la classificació dels equips que t'interessen. Demà veurem que el Vilafranca va tercer i punt. Jo no sé si s'ha jugat molt bé o no,però 3 punts més al sac, que a hores d'ara és el que fa falta.
Jo només he pogut veure la majoria de partits de casa, però l'equip em dóna molta més sensació de solidesa en aquestes últimes jornades que fa un temps: a casa es treuen bé els partits(inclús remuntant) i a fora potser falta ara aconseguir una victòria per acabar de confirmar les victòries de casa. Però per estar a dalt crec que és més important estar molt sòlid a casa i això s'està aconseguint. Els resultats a fora ja arribaran.
El que sí sembla bastant clar és que els dos primers llocs, sino hi ha una catastrofe, estan adjudicat però tampoc es pot descartar res pq el futbol dóna moltes voltes,però si Igualada i Cassà porten 30 jornades alla dalt per alguna cosa serà.
Del partit d'avui m'alegro de què hagi jugat l'Eloi(per mi va ser el millor durant una fase de la lliga en que les coses no funcionaven tant i va deixar de jugar,però com que desconec el que passa durant la setmana no puc opinar) i llàstima de la que ha tingut a la 2a part per fer el tercer gol.

La prèvia ha dit...

En relació a la targeta groga a Landi, el reglament de la International Football Association Board 2006 diu en la seva REGLA 12 - FALTAS E INCORRECCIONES (Decisión 6):
El jugador que se quite la camiseta al celebrar un gol deberá ser amonestado por conducta antideportiva.
No entrant a valorar el perquè es considera conducta antiesportiva treure's la samarreta (?), el que està clar és que l'àrbitre s'ha equivocat amonestant a Landi que només ha ensenyat la samarreta de sota amb la foto del seu fill. Sense anar més lluny, fa un parell de setmanes ho va fer Messi contra el Madrid. I què? Li hauríen d'haver ensenyat 3 targetes grogues?

Anònim ha dit...

Vull fer referencia a la tergeta de Landi després del gol.El reglament ho diu clar, si vols ensenyar una fotografia només pots arremangarte la semarreta fins el coll. Si la fas passar sobre el cap o tant sols et tapes el cap, es groga. Ah! i si el col.legiat considera que el que hi ha escrit a la semarreta de sota pot ser ofensiu, també és groga. Per tant el que va fer Landi és groga segons el reglament, ara bé, també es groga desplaçar una pilota després que el col.legiat hagi xiulat una falta i Fortuny , el defensa del Granollers ho va fer i en aquest cas no va veura la segona.
Per tant en el tema de les targetes mai hi entendrem, cada col.legiat i segons el moment la mostren o se la guarden i com que son els que manen, a callar i jugar.!!!

Anònim ha dit...

Que comencem a especular ?
Mireu:
A fora: Manlleu, Tortosa, Rubí i Banyoles
A casa: Gramenet B, Cassà, Pobla Mafumet i Igualada.
Molt mes forts els de casa, primer, segon i un que lluita per pujar i per tant si el Vila a casa es fa fort i suma a fora la cosa pot anar bé.

La prèvia ha dit...

Hola j.sarró, no estic d'acord en lo de la targeta, però no entrarem en discussions ara. Al reglament de la web de la FIFA no hi posa res si passa la samarreta pel cap, si el missatge es ofensiu (ja em diràs la foto del nen...) ni res. El problema és que el reglament deixa massa coses a la interpretació de l'àrbitre i això és com donar-li una pistola a un assassí en sèrie.
I s.l.d., res d'especular. Partit a partit! Ara Manlleu i només Manlleu.

Anònim ha dit...

Uy, us noto excessivament eufòrics, està clar que anem pel bon camí, però no pensem que ja hem arribat al final. Ara ens toca la papereta de ser el rival a batre i tothom ens esperarà.
Prudència, i enhorabona a l'Óscar Sánchez pel seu gol, que ha passat a la història del club. Força Vilafranca!

Anònim ha dit...

molt content,de moment tot ens acompanya.I jo encara voldria que l´Igualada i el Cassà ho guanyessin de moment tot abans de la visita de Vilafranca així per a nosaltres tot seria molt mes fàcil per assolir la trecera plaça i no visiterien el municipal amb la necessitat de guanyar, que us sembla?
Felicitats Oscar pel 500 i a tot el vilafranca senser!!!
La banqueta del jugador gallec (primera vegada) crec, una sorpresa, que us va semblar??

La prèvia ha dit...

Hola i.u.c., referent a la suplència de Garea comentar-te que els dos primers partits de lliga (Poble Sec i FE Figueres) també els va veure des de la banqueta ja que llavors era Fede qui ocupava el lateral esquerre. Suposo, que ahir la idea del míster era tenir més profunditat i jugar més a l'atac perquè jugàvem a casa davant un rival de la zona baixa. Possiblement, diumenge que ve al camp del Manlleu, opti de nou per Garea que és un home més de contenció i treballa ajudant al mig del camp i a la defensa. Però el Manel no sol canviar de jugadors després d'una victòria. Veurem quin equip surt (ara l'avantatge és que tens moltes variants i recanvis de garanties a la banqueta).

Anònim ha dit...

Aquest de la prèvia es un pou de sapiència , comparteixo totalment la teva opinió, Eloi es un jugador que te mes arribada que Garea i molt mes rapid per trencar defenses......en sembla que el proper partit Garea tornarà a ser titular.....Felicitats per. El 3er. Lloc a la taula classificadora, espero que la pugueu aguantar fins el final.

Anònim ha dit...

En arribar allà on volíem, ara tenim que administrar amb seny el que em aconseguit, sense precipitacions...però amb caràcter, sense concessions...però amb descaro, sense presses...però també sense pauses, concentrats amb el joc...i sobre tot, jugant...que d’això en saben un bon tros, respectant el rival, i a la vegada, fent-li un marcatge ferotge.
Aquestes son unes quantes “màximes” que s’han de tenir presents si volem aconseguir l’objectiu marcat a principi de temporada, si bé, estic totalment d’acord en que s’ha d’anar partit a partit. Però jo hi afegeixo, autoconfiança, capacitat, sacrifici, fe, ganes, il•lusió, ambició, etc...
Si es segueix amb aquest tarannà que hi ha ara, si no ens desviem d’aquest camí pel qual transitem ara, hi tenim molt de guanyat.
Per cert, m’encanta com està la competició, per l’interessant que s’ha posat, doncs queden vuit jornades i hi han masses cordes per un sol “violí”.
Apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Comentant la propera jornada, no entenc com donen una altre vegada pel 33 un partit del vilassar, quan aquest equip ja va ser transmés contra el tortosa, precisament, el mateix partit d´anada.Ja s´ho farán a nosaltres ens va de maravelles saber el resultat un dia abans.Tots davant la tv. dissabte a les 12:30.
Ànims Tortosa!! a guanyar.
Pel que respecte el Mundo deportivo, aquesta semana ens han inclòs amb la Porra de la marca esporiva LOTTO, així que en el partit Manlleu-Vilafranca li posarem un 2 claríssim.

Anònim ha dit...

L´únic precedent bó que tenim respecte al partit de diumenge contra el Manlleu,precisament, es el de l´any passat on es va guanyar per 0-1 aquell dissabte a la tarda.El Vilafranca ho ha de tornar a assolir si volem conservar aquesta genial tercera posició,força Vila i endevant sense por.

La prèvia ha dit...

Ojalá puguem repetir la victòria de l'any passat (gràcies a un penal aturat per Massana, ho recordeu?) però serà difícil, molt difícil...!!! El Manlleu té davant seu la darrera oportunitat d'enganxar-se a la lluita per l'ascens, perquè si guanyés es posaria a 2 punts nostre. Per tant, el partit es presenta vital per a tots dos equips i és que el Vilafranca, en cas de guanyar, donaria un cop d'efecte molt gran! Estic convençut que l'ascens es decidirà fruit dels resultats dels molts enfrontaments directes que hi haurà i que serà com una cursa d'obstacles, on els rivals anirant caient un a un fins que el guanyador atravessi la línia de meta. Penseu, que les victòries davant Cornellà i Morell, a banda de sumar tu tres punts han suposat deixar-los un esgraó per sota teu. Perquè, i si haguèssim perdut? Estaríem amb 43 punts al desé lloc a 5 punts del tercer!!! Canvia la cosa o no, respecte a guanyar els enfrontaments amb rivals directes?

Anònim ha dit...

I del col.legiat que?
A les meves notes tinc:
Vilafranca-Horta, 3-1 Va agradar bastant, va mostrar targetes a Yann, Del Barrio i palomo i els golejadors van ser palomo, 2 i Luismi.
Al primer partit de lliga davant el Poble sec amb 0-1 final, es va empassar un clar prenal a Palomo i va mostrar un nivell mes aviat baix.
Veurem a Manlleu que passa. Per cert, veig que Palomo li agrada ser protagonista amb aquest col.legiat. Pot ser seria bo que jugués.

La prèvia ha dit...

Hola j.sauleda, per acabar-ho de rematar, el tercer precedent del Vilafranca amb aquest àrbitre:
Temp. 03/04 (Reg. Preferent)
09/11/03 · Jornada 9
FCV 1-0 Vilanova Camí (Gol de... Palomo!!!)
Ja tenim un alicient més! Jajajaja

Anònim ha dit...

Tortosa 2 - Vilassar de Mar 2, tot i que el Vilassar ha empatat en el temps d'afegit, i el primer gol ha estat en fora de joc (segons deien per la TV) i precedit d'una inexistent falta, el resultat serà bo si demà guanyem a Manlleu, ja que augmentarem en 2 punts la diferència. Ja sabem què toca! Força Vilafranca!
Si des de la Federació s'ha decidit que Igualada i Cassà han de pujar, serà que han decidit que la tercera plaça sigui pel Vilassar, o ha estat casualitat lo d'avui?