diumenge, 4 de març del 2007

"Fuente de energía"

FC Vilafranca 1 - UD Cornellà 0
Tal com diu la cançó dels Estopa, amb aquesta victòria, després de la cruel derrota de la setmana passada, el Vilafranca agafa forces per seguir lluitant pels llocs de privilegi. Ha estat un difícil i treballat triomf davant un rival directe i al qual li guanyes el "goal-average" (factor important) després de l'1-2 de la primera volta.
I ara... a trencar estadístiques d'aquestes que m'agraden tant! Em refereixo a aquella que diu que dos partits seguits a casa no es guanyen ni es perden. M'he dedicat a perdre el temps en mirar les darreres vegades que hem hagut d'afrontar dos encontres consecutius al Municipal i us puc dir que, basant-me en els darrers vint anys, de les 21 ocasions que s'ha produït aquest fet: en 6 hem guanyat els dos partits, en 2 els hem perdut i en les 13 restants s'han produït combinacions diverses de victòries, empats i derrotes. Per tant, crec que estem igual que al principi. D'aquí que consideri que ha estat una pèrdua de temps perquè no n'he tret cap conclusió evident. Bé, una sí, que diumenge s'ha de guanyar "por lo civil o por lo criminal" (com deia l'ex-míster vilafranquí Josep Alonso) si volem seguir somniant. Perquè l'ascens, passa pel que fem al Municipal (ara, més que mai). Per aquí han de passar Igualada, Cassà, Pobla Mafumet, Gramenet B, Morell i només s'ha de visitar Manlleu dels equips que estan a dalt.
Per acabar, i donat que hi ha hagut confusió en qui ha marcat el gol vilafranquí, aclarir el tema. Per les imatges de VTV s'ha vist perfectament com Ariza, després d'un rebot d'Alfonso Gómez, introduïa la pilota a la seva porteria però l'àrbitre (molt bé avui, cal dir-ho) se l'ha concedit a Rafa que era qui ha tret la falta des de quasi mig camp tot i que Landi li reclamava l'autoria per allò de les ansies de gol dels davanters.

Gran Reserva: Les graderies del Municipal repletes de canalla de la FE At. Vilafranca que ha fet la presentació dels seus equips abans de l'encontre.

Vi picat: No veure a tot aquests nois i noies acudir al camp al llarg de la temporada, perquè avui la "pressió ambiental" també ha ajudat a l'equip a assolir la victòria.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, bona victòria. Tot i no marcar quatre gols (com els dos partits anteriors) es va guanyar per la mínima, però l'equip va demostrar casta. Ara guanyar diumenge amb el Morell. Força Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

Algu em podria fer cinc centims del programa d'esports de rv, quin convidat tenia el sayol?

La prèvia ha dit...

Hola o rei parchi, avui han entrevistat al central Peña (tal com l'ha definit el Sayol, un tipus que fa una gran feina per l'equip, gens espectacular però eficaç com el que més, regular, humil,... un tio de futbol dels que val la pena tenir en el teu equip). Per cert, el Sayol ha comentat que Peña era junt a Marc Ramírez els dos únics jugadors que havien disputat tots els minuts de lliga. No, no és així. Si que ha jugat tots els partits però no tots els minuts ja que va ser expulsat a Cassà (amb vermella directa) i a Amposta (per doble groga). L'altre jugador que ha jugat tots els partits és el capità Condis.
El més destacat del que s'ha parlat és que després de la dolorosa derrota al camp del Caprabo, el vestuari es va conjurar per a tirar endavant aquesta situació.

Anònim ha dit...

Gracies previa, no he pogut sentir el programa. I m'agrada saber que diuen els protagonistes. Per cert Peña un crack!!!

La prèvia ha dit...

Ja que la parròquia vilafranquina està sensibilitzada amb el tema arbitral, us informo que l'àrbitre que ha tocat en sort pel proper diumenge només ens ha xiulat una vegada però ja en vam tenir prou. Va ser la temporada passada al camp del Banyoles (1-0) i va concedir un gol fantasma a poc del final i va omplir l'acta de mentides (com deia en Sauleda a la crònica de El 3 de Vuit) que ocasionà la sanció cautelar al porter Massana. A tot això, es va afegir la greu lesió de Moral en aquell partit. Qui sap si podria reaparèixer davant el mateix àrbitre...?

Anònim ha dit...

Hola que tal ”La Prèvia” i demés”bloggers”, primer gràcies per la puntualització en vers els jugadors que han jugat tots els partits, que no vol dir tots els minuts, ja que com has dit, i molt bé com sempre, per una qüestió o altra han tingut que abandonar el terreny de joc abans d’hora.
Ets com una mena d’arxiu...enciclopèdia...pou de coneixences del “degà”, ets un “abuson”!!!, malgrat tot, gràcies per ser generós i compartir-ho amb tots nosaltres.
Ara , m’agradaria fer un comentari referent a l’aspecte que presentava “el municipal” aquest diumenge a l’hora del partit...cony!, a que feia patxoca?, tant de bó, això es repetís fins a final de temporada. Vulguis que no, als jugadors els hi ha d’agradar el veure’s recolzats per tant de públic.
Ara seria important tornar a guanyar a casa davant el Morell i així sumar els sis punts dels dos partits, consecutius, jugats a casa, i a la vegada, també trencaríem estadístiques, que per això estan...per trencar-les, oi Pep Sauleda? (“O Rei” de les estadístiques).
Pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Que passsaaaa <“NENG”> que quant el teu equip perd no tens ganes de escriure, o es que ja no u veus tan clar de pujar . sembla que comenceu a estar nerviosos i la sort que teniu es que pugen tres....sinó ja veurien que passava. Eixos de guanyar apuradadament i en ajuts arbitrals , al final passa factura. Campeon....dona records al Buenafuente.....

La prèvia ha dit...

Hola a tots, respecte a la designació inicial de l'àrbitre per diumenge hi ha hagut un canvi, ja que l'àrbitre en qüestió que xiularà el partit serà finalment Pérez Bueno (Mataró). Un àrbitre amb una mitjana baixa de targetes grogues (5 per partit) i que ha xiulat 3 penals en els sis partits dirigits.

Anònim ha dit...

Ala meus apunts tinc que el col.legiat que va xiular 1-0 el Banyoles Vilafranca de l'any passat i que va dir mentides a l'acta que van costar dos partits d'expulsió a Massana era Exposito Muñoz i no Perez Bueno que ens va xiular el Vilafranca- Manlleu (1-0)gol de Jarabo de penal i per cert en va deixar de xiular un per cada equip.
Previa, confirmem el que comento, o és que no ho tinc bé?

Anònim ha dit...

Caram! a veure si diumenge veurem el primer penal favorable al Vila o, qui sap si el penal serà en contra per alló que ens acostem altre vegada a la part alta i conver frenar al degà com s'ha fet fins ara quan hem estat a punt de trepitjar la zona d'ascens.

La prèvia ha dit...

Hola j.sauleda, ja vas bé ja. T'explico: a principi de setmana segons la web de la FCF la designació provisional assenyalava a Expósito Muñoz com l'àrbitre per dirigir el partit del Vila però dimecres, quan van sortir les designacions oficials, el van canviar per Pérez Bueno (tal com explico tres posts més amunt). Tot plegat, mentre xiuli el que passa damunt el terreny de joc ja em val. No demano que ens ajudin els àrbitres sinò que no ens treguin res. A veure si tenim sort i podem guanyar!

Anònim ha dit...

que pasa anonimo??????? si k escribo cuando pierdo pq soy mas hombre k tu k te escondes en un anonimo. solo decir una clase de mates 51–42=9. lo pillas???? cuando esteis arriba del igualada hablas. saludos del buenafuente. jajaja y previa no lloras???? no sabes hacer nada +

La prèvia ha dit...

Hola neng, només et diré una cosa (més educadament que tu, això si) aplicant el teu mateix argument: quan acabi la lliga, parles. Perquè 9 puntets tampoc és una distància insalvable, eh! I queden partits! I sobretot, el darrer partit de lliga ens heu de rendir visita... Ai, si ens hi juguem res tots dos... Disfruta mentre puguis.

Anònim ha dit...

P A Y A S O, tu mujer no dijo lo mismo , que eras mas hombre....
yo "anonimo", si ,pero lo de NENG, + o - es lo mismo ...lo pillas.
esto no es un forum para tocar lo que no suena, es para dar opiniones sobre un club que no es el tuyo.. o me equivoco ???? a lo mejor , eres residente en VILAFRANCA.. demano disculpes als amics de LA PREVIA x el vocabulari, però aquet tio, en treu de polleguera....

La prèvia ha dit...

Hola, si us plau, només demano dues coses: que només es parli del Vilafranca (i no entrem en temes personals) i que es moderin els comentaris o em veuré obligat a censurar i eliminar-los. Fem un esforç per conviure tots. D'acord?

Anònim ha dit...

tienes razon. paso de entrar + en este foro. no se pq pierdo el tiempo con vosotros. igualada campeon y punto. anonimo solo una cosa insulta lo k kieras k mañana morell os pone a caldo.