diumenge, 18 de març del 2007

Per a lo bo i per a lo dolent

CF Montañesa 1 - FC Vilafranca 1
Aquest, ha estat Capilla. Primer per propiciar, amb un error seu, el gol local i després esmenant l'errada amb un llançament magistral de falta que ha suposat el gol de l'empat. El Vilafranca, sabedor de les ensopegades de rivals directes, ha sortit decidit a guanyar el partit però amb moltes presses (innecessàries) i precipitació. En una d'elles, Capilla ha volgut treure ràpid una falta a pocs metres de la pròpia àrea amb la mala sort que la pilota ha rebotat a l'esquena d'un contrari i ha quedat franca per a que un davanter de la Montañesa es trobés amb un regal que no ha desaprofitat. Per sort, s'ha pogut empatar poc després gràcies al golàs per l'escaire del propi Capilla que, amb sentiment de culpabilitat, l'ha celebrat demanant disculpes a la banqueta vilafranquina. I després? Doncs després "Sant Marc" i res més. Perquè no s'ha xutat més a porta contrària i el joc es desenvolupava a la zona ampla, sent travat i sense poder combinar donades les reduïdes dimensions del terreny de joc. La Montañesa, acuciada per la situació a la taula, ho ha intentat fins al final, al igual que el Vilafranca que no ha anat a buscar l'empat en cap moment.
Puntuar a fora sempre és bo, però tenint la ocasió de col·locar-se provisionalment en llocs d'ascens... et queda un regust un pél amarg. De totes maneres, l'actitud de l'equip en un camp que podríem catalogar com a incòmode ha estat bona i en la línia de les darreres jornades. Que continuí així...!!!

Gran Reserva: Avui he vist a l'equip endollat des del primer minut i conscient del que es jugaven (en ocasions en excés, que ha comportat molta precipitació en el joc vilafranquí). Amb moderació, aquesta motivació ha de portar l'equip a l'èxit.

Vi picat: En el transcurs del descans, la Montañesa s'ha negat a donar més aigua al Vilafranca que ha acabat anant a comprar-la al bar del camp per a que els jugadors poguessin refrescar-se. (Deuen estar passant una mala època perquè, ara que hi penso, tampoc s'ha regat el camp al descans). Hi ha clubs que no deixen de ser més que un equip de barri...

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola companys, dissortadament avui s’ha perdut una gran oportunitat de donar un nou espectre en la situació classificatòria del Vilafranca, doncs, si s’hagués guanyat, a hores d’ara, estaríem en una situació immillorable ja que dependríem de nosaltres mateixos, no en va, la majoria de resultats ens han estat favorables als nostres interessos.
Llàstima, que no hem sabut aprofitar la conjuntura i no hem passat de l’empat, malgrat tot, continuem amb bones perspectives, amb fe, amb un bon to, i a més a més, no podem obviar que ens hem acostat una mica més al pom de d’alt.
Posem-hi un poc més de confiança en l’equip, que bé s’ho mereix...això s’entén companys?.
Apa pau, molta pau...i que duri!!!
P.D. No estic decebut, ara bé, m’emprenya no aprofitar aquestes ocasions tant clares que tenim de millorar la situació, que voleu que us digui...em fa la gitza.

Anònim ha dit...

es una verdadera llàstima no aprofitar la relliscada del demés rivals,tan favorable ja no ho tindrem cap mes setmana.
Pero ara toca pensar en el Granollers i com que aquest cap de setmana no hi ha futbol de primera poder vindrà més gent al municipal a animar al nostre equip, això esperem,Visca el Vila i tots per al ascens.
Per cert bolc que tal l´arbitratge d´ahir?i quin ens tocarà aquest diumenge,ho saps, ja??

La prèvia ha dit...

Hola vup, respecte a l'arbitratge de diumenge passat al camp de la Montañesa no em va agradar. Però no perquè perjudiqués al Vilafranca, sinò perquè sincerament són molt dolents... (la majoria) i com en aquest cas, prepotents i no consenteixen ni la més mínima protesta. El problema radica, segons la meva modesta opinió, en què molts d'ells no han estat futbolistes i no entenen la reacció espontània del jugador quan li assenyalen una falta en contra, o li anulen un gol,... Diferent és, quan la protesta és insistent o deriva en l'insult.
Bé, després d'aquest anàlisi arbitral informar-te que ja està penjat a la web de la prèvia la informació de l'àrbitre de diumenge que ve. Pots consultar allà totes les dades. I una cosa, crec que entre tots (m'incloc el primer) estem una mica massa obsessionats amb els àrbitres i hauríem de mirar només en una direcció: guanyar, guanyar i guanyar. Per cert, ahir vaig escoltar a l'Àlex Ortiz, en l'entrevista amb el Sayol, i em va causar una gran impressió. Molt posat en el devenir del club, coneixedor dels rivals, del calendari que ens resta, motivat,... fins ahir no vaig entendre perquè l'havien fet un dels capitans de l'equip (sense ser dels més veterans ni un home de la casa). Té fusta de líder, oi? (Company Sayol, no ho vas veure així també?)

Anònim ha dit...

Per fi!!! ja tenim als "datos" del diari sport català al nostreb porter Marc Ramirez entre els 6 menys golejats de la categoria,el trobava a faltar,esperem que a partit d´ara començi a pujar posicions, ànims Marc!!!.que tu ets molt millor que: victor Hugo,Ureña,Talavera,Gerard i en Rodri.
Pel que respecte als golejadors el mínim per entrar en llista es 13 gols de´n Eric del Badalona B, quin jugador del Vila en porta mes gols BLOC??. Gràcies.

Anònim ha dit...

Bé, m'enganxo al blog després que uns problemes tècnics m'hagin deixat incomunicat.
Llegia a la crònica del Mundo Deportivo que l'àrbitre va perjudicar a la Montañesa amb una falta inexistent d'on va venir el gol i que no va mesurar les faltes pel mateix raser. Prèvia pots fer-nos cinc cèntims de com va anar? Quantes faltes van cometre cada equip?
I el detall de l'aigua, diu molt del club, però crec que t'equivoques en posar al mateix sac a tots els equips de barri, crec que és una manca d'humanitat per part dels dirigents.
Força Vilafranca!!! i a guanyar diumenge, que encara podrem optar pel primer o segon lloc, que sembla que Igualada i Cassà comencen a perdre gas. Encara que amb el tercer lloc, ja em conformo.

La prèvia ha dit...

Hola i.u.c, benvingut al blog, fa poc que opines oi? El màxim golejador del Vila és Capilla amb 8 gols. Però, si m'ho preguntes és que no mires la web de la prèvia??? De totes maneres, cap problema en respondre't tots els dubtes que tinguis.
D'altra banda vil4fr4nqu1, m'has enxampat perquè no tinc controlades les faltes del partit però entén-ho, no puc arribar a tenir-ho tot controlat...!!! I del que llegeixis a les cròniques no en facis gaire cas, perquè a alguns cronistes la biga als ulls no els deixa veure la realitat (per sort, el Pep Sauleda en aquest aspecte és objectiu 100%).

Anònim ha dit...

Corria el min.56 a terreny del Montanyesa quan el col.legiat assenyala a Oscar una falta inexistent en treura una pilota a un contrari que en veura la seva pifia es va deixar caure.La falta 5 metres fora l'area va estar a punt de ser gol. El xut de falta directa va ser desviat per la barrera i sort quen sota els pals hi havia Sant Marc que amb una estirada felina va desviar a corner.
Amb això vull dir que els errors arbitrals es van repartir. No recordo que la falta del gol del Vilafranca també fos inventada, el que passa és que els locals ho protestaven tot, segons ells no van fer cap falta i l'expulsió per 2 grogues a Rafa, min 92, vergonyosa (vaja per compensar i acabar amb pau amb el public local), el porter se li tira sobre en una centrada a porteria i fora l'àrea petita cauen tots dos i segona groga pel de Vilafranca, quan era falta del porter.
Deixeu-me dir però que si algu havia de guanyar era l'equip local. Mireu, a les meves anotacions tinc, a part dels gols, 2 parades de Marc a cada part (min 26-40-56i57) i cap del porter local.
A tots ens ha sapigut greu no tornar amb tres punts per alló d'assolir la tercera plaça, però caram, per guanyar cal xutar entre els tres pals.

Anònim ha dit...

He mirat el tema penals a la previa i deu ni dó. El Granollers també deu estar content amb els arbitres. 2 penals a favor i 8 en contra.
Que, diumenge veurem un altre penal a favor amb el col.legiat de Mataró.?
Ja m'agradaria,ja. Ara que si no hi ha cap penal, al menys que podem veure un parell o tres de gols, per part del Vila, es clar.

La prèvia ha dit...

Hola a tots, no sé si ho heu vist a la prèvia (i si no, us ho recordo) que el Vilafranca està a només 2 gols dels 500 a Primera Catalana. Ja que la porra no té gaire èxit entre els bloggers, proposo encertar qui farà aquest gol tan especial (si es marca, és clar).
Jo, escombrant cap a casa i veient que els autors dels gols 1, 100, 200 i 300 han estat jugadors del planter, aposto per Eloi (i si surt de suplent com és el més probable, qui sap si és el gol de la victòria final).
Per cert, vigilem amb el Granollers que, pel que pugui semblar, no serà un rival fàcil i ja ens va privar de pujar a Tercera en la seva darrera victòria a Vilafranca (Temp. 00/01). Amb aquella derrota a la penúltima jornada i l'empat en el darrer partit a Vic, es va acabar la lliga quart classificat i no es va poder pujar de categoria.

Anònim ha dit...

bon dia.
Jo també m´apunto hi aposto també per un jugador de casa, així aposto per Sergi condis, el jugador del Pla i capità de l´equip s´ho mereix de totes totes, pero sobretot aquest gol 500 no valdrà de res si no es guanya al Granollers, sort.

Anònim ha dit...

Bé, jo també em mullaré. Per a no repetir diré que marcarà LANDI, que el xicot té força ganes. Com diu el vup, de res servirà si no es guanya. Força Vilafranca! Tots al camp, que diumenge no hi ha lliga, i si no venen aquest dia, no crec que vinguin mai.

Anònim ha dit...

Que bonic seria que reapareixes en Rafa Moral i marques ell el gol 500, que us ha sembla? Tots diumenge al camp, vigileu en el canvi d´hora!!!

Anònim ha dit...

Jo m`agradaria k fos MARC RAMIREZ, el xicot su mereix, el penalt k el llenci ell.......

Anònim ha dit...

Un dels jugadors de "casa" que te forçes numeros per marcar el gol cinc-cents si tingués l´oportunitat de tornar a jugar es Palomo per la seva condició de davanter-golejador.A veure si te uns minutets per demostrar-ho i està afortunat de cara a gol.
Pero em comformo guanyant el partit 1-0 i marcal el 500 de visitant amb una altre victoria.