diumenge, 22 d’abril del 2007

El got mig ple o mig buit?

CD Tortosa 1 - FC Vilafranca 0
Ens hem passat la setmana discutint si el joc que es va oferir davant la Gramenet B havia estat bo (com deien molts bloggers) o més aviat fluix (com jo opinava). És allò de veure el got mig ple o mig buit. Aquesta setmana passa el mateix. M'explico: després de la derrota a Tortosa i veure com els principals rivals directes (a excepció del Vilassar) punxaven també en els seus respectius partits, hi haurà qui pensi que hem deixat enrera una jornada, l'equip continua en llocs d'ascens i depenent d'ell mateix. I en canvi, altres podran dir que s'ha deixat escapar una oportunitat d'or de deixar enrera als rivals i donar un cop d'efecte a la lliga. Ens ho mirem com ens ho mirem, això ja és aigua passada i cal mirar cap al proper partit.
...I quin partit!!! Un Vilafranca-Cassà amb més alicients que mai. Per començar, la rivalitat existent (ja coneguda per tots). Segon, el fet que l'equip gironí pot ascendir matemàticament en el nostre terreny (no ho vull ni maginar!!!). I tercer, que l'àrbitre designat pel partit (Rengel Royo) és el que ha xiulat els dos darrers enfrontaments entre ambdós equips al camp del Cassà (ho recordeu? el no llençar fora la pilota, penals, expulsions, polèmica,...) Ai, ai, ai...!!! Només espero, que tot transcorri pels cursos de la tranquilitat i l'esportivitat. Això sí, si diumenge el camp no és d'aquells dies que fa goig de debó i que és una olla a pressió per al rival, animant al nostre equip des del minut u fins al noranta, és que no ens mereixem pujar de categoria. L'equip ha de donar el do de pit (i millorar molt respecte als darrers partits), però l'afició ha de marcar el primer gol. Així, la setmana vinent el got el podrem veure tot ple, a vessar,... com el Municipal?

Gran Reserva: Diumenge que ve (per si no eren prou alicients) el míster Manel Rodríguez sumarà el seu partit 212 a la banqueta vilafranquina, superant així a Lluís Aloy, i convertint-se en l'entrenador que haurà dirigit en més ocasions al degà penedesenc. La millor manera de celebrar-ho? No cal que us la digui, oi?

Vi picat: La sequera darrerament fora de casa on no s'ha guanyat cap dels darrers sis partits i on només s'ha marcat un gol (i va ser Capilla de falta directa al camp de la Montañesa). Amb un parell de resultats positius on estaríem ara...?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Diumenge ens visita al municipal el CASSA, k deu ens agafi confessats els “amics” k no varen deixar entrar al la llotja al nostre president, (va haver de marxa del camp) agressions als nostres seguidors, tot eixos va ser a la promoció de fa tres anys, menys mal k van guanyar 3-0, (a Vilafranca van perdre x 5-0)desprès cada temporada problemes, penals injustos, expulsions k no eren, y a destacar la passada temporada, la esportivitat del CASSA, quant un jugador a terra mig del camp , (tothom parats) i no llencen la pilota fora ,fen el gol, aquesta temporada. Volien fer las paus , però un desafortunat delegat u va impedí ,
Per remata, el col·legiat de las dos ultimes temporades (el de las polèmiques) Sr.Rengel Royo, es el àrbitre designat per aquest diumenge, (k algú se u faixi mirar) El diumenge el camp ple per donar suport al Vila, per lluitar contra aquest Gironins, k no son molt esportius, eixos si, en educació , animar, animar, animar, als nostres.......

Anònim ha dit...

Home "sasgas", avui que els habituals no opinen, opines tu que fa dies que no venies per aquí, qué passa que quan es guanya no cal parlar-ne?
Va companys que tampoc és tan dolent, vist els resultats, ara toca estar tots a una!!! Jo proposo que cadascú deixi comentaris d'ànims als jugadors de cara al partit tan important de diumenge, penso que són més que "tres punts", ens hi juguem l'orgull, això sí guanyant esportivament, un club centenari com el nostre no s'ha de posar a l'alçada d'un equip de poble sense passat ni futur. Força Vilafranca!!! i diumenge tots "Anem al camp!"

Anònim ha dit...

feia temps que no em passava per aquí, i responent a la pregunta plantejada per la Prèvia, jo sóc dels que veu el got mig ple. Queda una jornada menys i seguim tercers...s'havia d'haver guanyat a Tortosa amb aquella primera part on haviem d'haver rematat? segurament...
Però les coses són com són, i no es va poder treure res de bo...ara toca aconseguir el partit amb el Cassà, a veure si tenim sort.
PD: Hi ha alguna mesura en el tema entrades per Diumenge?

Anònim ha dit...

bon dia responent a l´última pregunta feta, direm que tornem a fer un descompte del 50 per cent de descompte en l´entrada entregant les cuartilles a taquilla que es començaran a repartir a partir d´avui, esperem que tingui millor acullida que el darrer partit al municipal, que de les 1000 fetes tansols se´n va fer servir 9.
Esperem aquest diumenge omplir les grades del camp i impedir que el Cassà celebrin l´ascens de categoria a la nostra vila; amb una gran victoria local.
Us hi esperem a tots, VISCA EL VILAFRANCA.

Anònim ha dit...

Suposo que et referies a un tema de descomptes en l´entrada quan dius: en alguna mesura en el tema de entrades, oi anònim??, perque el que respecte en l´entrada no pateixis que els de Cassà passaran tots per la MOLA,els tractarem tal com es mereixen!! i el ple de la junta i serà ben d´hora pq. no passi res extrany.
Segurament que el delegat d´ells no tindrà nassos de presentar-se al camp.

La prèvia ha dit...

Està bé la iniciativa del descompte en les entrades, però vist l'èxit de l'anterior partit... que voleu que us digui... Potser, si el que realment volem és omplir el camp (anteposant-ho a l'aspecte econòmic almenys per aquest partit) no seria mala idea el fet de repartir invitacions (8-10 aprox.) entre les empreses col·laboradores amb el club. Agraïríem així la seva col·laboració (de cara a que continuïnt col·laborant els propers anys) i qui sap si entre la gent "nova" que vingués al camp, veient l'ambient i el que es juga l'equip s'enganxa i podem fer un soci nou l'any que ve (que és del que es tracta). En cap cas, lo de "portes obertes" perquè beneficiaríem als de Cassà (i suposo que vindrà bastanta gent jugant-se l'ascens). No vull ni pensar en un Municipal amb la gent de Vilafranca sent minoria respecte als de Cassà. I menys si pugen i ens tornen la moneda quan vam pujar al seu camp.

Anònim ha dit...

vil4fr4nqu1 , k passa k et molesta k escrigui? Jo u faré quant en dongui la gana ,no quant tu creguis oportú, això ja u valoraré jo, no creus? Edemes u fai x donar ànims i reclamar la presencia dels seguidors, ja k aquesta setmana es molt important, tots a una a favor del VILA, el diumenge tos al camp…….

Anònim ha dit...

Perdona "sasgas" no volia ofendre't però em sembla que tens la pell molt fina, no ho deia només per tu, sinó pels que quan perdem es desanimen i no diuen res.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, m'he dedicat a fer un treball de camp per seguir la trajectòria de l'àrbitre que ens xiularà diumenge. A banda que té una mitjana de més de 9 grogues per partit i quasi 2 targetes vermelles, les cròniques dels partits deixen algunes "perles" sobre ell... Alguns exemples:
J.15 Cassà 2-0 Vilafranca - 3d8: "Primer gol de falta inexistent, faltes i faltetes en contra i el segon gol en fora de joc... Pitjor, molt difícil"
J.29 Morell 1-0 Igualada - MUNDO DEPORTIVO:"...un duelo que se cargó el arbitro..."
J.32 Tàrrega 1-1 Banyoles - MUNDO DEPORTIVO: "Las expulsiones de tres jugadores y el técnico visitante deslucen el partido"
I sabeu què? Dels nou partits xiulats aquesta temporada encara no ha guanyat mai l'equip de fora. M'hi jugo un pèssol a que diumenge serà la primera vegada. I si no, temps al temps.

Anònim ha dit...

Hola companys, tant sols un petit apuntament, crec i entenc que aquest diumenge ens hem de centrar sobre tot en el partit i deixar-nos de temes col•laterals que no porten enlloc i fan distreure l’atenció en vers el més important, com és, treure els tres punts.
Independentment de qui ens visita, (que és el líder i és un equip que ha generat molta controvèrsia), el diumenge el F.C. Vilafranca a de esgrimir bones maneres (sobre tot els membres de la Junta Directiva, donant exemple amb la seva actitud afable i cordial) i demostrar que és un Club Senyor, Centenari i respectuós amb els rivals, sobre tot, quan ens visiten el nostre camp.
No cal mostrar recels ni actituds “grotesques”, tant sols donar el màxim suport al equip, doncs al cap i a la fi, només ens ha de motivar un sol objectiu, guanyar!.
Apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Si, em referia als descomptes, Uberni. Merci per l'aclaració.
Un cop dit això el més important és el partit, i treure els 3 punts per seguir on som.

Anònim ha dit...

Cal sumar els tres punts i el que mes em preocupa és l'actitud del Vila. Si s'hi posen ganes però el rendiment és com el de Tortosa, malament. Volem veura un Vilafranca amb iniciativa i sense por, jugant al 100% des del primer moment i de cara barraca.
Si el Cassà es vol proclamar campió que esperi el seguent diumente davant la Montanyesa i a casa seva, podran fer una bona festa, per tant per evitar que guanyin tots al camp a presionar. No m'agradaria sentir més afeccionats del Cassà que no pas del Vila.
I del col.legiat que podriem dir, a Sant Celoni ens va agradar i als dos partits a Cassà no. De ben segur que te memoria i per tant hi posarà els cinc sentits.

Anònim ha dit...

hola qque tal!!!!
Ja sabeu que han canviat l´àrbitre pel partit de diumenge??
Ara no se quin es el nou.

Anònim ha dit...

Hola companys, tant sols un petit apuntament, hi ha canvi d’àrbitre en el partit del Cassà, el nou àrbitre és en Segura Chacón del col•legi barceloní. El motiu del canvi no el sé, ara bé, ja és hora que hi hagi un mínim de coherència amb les designacions, i sobre tot, evitar morbositat.
Apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Ostres!!!! potser és que els de la Federació també llegeixen aquest blog i per a que l'àrbitre no se senti condicionat l'han cambiat. Mai acabarem de saber els txantxullos que es fan dins la Federació; i potser millor no saber-ho, tot plegat fa pudor.
Força Vilafranca!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, doncs sí, he contrastat la informació i han canviat l'àrbitre del diumenge. El que no se són els motius d'aquest canvi. Encara que me'ls puc imaginar... L'àrbitre més cassolà de la categoria per un partit on el Cassà es pot proclamar equip de Tercera jugant com a visitant? NO!!! Un àrbitre que ha perjudicat precisament al Vilafranca en enfrontaments davant el Cassà, i sabent que l'àrbitre pot tendir a compensar (com fan tots)? NO!!! Un àrbitre que estarà pressionat des del xiulet inicial? NO!!! Hauran pensat des de la FCF: sabeu que, envíem un altre àrbitre que no aixequi suspicàcies i que estigui lliure de culpa (de moment!).
Perquè és casualitat o no, que canviïn l'àrbitre justament per aquest encontre? Ja tens raó vil4fr4nqu1 ja,... comença a fer tuf aixó!!!
Podeu veure les dades de l'àrbitre designat a la web de la prèvia.
PD: TUF m. Olor desagradable, sobretot de cosa recalfada, fermentada, mig cremada, etc.

Anònim ha dit...

els joves jugadors de la fundació alguns asistirem a fer pinya a l'ekip! no porto ben bé els contes però serem uns 15-20 persones

aviam si lafició saugmenta una mika mes cada diumenge i sobretot ara k ens decidim lascenss

Anònim ha dit...

Hola amics de la Fundació, estic més que satisfet de que us impliqueu en donar suport i “color” amb la vostra presència al municipal per tal d’aportar el vostra grà de sorra en favor del Degà, i així intentar entre tots aconseguir l’objectiu de pujar de categoria.
Sigueu benvinguts en aquesta travessa plena de dificultats, amb penya-segats, aigües braves, tempestes de sorra, i tots els esculls que us pugueu imaginar, però que de ben segur, amb vosaltres se’ns farà menys feixuc i més amè. Anem-hi a totes!
Apa pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Deu ni dó amb aquest canvi.
De Segura Chacon a les meves notes de la temp. passada hi tinc:
Vila-Grama, 4-0 No ho va fer malament, però li va costar treure targetes.
Vila-Blanes, 0-3 Correcte però va caure sovint als paranys dels veterans del Blanes.
Per tant entenc que en principi no acostuma a perjudicar descaradament i cal esperar al final del partit per treure conclusions del canvi.