diumenge, 29 d’abril del 2007

Orgasme col·lectiu

FC Vilafranca 3 - UD Cassà 1
Des d'aquell dia del partit d'anada de la promoció, precisament davant el Cassà, que no es veia un ambient eufòric semblant al Municipal, amb la gent abocada amb el seu equip, que aquest ha respost amb un partidàs davant tot un líder (i probable futur campió).
El partit ha tingut tots els ingredients necessaris per a ser d'aquells que fan afició i són recordats per la gent: quatre gols anul·lats, un gol fantasma, una expulsió, dos penals, emoció fins al darrer instant,... I quasi tots els ha posat el Vilafranca, que ha sortit endollat, hipermotivat i conscient que es jugava molt més que el seu rival. Avui s'ha demostrat (una vegada més) que quan el Vilafranca vol, passa per damunt de qualsevol equip però, a la vegada, cal pensar que aquest any ho ha passat malament, sent incapaç de guanyar, en camps com Montañesa, Badalona o Caprabo (equips que lluiten per no baixar). Vinc a dir això, perquè diumenge al camp del Rubí tot el que no sigui tornar amb els tres punts deixarà en res l'extraordinària victòria d'avui. I no serà fàcil, ja que els del Vallès es juguen les darreres opcions matemàtiques de salvar la categoria.
I per acabar, la demostració clara que l'equip és aixó, un equip, és el fet que si s'ha de destacar a algú per damunt dels altres és impossible. Perquè... Marc (en la seva línia), Murillo (un baluart infranquejable), Capilla (ha agafat l'equip i se l'ha posat a l'esquena), Condis (s'ha buidat tot i jugar lesionat), Landi (ha fet una jugada de crack),... i així un jugador rera l'altre fins a arribar al principal artífex, el míster Manel Rodríguez. Estem molt a prop del somni de la Tercera Divisió com per haver de despertar-nos de sobte i veure que només ha estat aixó: un somni. Una setmana més, tot depén de nosaltres.

Gran Reserva: Faust, un jove jugador de la Fundació ha tingut la gran sort de poder debutar amb el primer equip tot i que hagi estat als darrers instants. Segur que no ho oblidarà mai.

Vi picat: Que l'Amposta s'hagi convertit ara en el principal rival per la pugna per aquesta tercera plaça. Un rival amb un calendari molt més favorable que el nostre i amb l'afegit que ens té el goal-average guanyat

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Son les 9 delvespre de diumenge i a la web del futbol Catalunya.com posen que Amposta i Igualada han empatat i per tant a la classificació el quart, és a quatre punts del Vila. Que bonic, no?
La realitat sembla ser que l'Amposta ha guanyat per la mínima i l'Amposta segueix a dos punts, però l'Igualada és a tocar.
Comparteixo la idea de molta gent: Cassa, Vilafranca i Amposta seràn els que pujaran.
Esperem però que resten encara quatre partits, 12 punts, tot un mon.

Anònim ha dit...

son les 10 de la nit i estic afonic! sabeu perkè? dons perkè 90 minuts i escaig,he estat animant al
FUTBOL CLUB VILAFRANCA am tota la forsa k e pogut i axi 45 persones més : tota la plantilla del juvenil A de la fundació i molta gent de cadet i amiks i entre daltres també la gran entrada del municipal!

una gran tarda am molta alegria i una gran victoria ke ens permet una setmana més creurens k podem pujar a tercera!

axo va per la previa..aviam si comenteu el nostre esfors datreure amiks i jugadors que coneixiem daltres clubs per tal danimar al F.C.V. I APART DESTAR ANIMANT DESDEL PRIMER MINUT DE PARTIT FINS KELS JUGADORS AN MARXAT AL VESTIDORS DUNANT-NOS LES MANS!no eu comentat res sobre laficio avui..

forsa vilafrancA!

La prèvia ha dit...

Teniu tota la raó del món, el que heu fet és per treure's el barret nois!! Perdoneu-me. Un cop he acabat el blog m'he adonat que mereixieu estar en la seció de Gran Reserva, però hi esteu representats en part perquè avui ha debutat amb el primer equip un jove jugador de la Fundació, i aquest és el camí que heu de seguir. Us encoratjo a que seguiu animant en els partits que queden. Sembla que no, però avui el primer gol no l'ha fet Capilla, l'heu fet vosaltres!!! Gràcies pel vostre suport!!! Ah, i m'encanta aquesta frase que ja heu posat de moda pels fòrums: "LA TERCERA, ENS ESPERA".

Anònim ha dit...

Estic encantat del partit d´avui, ha estat genial tot i sobretot el gran ambient de públic que fins i tot sent un super pont la gent ha estat al costat de l´equip animant. un 10 per a tots.
El Vila ha d´aspirar a mes i anar a per la segona posició,aquest Igualada es desinfla.
I naltros anem a casa d´un cuer força tocat,de rubí hem de emportar-se els tres punts, sigui com sigui,i el proper partit al municipal contra la pobla de Mafumet hi ha d´haber el mateix ambientasso d´avui!!!! ok.

Anònim ha dit...

Sí, com dieu tots l'ambient d'avui ha estat impressionant, però fent una mica d'autocrítica: si haguéssim donat aquest suport durant tota la Lliga, potser no s'haguéssin escapat tants punts del Municipal, i qui sap si podriem anar líders... Això, ja està passat i toca fer-ho pels partits que queda, i aquí no s'acaba, perquè l'any que ve, siguem on siguem, ha de ser el mateix, CADA DIA!!!! Força Vilafranca!

Anònim ha dit...

Sobre el partit jugat ahir, guanyat justament pel F.C.Vilafranca x 3 a 1, davant el Cassa, voldria fer uns comentaris:

1.- Destacar el aspecte de las graderies del Municipal, la millor entrada de la temporada, i a mes la grada jove, de la Fundació, k no van para de animar al equip, us esperen als propers partits, FELICITATS

2.- La esportivitat dels dos equips i també a las grades, ven demostrar k som mes persones k altres, només animant als nostres, espero k a Cassa , prenguin nota per propers partits (esperen k sigui a tercera)

3.- Felicitar al jugadors pel gran partit , (a tots) van estar concentrat duran els 90 minuts, sabien lo k volien i u van aconseguir, ENHORABONA

4.- Con diu la grada jove “ 3ª ENS ESPERA” ...

Anònim ha dit...

Molt bon dia i bon pont!!!!
Voldria fer una pregunta al Bloc.
Podríeu dir- me aproximadament quina afluencia de públic i podia haber-hi ahir al municipal vilafranquí??
I una altre pregunta al bloc,Quina audiencia va tenir el partit entre el vila i el Cassà per la televisió vilafranca?
Moltes gràcies i ànims a tothom, tenim l´ascens a tocar!!!!

Anònim ha dit...

som la grada jove i volem el millor pel nostre clubb! forsa vilafranca i tercera ens esperaaaaa!!

sisis la previa yasé k as fikat a en faust(gran jugador) en referit laspecte de la fundació però només dirte ke encara k siguem el futbol base també animem al primer ekip, vem animar i moltisim pero bueno..

la setmana k ve a guanyar!!!

Anònim ha dit...

Hola “blogger’s”, tinc la sensació gens agradable de que no tenim la millor actitud per afrontar el tram final de la lliga, amb totes les garanties i les màximes possibilitats de sortir-ne’n amb la nostre , és a dir, s’ha d’intentar rendibilitzar els nostres comentaris en favor d’encoratjar, animar, donar suport als jugadors, acompanya’ls en els desplaçaments (molt important), positivar tots els comentaris deixa’n de banda al•lusions a altres equips que ja son història i centrant-nos solsament en el nostre equip al cent per cent.
No és la meva intenció alliçonar a ningú, però crec que ja n’hi ha prou de fer retrets passats.Tinguem una actitud ponderada, comprensiva, de modals modèlics, de representants d’un club centenari, exemple de comportament i respecte als demés, en fi, estic segur que ja m’enteneu el que vull dir...
Ara toca esmerçar tots els esforços en pujar de categoria fent costat a l’equip tant a fora com a casa, i dóna’t que tant sols queden quatre partits, dos a fora i dos a casa, hauríem de fer el possible per ser-hi presents, doncs, sempre serà un estímul afegit que els nostres jugadors notin la nostre presència al voltant del terreny de joc.
Som-hi doncs, tots units sumant forces cap a tercera!!!
I sobre tot, sempre amb pau, molta pau...i que duri!!!

Anònim ha dit...

Atenció, aficionat vilafranquí el proper partit que el degà penedesenc jugarà al municipal contra La Pobla de Mafumet es jugarà a les 6 de la tarda. Ens agradaria molt que tothom i fos present i que la grada jove de la fundació animi tant com el dia del Cassà, per cert moltes gràcies de part de la Junta directiva del F.C. Vilafranca.
Amb tots units aquest equip pujarà a tercera, us ho garantim.

Anònim ha dit...

El col.legiat de diumenge Jose Barrera, no te fama de ser dolent, aquesta temporada ens ha xiulat a La Pobla on es va empatar a un i es va empassar un penal a Capilla i davant el Cornellà a casa, amb 1-0 gol de rebot de Rafa i amb Marc fent magistrals parades.José Barrera mostra mes tarjetes per tonteries dels jugadors (desplaçament de pilota, protestes, comentaris, etc) que no pas per entrades dures.
Penso que és un bon arbitre i això pt ajudar a guanyar.

Anònim ha dit...

I aquesta setmana, que no fem travessa?
Va, anims. Per mi,
Pobla Mafumet-Cornellà X
Pobla Sec -Amposta X
Igualada-Badalona X
Banyoles-Vilassar 1
Rubi-Vilafranca 2
i amb aquest resultats mig peu a Tercera.

La prèvia ha dit...

Hola s.l.d., tant debó!!! Però vols dir que no ets massa optimista? Per començar, cal guanyar a Rubí que ja toca fer-ho fora de casa. Dels 10 darrers partits lluny del Municipal només s'ha guanyat 1 (al camp del Poble Sec). I pel que fa als demés, no ho sé... jo veig a l'Amposta un equip molt fiable i amb un calendari per endavant molt assequible (veuràs com diumenge guanyarà fàcil al camp de "la banda" del Poble Sec) i l'Igualada no crec que punxi a casa amb el Badalona B perquè sinò després com ha d'encarar els partits contra Vilassar, Cornellà i Vilafranca?
Jo crec que si guanyem a Rubí (torno a repetir, serà difícil i ens pensem que serà fàcil...) no augmentarem distàncies i tot quedarà igual. Per això és tant important la victòria aquest diumenge. Siguem tots conscients!!!
I pel que fa al comentari de j.sauleda sobre l'àrbitre, a aquestes alçades de campionat i després del que hem vist aquesta temporada no em fio ja de res ni de ningú. Això sí, estadísticament podem dir que és més aviat cassolà i poc targeter.

Anònim ha dit...

Vinga, aquí teniu la meva travessa, crec que és bastant positiva per a nosaltres i us en dono algunes raons:

Pobla Mafumet-Cornellà 2
(El Cornellà el tenim a 4 punts i La Pobla Mafumet convé que no s'enganxi al carro, perquè vingui sense cap motivació)

Pobla Sec -Amposta X

Igualada-Badalona 1
(Ja els regalo la segona plaça si volen, però que vinguin a casa amb la feina feta, pot ser d'infart el darrer partit si tots dos ens juguem la 3ª plaça)

Banyoles-Vilassar X
(El Vilassar em fa molta por en cas d'empat per golaverage, i el Banyoles també el vull descartar)

Rubi-Vilafranca 2

Gramanet-Manlleu 2
(Què passa "s.l.d."? que no comptes amb el Manlleu com a candidat per a l'ascens o te l'has oblidat?)

Estic d'acord amb "la previa" que no serà fàcil de guanyar a Rubí, ànims equip! Força Vilafranca!!!