diumenge, 15 d’abril del 2007

Qui dia passa, any empeny

FC Vilafranca 2 - UD At. Gramenet B 1
Sí, ja ho sé... No s'ha jugat bé, s'ha patit fins al darrer instant, el primer gol ha estat de xurro,... i tot el que vulgueu, però el més important avui (i com passarà en cada partit dels sis que resten) era la victòria. Ara bé, aprenguem dels errors comesos i treballem en esmenar-los de cara al futur. Perquè, qui no ens diu que algun dia la sort ens girarà la cara? I que, si avui ha sortit cara a la moneda un altre dia pot sortir creu.
De totes maneres, nosaltres seguim fent els deures, que és guanyar a casa. Perquè tinguem-ho clar: això serà com una cursa d'obstacles, i el que ensopegui menys serà qui s'endugui el gat a l'aigua. Aquesta jornada ha estat el Vilassar qui ha punxat a casa (davant el Cassà) i també l'Igualada (al camp del Caprabo). Per això, no se sap mai si és millor jugar amb els de dalt, amb els de baix o amb els que no tenen la pressió de jugar-se res, però que ningú et regalarà res és segur. Diumenge vinent a Tortosa en tindrem la prova, en un camp on només s'ha guanyat una vegada a la història i d'això ja en fa més de vint anys.
Ah, no voldria oblidar-me de Capilla (molt criticat a principi de temporada per les desmesurades expectatives creades) que amb els seus gols avui, ha agafat el "mando" de l'equip i el protagonisme en atac, en el partit potser més fluix de Landi des de que va arribar al mercat d'hivern.

Gran Reserva: La capacitat de sofriment de l'equip en les darreres jornades per mantenir els marcadors a favor i en altres casos per no desesperar-se amb el marcador en contra fins a capgirar-lo. (Junt amb la sort dels campions...)

Vi picat: Que malgrat els intents de la Junta de fer baixar més gent al Municipal, amb descomptes en els preus de les entrades, el públic vilafranquí segueixi sense acudir en massa al Municipal. Si no ho fan ara que l'equip va bé... quan ho faran???

14 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE GRANDE ES EL FUTBOL! DOS GOLES, UN PALO, DOS OCASIONES CLARISIMAS DEL JUGADOR PALOMO, CONTINUAS LLEGADAS POR LAS BANDAS, A PARTE DEL GOL, NI UNA OCASION DEL RIVAL, PRESION CONSTANTE A LOS JUGADORES, POR CIERTO MUY TECNICOS Y JOVENES, DE LA GRAMANET...Y PARA GUSTOS COLORES, LA PREVIA OPINA QUE NO SE HA JUGADO BIEN. OPINION MUY RESPETABLE, PERO YO CREO QUE AL EQUIPO NO SE LE PUEDE PEDIR MUCHO MAS, TAMPOCO EL VILAFRANCA ES EL DREM TEAM, ES UN BUEN EQUIPO QUE HACIENDO UN FUTBOL SERIO TENDRA SUS OPCIONES. AH Y FELICITARNOS HEMOS RECUPERADO DOS JUGADORES MUY IMPORTANTES QUE SI SE PONEN BIEN SERAN UN GRAN REFUERZO PARA EL TRAMO FINAL. JARABO Y PALOMO HOY HAN DEMOSTRADO QUE EL EQUIPO LOS NECESITA, Y COMO MUY BIEN DICE LA PREVIA FELICITAR A CAPILLA, TIENE PINTA DE SER UN GRAN PROFESIONAL.

Anònim ha dit...

Bon dia.
Jo també estic en contra dels comentaris de la previa,ja que ahir es va veure un partit dels que fan afició,el gran jugador Capilla està en un bon moment i l´quip ho nota!!!
L´afició va animar força i deunidó els que hi van assistir;després del dia de la presentació del futbol base,asseguraria que ahir va ser una de les millors entrades.
Si continuem així el Vila te pinta de TERCERA DIVISIÓ.Tandebó!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb vosaltres, anonim i i.u.c., el Vila va fer merits per tirar el partit endavant sense patir però entenc el que vol dir La Previa. Amb 0-0 dos contratacs de la Grama i el primer vaselina per sobre Marc i fora per poc i el segon 1 contra 1 ben resolt per Marc. Mentrestant el Vila jugava al 80% la Grama anava al 100%. Després dos gols seguits de Capilla i el gol d'ells, un pal del mateix Capilla i un penal no assenyalat a Landi.
Tot això podia deixar el partit sentenciat a la primera part, però, ara ve quan entenc La Previa, la segona part, entre el domini dels visitants amb un bon joc i el col.legiat que va posar nervios a tothom, es va haver de treballar mes pendents de conservar el resultat que no pas d'anar pel 3-1 i això va esdevenir en que no es veies una segona part maca. També es cert que Palomo ho hauria arreglat amb les seves dues bones oportunitats al final del partit.

Anònim ha dit...

De tots els partits que ho pogut veure aquesta temporada al municipal, aquest ha estat el que mes he disfrutat i bon joc he vist.
Felicitats al vilafranca que de seguir així veig ben merescut l´ascens.
A casa ha de ser un fortí i recordeu que d´aquí a 15 dies ens visita el CASSÀ,això pot ser la BOMBA.

Anònim ha dit...

Anem pas a pas i ara toca sortida a Tortosa? qui s´apunta a anar-hi amb l´autocar dels jugadors?
Recordeu ques es un desplaçament prou copmlicat com diu la previa ja que fa 20 anys que no es guanya allà.
ademés us diré que cap equip dels de dalt hi ha tret els tres punts!!! Tan el Cassà-Igualada-Cornellà-Amposta i Vilassar tan sols han pogut empatar,El Vila ha ser superior i vencer ja que un empat portaria un trible empat a la tercera posició ja que el cornellà guanyarà a Cassà i l´Amposta sumarà els tres punts de Banyoles!!!
Així que no val a bedar aquesta recta final de lliga i s´han d´assolir tots els punts fins al final.

Anònim ha dit...

Les grades del camp d´ahir feien força goig,crec que hi podien haber-hi unes 270 persones.
Firmaria que totes les semanes hi hagues una majoria de públic com la d´aquest diumenge.
El Cassà i l´Igualada els hem de passar per la pedra, sobretot el primer.

Anònim ha dit...

Després de la resposta de l´afició no va esser del tot positiva respecte els vals descompte del 50% en el preu de l´entrada ja que tansols el van fer servir 9 persones després de una tirada de 1000 cuartilles,valorem que aquesta iniciativa no es tornarà a fer ja que no ha tingut prou eficacia per animar com a mínim un 15 % de públic vilafranquí.
Tot i així ahir es va veure algo de més public a les grades.
Gràcies i animo una vegada mes a tota la gent a que animi les tres darreres jornades que queden al municipal.Recordem que serán el Cassà, la pobla de Mafumet i l´última jornada de lliga l´Igualada.

Anònim ha dit...

Ei "La Prèvia", disfrutar, el que és disfrutar... estem a 1ª Catalana. No vulguis veure "xilenes", ni "bicicletes", ni "folhas secas", que no tenim brasilenys, però el que és la emoció del futbol, sí que ho vam tenir, i sí, vam patir però vam guanyar!!!
I ostres, anar a Tortosa? són molts quilómetres, les entrades són molt cares, i la veritat, no tinc clar ni que empatem, si fos el darrer partit...

Anònim ha dit...

Vil4fr4nqu1 quins ànims són aquests??? que vols dir que no treurem ni 1 punt de Tortosa, tan dificil ho veus? l´quip nostre es molt millor i hem de fer un nou cop d´efecte i emportar-se els tres punts de la capital del baix Ebre.

La prèvia ha dit...

Hola a tots. Bé, veig que vaig ser a l'únic que diumenge no li va agradar el joc desplegat per l'equip. Respecto totes les opinions. Però a vegades contradieu els vostres propis arguments, perquè:

anònim: "...A PARTE DEL GOL, NI UNA OCASION DEL RIVAL, PRESION CONSTANTE A LOS JUGADORES..."
s.l.d.: "...Amb 0-0 dos contratacs de la Grama i el primer vaselina per sobre Marc i fora per poc i el segon 1 contra 1 ben resolt per Marc...la segona part, entre el domini dels visitants amb un bon joc...això va esdevenir en que no es veies una segona part maca..." ???
i.u.c.: "...L´afició va animar força i deunidó els que hi van assistir..."
vup: "...Les grades del camp d´ahir feien força goig,crec que hi podien haber-hi unes 270 persones..."
uberni: "...Després de la resposta de l´afició no va esser del tot positiva...tansols el van fer servir 9 persones després de una tirada de 1000 cuartilles..." ???
vup: "...ara toca sortida a Tortosa...desplaçament prou copmlicat com diu la previa ja que fa 20 anys que no es guanya allà...cap equip dels de dalt hi ha tret els tres punts!!!..."
vup: "...Vil4fr4nqu1 quins ànims són aquests??? que vols dir que no treurem ni 1 punt de Tortosa, tan dificil ho veus?..." ???

Hi ha qui diu que a l'equip no se li pot demanar més. No hi estic d'acord, l'equip té capacitat per en determinats moments ser un equip consistent, difícil de superar, amb capacitat per sofrir,.... i en altres per desplegar bon joc per bandes, movilitat i pressió molt amunt, definició de cara a gol,... Només falta que s'ho creguin i no que diguem que tenim un equip d'estar per casa. Com vaig dir fa uns dies: tot està a les nostres mans (o millor dit, als peus dels jugadors).

Anònim ha dit...

"Si, ja ho sé...No s'ha jugat bé, s'ha patit fins al darrer instant, el primer gol ha estat de xurro..."

LO QUE QUEDA CLARO ES QUE TODOS NO HACEMOS EL MISMO RESUMEN DEL PARTIDO. EL EQUIPO JUGARA PARTIDOS MEJORES Y PEORES.PERO LA MAYORIA CREEMOS QUE EL EQUIPO ESTA EN LA BUENA LINEA. Y REPITO ESO NO QUIERE DECIR QUE HAYA QUE SER CONFORMISTAS NI QUE HAYA GANADO NADA.

Anònim ha dit...

Demano a la previa que em digui quins resultats tenim amb aquest àrbitre que ens han designat aquesta setmana??? Es bó?

La prèvia ha dit...

Tens raó anònim, l'equip està en una bona línia i s'ha d'aprofitar en aquests pocs partits que queden per acabar la lliga. Potser és que soc massa exigent, però jo crec que l'equip pot donar una mica més de sí del que va oferir diumenge passat. A veure si és així a Tortosa i es pot assolir un bon resultat que rellançaria les opcions d'ascens.
Pel que fa al que pregunta vila sobre l'àrbitre, podeu consultar-ho tot a la web de la prèvia:
http://es.geocities.com/la_previa_fcv
Però resumint, podria destacar que dels 12 partis que ha xiulat aquesta temporada cap ha acabat en empat. En canvi el Tortosa és l'equip que n'empata més (14). Serà una X a la travessa? Pel que fa a les targetes, té una mitjana de quasi 8 grogues i més de 1 vermella per partit. S'haurà de vigilar doncs!

Anònim ha dit...

Parlem del col.legiat.?
A la temporada 05-06, i a la 18ena. jornada havia de xiular el Guixols-Vilafranca (2-2) i ho va haver de fer Pinzano per lesio de Sanchez Duran. Fa molt temps que no ens xiula i si com diu la prèvia és molt targeter, a jugar i a callar.