dimarts, 12 de juny del 2007

Vilafranca 49ers

Des de que fa uns dies es va destapar el que serà el nou organigrama tècnic del Vilafranca per la temporada que ve, porto donant voltes al tema i encara no he entés gran cosa (per no dir quasi res). Avui, pensava que escoltant el programa Esports 21 sortiria de dubtes... però tampoc. Tot el contrari. Si la setmana passada, en el programa, no es va voler dir res per no "aixecar la llebre", aquesta, s'han dit massa coses que no venien al cas i les coses importants s'han quedat per dir. Perquè... cal dir per antena que la continuïtat d'alguns jugadors depén de la possibilitat d'oferir-los un contracte laboral? Cal dir que hi ha jugadors que han de pulir alguns defectes per poder ser vàlids per l'equip? Que cert jugador en concret té una oferta millor econòmicament d'un altre equip? (llavors què? si no es queda, se l'acusarà de "pesseter"?). No fotem!!! I així, una perla rera l'altre. Ara resultarà, que després d'estar uns anys llançant la casa per la finestra en el tema fitxatges, ara volem potenciar l'equip amb gent de la cantera i amb un projecte amb gent experta en Futbol Base. No serà, que d'aquesta manera volem amagar el fracàs de no haver assolit l'ascens a Tercera amb el pressupost més alt de la història?
A mi tot aquest guirigall de càrrecs i funcions em recorden als equips de futbol americà, amb els tècnics per el·laborar jugades d'atac i altres en defensa, els assistents dels tècnics, els assitents dels assistents, psicòlegs,...En fi, només em faltaria veure els jugadors amb micro i auricular incorporat i rebent ordres des de la grada. Ja posats, demanem una franquícia i apuntem-nos a jugar la NFL!!!

Gran Reserva: Que malgrat hagi acabat la temporada, els asidus al blog, continueu opinant i seguint l'actualitat del Vilafranca de prop. Gràcies a tots!!!

Vi picat: Veure com els quatre equips catalans que juguen la fase d'ascens a 2a B (Girona, Sabadell, Reus i Gavà) han superat la primera eliminatòria i tenen molts números per acabar pujant de categoria. Amb el qual, podrien ser fins a 6 els equips de 1a Catalana que pugessin a 3a Divisió. (I nosaltres, vinga tècnics...!!!)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord am tu "la prèvia" però el que em fot més de tot això, és que a cada estiu ens venguin la pel·lícula de reestructuració del club! No hi ha un projecte consolidat.
1a LEGISLATURA, ANY 1: S'entrega la direcció del 1r equip a l'Escola de l'Stoikov, per fer un equip de gent de la cantera (fracàs estrepitós i descens).
ANY 2: Es vol trencar l'acord amb l'Escola, al final segueixen per separat. Es deixa de banda la cantera per pujar de categoria (no es puja, i es paga a cert entrenador una prima per un ascens que no s'aconsegueix?).
ANY 3: Amb un tècnic honest, s'aconsegueix l'ascens de categoria! Es crea un equip amater que no té gaire incidència.
ANY 4: L'equip salva la categoria molt just! Un jugador clau l'any anterior se li dóna la baixa, a mitja lliga quan van mal dades se'l va a buscar per salvar l'equip. (em pensava que no servia per 1a Catalana).
2a LEGISLATURA, ANY 5: Es trenca amb l'Escola, i es fa una fusió amb l'Atlètic Vilafranca per a crear una Fundació, i es fa un equip "galàctic" per assolir l'ascens, principal objectiu (Després de tenir l'ascens a l'abast, en 15 dies es baixa del 3r lloc al 8è).
ANY 6, per acabar: S'uneixen les estructures tècniques del 1r equip i la Fundació (sembla que amb això, ja està tot resolt i l'ascens s'aconseguirà)
L'any que ve, què tocara si no pujem de categoria?

Anònim ha dit...

Estic bastant d'acord amb vil4fr4nqu1 en el relat de cada temporada. Jo la veritat és que tampoc ho veig gaire clar i em crea molts dubtes.
I en el comentari de la previa també, m'ha fet gràcia lo dels Vilafranca 49ers. Qui serà el nostre quaterback que dirigirà el joc? I els runnig backs que busquin el gol? Em queden molts dubtes i haurem d'esperar a què la plantilla estigui definida.
Per acabar un dubte que em queda: ja que em falla la memòria, qui és el jugador clau de l'any 4 que dius i que es va anar a buscar a mitja lliga ja encetada la temporada ?

Anònim ha dit...

Hola passio, el jugador clau a que em refereixo és el Fofana. Els seus gols van ser claus per pujar de categoria i se li va donar la baixa, i es veu que li van perdre "la pista", al final quan el van necessitar, van saber on anar-lo a buscar (?).

Anònim ha dit...

Ah,d'acord. Estava jugant al Gimenells de Lleida de 1a regional,però el van tornar a portar cap aquí i tampoc li van donar bola,ni aquesta temporada tampoc. Veurem aquesta temporada si es compta amb ell i si se li perfeccionen moltes coses, com així pretenen els tècnics especialistes que hi haurà.

Anònim ha dit...

No se sap cap notícia més?Fitxatges,baixes,...

La prèvia ha dit...

Pel que es va comentar a Esports 21, la situació dels jugadors és la següent:
PORTERS:
Marc Ramírez (?)
Serrano
DEFENSES:
Isidro (Baixa)
Garea (Baixa)
Del Barrio (?)
Peña (Retirada)
Murillo
Rafa
Moral (?)
MIGCAMPISTES:
Álex Ortiz (Baixa)
Sylla
Jarabo
Óscar Sánchez (?)
Condis
Eloi
Kourouma (?)
DAVANTERS:
Landi (Baixa)
Capilla
Palomo
Fofana (?)
Pel que fa a fitxatges, es va dir que s'estava negociant amb Sergio Mesa (Nàstic, Burriana, Vilajoiosa, Lorca, Mar Menor,...). Es va comentar que la intenció és mantenir 9-11 jugadors de la temporada passada, fer un parell o tres de fitxatges "importants" i completar amb gent jove de 19-20 anys (entre Fundació i Futbol Base Cubelles???).

Anònim ha dit...

Y murillo no el tens en interrogant? Jo no tink tan clar que segueixi.

La prèvia ha dit...

A veure, en realitat podríem posar interrogant a tothom menys als que ja és segur que marxen. Perquè, es va dir que es confiava en ells però que després cada jugador prendria la seva decisió. A més, després dels comentaris que es van dir per la ràdio, citant públicament defectes que han de millorar alguns jugadors, situacions personals, professionals, econòmiques o contractuals que no venien al cas, segurament més d'un estarà amb "la mosca darrera l'orella" i s'ho pensarà dues vegades abans de continuar. I més veient el projecte que tenen en ment...!!!

Anònim ha dit...

A que et refereixes en la teva ultima frase: I més veient el projecte que tenen en ment...!!???

Anònim ha dit...

Al final pujan tres equips de Tercera a Segona B,(per cert que qui millor lliga va fer es queda a tercera)es a dir que 4art i 5é de 1a.Catalana també van a tercera i si no m'equivoco son Banyoles i P. de Mafumet qui pujen, veritat previa ?.
Ja ho deiem que al final la 4a o 5ena posicio també eran bones i el Vilafranca va fer tant el tonto que ara de ben segur que tot son lamentacions.
Per cert el Roda de Berà també deu pujar oi? ah! i es deuen salvar Montanyesa i Badalona B.