dimarts, 10 de juliol del 2007

Debut morbós

Jaume Sarasa iniciarà la seva etapa a la banqueta vilafranquina enfrontant-se al Morell, on hi va estar fa un parell de temporades com a preparador físic, en la primera jornada de lliga després del sorteig celebrat a la FCF. El partit es disputarà al Municipal vilafranquí el dia 2 de setembre. El primer desplaçament, una setmana després, serà al camp del Guíxols (de nou ascendit a la categoria) i s'acabarà la lliga al camp del Cornellà (a priori un dels favorits per pujar com ja esdevé cada any). Com a curiositat, dir que el Vilafranca agafarà el rival que deixi el Peralada, per tant, al membre del grup de rendiment que li toqui anar a "espiar" els rivals haurà de fer quilòmetres amunt i avall aquesta temporada!!! (perdoneu-me que me n'enfoti, però no he pogut aguantar-me'n).
Pel que fa a l'actualitat d'altes i baixes (la poca que hi ha...), comentar que és quasi segur que no fructificarà el fitxatge de Sergio Mesa degut a les elevades pretensions econòmiques i aspiracions del jugador de continuar jugant a categories superiors i que s'està darrera d'un golejador de contrastada categoria que l'any passat va jugar a 3a Divisió. A banda d'aquests rumors (no són més que això), no voldria deixar passar per alt un parell d'aspectes de l'entrevista a Àlex Sans en les planes d'El 3 de vuit. En primer lloc, si ell va veure clar després del partit a Rubí que allò no acabaria bé, perquè no es va actuar d'inmediat per a posar-hi remei? La seva funció era la d'aconsellar al llavors míster Manel Rodríguez, no? I per acabar no considerar un fracàs el fet de no pujar a Tercera, quan has configurat un planter amb el pressupost més alt de la història, haven-te marcat aquest objectiu des de la pretemporada i més quan l'has tingut a l'abast de les teves mans, ho veig com una manera de no reconèixer els propis errors (potser més del club que no d'ell en particular, que ja arribà a mitja temporada). Com canvien les coses, que a expenses del planter que s'està configurant per aquesta propera temporada (potser que espabilem, no?), ni baixar ho consideraria jo un fracàs, ja que seria el més lògic si ens fixem amb el que estan fitxant els altres equips.

Gran Reserva: Vist el calendari complet, serem l'únic equip que no encadenarà dos partits consecutius a casa i/o a fora al llarg de la temporada. Per una vegada, haurem de desar al calaix aquella estadística tant famosa i poc certa de que dos partits seguits a casa o a fora ni es perden ni es guanyen. (Oi, company Sauleda?)

Vi picat: El poc valor de la paraula del central Murillo que, havent-se compromés per renovar una temporada més, ha acabat fitxant pel Prat (també de 1a Catalana). Està en el seu dret, però noi... no són formes!!! (tot això segons una font fiable del club).

23 comentaris:

Anònim ha dit...

I Sergio Mesa, a on està jugant actualment? I a on a arribat a jugar?

Anònim ha dit...

Home la prèvia, quan vas dir que hi havien novetats en els fitxatges em pensava que serien afirmatius!!

Anònim ha dit...

Mesa no vindrà. Estava jugant ara al Mar Menor de 3a divisio de Murcia, però pels que no el coneixeu(suposo que no deveu seguir el Vilafranca de tota la vida) va marxar de Vilafranca per anar a jugar al Nastic a 2aB i també va estar al Alcoyano,Vilajoyosa.Té 28 anys i és de Vilafranca i de petit ja va jugar al FC Vilafranca.

Anònim ha dit...

Previa, tu que u saps tot, ens pots dir alguna cosa, d`un fixatge estrella ....???????

Anònim ha dit...

Tens raó, previa. Personalment penso que un partit casa i un a fora tota la temporada, dona continuitat i no trenca ritmes. Aquesta formula ja es va practicar fa molts anys i no dona mal resultat.Tu que tens un gran arxiu, mira a quina temporada ja es va fer. Podriem parlar de temporades encara a la Creu de Sant Salvador ?
Per cert anonim, et puc donar una pista del fitxatge estrella. No es un juvenil i la temporada passada va jugar a un equip de tercera que no es ni de la provincia de Barcelona, ni Lleida ni Girona.
"I hasta aqui puedo hablar" que deien a l'1-2-3.

La prèvia ha dit...

Hola j.sauleda, la darrera temporada que va coincidir el fet aquest de no encadenar dos partits consecutius a casa i/o fora va ser la 95/96 (curiosament la del darrer ascens a 3a Divisió). Aquell any també vam iniciar la lliga a casa (amb el Prat, 1-0) i la vam acabar a fora (a Calafell, 1-3).
Pel que fa al fitxatge estrella, començo a indagar per esbrinar qui pot ser.

Anònim ha dit...

Aixo del fitxatge estrella, amb les pistes que has dit, i sent aixi de la provincia de Tarragona , es podria trobar alguna relació amb que Jaume Sarasa va estar al Reus?
Es una intuició...

Anònim ha dit...

He estat pensant en això, sobre l'Àlex Sans:
"si ell va veure clar després del partit a Rubí que allò no acabaria bé, perquè no es va actuar d'inmediat per a posar-hi remei?"
No seria que ja li interessava que no es pugés per a poder portar aquest any el seu amic Jaume Sarasa. Pensem que si s'hagués pujat, seria un delicte no renovar al míster Manel Rodríguez, i més encara si el substitut per a jugar a Tercera ha de ser un novell.
Pot ser m'erri i sigui tot casualitat!
Pel que fa al fitxatge estrella, si com diu el Sauleda, l'any passat jugava a Tercera en un equip de Tarragona, només pot ser Reus o Rapitenca!
A veure "la previa" si esbrines qui pot ser.

Anònim ha dit...

Estem impacients per saber qui serà aquest fitxatge...

Anònim ha dit...

Mes sobre el nou fitxatge del Vila, tinc entes k ja a fet la 1ª comunio, pero fa uns quants anys, i a mes la va fer a la regio de Navarra.....jejejejejejeje

Anònim ha dit...

A mi es que no m'agraden els jocs...en aquest perfil em surt nomes en nom, tenint en compte que no em se les plantilles del Reus i la Rapitenca.

SANTI CASTILLEJO??

Com sigui ell, es que em faig soci nomes per veure'l cada 15 dies, ho tinc clarissim

Anònim ha dit...

Algú pot corroborar la hipotesi de Santi Castillejo?

I siusplau, prou de jocs.

Anònim ha dit...

Podria ser, ja que com s´ha dit, Jaume Sarasa va treballar allà al Reus.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, efectivament, tot indica (per rumors que m'havien arribat de bona font i els comentaris que molts heu fet) que després de l'intent frustrat de fitxar Sergio Mesa, l'home escollit per a reforçar la davantera vilafranquina és Santi Castillejo (provinent del Reus, amb qui no va renovar a final de temporada).
Sense cap mena de dubte, és un jugador que ha garantitzat gols al llarg de la seva dilatada trajectòria, però juga en contra la seva edat (36 anys) i quin serà el seu estat de forma. Currículum i experiència no li falten. Ha jugat a totes les categories nacionals, arribant a debutar i tot a 1a Divisió amb l'Osasuna.
Aquestes són les seves dades i credencials per als qui desconeguin la seva carrera futbolística. Ara falta saber si es concretarà finalment el seu fitxatge ja que els propers dies esdevindran claus en les negociacions.
Dades personals:
Santiago Castillejo Castillejo
07/09/71 · Valtierra (Navarra)
1,80 m · 71 kg
Trajectòria:
06/07 3aD Reus Deportiu CF - 12 gols
05/06 2aB CD Leganés - 9 gols (30 partits)
04/05 2aB UB Conquense - 17 gols (38 partits)
03/04 2aB UB Conquense - 14 gols (37 partits)
02/03 2aB C. Gimnàstic Tarragona - 8 gols (30 partits)
01/02 2aA C. Gimnàstic Tarragona - 2 gols (26 partits)
00/01 2aB C. Gimnàstic Tarragona - 27 gols (44 partits) ASCENS a 2aA
99/00 2aB CD Castellón - 11 gols (30 partits)
98/99 2aB CD Castellón - 16 gols (36 partits)
97/98 2aA CD Numància - 0 gols (21 partits)
96/97 2aB CD Numància - 19 gols (37 partits) ASCENS a 2aA
95/96 2aA C. At. Osasuna - 4 gols (22 partits)
94/95 2aB Deportivo Alavés - 21 gols (28 partits) ASCENS a 2aA
93/94 1aD C. At.Osasuna - 0 gols (10 partits) i 2aB C. At. Osasuna B - 6 gols (18 partits)
92/93 1aD C. At. Osasuna - 0 gols ( 1 partit) i 2aB C. At. Osasuna B
Debut a 1a Divisió:
14/03/93 (Jornada 26)
C At. Osasuna 1-0 R. Zaragoza
(debuta de la mà de Pedro M. Zabalza substituïnt a Aguila en el minut 71)

Anònim ha dit...

Hola "la previa", deu n'hi dó amb la informació, ets una enciclopèdia! Bé, deixes molta informació però i a tu quina sensació et dóna: bona o dolenta?
Mulla't home.

Anònim ha dit...

Si no vaig errat, hem sembla que en té 35, i no 36, pero bé. I lo de la forma, si aquest any ha fet 12 gols a 3a divisió, vol dir que no està malament de forma.

Anònim ha dit...

És veritat joan, en té 35!! "la previa" no et passis que fins el setembre no fa 36, no el vulguis fer més vell encara!!! A més compta molt en un jugador la manera de cuidar-se, n'hi ha de joves que estan cardats i de veterans que estan frescos com una rosa. És qüestió de veure'l jugar.

La prèvia ha dit...

A veure,... teniu raó. A dia d'avui en té 35, però quan comenci el campionat complirà 36. És a dir, que si finalment fitxa, jugarà amb 36 anys d'edat.
Sobre el seu estat de forma, fins que no el veiem jugar no podrem evaluar-lo, ara bé, la seva capacitat golejadora és indubtable. De totes formes, influeixen tants factors a l'hora que un jugador rendeixi al nivell esperat o desitjat (lesions, adaptació, compromís, forma física,...).
No ens avancem als aconteixements però, que encara no se l'ha fitxat. Tot són rumors i més rumors. I em pregunto, perquè no s'ha anunciat encara cap fitxatge en concret a la premsa? Quan comencen els entrenaments? Quins partits es disputaràn a la pre-temporada? A que ve tant de secretisme???

Anònim ha dit...

Doncs vilafranqui, t´auras de fer soci i anar al camp cada 15 dies, per que avui ha sortit publicat que Santi Castillejo es nou jugador del Vilafranca. Content?

Anònim ha dit...

Perdó, jo ja sóc soci, va ser un anònim qui va fer la promesa!!!! Esperem que funcioni el fitxatge!

Anònim ha dit...

Osti si tens ráó, perdonam ha sigut unn error!! Doncs si, de moment pinta bé el fitxatge.

Anònim ha dit...

Jo mateix....bueno, molt gran el fitxatge de Castillejo. Un dels clàssics golejadors, que sempre porta sensació de perill i enchufa que dona gust.
Només 2 incerteses....em fa por que hagi vingut a passar de tot, se l'ha de posar al lloc. No sé quin caracter té, però s'ha de vigilar.
Segona...per fer-se soci??

Anònim ha dit...

Uii, per fer-te soci, et recomanaria la web del club, però com que l'actualitzen tan poc... millor que quan comenci la pretemporada vagis al Camp un dia per la tarda i preguntis.