dimecres, 8 d’agost del 2007

"Millor entrenador que l'any passat"

No, no és una frase meva, sinò del president Pere Montserrat en el transcurs de l'Assemblea de Socis celebrada ahir al vespre. Una frase que té un rerafons de rancúnia o "emprenyament" envers l'antic inquilí de la banqueta vilafranquina, amén d'enaltir el nou entrenador de cara a dissipar els molts dubtes que té el soci i l'afeccionat i que ahir es van posar de manifest públicament. La frase que voldria haver escoltat, és que era un fracàs (i no un desencís com va dir) no haver pujat a Tercera amb el pressupost més alt de la història del club i més pujant fins a 5 equips.
Hi ha moltes coses que no em quadren en tot aixo del famós staff tècnic com ara que, si tant descontents estaven amb la feina del Manel Rodríguez perquè havia de formar part de la comissió tècnica? Si com segons es va donar a entendre ahir, no hi havia gaire "connexió" entre ell i l'Àlex Sans, ara havien de treballar colze amb colze a l'ombra? O és que la contractació de l'Alex Sans a mitja temporada passada (com a Director Tècnic) només era una cortina de fum de cara a un possible relleu si persistien els mals resultats? No en treurem l'aigua clara, com en moltes altres coses, però afirmar que Jaume Sarasa és millor entrenador que Manel Rodríguez pel simple fet de tenir el carnet d'entrenador nacional és molt agosarat, i per molt que ens vulguin vendre que ha estat entrenant a equips com el Reus o el Morell, allà només tenia el càrrec d'ajudant i s'encarregava de la preparació física.
Per acabar de rematar-ho, resulta que durant la setmana s'entrena amb uns responsables tècnics i que el diumenge s'asseu a la banqueta un altre diferent. On s'ha vist això? Que fa aquest entre setmana? Supervisar? El que crec és que és una manera de que si no van bé les coses passar-li el mort a l'altre. Ah! Això és culpa del preparador físic! No, no, el psicòleg no els va mentalitzar bé de cara al partit!! Que va! L'aspecte tàctic no està ben treballat!... I així no acabarem mai de saber a qui escridassar o a qui treure el mocador. El més fàcil? Cap a la llotja i veurem com ràpid "roden caps" de l'staff tècnic.

Gran Reserva: Veure que enguany s'ha optat per la idea que vaig proposar, fa unes setmanes aquí al blog, d'aprofitar més els jugadors de les comarques del Gran Penedès amb jugadors joves, amb grans qualitats futbolístiques i que arribin a Vilafranca amb la màxima il·lusió per fer-se un nom aquí.

Vi picat: Que cada temporada el número de socis decreixi considerablement i que les diferents campanyes de captació d'any rera any no donin el seu fruit. Cap a on estem abocats?

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones! He vist les notícies de VTV, on han fet una petita notícia de l'assamblea d'ahir.

¿Què es això que deien d'un lector a l'entrada del camp pels carnets?

D'altra banda, estic esperant a veure les samarretes en teixit, perquè en paper no em convencien massa.

Ah, i la última que dic...com és que un any tenen uns ingressos de casi 300.000 euros i de cara a l'any vinent es rebaixa l'expectativa en 50.000 euros? No ho he acabat d'entendre, ja que representa que els ingressos han de ser constants, i fins i tot augmentar d'un any a l'altre.

Nosé, jo només tinc dubtes i dubtes...

Salut!!

Anònim ha dit...

Quants socis deu tenir el club actualment?

I la prèvia, tranquil que si vols un bon augment de socis, aixòo s´arreglaria ràpit amb un ascens. jeje

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us passo un resum dels temes tractats en l'Assemblea d'ahir per a que qui no vàreu poder assistir esteu informats i pugueu opinar sobre ells.

1.LECTURA ACTA ANTERIOR
2.INFORME ESPORTIU
El president comenta el desencís per no haver pujat a Tercera i ho atribueix, sobretot, a la irregularitat de l’equip i el mal tram final de lliga. Enguany es tornarà a intentar, però sempre “tocant de peus a terra” i sense endeutar el club.
Hi ha hagut una restructuració en la direcció tècnica i es vol apostar per jugadors de la Fundació + Entorn Comarcal, per poder mirar de baixar el pressupost però sense perdre les màximes aspiracions.
3.ESTAT DE COMPTES
*Temporada 06/07
Ingressos: 293.224,65 € [Patrocinadors (55%), Socis (13%), Drets TV (5%), Rifes i entrades (4%), Varis (Publicitat estàtica, Rifa Nadal, Lloguer,...) (23%)]
Despeses: 292.262,79 € [Primer equip (Nòmines, primes, representants,...) (75%), Varis (Fitxes, arbitratges, desplaçaments, material, stage,...) (25%)]
El que fa un superàvit de 961,86 €
*Temporada 07/08 (Previsió)
Ingressos: 247.420 € [Patrocinadors (55 - 60%)]
Despeses: 247.000 € [Primer equip (Nòmines, primes, representants,...) (75 - 80%)]
4.ACTUALITAT DEL CLUB
Hi ha una modificació a la Junta Directiva que és motivada per la defunció del Sots-President 1r Jordi Soler. Càrrec que passa a ocupar prèvia aprovació per l’assemblea Jordi Pujol.
El preu del carnet de soci no variarà. Hi ha la novetat que s’haurà de passar per un lector a la porta del camp, per així evitar que es deixi el carnet a altra gent. Les entrades seguiran costant 10 € (excepte en partits determinats que es vulgui incrementar el preu).
S’estrenarà una nova indumentària degut a la incorporació de nous sponsors. Aquests seran: Caixa Penedès, VTV (a les mànigues), Level, PMonts i Lexus Llars. Hi ha un acord amb la marca Elements per a equipar el FC Vilafranca els propers 3 anys.
S’està en negociacions amb VTV a l’espera d’arribar a una avinentesa.
*Partits de Pre-Temporada
Dia 15 a les 18.00h / Sant Pere Molanta - Sabadell - Vilafranca
Dia 18 a les 19.15h / Vilafranca–Igualada (Copa Olèrdola a St. Pere Molanta)
Dia 26 a les 18.00h / Vilafranca – Vilanova (al Municipal, en aquest partit es farà la presentació del primer equip i de la nova indumentària. L’entrada serà gratuïta.)
*Planter
Actualment consta de 33 jugadors. La idea és quedar-se amb 18-19 amb fitxa del primer equip i 5-6 amb fitxa del filial (Fundació) que alternaran convocatòries i entrenaran amb el primer equip. El dia 26 es decidiran els descartats.
Destaquen les incorporacions de Santi Castillejo (davanter, Reus), Raul Navarro (migcampista, Sants) i Reyes (porter, Castelldefels). A banda s’han incorporat juvenils de Lliga Nacional que jugaven al Castelldefels, Damm, Cornellà, Sant Andreu,... la majoria d’ells són de l’entorn comarcal.
Com a novetat, els jugadors que vagin convocats als partits de lliga cobraran 50 € en cas de victòria o 20 € en cas d’empat. Tant a casa com a fora.
5.PRECS I PREGUNTES
*El local que va fer donació en vida Santiago Alayo segueix llogat, tot i que s’ha assolit que el llogater l’abandoni en 3 anys fent-li una rebaixa del lloguer a cobrar que és actualment de 60 €/mes. El local no és utilitzable en un futur per fer-ne la seu social del club, dubten que hi hagi aigua potable i tot. A més, com que no es pot hipotecar, només la possible adquisició de tot l’edifici per un promotor per fer-hi noves vivendes podria bescanviar-se per un altre local en un altre emplaçament.
*S’informa que el número de socis baixa cada temporada i que actualment està al voltant dels 200. A aquests, se’ls ha de sumar els socis d’empresa (que no tenen dret a vot).

Anònim ha dit...

Hola Prèvia,
No acabo d'estar d'acord amb el que dius al final de l'escrit. Perquè ens entenguem, a can Barça i per donar un exemple d'equip d'alta competicio que practica aquest tipus de tecnificació, Rijkaard es el cap visible, però al voltant seu tenim Neeskens, Eusebio, Paco Seirulo, Albert Roca i un bon número de gent que ni es coneixen, tots per fer diferents tasques a l'equip. aquest mateix sistema és el que aplican els altres clobs de primera,segona, segona B i fins i tot alguns de tercera. Jo m'atreviria a dir que és una manera moderna de fer les coses, cadescú la seva feina i que no tot ho hagi de fer una sola persona. Quatre ulls hi veuen mes que dos.
Ara bé, altre cosa és que els resultats siguin bons o que tot l'equip de tecnificació ho faci bé.
Mira, entenc que si no fos un bon sistema no es faria ni a primera divisió ni a la lliga anglesa, ni a la italiana i ni diguem a la resta del mon.
Els resultats ens donaran la resposta, peròm insisteixo el metode es l'adequat pel futbol modern.

Anònim ha dit...

M´ha agradat molt la bona i clara explicació resumida de l assamblea de socis anual,un 10.
I crec que de cara a la nova temporada tot anirà sobre rodes i aquest any si pujarà l´equip a la tecera divisió, així ho esperemtots, crec?.
Demà tota la plantilla anirà cap a Prades per fer el Stage, esperem que agafin moltes forçes, confiança i moltes ganes de jugar i guanyar pel resta de temporada.
Que tinguem SORT. " com deia en ;Lluís Llach.

oskar ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
oskar ha dit...

boneS numes volia comentar k he estat mirant tots akests komentaris i no se na parlat dels vilareDS!!jo krek k a final de temporada de l any passat u vam fer prou be i vam komplir,i el nostre somni era k pujessin a 3a po no va poder ser.Com a membre delS VILAREDS us puk assegurar k intentarem anar al primer partit de kasa po enkara ho hem de parlar i tot pero intentarem estar kada diumenge alla animant,d aki uns dies us konfirmarem si estarem o nO,po lu dit k no e vist k no sen parles delS vilarEDS kosa k m extraña moltisim pk kom he dit abans l any passat vam komplir i tothom ens ho agraia.nOSe k opineu voleu k tornem o nO?pk ningu no nen parlA
wenu numes dir k konfiem amb el vilafranca akest any
viSCA el vILAFRANCA aket any a 3A

Anònim ha dit...

Jo també trobo que està molt bé la explicació de l'Assamblea, és una manera de que els que no vam poguer anar per feina, estiguem informats perqué a la web del club, res de res!!! només han posat lo dels amistosos.
També crec que és un bon sistema, el dels professionals per a cada aria, però el que em sembla és que s'ha volgut enxufar als amics de, tal i cual.

Anònim ha dit...

Jo vull que els VILA-REDS continuen fent la seva gran tasca d´animar al equip, l´equip ho nota i molt!!!.
Va ser una verdadera llàstima que l´equip de l´any passat no ho aprofités.
amb l´ajuda de tots i de un nombrós públic engrescador hem d´aconseguir-ho.
Tots a tercera, ens ho mereixem.

Anònim ha dit...

Hola a tots, estava llegint els comentaris dels ultims dies. Sobre la tecnificació de la preparació, he estat llegint el comentari d'en j.sauleda. Està molt bé que trobis bé aquest mètode, però estàs comparant el Barça amb el Vilafranca. El Barça i tots els equips de 1a divisió sempre han tingut unes grans estrucutres tècniques, però estem parlant del Vilafranca, un equip de 1a catalana. A més,això quan ens durarà aquí a Vilafranca?2 , 3 anys?I si la cosa va malament i el presi es posa nerviós, que passarà?Tornarem a portar un sol entrenador i farà fora tota la gran estrucutra d'entrenadors?
A més,quanta més gent suposo que més sous hi deuen haver,no?Ens podem permetre tant de luxe? Tenim ingressos comparables als del Barça per pagar tants sous?
Són preguntes que em faig pq desconec el tema com funciona, no sé si treballen a la fundació i al FC Vilafranca i tot va dintre el mateix sou o realment una cosa és treballar per la fundació i una altra pel primer equip.
A tot això, avui a veure si m'acosto a veure els primers partits del nou Vilafranca i comencem a veure alguna cosa.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us informo de com ha anat el triangular de Sant Pere Molanta, que ha guanyat el Vilafranca, pels que no heu pogut anar a veure'l.
CFP St. Pere Molanta 0-5 FC VILAFRANCA
Marc Ramírez; Del Barrio, Moral, Óscar, Rafa; Jesús Blanch, Sylla, Marc Guzmán, Condis; Capilla i Castillejo.
GOLS: Jesús Blanch (2), Castillejo (2) i Capilla.
CFP St. Pere Molanta 1-2 CE Sabadell
CE Sabadell 0-2 FC VILAFRANCA
Reyes; Moral, Óscar (Marc Raventós), Fran Ferrer, Álex; Eloi, Jarabo, Capilla (Faust), Condis (Adrià Robert); Palomo i Castillejo (Francesc Medina)
GOLS: Jarabo (p) i Palomo.
M'ha causat bona impressió l'equip, tot i que l'entitat dels rivals no era per extreure conclusions definitives, ja que el Sabadell s'ha desplaçat amb els juvenils (el 1r equip tenia un compromís amb l'Igualada) i el Molanta (2a Regional) ha ofert la imatge d'equip poc conjuntat i amb poc rodatge.
Dels nous m'ha agradat el jove Jesús Blanch jugant d'interior dret i autor de 2 gols, Marc Guzmán al doble pivot fent tasques d'organització i Castillejo que ha demostrat la seva condició de "caça-gols" amb dues dianes també. A banda, voldria destacar que hem recuperat dos efectius (Moral i Jarabo) que poden ser importants dins l'equip i que arrossegaven lesions de la passada temporada.
Aquest dissabte, també a Molanta, partit davant l'Igualada (3a Divisió) que calibrarà millor les possibilitats del nou Vilafranca.

Anònim ha dit...

Home, dons pel que es va veure ahir no pinta malament el Vilafranca, ara falta veure'l amb un equip més difícil, però...
A veure si comença d'una vegada la lliga.

Anònim ha dit...

La cosa pinta molt bé,pero anem pas a pas i segurament aquest any si que guanyarem la primera jornada de lliga, ja era hora, contra el Morell, i aposto per un fàcil 2-0.
Veig una lliga molt assequible pel Vila i clar favorit a la primera posició!!!!.

Anònim ha dit...

Això de les pretemporades no serveix per a res,vull dir els marcadors que es produeixin. Vam jugar contra el pitjor molanta dels últims temps i contra uns que portaven el nom del sabadell però res més. Quan realment importen els resultats són a la lliga. Això sí,hi ha coses de l'equip que em van agradar però vull veure si contra un primera catalana o un 3a divisio serveixen igual.
Per cert, tornant al triangular de sant Pere, no creieu una mica una presa de pèl que el sabadell vingués amb lo que va venir?Anys enrera recordo haver vist bons triangulars amb el sabadell(però el primer equip),el vilanova també va venir algun any,el nàstic,...