diumenge, 2 de setembre del 2007

Equip nou, vicis vells

FC Vilafranca 0 - CD Morell 0
Una temporada més, i ja en van set, no s'ha pogut assolir la victòria en la primera jornada de lliga. Tot i que s'ha canviat a la meitat de la plantilla i l'entrenador (acompanyat del seu staff) l'equip ha pecat dels mateixos vicis i carencies que l'any passat.
A saber: tenir un gran percentatge de possessió no serveix de gaire si es té en gran part a la zona defensiva, amb passades curtes horitzontals i sense trobar els homes del migcamp que el·laborin el joc; conseqüentment, s'abusa de les puntades llargues passant de ser un recurs en comptades ocasions a un hàbit; els canvis a la segona part no han aportat res positiu, ni tan sols frescor, ja que l'equip ha arribat fos al tram final del partit; i el més preocupant, que l'efectivitat cara a gol segueix sent nul·la.
Menció a banda mereix un nom, Santi Castillejo. Que deuria pensar a la banqueta, un cop substiuït a mitja hora del final? Un home acostumat a gaudir de nombroses ocasions de gol i que, sense exagerar, avui deu haver tocat un parell de pilotes en el temps (poc, segons el meu parer) que ha estat damunt la gespa. Així, difícilment arribarà a la mitjana de dotze o tretze gols que acostuma a marcar per temporada.

Gran Reserva: La llampant nova equipació que s'ha estrenat en el transcurs del partit d'avui. Tot i que jo sóc de l'opinió de tornar d'una vegada per totes a les quatre barres tradicionals, sé que la modernitat i la tradició són difícils de combinar.

Vi picat: No em vull fer pesat, però la web oficial segueix sense actualitzar-se el que voldríem els que seguim l'actualitat del club. No podem consultar el nou planter, ni resultats de pretemporada,... Això sí, et pots fer soci, comprar els productes oficials, consultar tot sobre la Fundació i el Centenari,...

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Comencem bé doncs. Com ja deia jo fa temps, les pretemporades no serveixen per res i sino mirar la del Vilafranca i la del Morell. Almenys ja es té un punt,altres anys s'ha començat perdent.
Algú pot aportar l'alineació del partit i els canvis? On es va la setmana que ve?

La prèvia ha dit...

Hola passio, el Vilafranca ha jugat amb: Marc Ramírez; Del Barrio, Fran Ferrer, Óscar, Rafa; Eloi (Jesús), Marc Guzmán, Sylla (Jarabo), Condis; Capilla i Castillejo (Palomo). La setmana que ve desplaçament al camp del Guíxols, que avui ha perdut al camp del Peralada (2-1).

Anònim ha dit...

Al partit vaig veure que l'arbitre assistent que vegilava l'atac del Vila, va amargar la vida als davanters locals amb els fora de joc. A vegades ho eren però en algun cas, ell i el col.legiat no van saber interpretar si era posicional. Precisament Castillejo es va descentrar molt ja que ell juga al limit del fora de joc i pot ser això li va portar a fer un paper mes aviat fluix, una sola ocasió de gol.

Anònim ha dit...

Hola s.l.d.
No serà que amb les noves i llempantes semarretes es crida massa l'atenció i els col.lejats assistents veuen jugadors del Vilafranca per tot arreu?
Per cert algu em pot ajudar amb el tema de la web del Futbol Català?. No l'he sapigut trobar o l'han canviat o no hi ha res.

La prèvia ha dit...

Hola j.sarro, suposo que et refereixes a la web del FutbolCatalunya.com. Des de l'estiu que està inactiva per vacances, però és que ara han tret el cartell anunciatiu que hi havia de "Final de temporada". No sé si tornaran a actualitzar-la. Seria una llàstima perquè era un mitjà més per seguir el Futbol Català. Ademés podies seguir les transmissions per internet els diumenges al matí. Esperem que només sigui transitori.

Anònim ha dit...

Sí,és una pena pq t'informava molt de totes les categories.
Pel que fa al Vilafranca, ara no comencem amb tonteries com si les samarretes són llampants,sí els àrbitres van en contra,si no tenim sort cara a porteria,si la pilota està poc inflada,... Tants tècnics estudiant al Morell i no sabem trencar el fora de joc? Es van fer canvis de 60 metres? Quantes ocasions clares de gol vam fer? Què tal va anar l'estratègia?
Jo em quedo amb què tenim un punt més que la temporada passada i al ser el primer partit poques valoracions es poden treure. A més, s'han fet pocs partits de pretemporada i suposo que l'equip s'haurà d'acoplar.

Anònim ha dit...

Jo crec que el que es va veure sobre el camp, va ser exactament igual, pràcticament tothom va sortir força decebut del que va donar l'equip. Esperem que amb el temps, l'equip vagi a més.

Anònim ha dit...

Bones a tothom! Del partit crec que està tot dit amb el títol del text de la Prèvia.

Respecte al tema Futbol Catalunya, sembla que no continua. Vaja, no hi ha res oficial, però a veure que en treieu d'aquí. Res està clar, pero si a aquestes alçades no han dit res i la web està en blanc, nose que dir-vos

http://www.futbolplus.com/smf/index.php?topic=103779.30

La prèvia ha dit...

Hola a tots, ja s'ha designat l'àrbitre que xiularà diumenge al camp del Guíxols. És el col·legiat Guisasola Llopis (Mataró) i que no acostuma a porta molta sort al Vilafranca...
Pels amants de les estadístiques, dir-vos que de 10 partits jugats a Sant Feliu de Guíxols només n'hem guanyat 1 i que de 10 partits xiulats per aquest àrbitre només n'hem guanyat 1 també. (Curiós. oi?)
Ja posats, pels amants de l'estadística dir-vos que la probabilitat combinada de guanyar diumenge vinent a terres gironines amb aquest col·legiat és d'una vegada entre cent (0,10 x 0,10 = 0,01 = 1%) !!! Ho tenim clar...
Per cert, definitivament l'hora serà a les 5 de la tarda, tot i que al calendari oficial posa que l'horari habitual és a les 6. Si algú ho pot confirmar des del club ho agraïria. Malgrat tots aquests números en contra, no perdem mai l'esperança!!!
Podeu consultar tots els precedents a el web de la prèvia.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, després de seguir el Blog de la prèvia des de la seva creació, m´he decidit a escriure per primer cop. En aquesta vida tots tenim la nostra opinió, que no sempre és l'encertada, però generalment escoltar diferents opinions i sobretot respectar-les és el què en definitiva ens enriqueix a tots plegats, després evidentment tots individualment en treiem les nostres conclusions. En primer lloc vull felicitar l'aportació i enriquiment que fa al club aquest blog, amb dades estadístiques i de tot tipus que ens sorprenen setmana darrera setmana.
D'aquesta pretemporada m'agradaria expressar el següent:
-En primer lloc comparteixo l'opinió de la prèvia... crec que tres partits de pretemporada són molt pocs en equips d'aquesta categoria i amb tants jugadors nous per conjuntar. És evident doncs que hem començat la temporada i l'equip encara s'està conjuntant.
-Fent referència a l'assemblea ordinària i al fet que el pressupost havia baixat i que hi havia algun comentari que generalment els ingressos sempre havien de créixer, crec que hi ha infinitat d'exemples en el futbol en què els pressupostos no sempre tenen una línea ascendent, i que tot i que els pressupostos incidèixen amb els resultats, no sempre és així, i el nostre pressupost que no està tancat, tampoc és tant diferent al darrer any.
-Sobre l'assemblea també vaig llegir que un ascens de categoria i més a 3a Divisió comportaria una aturada de la baixada de socis, bé, el meu cas va ser ben diferent, jo em vaig fer soci la temporada del darrer descens de 3a Divisió. Simplement perquè tot i no ser de Vilafranca, el Vila em queia bé i trobava en molts casos injuustes les crítiques a la directiva que aleshores portava el club, em vaig moure pels sentiments.
-Sobre els partits davant el Vilanova i el del Morell que no vaig poder seguir en la seva totalitat, crec que aquesta temporada no ens podrem queixar dels jugadors d'atac, però si que tot i que enguany sembla que hi hagi més toc, continuem pecant d'alguns vicis que s'arrastren fa alguns anys, la dificultat per connectar els darrers 3/4 de camp amb les puntes d'atac, sense solvència en aquesta zona les puntes seguiran sense rebre pilotes en condicions. Jo ni ahir ni el dia del Vilanova posaria un "però" als arbitratges.
-Sobre la nova indumentària, tot i que és molt cridanera, a mi em va agradar força.
-Bé, per acabar el meu rotllo dir que per a mí també va ser una decepció gran el no pujar l'any passat(entenc que pels més apassionats vilafranquins ho va ser moltíssim més), després de veure el partit davant el Cassà creia que no perderiem ni un sol punt fins a la finalització del campionat i ja ho vau veure, però bé, això no ho podem extrapolar a aquesta temporada i hem de ser optimistes per aquest any, pensem que el nostre equip s'està compenetrant i que el Morell és un equip rocós i que acostuma a fer bones primeres voltes, i si serveix de consol, l'Igualada l'any passat també va empatar a 0 a casa seva davant el Morell i ara ja golejar a 3a Divisió. Bé, fins aquí la meva primera modesta aportació. FORÇA VILA!

Anònim ha dit...

Hola, tens tota la raó "la prèvia" amb el vi picat. No només no havien actualitzat el planter, i pre-temporada,... sinó que a dia d'avui encara no han actualitzat el resultat de diumenge, ni que sigui per posar el típic "Empat injust".
Crec que el web del club ha de tenir la finalitat d'informar als socis, i no ser un espai per posar publicitat dels col·laboradors, perquè si no actualitzen qui volen que ho miri?
Per tenir el web així, millor no tenir-ne perquè dona la image d'un club mort!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, una pàgina web hauria de ser una cosa més seriosa i tindria d'estar actualitzada.
D'altra banda, dir que s'intenta obrir una web que susbstitueixi en certa manera a l'antiga de futbolcatalunya.com. Aquesta és http://catalunya_futbol.forogratis.es , però crec que serà dificil recollir la informacio que recollia l'anterior.

Anònim ha dit...

Hi ha una web que es diu www.futbolme.com que surten els resultats i la classificació de primera catalana, i que el diumenge ja hi ha els resultats penjats, és a nivell estatal i està prou bé.

Anònim ha dit...

Que donen el partit en directe per televisio o per radio?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, en directe per Radio Vilafranca a partir de les 17h. amb locució de Joan Sayol.