diumenge, 9 de setembre del 2007

Sobre la botzina

AD Guíxols 1 - FC Vilafranca 2
Aprofitant que l’esport de la cistella està de rabiosa actualitat, amb la disputa de l’Eurobasket, quina millor frase que aquesta per titolar el blog d’aquesta setmana. I és que la sort ha somrigut per fi al Vilafranca, amb un gol en el descompte del temps afegit (recordo que ha arribat en el minut 93 i només havien afegit dos minuts de temps addicional). A més, no oblidem que en la jugada inmediatament anterior els locals han fallat un gol a porta buida. Ha estat quan, en la locució de Joan Sayol a Ràdio Vilafranca, ha encunyat la frase: “Se’ns ha aparegut la verge, i el nen Jesús!!!”. Després, amb la consecució del segon gol, m’he quedat amb les ganes que diguès allò de: “Sant Marc!!!” (en aquest cas Guzmán i no Ramírez com és el més habitual).
Tot i el triomf, es segueixen detectant mancances importants. En defensa, badades puntuals com les d’avui poden causar disgustos el dia que la deessa fortuna no estigui del nostre costat; el mig del camp segueix sense generar joc i davant de porta no s’està encertat en la definició de les poques ocasions que es creen.
Malgrat tot, sumar quatre punts en les dues primeres jornades és molt positiu tot i no jugar bé. És d’esperar que amb el pas de les jornades millori l’equip, i diumenge pot ser una bona ocasió per retrobar-se amb el bon joc al Municipal davant un Benavent que arriba colíder i sent una de les sensacions d’aquest inici de campionat.

Gran Reserva: Que el gol de la victòria hagi estat producte d’una jugada assajada. Sembla que la pissarra comença a funcionar i comencen a veure’s els primers fruits dels treballs específics dels tècnics especialistes.

Vi picat: Que s’hagi suspès el triangular entre Vilafranca, Fundació i Espirall-Les Clotes amb motiu de la inauguració de la gespa artificial i les noves instal·lacions del camp espirallenc. Algú s’ha adormit en les obres de millora i no estaran a punt pel dia de la Diada tal com estava previst inicialment.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Referint-me al "Vi picat", penso que és millor deixar-ho per la primera jornada de lliga. Pensem que per la diada tots els politics i dirigents esportius tenen feina i per tant la inauguració podria ser descafeinada. Mentre que pel 23 es pot convidar a molta gent del mon de l'Esport i de la politica de cara a tenir una inauguració mes lluida.Que opineu bloggers?

Anònim ha dit...

Sí la inauguració oficial del camp de gespa del Municipal es va haver de fer amb tots els equips de la vila, no veig perquè ara només ha de ser l'Espirall, això és un tracte descriminatori. De totes maneres, que l'11 de setembre els polítics tenen feina ja se sabia abans de programar-ho.

Anònim ha dit...

Ningú comenta res de la victòria de diumenge? Quina alineació i canvis es van fer? Va marcar el Castillejo per fi?

La prèvia ha dit...

Hola passio, van jugar: Marc Ramírez; Del Barrio, Óscar, Fran Ferrer, Rafa; Eloi, Sylla (Raúl Navarro), Marc Guzmán, Condis (Jesús); Capilla (Medina) i Palomo. No va jugar Castillejo perquè estava tocat. I els gols els van marcar Capilla i Marc Guzmán, tot i que a Mundo Deportivo i Sport surt que va ser Eloi qui va marcar el segon gol. A l'Sport el col·loquen en l'equip ideal de la setmana i tot!!! Algú pot aclarir l'autoria del segon gol d'una manera definitiva?

Anònim ha dit...

Tots els jugadors i tècnics del Vilafranca asseguren que va ser Guzman, el que passa és que els cronistes a vegades ens equivoquem i aquesta vegada, al ser tots dos mes aviat petits, penso que hi va haver-ho confussió, a més, el cronista dels dos diaris esportius deu ser el mateix que, per cert, les puntuacions les dona bastant altes. Jo per exemple quan puntuo a El Mundo deportivo que va de l'1 al 4, només dona 4 si ho han fet molt bé o han jugat bé i a mes han fet gol. També es cert que normalment coneixem els de casa i no sabem res dels de fora i a vegades per un parell de bones jugades podem donar puntuació alta i per un que s'ho ha currat tot el partit i no ha destacat, n'hi posem una de baixa. En definitiva que els punts és una anecdota mes del partit.

Anònim ha dit...

Per cert "la previa" he estat mirant el teu post anterior al partit de diumenge i deies que teniem un 1% de possibilitats de venir amb la victòria. Ja ho veus noi, les estadístiques estan per trencar-les.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, aquest 1% passava per que ocorregués una situació inverosímil. No et sembla que ho sigui que abans de marcar l'1-2, el Guíxols falli un gol a porta buida i que a la jugada següent (i fora de temps, no ho oblidem) marquem el gol de la victòria? Això només passa una vegada de cada cent!! Per tant, em dones la raó. De bon rotllo, eh!
PD: Signo guanyar cada partit així. O no?

Anònim ha dit...

tant bó es aquest Benavent de"Ravnic" com es que l´any passat va ser líder tota la temporada i aquesta temporada comença tant fort?.
pot ser que continui aquí dalt tota la temporada i quins són també els teus equips preferits, Bloc????

La prèvia ha dit...

Hola estrella, normalment els equips nou ascendits comencen la temporada forts bàsicament per dos motius principals: solen mantenir el bloc de l'any passat i el tenen ben conjuntat, més el plus d'il·lusió per la nova categoria i la conseqüent confiança que donen aquests factors. Recordo que el primer any a Tercera amb Lluís Aloy (Temp. 96/97), fins a la cinquena o sisena jornada es va estar al capdavant en llocs d'ascens. Sense anar més lluny, a Primera aquest any, Valladolid, Murcia i Almeria ja han donat un ensurt a més d'un. Després, amb el pas de les jornades, la lliga col·loca a cadascú en el lloc que li correspon.
Pel que fa als favorits, és molt aviat per fer pronòstics, però em mullaré i crec que entre aquests equips estarà els que lluitaran per pujar: Prat, Cornellà, Tortosa, FE Figueres i... Vilafranca (si es fan bé les coses). Afegeixo el Benavent, si és que dóna la talla fora de casa seva, ja que al seu camp és un equip quasi invencible (quina "ratonera"!!!).

Anònim ha dit...

Se sap si demà podrà jugar Castillejo?
En Rafa Moral no ha jugat gens, s'ha tornat a ressentir de la lesió o està a la banqueta i no el fan jugar?
A veurem si demà podem guanyar al Benavent i posar-nos a dalt.