diumenge, 11 de novembre del 2007

11-N: Els verdaders culpables

CF Badalona B 4 – FC Vilafranca 0
Qui són? Evidentment els jugadors no. I molt menys les quatre víctimes que han rebut la comunicació que no es compta amb ells per al que resta de temporada, amb l’agravant que ells volen continuar en la disciplina del club i que a aquestes alçades, havent jugat cinc partits, no pots fitxar per cap altre equip de la mateixa categoria.
Està clar que darrera d’aquesta massacre hi ha la direcció tècnica (autor intelectual) i l’entrenador (autor material), ja que des de la Junta Directiva es nega participació alguna, tot i que s’hauria d’obrir una comissió d’investigació per a tractar d’esclarir uns fets dels quals ningú en vol assumir la culpa.
Amb tot això, és intolerable que el causant d’aquesta crisi no fos aquest matí a Badalona sinò a Tortosa espiant el rival per d’aquí a dues setmanes; que s’estigui lligat de mans davant d’aquesta comissió tècnica i el president no actuï deixant clar qui mana en el club; que els jugadors implicats no rebin cap mena d’explicació, s’hagin d’assabentar per altres fonts que no siguin les del club i el que és més greu, se’ls recrimini des de la Junta que donin la seva versió dels fets a la premsa dient que on havien de parlar és dins del camp. (sense comentaris)
Després del vist aquest matí, li queda a un la sensació que s’ha jugat amb la il·lusió d’una plantilla que confiava en ella mateixa per fer una bona temporada i que ha caigut en un estat anímic depressiu veient com s’ha trencat l’armonia del vestuari. Si com s’ha explicat, les causes de les baixes són que no combreguen amb les idees futbolístiques dels tècnics i/o tenen uns vicis adquirits difícils d’erradicar, no es podia fer aquest plantejament al juliol i no ara, fent miques la temporada en ple mes de novembre?
Això passa per entregar les regnes a un entrenador que ha treballat sempre al futbol base, però que desconeix el món del futbol amateur o semiprofessional. Com diu el refrany: “Quien con niños se acuesta, mojado se levanta”.

Gran Reserva: L'actitud dels jugadors avui dins del camp i, sobretot, envers els seus companys afectats a qui han fet costat en tot moment.

Vi picat: El responsable de comunicació del CF Badalona, que ha escrit en el full de les aliniacions que reparteix a la premsa el nostre club com a FC Villafranca. (com en èpoques dictatorials)

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que la derrota d'avui hagi estat motivada pel fet que l'àrbitre designat fos del col·legi català.

53 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, el que menys m'agrada del tema és el motiu "que no combreguen amb les idees futbolístiques dels tècnics". Qué passa que als aficionats que no creiem en la seva filosofia de futbol també ens prohibiran l'entrada al camp?
A més, les maneres tampoc les considero adequades. En fi, que estic molt decebut i com vegi que les coses no canvien, em sembla que no baixaré més al camp!!!

Anònim ha dit...

aquestes baixes no son simplement futbolistiques, sino q tinc entes q no hi havia gaire bon ambient al vestuari tb...

Anònim ha dit...

És patètic arribar a aquesta situació. Ja vaig comentar que em sembla aberrant carregar-se a 4 jugadors a la jornada 11 per un staff tècnic que això,com diu La prèvia i alguns altres, només han portat a futbol base i van d'inventors del futbol.
A més, el president què pinta aquí?Ara li fan de fer fora 4 jugadors i si la cosa segueix igual haurà de fer fora la direcció tècnica,no? Perquè per algo és el president,no?
Què en farem ara d'aquesta temporada?Encara es pot fer alguna cosa perquè queda molta lliga,però algú es posa en la pell dels jugadors i segur que es deuen dir "Què passa aquí? Així no anem enlloc".
Si es volen donar baixes, que es donguin i que marxin els jugadors, però algú veu lògic que segueixein entrenant?
Jo penso que el president té que agafar el toro per les banyes i marcar el terreny perquè sembla que el toregin any rera any.

Anònim ha dit...

La unica veritat es que aquests jugadors son els que van passar 8 jornades sense perdre un partit i que a la mínima desconfiança els entrenadors han demostrat que no tenen la més remota idea del que son aquestes categories, en comptes de recuperar els jugadors mentalment(per cert on es el psicòleg),han creat encara pitjor ambient amb dessicions que nomes ells entenen. Deixo una pregunta per aquells que puguin recapacitar: Que passarà a partir d'ara si les coses no surten i es continua pensant que el jugadors en són els culpables per la seva mala qualitat tàctica, hi haurà una altra tongada de baixes, fins a on s'arribarà??Se'ls hi ha passat pel cap que les teories táctiques que empreen no funcionen en aquestes categories (almenys moltes d'elles) o continuaràn amb la prepotència del moment treient-se qualsevol responsabilitat. Senyors o la directiva pren mesures o el degà acaba a preferent, més clar aigua...Força Vila!!

Anònim ha dit...

La veritat és que el futbol és increible. Fa ni 3 setmanes, anavem coliders, i ja es parlava per aqui de montar autobusos per recorrer la ciutat etc un cop haver aconseguit el ascens. Ara mira com canvien les coses. Com a opinió veient la dinàmica de l´equip crec que el president ha de fer alguna cosa, nose quina però ha de moure ¨fitxa¨. No potser que en 9 jornades l´equip estigues invicte i donan una sensació de superioritat i quq en 3 partits s´hagi enssorrat d´aquesta manera.

Anònim ha dit...

CIDARF

Centre d'Investigació i Desenvolupament d'Alt Rendiment en Futbol

Cidarf( pel k an demostrat fins a dia 11-11-07)

centre divestigacio dimbecils amb resentiment fisic


n vull fikarme am la junta tecnica però esk el k estan demostran setmana darrere setmana..resultats actituds envers resultats i etc
em sembla una mika patetik k a un dega com es el vilafranca hi hagi de passar axo.president tu no tens la culpa pk tu i as depositat la confiansa am ells pero per exemple avui me sentit indignant cuan he llegit que el jove corbi format a les files del sant pere de riudebitlles,passant per la damm i per les files inferiors del manresa sent del penedès hagy debutat a tercera divisio!no vull treure merits a condis pero menys nom i més aktitud..k avui en dia els k estan dunan sobretot resultats an sigut els joves fitxats de juvenils d divisio d'honor pero som un ekip i jugen 11

quelcom aquets homes venen del cidarf que potser a cubellas els i a nat molbè am el futbol base però nanus el primera catalana crec que queda una mica lluny del vostre coneixement

vi picat:pels k fan les coses,no donen la cara i son els primers en amagarse..

gran reserva:men alegru de veritat de k avui el vilafranca hagi perdut avera si lekip sespavila i sobretot akets k manen..

de vegades sapren mes duna derrota..

vilareds?? on us fikeu?


k en penseu..

Anònim ha dit...

Los super tecnicos de Cubelles, nos llevaran a la ruina, que se dediquen al parchis, tanto tecnico y tanta libreta, a cascarla...ahora las cuatro famosas bajas, el presi un CALZONAZOS, el entrenador una marioneta el Cesar un listillo y el Director Tecnico ALEX SANS, un impresentable, lo dicho a cascarla, estoy completamente indignado......ni juventud ni historias, lo que pretenden es asegurarse 4 años a la sopa boba....FUERA TODOS...

PERE , T`U DEMANO PER FAVOR..FOTELS F O R A , et truran la sang i alguna cossa mes, es pensen k son tontos o k.. Diumenge els demostrarem k no els volem a Vila...

Anònim ha dit...

...y estallo la bomba, los que estamos cerca del equipo sabiamos que a la que se perdieran dos partidos esto iba a pasar. Pero todo esto solo tiene un responsable, y no es otro que el presidente. Esta historia se remonta a la temporada pasada, algun dia alguien nos explicara lo que paso, pero el tal alex muchas ganas de subir no tenia. Os imaginais este lio en tercera division? muchos saben de las enganchadas de manel con el presi, a que venian?...total el experimento ya funciona, y no sabemos si sera niño o niña pero como aborte el unico que va apagar los platos rotos sera como siempre el vila...suerte que a todo esto viene el vilasar un teorico rival directo y como nos ganen el ascenso se puede empezar a complicar!

Anònim ha dit...

És la primera vegada que sento vergonya del meu club. I no em preocupa ja el perdre l'oportunitat de pujar a 3ª després del gran inici, ni que acabem baixant a Preferent, el pitjor de tot és que el club ha perdut la seva identitat, i el futur que ens espera el veig francament més negre que mai.
I tot i que a vegades, he vist que alguns jugadors no havien estat a l'alçada del club, aquesta vegada ha estat a la inversa, i és de justícia dir-ho.

Anònim ha dit...

Doncs després d'un temps d'impàs torno a escriure.
Per on comencem, per l'staff tècnic? On ens portaran? El ninot que hi ha a la banqueta pinta alguna cosa?El que hauria d'explicar el què passa és el tal Sans(l'autentic responsable de tot això),a veure on són les passades de 60 metres,els gols d'estrategia, les jugades d'atac finalitzades,el futbol espectacle...Algú es creu aquesta gent?No ens deixem enganyar,si us plau que no som inutils. Algú s'imagina la situació actual del vestidor?4 descartats entrenant i la resta de jugadors que deuen alucinar i l'entrenador purulant per allà.Sino voleu els jugadors, fora i punt, pero no veieu que tenint-los alla la cosa anirà a pitjor?
Això sí,pel que es comenta aquí la gent està amb ganes contra aquesta gent i el diumenge pot ser un polvorí el camp de futbol.
Pel que fa a la junta,algo pinten o han de deixar que facin i desfacin fins que no quedi res? Si ara fan fora 4 jugadors i l'equip perd dos parits més,que es farà?
No ens enganyem,un equip amb el pressupost del vilafranca i les temporades que arrastra, té de lluitar per PUJAR A 3a DIVISIO i no ens enganyaran dient altres coses, que ni futbol espectacle ni ara ja resultats. El president hauria de fer de president i imposar-se, però clar, va dir que teniem millor entrenador que l'any passat i suposo que no el canviarà.

Anònim ha dit...

El que s´hauria de fer, és fotre fora a aquesta gent. Qui creu que tranquiitzant l´ambient (i aquesta es l´unica manera) no hi ha equip per pujar a 3a divisió? De sobres!
Encara hi ha temps per rectificar, queda moltisima lliga.

Anònim ha dit...

Sorprenent.
Això és el primer que se'm passa pel cap després de tot el que s'ha viscut aquesta darrera setmana. D'entrada, no crec però, que tot aquest desgavell es pugui produir en una setmana, ja devia fer més dies que es coïa, suposo i lamento. Jo no vaig sentir les declaracions de la setmana passada a Ràdio Vila, però em sorprent moltíssim que un directiu qüestioni publicament els canvis o les decisions de l'entrenador, ja que si l'entrenador és qüestionat per un directiu publicament, després els directius no podran demanar als jugadors respecte per l'entrenador, els directius no podran dir que això és indisciplina. Sobre la PRÈVIA del partit davant la Montañesa, em tot el respecte i l'apreci que tinc per la PRÈVIA, crec que passem massa cops d'una punta a l'altra, el dia del SEC ja ens veiem a 3a i amb un equip per recordar fent comparacions amb altres grans equips del Vila, i davant de la Montañesa ho qüestionàvem tot, crec que no ha de ser així, no hi ha cap equip que aconsegueixi els seus objectius el mes de novembre, això si, els pot perdre, que és el que ens pot passar a nosaltres. El soci normal des de fora tan sols desitgem que tot s'arregli, i personalment desitjo que els jugadors apartats continuin al FCV, si això ha de comportar altres mesures, prefereixo als jugadors. PRÈVIA, jo et pregunto sobre la frase següent que vas escriure:Hagués fitxat Castillejo vist el rendiment fins al dia d'avui?que vas escriure el dia de la Montañesa. Què haguessis pensat abans de començar el campionat, si el Vila hagués tingut la possibilitat de fitxar-lo i no ho hagués fet? jo personalment crec que tot i el rendiment mostrat fins ara, hauria de ser un jugador important i recuperable, com? això ho deixo pels que hi enteneu més i esteu més en el dia a dia del club. I si ho saps escriu perquè s'han apartat a aquests jugadors que alguns d'ells eren titulars! que és el que sorprèn més.
De moment, aquesta situació em deixa trist, ja que d'un cert optimisme, em passat a una situació més que lamentable.Espero però que la situació es solucioni amb seny i reflexió i no amb cops de sang.

Anònim ha dit...

¿Ya sabeis que santo era ayer? ¡SAN MARTÍN! "previa" ¿Que no te atreviste a poner el refran de titular?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha avançat en Tito Boada a Esports 14 aquest vespre hi ha prevista una reunió entre la Junta Directiva i l'staff tècnic de cara a analitzar la crisi i saber el seu parer. Demà, la reunió es farà amb els jugadors i dimecres se n'extreuran conclusions i es prendran les decisions oportunes, però tot fa pensar que l'entrenador i els altres tècnics poden tenir les hores comptades al Vilafranca.
Aquesta nit a Esports 21, amb en Joan Sayol, es tractarà el tema en profunditat.

Anònim ha dit...

Pel que veig i és bo, és que hi ha molta opinió al voltant del Vilafranca i això sempre és positiu encara que sigui per parlar de problemes.
I pel que es veu la gent no està gaire amb sintonia amb l'staff tècnic encapçalat per Alex Sans.
La veritat és que espero que aquesta nit ens aclareixin força tot el que està passant al Vilafranca perquès és bastant desconcertant: jugadors descartats però que segueixen entrenant, directius rajant de l'entrenador en antena, afeccionats en contra del staff tècnic, 4 derrotes seguides que és el que fa més mal, ...
Pel bé del vila espero que es faci alguna cosa per cambiar el romb i que això vagi de nou endavant.

Anònim ha dit...

pel que van dir els jugadors per la radio, segueixen entrenant per voluntat propia a l'espera de trobar equip.

Anònim ha dit...

una pregunta, quina emisora es i a quina hora comença el programa aquest q parlem dl futbol d'aqui¿?

Anònim ha dit...

Ràdio Vilafranca (90.2)
http://rtvvilafranca.com

A les 20:30 hores

Anònim ha dit...

VILAREDS tmbe estem trisots i decebutS...tant cidarf i no funciona gens,i no entenk kom jugadors kom eloi i jarabao els hi fagin aixo k son titulars,pero bueno koses del staff tecnic,vilareds estem decebuts i no sabem si assitirem akest kap de setmana...la gent de la vila no volem akesta staff tecnic x el k veig...k opineu dels vilareds?¿?¿

Anònim ha dit...

jo opino q els vila-reds estan igual q l'equip. Quan les coses anaven bé baixaven al camp sempre, ara en canvi q van malament i l'equip necesita més recolçament, llavors no hi ha ningú.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ha saltat la notícia: Jaume Sarasa ha presentat la dimissió com a entrenador del FC Vilafranca.
A més, segons s'acaba d'anunciar a Esports 21 ja hi ha un escolit per ocupar la banqueta vilafranquina. Aquest serà Albert Viñas, exentrenador de l'UE Rapitenca la temporada passada amb la qual no va acabar la temporada ja que va dimitir a la jornada 25.
Us deixo les dades sobre el nou entrenador (per cert, un home amb molt caràcter i que deixà la Rapitenca envoltat de molta polèmica).

ALBERT VIÑAS ALIAU (06/10/1965)
Responsable del Centre de Tecnificació del RCD Espanyol
Exentrenador del CF Reus Deportiu i màxim responsable del futbol base en el "Projecte Reus'2002"
Temp. 05/06 UE Rapitenca (3a Divisió)
7è Classificat (15PG - 10PE - 13PP / 44GF - 44GC)
Temp. 06/07 UE Rapitenca (3a Divisió)
Dimiteix a la Jornada 25 (5PG - 9PE - 11 PP)
Títols d'entrenador
Instructor de juvenils (1989)
Entrenador Regional (1992)
Entrenador Nacional (1995)
Llicenciat en Educació Física

Anònim ha dit...

Bé,ja ho hem sentit. Se'n van com les rates, al més mínim problema se'n van i allà us quedeu. Queda demostrat pel que ha dit el Sayol que els jugadors estaven farts de tota aquesta gent, però ara els tocarà als jugadors treure la qualitat que tenen i remuntar aquesta situació. Ara ja no hi ha excuses.
Penseu que els jugadors poden haver fet el llit als tècnics?

Anònim ha dit...

Tot i que fa temps que he perdut el contacte amb ell, conec personalment a l'Albert Viñas, que té molta vinculació a la LLacuna i el Pla i realment es un tio amb molt caràcter. Com a jugador va jugar al futbol base de l'Espanyol i força anys amb el CF Vilanova, va acabar jugant amb la Llacuna tot i que abans crec que va jugar amb el Vilanova del Camí. Com a entrenador també ha estat amb el Valls. És un tipus molt preparat, un a altra cosa és quw li surtin bé les coses, que evidentment espero que si.

Anònim ha dit...

Celebro que al menys l'entrenador hagi tingut la decència de marxar i reconèixer que tot això li anava gran.
Compte vilareds el que dieu dels del CIDARF que han marxat del primer equip, però no de la Fundació!!! A veure si us apartaran a vosaltres ara!!!
Seria convenient que vingueu als partits del Vila per donar-los suport, i en cas que aquests impresentables us amarguin l'existència tingueu el suport dels jugadors del 1r equip!

Anònim ha dit...

Buenas noches, solo pedir a toda esta gente que opina en el foro que el domingo se cuenta con ellos para que vengan al campo y brindarles una victoria que será de todos...Un abrazo

Anònim ha dit...

adios jaume sarasa
suerte con tu futuro en el cubellas o donde vayas i espero k ayas aprendido de k de momento el primera catalana te keda grande.adios cidarf adios

bienvenido albert viñas

es verdad k los del cidarf siguen velandeambuleando por la fundacion..cuanto exo de menos EL ATLETIC VILAFRANCA de toda la vida..
k tiempos akellos!!

vilareds tristots i decebuts?doncs avera si feu algu per animarvus o animar a lekip pk us necesiten i tan dambient i articles per eskalfar i boles d fum i n demostreu a lora d la veritat cuan mes se us necesita..

anims vilafranca
jugadors
i afeccionats
ningu va dir k el cami seria de flors i violes pero sa de seguir el dia a dia passi el k passi!!!

Anònim ha dit...

els vilareds intentarem vindre,po tingueu paciencia xk primer de tot,molts no assisteixen mai i ara som pokets els k assisitim pero fem akest esforç x anar-hi i amb ilusio pk sino podriem estar perdent el temps fent altres coses i perque no vinguem altres partits no vol dir res.
ens molesta k digueu k pk no nem algun partit ya k passem del ekip,k nomes nem kuan van be pk aixo no es veritat,o sigui k...
i si no estem amb l ekip i dieu aixo i tal pos no vindrem i k vingui a animar altre gent o inclusos vosaltres mateixos.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ja és oficial: Albert Viñas és, des d'aquest vespre, el nou entrenador del FC Vilafranca i tot indica que ja debutarà diumenge a la banqueta davant el Vilassar de Mar. Tant de bo es faci bona la dita "entrenador nou, victòria segura" i que la sort l'acompanyi en aquesta etapa que inicia en el nostre club.

Anònim ha dit...

aket qmentari sta fora lloc, krek q deus ser un dels kbesilles dels vilareds i as dsumi qaket añ ni us eu passat pel municipal i sius eu descusar perq no veniu pleguem..... xcert q li passa a la vostra web que no avança....?
a part daixo, si fossiu els de lañ pasat seria kllonut, ereu d putamare, el mllor del final de temp. pero el k va de nou curs.... x akaba, si no us agraden les critikes no pregunteu q upineu dels vilareds!

Anònim ha dit...

espero que los mercenarios salgan del escondite i el domingo ganen al vilasar por el bien del vilafranca!!!
por cierto jugadores que escribis en el blog, creo por lo que me han explicado que le habeis hecho la cama al entrenador, que cobardes sois, no? ha sido facil? como os habeis sentido? os gusta el nuevo mister? le hareis la cama? os reireis del club otra vez?
por cierto sr. presidente, sr. monsterrat, pongalos firmes por favor, haga de presidente de una vez y saque esa presunta mala leche que le pertenece....
por otro lado y teniendo en cuenta que soy antimercenario, creo que le irá bien al Club que la banda de cubellas se haya ido, por el bien del Club.

Anònim ha dit...

No deja de ser normal decir tantas y tantas estupideces juntas cuando se habla desde la total y absoluta ignorancia. seria bueno para toos que cuando se den opiniones, informaciones, se den con rigor. Las descalificaciones, las faltas de respeto, los insultos, no creo que sean la solución aningun problema. en primer lugar no es de razon nombrar a cidarf para referirnos al staff tecnico de que tanto estais hablando. Cidarf son muchos mas tecnicos, padres y evidentemente jugadores, asi es que no viene a cuento nombrar para nada a cidarf, en cualquier caso si quereis personificar en los tecnicos pero no en una entidad que se ha ganado y con mucho el respeto del futbol catalan. En segundo lugar esta obsesión en calificarlos de entrenadores de futbol base, demuestra una vez mas la desinformación total y adsoluta que teneis del tema. Esta gente ha estado trabajando y colaborando en estamentos de la federación y equipops profesionales al mergen de una dedicación importante al futbol base. En cuanto a su marcha, ha sido lo mas sensato. No se puede navegar contra corriente. si no te quieren , te vas, sobre todo si los que no te quieren son los verdaderos protagonistas, y es ovio que los jugadores, por razones de interes propio, no los querian. Así es que hasta luego, pero eso si, sin la necesidad de faltar al respeto a nadie, sin insultos, sin descalificaciones, como personas, sin la necesidad de humillar, y sobretodo con comentarios sin rigor que pueden hacer daño a terceras personas q probablemente ni entran ni salen en este asunto. Por cierto, que desafortunado se ha estado en el último parrafo del comentario del partido del domingo. Como entrenador de jovenes jugadores me siento indignado por el desafortunado comentario por parte de alguien que con estos comentarios se descalifica por si solo. Que desafortunado que has estado, creo sinceramente que todos aquellos que nos dedicamos incluso como espectadores porque llevamos a nuestros hijos al futbol base nos vemos en la obligación de pedirte que que seria bueno un reconocimiento a tal desafortunado comentario. Nos has insultado a todos los tecnicos, padres y jugadores del futbol base. Te has equivocado, te has ido completamente, seria bueno una rectificación por el bien precisamente del futbol base.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, de tot el que dius només tens raó en que s'han de deixar de banda les desqualificacions i els insults. Tothom pot donar la seva opinió, però sense faltar al respecte. En això estem d'acord.
Ara bé, jo també he treballat un temps amb Futbol Base (no tant com tu segurament, ni seré tant bo) i conec el futbol amateur des de fa molts anys, i quasi des de tots els punts de vista, i et puc assegurar que no té res a veure un món amb l'altre. Evidentment, teniu un gran renom, treballeu d'una manera encertada amb la gent jove, obteniu bons resultats,... si jo no ho dubto! El que jo em pregunto, és que us va moure a endinsar-vos doncs en el futbol amateur o semiprofeesional (diguem-li com vulgueu)?
El cas, és que vosaltres continuareu fent la vostra "gran tasca" i el Vilafranca seguirà el seu camí (sense vosaltres però). Perquè si porta caminats 103 anys d'història, suposo que sabrà sobreposar-se a la vostra marxa. N'estic segur.
Per acabar, en referència a la frase que esmentes que haig de rectificar, està dita en un to irònic i jocós, sense ànim d'ofendre a ningú (ni a pares, ni a tècnics i ni molt menys a la canalla). Potser d'aquí uns dies o setmanes, més calmat ho veus d'una altra manera.
Molta sort en la vostra feina amb el Futbol Base.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us deixo la notícia que apareix en l'edició digital d'internet de Mundo Deportivo, sobre el fitxatge del nou entrenador.

ALBERT VIÑAS RELEVA A SARASA EN EL VILAFRANCA
Ayer firmó y ya dirigió su primer entrenamiento
Albert Viñas, ex técnico de la Rapitenca, ha sido el elegido para sustituir a Jaume Sarasa en el banquillo del Vilafranca. La goleada recibida la pasada jornada en campo del Badalona B (4-0), que no es más que la puntilla de una racha negativa de cinco partidos en los que sólo se ha conseguido un punto, ha sido el detonante del relevo.
El nuevo entrenador firmó ayer a mediodía y por la tarde ya tuvo su primera toma de contacto con la plantilla. Viñas llega al Vilafranca con las ideas y los objetivos muy claros: "Estoy muy ilusionado con este nuevo reto. Llego a un club histórico que, por lo que significa y por la ciudad, debe estar en Tercera. El objetivo claro es el ascenso y vamos a luchar por conseguirlo". Viñas sabe que "hay que romper cuanto antes esta dinámica negativa y de lo que no tengo dudas es de que hay equipo más que suficiente para conseguir nuestras metas".
Un duro rival para empezar
No será fácil el debut de Albert Viñas, pues se enfrenta en casa a uno de los equipos más en forma de la competición, un Vilassar de Mar que sólo ha perdido un partido esta temporada y que lleva una racha ascendente en la que ha conseguido los últimos nueve puntos en juego. "No es un debut fácil, pero hay que ser optimistas. Si vencemos, será una inyección de moral muy importante y ya sólo nos quedará ir hacia arriba".
El equipo tiene fiesta hoy y se reincorporará el jueves a los entrenamientos

Anònim ha dit...

Afortunadament ens hem desprès d'aquests "professionals" del futbol base. Sr. Albert Viñas, benvingut al nostre club i confio perquè ens porti l'equip als llocs que es mereix i ens faci passar una temporada digna.
Benvinguts també els nous jugadors: Eloi, Jarabo, Castillejo i Raul Navarro, no li tingueu en compte al club la mala jugada que us van fer. Ànims i a guanyar al Vilassar.

Anònim ha dit...

hola vilafranquui, ma'gradaria saber la mala psada que el club li va fer als 4 jinetes de lapocalipsis, necesito serne particip. Que els deuen diners? q els van negar a entrenar? que necesiten sicoleg per superar la situacio? digamo i rajarem junts que en ting forses ganes, je je je.
de totes maneres el mundo davui diu qe el tal navarro a fixat pel poble cert, es així no?

Anònim ha dit...

Perdona "layret", no m'he explicat bé. Volia dir que no facin pagar al club, la mala jugada que els ha fet aquesta colla de "professionals" de futbol base. Perquè el club, no té capacitat per actuar, actuen les persones que estan al davant en cada moment, i aquestes van marxant i el que queda és el club. Ara, la seva situació ja s'ha arreglat i és l'hora d'oblidar i tirar endavant. Espero que m'hagis entés.
Força Vilafranca!

Anònim ha dit...

Què millor que diumenge un 2-0 amb gols d'Eloi i Castillejo..!? :) Molta sort nois!

Visca el VIlaaaa!!

Anònim ha dit...

ok vilafranqi, estem totalment d'acord!!!! i ara si ho he entes.

anònim, hi entens molt de futbol, l'eloi no fa un gol ni a l'arc iris!!! encara que ojala en fés 3.

Anònim ha dit...

Veig que aquesta setmana hem fet tot un record de comentaris, amb el meu ja en van 39 !!! deunidó.
Veig també que us va el morbo i les ganes d´enganxar-vos entre vosaltres, volem que tot rutlli bé i que el nostre equip tiri lo més amunt possible i tandebó pugui pujar a tercera divisio.Espero que aquesta sigui la fianlitat de tots els bloggers i que tothom animi i ajudi força per que això sigui possible, moltes gràcies.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ja hi ha designació arbitral per l'important partit de diumenge amb el Vilassar al Municipal. Es tracta de Rodríguez Enrique (Barcelona), un nouvingut a la categoria, i que és l'àrbitre més anticassolà ja que tots els encontres que ha xiulat aquesta temporada han acabat amb victòria visitant. A més, té una mitjana de quasi 9 TG i 2 TV per partit.
Confiem en trencar l'estadística i, com bé diu en satèlit, el recolzament de la gent sigui el màxim al costat de l'equip.

Anònim ha dit...

que te a veure que entengui de futbol en que digui k l'eloi pot pot marcar un gol?

confio plenament amb ell! i amb els seus companys

veig k tu no

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us deixo una notícia d'interés relacionada amb el Vilafranca que he trobat en el portal esFUTBOL.net:

Poble Sec, ficha Raúl Navarro
El mediocentro Raúl Navarro (28) abandonó el Vilafranca para incorporarse a otro club de Primera División Catalana, el Poble Sec. En la presente campaña Navarro ha disputado solamente 19 minutos de competición: fue en la segunda jornada del torneo (Guíxols-Vilafranca 1-2).

Algú sap si és veritat aquesta notícia? Ja la setmana passada es rumorejava que, amb tot l'enrenou de les 4 baixes, havia estat entrenant amb la Montañesa, també de 1a Catalana, de cara a un possible fitxatge.

Anònim ha dit...

Hola que tal, Raül Navarro està en el Poble Sec amb la intenció de fitxar, ara bé, encara no té la baixa, tot i què, tenint en compte la bona relació que hi ha entre els presidents, és molt possible que fins i tot a hores d’ara ja sigui jugador del Sec
Salut!

Anònim ha dit...

n u sè si serà veritat
peroo ahir el tito boada u va confirmar a vilafranca televisio i tmb va destacar akesta entesa entre els presidents..

anims i diumengte totom al camp!!!

Anònim ha dit...

Home, si marxa per voluntat pròpia i ja té equip, perfecte! el que no trobava bé era aquella neteja de jugadors tan precipitada i sense motius aparents. Molta sort a Raúl Navarro en la seva nova etapa, tot i que aquí no hem tingut la oportunitat de conèixe'l.

Anònim ha dit...

dons jo ja esperava aquesta baixa. No pot ser q fixem un jugador i es passi tota la temporada lesionat, tipu Woodgate. Ell no te la culpa però un jugador així no te cap profit per l'equip.
A més a més, el vaig veure algun partit als entrenaments i posava massa duresa al joc. Està bé q vaig fort per guanyar-se el lloc, però una altra cosa es agafar jugadors bruscament en algun entreno per parar contraatacs, fotre "planxes" a l'altura del genoll,... i no demanar ni perdo..

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, no sé si heu pogut escoltar el programa Esports 14 de Ràdio Vilafranca, on s'han posat uns talls, a modus de resum, d'una entrevista amb el nou entrenador Albert Viñas. En l'entrevista, venia a dir que segurament emprarà un 4-2-3-1 i que tenia més o menys decidit quins homes jugarien d'inici aquest diumenge. M'ha sobtat que ha dit que, el primer dia que va arribar, va demanar als jugadors que anotessin en un paper (de forma anònima) quin sistema de joc creien més convenient a usar segons les característiques de la plantilla i quins jugadors aliniar.
A rel d'això, i a expenses de veure les intencions que té el nou míster, us proposo que si voleu cadascú digui al blog quin onze aliniaria de cara a enfrontar-se amb el Vilassar de Mar.
La que ha donat en Joan Sayol m¡ha agradat força i no variaria gaire de la que faria jo (potser anomés algun retoc).

Anònim ha dit...

marc ramirez
moral oscar fran del barrio
sylla guzman
eloi capilla condis
jarabo

si el 4 2 3 1 agues d ser el sistema per diumenge
bassante en el meu enteniment sobre el ekip i cualitats fikaria aket yo
trobo k am una defensa ben alineada
contratacs rapids i letals
i una bona pressio aprofitant lamplada del municipal yo krek k podrem treure les terañines del vilassar


vilareds se las prometien mol felisus
pero si lekip va malamen
ni venen..
i la web ni en parlem..

ens retrobem diumenge tots
sooort!!

Anònim ha dit...

anònim. Jarabo de punta posaries tu? Jo crec que Jarabo ha d´anar al seu lloc, al mig del camp. I faré l´alineació amb el sistema 4-2-3-1 si comenteu que el nou entrenador ja ha dit que jugarà així.

Marc Ramirez

alex/del barrio oscar fran/raventos rafita

sylla jarabo

condis palomo/capilla eloi

santi castillejo


Aquesta és la meva, hi han dos o tres posicions que he posat dos, ja que m´agraden tots dos.

I La prèvia, la teva alineacio on està? Que no la poses?

Anònim ha dit...

Aquest és el 11 que faria jo!!!

----------- Marc Ramírez -----------
Moral --- Oscar --- Fran --- Rafa
-------- Sylla -------- Jarabo --------
Eloi -------- Capilla -------- Condis
-------------- Castillejo --------------

La prèvia ha dit...

I tant, cap problema joan. Tenint en compte que es ve d'una situació complicada amb una mala ratxa de resultats i l'entitat del rival (Vilassar de Mar), en aquest partit en concret apostaré per l'experiència a la defensa i la consistència al mig del camp. Seria important començar el partit sense nervis i no veure's amb el marcador en contra de bon principi, ja que les urgències i les presses jugarien en contra. A la línia de tres mitjapuntes opto per jugadors amb arribada, movilitat i darrera passada de cara a que Castillejo no es trobi tant sol.
Aliniació: Marc Ramírez; Del Barrio, Moral, Fran Ferrer, Rafita; Sylla, Óscar Sánchez; Capilla, Jarabo, Condis; Santi Castillejo.
A més, a la banqueta (Eloi, Palomo, Medina, Adrià, Marc Guzmán,...) et queda gent capaç de "revolucionar" el partit en cas que ho necessitis.

Anònim ha dit...

sort vilafranca

i aveure si duna vegada turnem a retrubarnus am els eestimats vila reds

extincio de vilareds?
on sou?
n dieu res per en lloc!
i akesta web..

señals d vida!!



CAPILLA MARAVILA*


trobo a faltar el fofana alla dalt
castillejo..

Anònim ha dit...

UNA ESTIRADETA DORELLES AM ELS VILA REDS

DAKORD AM EL COMENTARISTA DE CANAL VILAFRANCA!!

ON SOU
QUE FEU
TAN K DEIAU
us eu kedat sense proveidors de articles per escalfar lambient?
marea roja!

QUE EN PENSEU DELS VILAREDS?

v*v*