diumenge, 25 de novembre del 2007

D'aquell 4-0... a aquest 0-4

CD Tortosa 0 - FC Vilafranca 4
Ho recordeu? Sembla que hagi passat molt de temps, fins i tot mesos,... i la realitat és que només fa quinze dies d'aquella hecatombe al camp del Badalona, amb un vestuari enfonsat (però alhora més unit que mai) per les circumstàncies que tots coneixem, amb un cos tècnic que havia perdut totalment el nord i una situació insostenible que semblava no tenir solució a curt termini. Després de l'esperançador empat en el debut d'Albert Viñas a la banqueta, avui tocava guanyar i convèncer a Tortosa (un rival de la zona baixa, però plaça que històricament se li ennuegava al degà penedesenc) i a fe que s'ha aconseguit, i de quina manera!
Del partit, pels que no heu pogut desplaçar-vos a terres tortosines, comentar que s'ha fet un bon partit en línies generals, sobresortint alguns homes com Marc Ramírez (Sant Marc) que ha tingut poca feina però que ha salvat un gol cantat al primer minut; Eloi, autor del segon gol amb una jugada individual excepcional (aplaudida pel públic assistent); Castillejo i Capilla, autors d'un gol cadascú i que han participat en l'el·laboració del darrer i la gran feina de contenció de la defensa i el mig camp vilafranquí en un encontre, com sempre en aquell camp, dur i de brega.
La revifada total, junt amb la reconciliació amb la parròquia vilafranquina (per cert, poca la que ha acompanyat a l'equip avui), s'ha de produïr diumenge vinent al Municipal davant la Gramenet B per tal que no quedi en res aquest indici de reacció.

Gran Reserva: Que els tres defenestrats per l'anterior míster, en dues jornades s'han reivindicat amb un gol cadascú i oferint el millor del seu joc. (Com per haver-li fet cas al "llumeneres" i la seva tropa!!!)

Vi picat: La pilota amb la que s'ha jugat el matx d'aquesta tarda (d'un color gris fosc que es confonia amb la desgastada gespa artificial del municipal tortosí).

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix... que el canvi radical en el rendiment de Santi Castillejo sigui degut a que li hagin muntat una cambra hipòxica en el seu dormitori per mirar de rejovenir-lo a l’estil Raúl.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Diumenge començara un altra setmana amb tres partits. Recordem que fa poc dels tres partits en derrota en varem dir la setmana tràgica. Ara, com dic, venen tres partits novament, a casa amb Gramenet B, a fora a Sant Crstobal i novament a casa amb el Montcada. Soposo que seran nou punts i oblidarem la setmana tràgica. Si certament en sumen nou, com li podriam dir ?

La prèvia ha dit...

Hola j.sarró, donat que serà una setmana de pont i compres nadalenques, podríem dir-li la Setmana fantàstica de "El Corte Inglés". Tant de bo, oi?

Anònim ha dit...

Quina ha estat l´alineació que ha fet saltar el camp el entrenador, Albert Vinyes? I com ha anat, abanda del resultat es clar.

Anònim ha dit...

Mare meva, quin merder a l'equip veí de l'Espirall, ahir els vaig veure guanyar 1-0 i avui veig que han fet fora l'entrenador que havien fitxat fa poc. Si ara tampoc han fitxat el tal Bartolomé, no sé que deu pensar! Almenys el nostre, de moment, sembla que rutlli, però que no es confiï que està de moda això!

Anònim ha dit...

han fitxat al josep maria profitos,un molt bon entrenador per part mevA.l altre entrenador es veu k era patetic que no nen sabia de futbol i ningu estava content amb ell i per aixo l han destituit,era normal.Ara un bon reforç a la banqueta que esperem k duri fins a final de temporada i n estic ben segur de que donara alegria al Espirall.Anims ESPI!!!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha adelantat Ràdio Vilafranca, al programa Esports 21, el degà penedesenc ha incorporat a un nou jugador de cara a reforçar la plantilla. Es tracta de Rafa Vílchez, que actualment jugava al Masnou i amb una àmplia experiència a Tercera Divisió i que ocuparà la plaça vacant que deixà Raúl Navarro. Us deixo les dades més ressenyables sobre el nou fitxatge:

RAFAEL VÍLCHEZ MORENO
20/01/1980 · Esplugues de Llobregat
1,80 m - 79 kg
Mitjapunta esquerre


Trajectòria
Temp. 02/03 UE Tàrrega (3a Divisió) - (6 gols)
Temp. 03/04 UD Castelldefels (3a Divisió) - (3 gols)
Temp. 04/05 UD Castelldefels (3a Divisió)
Temp. 05/06 CE Mataró (3a Divisió)
Temp. 06/07 CE Premià (3a Divisió) i UD Cornellà (1a Catalana)
Temp. 07/08 CD Masnou (3a Divisió) - (11 partits jugats / 4 TG - 1 TV / 0 gols)


Descripció:
Est. Normal de aspecto espigado y fibroso. Zurdo. Poca aportación defensiva en bloqueo de banda. Técnicamente algo bloqueado bajo presión del contrario en banda, pero mejor en diagonales o cuando ocupa una posición más centrada y adelantada. Entra al 2º palo buscando el remate tanto por bajo como de cabeza.

Anònim ha dit...

Caram,pel que veig, al Penedès manen els jugadors. Si un entrenador no agrada, apa, a fer el llit i al carrer.
De moment els equips de Primera Catalana i Primera Regional ja ho han passat. Ara, per tant, que vegilin els de segona regional.
Si al menys els canvis han de servir per que Vila i Espi pugin a Tercera i Preferent respectivament, doncs endavant.

Anònim ha dit...

El punt estadístic del porter marc ramírez veig que es molt bó, de 49 partits 48 gols, pero es cert que no aturat mai cap penal amb el Vilafranca 6 de 6, deunidó!!!!.
Diumenge ve la Grama, un partidet fàcil , esperem.

Anònim ha dit...

no es pot valorar un porter pels penalts que pari..

recordem que porter es una posicio especial..

espero que aquest fixatge ajudi al equip!totes els reforsos seeran bons per la competencia del diumenge.

ganes dentrenar,de jugar i lluitar pel dega penedesenc..dallo que sen diu viure els colors encara que a mols els i agrada mes la comte corrent/euros..

aveure si akets cabesilles dels vila reds tan que parlen despres aproben els batxillerat o el que estiguin fen.que potser en contes destar estudian estan de resaca..
molt parlar i poc fer..que es pot tenir temps per a tot si un vol.. perque si el robinho i el ronaldinho son delit i tenen temps de festes perque no vosaltres tmb?
bueno a seguir forts i anims vilafranca!

vaya tela am els entrenadors..la fundacio cuan destitueixin al partxis que es el fundador del scotish trial vindra a ocupar lña seva plasa en fabio capelo jij..

vagy be***

Anònim ha dit...

aviam anonim no parlis tant perque tu no saps si tenim feines a fer o nO i tu no saps si tenim molt de temps o poc aixi que no parlis.Doncs mira,si parlem molt i fem poc,doncs mala sort ja vaig dir el k hi havia i sino t agrada doncs ves tu a animar d acord?
anims vilA

Anònim ha dit...

hola anonim, segur que ten fas un tip danimar a la grada del vila ehhhhh? segur quets un dels merdes nomes critiques..... tu ves axuxant als vilareds que és lunic que saps fer CRITICAR... per cert tespero diumenge al municipal, quem posaré al teu costadet i llavors mirarem com animen les teves cordes vocals al teu estimat vilafranca!!!!! criticón!!!!! bffff#!%&¨´[ªª·....

Anònim ha dit...

tinc un fill de la vostra edat o similar
que tambè juga a la fundacio
esta fent segon de batx i pot nar els diumenges animar al vila

no confonguem conceptes volguer/poguer..

criticar?doncs ya que e nat tots els diumenges a kasa i dos desplasaments a fora krek k tink mes dret a criticar que tu

bff?criticon?

LAS VERDADES OFENDEN..

TESPERO DIUMENGE al meu costat am les pipes i tal

aveure si es veritat

que un altre cop
comenseu a tnir molta boca i xerrar mol
i magradara veureu

parlem segons els fets
osigi k n us fikeu km unes motos


ese castillejo am oli al seu engranatge jij


dv**

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, no sé quina dèria teniu en intentar dirimir qui anima més o deixa d'animar? Uniu les vostres forces en un objectiu comú!
Està clar que els "Vila-Reds" no acudeixen al camp amb l'asiduïtat de la temporada passada, però els seus motius tindran. No estan obligats de per vida a venir al Municipal a animar! Tot i que se'ls troba a faltar. I estic convençut que al llarg de la temporada acabaran venint.
Per tant, tanquem aquest tema o si més no, si en voleu parlar feu-ho sense faltar al respecte.

Anònim ha dit...

Gracies previA crec que tens la raO i t asseguru que vindrem!t ho prometo,gracies per entendren's.Esperem que despres de carnaval o abans podem anar.
Previa,gracies per tot i intentarem comunicanse amb tu quan podem.

Anònim ha dit...

en cap moment e faltat al respecte
e dit les coses com crec que son
i que realment son axi.

mol assegurar i despres..

gracies per entendrens?n teniu eskusa
pero bueno..penso k cuan tot anava molt be k =k kuan stavam apunt d pujar us va agafar la nubolada de vindre al camp,us veu enviciar i veu fer el grup i n es va pujar i mira aket añ..

aveure previa que si estas tan convensut
tu demostren i ami em demostren k mekivoco
perque de mentres em segueixen donant la rao ya k n venen al camp


avere si els torrons els i alimenten b akets cabesilles

Anònim ha dit...

Per diumenge un equip accessible i un bon arbitre.Aquest, Perez Bueno de Mataró és el que ens va xiular el penal després de 49 jornades sense cap penal a favor. Va ser davant el Morell a la temporada passada, es va guanyar 2-0 i el primer gol el va marcar Peña i el segon de penal Landi.
Diumenge convé una victòria acompanyada de bon joc. penso que podria marcar una bona trajectòria de futur.

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]discount oem software, [url=http://firgonbares.net/]cheapest computer software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] buy game software 3 Master Collection Mac
antivirus software reseller [url=http://firgonbares.net/]drill and practice educational software[/url] education discount on software
[url=http://firgonbares.net/]free acdsee classic[/url] buy discounted software
[url=http://firgonbares.net/]oem software bundle[/url] teachers discount software
store locater software [url=http://firgonbares.net/]educational software prices[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]5 Pro, [url=http://hopresovees.net/]best price for software[/url]
[url=http://vonmertoes.net/][/url] ms office 2007 enterprise free adobe photoshop cs3 styles
superkids educational software review [url=http://bariossetos.net/]educational software prices[/url] manager software canada
[url=http://hopresovees.net/]windows xp icons[/url] places to buy software
[url=http://hopresovees.net/]microsoft project management software[/url] software resellers in the
microsoft office 2003 student discount [url=http://bariossetos.net/]12 Pro Apple Remote[/b]