diumenge, 18 de novembre del 2007

El punt G

FC Vilafranca 1 - UE Vilassar Mar 1
L'empat d'avui és un punt d'esperança veient d'on veniem i com veniem, però també té un punt de desil·lusió, ja que tots confiàvem en sumar un triomf (per complir amb la dita d'entrenador nou, victòria segura) que rellancès de nou les opcions de copsar els primers llocs de la classificació.
De totes maneres, els jugadors han demostrat amb la seva actitud, empenta, ganes i esforç (més no se'ls pot demanar) que volen lluitar per assolir quelcom important i, tot haver transcorregut ja un terç de lliga, hi ha temps per a reaccionar si així s'ho proposen. La motivació i la implicació ha estat màxima, fet habitual quan hi ha entrenador nou i es vol demostrar que tens un lloc dins l'equip, però més encara per part dels tres defenestrats que han volgut reivindicar la seva condició d'homes importants dins l'equip, del grup i del vestuari (amb cel·lebració del gol inclosa).
L'epoca Sarasa ja és història. Arribà al seu punt i final, i no per culpa o decissió dels jugadors com ens volen fer creure algunes "males veus". Potser l'autèntic culpable no va saber posar a temps els punts sobre les is i a hores d'ara la situació de l'equip seria ben diferent a la que és.
És hora de fer net. De buscar un punt d'inflexió, que capgiri la dinàmica negativa de resultats, i les victòries que permetin aixecar cap d'una vegada per totes. Però sobretot, es tractaria que la gent "trempès" amb l'equip, disfrutès amb el joc, s'excitès amb els gols,... en definitiva, trobar l'anhelat i tant buscat punt G que reconciliï a tots de cara a un mateix objectiu: el plaer de l'ascens.

Gran Reserva: La feina de la premsa vilafranquina en aquestes dues setmanes boges que ha tractat els temes amb màxima rigorositat i, a manca de versions oficials, ha sabut moure els fils per informar del que passava avançant-se inclús a la notícia en si.

Vi picat: La disparitat de criteri del col·legiat, a l'hora d'assenyalar faltes i ensenyar targetes envers un equip i l'altre, on el Vilafranca n'ha sortit clarament perjudicat. Semblava també, com si abans de venir haguès agafat el puntillo.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que la pilota per a jugar el partit fos gentilesa de "La Prèvia" com semblava entendre's per megafonia. No, no, deien "La Trebbia".

34 comentaris:

Anònim ha dit...

no he pogut seguir el partit, però m'han dit q han marcat jarabo. Hi ha hagut alguna dedicatoria en especial?

Anònim ha dit...

Si els jugadors han fet un gran partit avui d'entrega i demés està bé, però això demostra que no volien al grup tècnic dirigint-los, o no?
Amb això no estic d'acord amb La Prèvia, pq dius "L'epoca Sarasa ja és història. Arribà al seu punt i final, i no per culpa o decissió dels jugadors com ens volen fer creure algunes "males veus".
Pq portem 6 partits sense guanyar,no?

La prèvia ha dit...

Hola passio, evidentment, un cop l'staff tècnic decideix donar la baixa a aquests quatre jugadors sense motius aparents, el vestuari s'oposa però no pot fer res més que això. Que no em vulguin vendre la pel·lícula que els jugadors han fet el llit a l'entrenador perquè no ho veig així. El problema radica en que si des del primer moment que es suggereix la possibilitat de donar les baixes, el màxim dirigent ho talla d'arrel i imposa la seva autoritat (que per algo és president) el problema potser s'haguès arreglat (o potser haguès "petat" més tard, no ho sé). El cas, és que no haguessis anat a jugar a Badalona amb 3 baixes sensibles i surts vapulejat d'aquella manera amb l'estat anímic dels jugadors. He vist molts planters fent el llit a l'entrenador, i t'asseguro que al camp del Badalona ho van donar tot i van morir amb l'entrenador, el seu plantejament i les seves idees. Espero haver resolt els teus dubtes.

La prèvia ha dit...

Per cert anònim, se m'oblidava, la dedicatòria del gol de penal de Jarabo ha estat assenyalant-se amb els polzes el seu dorsal nº 8. Suposo que reivindicant-se després de la mala setmana que va passar.
(A l'igual que fa Raúl al R.Madrid, reivindicant que vol anar a la selecció).

Anònim ha dit...

Tot aixo del llit dels jugadors, es una es una justificacio del president, d'alguna manera ha de justificar el fracas tant rotund dels seus recomanats. No oblidem que fa unas quantas jornadas ens parlava de que fariam 80 punts, que a partir d'ara l'equip pujaria perque estaban treballan la valocitat....total las cosas del Pera que ja el coneixem per lo bo i lo dolent.

Anònim ha dit...

m'enkanta que tots sapigueu tant..... no hi ha més cec que el que no hi vol veure, ni més mut quel que no vol parlar....

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu anònim, de muts que no volen parlar, o que el que diuen ho diuen a mitjes tintes, n'hi ha molts i molts. Hi ha molt poca transparència!!!
Per cert, pel que fa al partit d'ahir vaig veure els jugadors hipermotivats i no van guanyar per culpa de la mala sort, no sé com deurien estar el dia de Badalona, però és evident que la moguda els debria afectar molt, i que jo sàpiga, no la van muntar ells!

Anònim ha dit...

alguien sabe que invitados lleva hoy el suriol en su pograma de radio? espero que haya salsa y no vaya el vicente que seguro que se la lia al nuevo entrenador! (perdon el vicens)
se puede coger por internet?

Anònim ha dit...

nem per parts..

diumenge fred a les terres vilafranquines..i tan fred k el municipal estava bastant vuit tot i que seguidament jugava la fundacio
pero res fa atreure gent al municipal..cambis de oraris? akella enkesta va servir dalgo?

aquesta setmana post perkal sarasa
adios adios

es va veure potser un altre vilafranca.una altre alineacio uns mateixos jugadors pero una mentalitat i ganes diferent.tot i comensar perdent 0-1 van seguir apretan i mossegan fins que va caure el penalt i lempat.canvis acertatts?nose si esterau dacord
pero el k els meus ulls van impressionar mes van ser els continuus desmarques del señor santi castillejor.per ami home a destacar del diumenge que encara k no participès en forma de gol;va portar de cap al linier i a la defensa del vilassar envers totes les desmarkades de perill..cal felicitarlu al igual k els altres del ekip!

vins picats picats:

una setmana mes la colla de vilareds no van assistir al municipal.

que el delegat del vilassar portès dues indumentaries de local i visitant i que al final s'haguès de juar amb la segona ekipacio del futbol club vilafranca.
un pel pesim

pel que man dit interessant entrevista al señor perde mntserrat a la mitja part per VTV

Anònim ha dit...

No sé qué els deu passar als Vila-reds, realment es troba a faltar una mica d'ambient al camp.
Començo a pensar que lo de l'any passat ho van fer per cridar l'atenció, però ja s'han cansat.

Anònim ha dit...

Lo de LISTO nomès deu ser el teu nick perque de tontet ho ets un rato llarg, primer de tot el presentador de la radio es diu joan Sayol i no pas Suriol i des prés no busquis maranya amb els convidats del programa que si tu i anessis feries pena, n´estic convençut jo i els demés del blogg. Oi companys????

La prèvia ha dit...

D'acord amb tu satèlit, però jo a diferència de tu no hi perdré ni un minut del meu temps en aquest "individu" que només busca raons i polèmica.
Pel que fa a altres temes que comenteu, sobta lo dels Vila-Reds sí, però com ja vaig dir en la retransmissió del diumenge per VTV és molt difícil que la gent jove vingui al futbol ja que prefereixen dedicar el temps lliure als amics, divertir-se, sortir,... ja fan prou entrenant entre setmana i jugant el partit del cap de setmana. Temps enrera, els nens desitjaven sortir de l'escola per anar a jugar a futbol al carrer (on realment s'aprén) i ara entre consoles, tv, activitats extraescolars,... s'està perdent el típic futbolista de carrer. Si us hi fixeu, el nivell tècnic dels futbolistes cada cop és més baix. Ni en futbol base ni en categories amateurs es veu bon futbol, no veus aquell nen que destaca pels seus regats o aquella "pilleria". A això es suma el que comentava abans: quants joves futbolistes que tenen condicions estan disposats a sacrificar caps de setmana, amics, no beure,... per arribar a ser quelcom en el món del futbol? Diria jo que quasi cap. No espereu que sorti algun "Parxi" Atsarà o per l'estil. Això ha canviat molt.

Anònim ha dit...

l'autentic futbol s'apren al carrer, i com cada vegada menys la gent juga al carrer, pistes escolars,... es va perdent aquest espirit d lluita, d voler guanyar,...

PD: com seguim així el veritable vi picat de la temporada seran els vilareds. Estic d'acord amb la previa, q molts preferiran jugar a les consoles, veure la tele, i altres coses, però ja q val voler fundar l'any passat amb tanta ilusió, els vilareds, i comprar timbals, i tonteries per fer soroll, com a mínim hi hauria d'haver-hi algun representant d'aquests. Espero q ho llegeixi el "cabesilla" aquest com diuen per aquí dels vila-reds q entra aquí a la prèvia, i els faci recapacitar.

Anònim ha dit...

aviam estik d akord amb la previA k tenim altre coses a fer i li donk les gracies x entendrens k no sempre podem anar-hi pero us ho asseguro k intentarem anar pero molts diumenges molts no poden vindre x diferents motius i lany passat era a finals d any i no teniem tantes coses a fer,pero ho torno a dir k intentarem anar quan abans possible pero entenunos que no sempre tenim tems lliure que hem de fer altres coses i no sok el cabesilla dels vilareds com dieu pero soc el unic que em mok per aki la previa,pero aixo de l absencia ho esteu dient kada cap de setmana i no kal k ho digueu mes k faltem k ja ho sabem.Tranquils que tard o d'hora els VILAREDS tornaraN.

Anims VilafrancA

Anònim ha dit...

ja han sortit els entesos..... que el futbol s'apren al carrer? i això d'on ho heu tret? a quin llibre de ciencia ficcio ho heu llegit?
el futbol perquè ho sabeu, s'apren a les escoles de futbol base, que és on es poden corregir el error i millorar en tots els aspectes! o tindrien escoles de futbol els equips de futbol internacional de primer nivell?
vosaltres a la vostra epoca, tenint en compte que no hi havien consoles, etc, que feieu? perque jugar a futbol al carrer, em sembla que ben poc.....
prou de jutjar als vila-reds que segur que fan el que poden i si algú no li agrada que rasqui, pero tingueu clar que com mes els axuxeu menys els tindreu i el camp continuara fent la mateixa pena de sempre! jo que quan puc anar al municipal hi vaig, si fos jugador em faria llastima veure les grades tal i com estan... i cada any pitjor!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu "satèlit", a més aquest "listo" a més de no saber escriure tampoc sap llegir, perquè quantes vegades s'ha parlat per aquí que es pot seguir la ràdio i la tele per internet??? Doncs el tio encara pregunta!!!
Pel tema dels Vila-reds, ja ho he comentat abans, espero que si no venen al camp, almenys sigui perquè treguin bones notes!!! jjajjajjajjajja

La prèvia ha dit...

Hola layret, et deixo una petita mostra del que és ara per ara un dels millors (sinò el millor) jugadors del món:
ENTREVISTA A LEO MESSI (22/04/2007, http://elentorno.com/noticia/28279)
¿Qué habría sido Messi de no ser futbolista?

Pues no sé lo que habría sido de mí. De chiquito soñé con ser futbolista y nunca hice nada para hacer otra cosa. En los estudios era un desastre, así que mucho no iba a poder ser... Nunca me atrajo nada que no fuera el fútbol, me encantaba. Con cinco años, ya empecé a jugar en un club, aunque antes ya jugaba en la calle.
¿Se considera un producto de la calle?
En Argentina es muy normal, cuando se es chiquito, jugar en la calle. Está llena de niños. Es donde empecé. Acá nunca vi un partido en la calle. Cuando llegamos a Barcelona, lo hablábamos con la familia: "¿Has visto? Acá no sale nadie a la calle, no hay partidos". En Barcelona no hay lugares para montar partiditos. Allá sucede lo contrario: encuentras cualquier lugar para colocar dos piedras como portería y jugar un partido.
¿Qué se aprende en la calle?
Aprendes muchísimas cosas. Juegas en terrenos de tierra, donde la pelota te va haciendo botecitos, como un conejo, y juegas contra chicos más grandes. Por eso luego nunca te asustas de nada. De chiquito, jugaba contra mi hermano, que tiene seis años más, y sus amigos. En realidad, no me dejaban jugar porque no querían enfrentarse a mí.
¿Por qué? ¿Por bueno?
Porque no querían... (ja ja ja) Cuando empecé en Newell's, tampoco me dejaban. Decían que me querían cuidar. En la calle se aprende mucha picardía. Mucha trampa en el buen sentido. En la calle lo aprendí todo, se disfruta muchísimo. Esos partidos de chico son los más lindos que he jugado nunca. Son inolvidables, más lindos que el de un campo grande. Por la sensación de libertad que tienes, porque haces lo que quieres, porque no hay responsabilidad. Se trata solo de jugar y divertirte. Y te puedes pelear con el compañero. A veces se peleaban conmigo porque no pasaba el balón.
El mateix pot servir per Cruyff, Maradona, Ronaldinho, Cannavaro,...
Les escoles només haurien de ser un complement més, però segons qui les porti... ja m'entens!

Anònim ha dit...

tornu a ser el del vilareds i estik d akord amb el layret ja k si ens axuxeu molt i ens critiqueu o kom li volgueu dir d aixo que faltem molt no ens agradara,entenem que estigueu disgustats pero nosaltres fem el que podem per anar i si no podem anar tots akets partits tranquils que al final de temporada estarem alla,pk ara tenim examens,que si carnaval,altres que volen temps llire,tot i aixo intentare animarlos,gracies layret x entendrens pero t assegurem que intentarem vindre quan poguem.

Anònim ha dit...

be be be "la previa" ets un krac, veig k tens resposta per tot, molt bo si senyor......

Anònim ha dit...

molt bona previa, jo soc l'anonim d'abans q ha escrit sobre q el futbol s'apren al carrer. Totalment en contra d layret.

Anònim ha dit...

vosaltres us penseu q si un jugador dolentisim s'apunta a la millor escola dl món aprendrà a jugar a futbol? aprendra a colocar-se i això, però la picardia, les ganes d guanyar, controlar la pilota a bots extranys, el xut,... tot això s'apren quan ets petit en condicions adverses, és a dir, en el carrer amb pilotes dolentes, en pistes d pobles,...

Anònim ha dit...

Nou speaker per al camp ja!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ja es coneix quin àrbitre dirigirà el partit de diumenge vinent al Municipal de Tortosa. És el col·legiat Mesones González, de la Delegació de Mataró. Si mirem els números en els sis partits que ha xiulat al FC Vilafranca (malgrat només 2 victòries vilafranquines i 4 derrotes) hem de ser optimistes ja que sempre ha guanyat l'equip visitant. Ara bé, per contrapartida, aquesta temporada ha ditigit quatre partits i en cap ha guanyat el de fora. Podeu veure més a el web de la prèvia.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, estava fixant-me en la web oficial del club que ja s'ha canviat el cos tècnic anterior per l'actual. Però, se sap ja si ja hi ha segon entrenador? Diumenge, abans de començar el partit, es va poder veure pel Municipal a Lluís González (exjugador de l'Espanyol, Mérida, Lleida, Castelló, Gramenet, Terrassa,... i altres) dialogant amb l'entrenador vilafranquí Albert Viñas i s'especulava amb la possibilitat que pogués donar-li un cop de mà. Algú en sap res? No seria descabellat si tenim en compte l'estreta relació del míster amb el RCD Espanyol. Aquests primers dies va comptar amb la col·laboració del "Parxi" Atsarà però és de suposar que aquest últim continuarà al capdavant de l'equip de la FE At. Vilafranca.

Anònim ha dit...

Hola, doncs avui el programa del Sayol ("Suriol" para el "listo"), han dit que el segon entrenador seria un tal Joan Ros (que havia estat al Reus) i el Lluís González estaria com a ajudant.

Anònim ha dit...

Aquest equip se li comença a veure els colors blanc i blaus, aquesta nova banqueta del vilafranca es del tot espanyolista, de ben segur que els resultats així començaran a funcionar.El tal LLUIS va ser un bon devanter del Espanyol, voleu dir que encara no estaria en forma pel vila??

Anònim ha dit...

Home, doncs no estaria malament! quina edat deu tenir aquest ara? com el Castillejo?
A veure si encara incorporarem a la Junta el Sánchez Llibre!!! o passarem a ser el filial periquito!!!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, gaire més anys que Castillejo (36) no en té. Concretament, l'estiu passat en va fer 38. Si vols saber més sobre ell:
LLUÍS González Pujol
30/06/1969 · Sallent

Va debutar a Primera Divisió el 27/10/1991 en la setena jornada davant el Cadis al Ramón de Carranza, substituínt en el minut 76 a Angel Luis.

Trajectòria a 1a Divisió:
Temp. 91/92 RCD Espanyol - 24 PJ / 6 gols
Temp. 92/93 RCD Espanyol - 28 PJ / 6 gols
Temp. 94/95 RCD Espanyol - 21 PJ / 4 gols
Temp. 95/96 Mérida CP - 15 PJ / 1 gol

Altres equips on ha militat:
CE Sallent, C At. Monzón, UE Lleida, CD Castelló, UD At. Gramenet, Terrassa FC,...

Anònim ha dit...

Renoi, amb "la prèvia" ho has de contestar tot o que? Perquè no fas un concurs a la teva web a veure qui et fa una pregunta que siguis incapaç de contestar?

Anònim ha dit...

Gràcies previa amb gent tan documentada com tu dona gust anar seguint llegint el teu blog,senzillament perfecte,un 10.
I pel que respecte a la noticia de que aquesta nova banqueta es molt periquita me n´alegra i molt ja que també son els meus colors després del VILAFRANCA, es clar.

Anònim ha dit...

Notícia de darrera hora.
en la convocatoria executada pel nou míster vilafranquí treu fora per aquest matx contra el Tortosa per segona setmana consecutiva a Faust i també al davanter Palomo.
Poder una sorpresa???

La prèvia ha dit...

Hola express. Sorpresa? Sí, potser sí,... però relativa. M'explico: fins a dia d'avui Palomo era l'únic jugador que havia jugat en els 13 partits de lliga i és el màxim golejador de l'equip amb 3 gols (junt amb Castillejo). Per altra banda, ja he repetit diverses vegades, que la plantilla enguany és amplia i de garanties. Per tant, pot ser habitual aquesta rotació en les convocatòries en funció de si jugues a fora o a casa (on necessites jugar més ofensivament), de com s'ha entrenat durant la setmana, de l'estat físic, etc... (factors que només coneix, i ell millor que ningú, l'entrenador).
Així doncs, si és tal com dius, la convocatòria de 18 jugadors haurà quedat de la següent manera (tenint en compte que Jesús segueix lesionat):
Porters: MARC RAMÍREZ i REYES.
Defenses: DEL BARRIO, ÓSCAR, FRAN, RAFA, RAVENTOS, MORAL i ÁLEX GAITÁN.
Migcampistes: JARABO, SYLLA, GUZMÁN, CONDIS, ELOI i ADRIÀ.
Davanters: CAPILLA, CASTILLEJO i MEDINA.

Anònim ha dit...

Correcte prèvia, la veritat es que tens raó i que ningú es imprescindible i els jugadors ho han d´entendre i l´aficionat també.
Demà podriem veure un mig del camp diferent ja que veig que es la demarcació que encara no li agrada del tot!!!
hi hauran sorpreses????
Atenció a Fran, podria adelantar lineas!!!!!

Anònim ha dit...

Us veig a tots molt asabentats de les coses del tècnic, m´agrada aquest interès, a quants seguidors vilafranquins trobarem demà a les grades del camp tortosí, una crida més que mai, l´equip ens necessita!!!! força Vila.