diumenge, 4 de novembre del 2007

Fem una enquesta?

FC Vilafranca 1 - CF Montañesa 2
Avui a l'entrada al camp ens hem trobat amb unes paperetes a tall d'enquesta on es demanava al soci vilafranquí per part del club quin horari de joc prefereix pels partits al Municipal: si a les 17h o a les 12:30h. Està bé mirar la opinió de la massa social per tal que acudeixi el màxim nombre de gent al camp, però jo vull fer avui altres preguntes a l'afeccionat vilafranquí. Per exemple, recorda quan va disfrutar per darrera vegada amb el joc del Vilafranca? Creu realment que hi ha equip per pujar a Tercera Divisió? Perquè no es treu profit de les jugades a pilota parada? Haguès fitxat a Castillejo vist el seu rendiment fins a dia d'avui? La baixa de Capilla s'ha de notar tant en un equip amb un pressupost per estar a dalt? Quin jugador és capaç de desbordar en l'"un contra un"?... Em venen al cap moltes més, però les deixaré per a vosaltres. Aquesta setmana vull que entre tots, esmicolem els problemes que pateix el Vilafranca, analitzem les causes i busquem possibles solucions aquí al blog.
El que havia de ser una setmana per sumar punts (amb dos partits a casa i la sortida a Tàrrega) s'ha convertit en la particular Setmana tràgica vilafranquina, amb tres derrotes consecutives que ens han "condemnat" a baixar fins al setè lloc a la taula. Qui no diu potser, que és el lloc real que ens correspón? Sigui com sigui, la crisi existeix (de joc, de resultats,... de tot!) i qui ho vulgui negar és que està lluny de la realitat o ens vol fer "combregar amb rodes de molí".

Gran Reserva: L'únic positiu avui ha estat l'efemèride que Condis ha estat l'autor del gol 700 en lliga del Vilafranca al Municipal. Tot i la derrota, passarà a la història per aquest fet.

Vi picat: Els resultats dels rivals directes a la zona alta de la taula. Victòries de Cornellà, Poble Sec, Amposta, Tàrrega, Vilassar Mar i empat del Prat.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que l'enquesta per canviar l'horari dels partits vingui motivada per la "protesta", en forma d'encesa de ciris, per part de la Penya El Litro que consideren poca la lluminària dels focus del Municipal vilafranquí.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig apostar per Condis, com a jugador que faria el gol 700 i ho he encertat. Estic empipat però per la derrota i perqué al millor partit de Condis d'aquesta temporada va ser subtituit. Mister, Mister... no la vas endevinar.

Anònim ha dit...

Sense Capilla, un empat a Figueres i tres derrotes en vuit dies. Torna Capilla torna.
Per cert, quan un jugador falla, no hi ha recanvi ?, no teniem un equip tant equilibrat. Resulta que es lesiona Capilla, l'equip no juga de la mateixa manera i s'esfonsa amb un pobre futbol. No ho entenc !

Anònim ha dit...

capilla maravilla


vuelve yaaa!!


si els actuals components de la plantilla n saben treure resultats k em d pujar a gent o em d fixar

n em keden clar varis conceptes..

com pot jugar condis el millor partit i el substitueixen..

la badada defensiva del primer gol..

i la poca sang freda als ultims minuts de nar tot lekip en amunt a pel puntet t de lempat..

orgull i esperit dekip joder!!

vi picat:
-3 derrota consecutiva en 7 dies
-lausencia consecutiva dels vila reds..aket ambien n funciona..

Anònim ha dit...

Crec que l´equip va estar molt fluix i que varios jugadors van estar del tot adormits com Rafita, Rafa Moral i Jarabo, jugador que demana la titularitat i no sé perque.Molt malament.
Aquesta tercera derrota consecutiva pot ferir moralment l´equip i si no es guanya a Badalona pot ser que es perdi el tren.El gol 700 de Sergi condis va ser del inutil tot i que el jugador va fer el partit més brillant de la temporada, cosa que no vaig entendre la substitució del jugador, el mister va estar del tot errat, hem de millorar i molt!!!!.

Anònim ha dit...

Va, no siguem tan dramàtics. Sí és cert que s'han encés les llums d'alarma però encara es pot arreglar, queda molta lliga. És evident per això que aquesta derrota haurà tocat anímicament a la plantilla, ara sí que s'ha de notar el treball del psicòleg, confiem en ell!

Anònim ha dit...

Tens raó vil4fr4nqu1, per alguna cosa tenim al psicòleg, ara li ha arribat el moment perquè pugi la moral dels jugadors i demés,això sembla el pcfutbol,us enrecordeu?
S'ha entrat en un clot però se n'ha de sortir ràpid encara que hi ha la sort que és una categoria igualada i que hi ha 3 places per a l'ascens, inclús 4,5 o 6.
Ahir el partit pel que llegeixo no va ser tant bo com el de Tàrrega, on es deia que s'havia fet un partidàs. En fi,a Badalona es pot treure quelcom de positiu i remuntar de nou el vol.
Per cert, que tal l'actuacio de Castillejo?Hauria de donar més rendiment un jugador de les seves característiques?Quan li queda al Capilla?

Anònim ha dit...

Home, al meu entendre Castillejo ahir no va estar bé (com en molts altres partits, però com es guanyava no passava res), però culpabilitzar-lo a ell de la derrota d'ahir és massa agosarat, només Condis va estar fi.

Anònim ha dit...

Tranquilitat i bons aliments!!!!
Acabem de passar una "batxe de resultats" a partir d´ara tornaran els bons resultats i ningú se´n recordarà d´aquestes tres jornades tan fatídiques.
Badalona es un bon rival per a sumar-hi els tres punts la propera jornada, així que diumenge que ve a les dotze del migdia tornaran les victories, podeu comptar-hi.
ara me´n vaig a la radio al programa de´n Sayol, records.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, heu pogut escoltar la tertúlia de "les veus sàbies" del programa del Sayol? Ha estat d'allò més entretinguda avui.
Per començar, han tingut una xerrada amb el míster Jaume Sarasa on s'ha parlat de la situació de l'equip i del partit d'ahir bàsicament. Se li ha qüestionat els canvis que va fer en el transcurs de l'encontre amb la Montañesa, concretament el de Condis, i ell s'ha mantingut ferm en les seves idees, fins al punt que hi ha hagut un moment que m'ha recordat a Van Gaal i creia que li diria a l'Uberni: Vicenç, tu errres muy malo!! Muy malo!!!. Fora conyes, és veritat que Condis és substituït sistemàticament (en 6 dels 9 partits que ha jugat de titular d'un total de 10). És el Giuly particular del Vilafranca (recordeu? sempre era el primer canvi del Barça de Rijkaard).
Relatiu a l'enquesta que es va fer ahir sobre l'horari, sembla que guanya el jugar a les 17h però s'ha anunciat que es provarà de jugar un parell de dies al migdia per veure la resposta de la gent. Tot i que jo sóc partidari de les 5 de la tarda, no veig malament provar-ho. I és més, si la Junta creu que s'ha de jugar al matí no cal fer cas de l'enquesta. Era només això, una enquesta. És diferent a unes votacions oficials. I qui no diu que els que volen que es jugui al matí no van poder votar perquè ahir no hi eren per aquest motiu.
En fi, s'han tocat altres temes com el de la poca llum del Municipal, o si l'ascens aquest any és un objectiu o ho és a mig termini,... però la frase de la nit ha estat la del Pep Sauleda que ha dit (a dia 05/11/2007) que el Vilafranca pujarà a Tercera!!! Deu n'hi do!!! Company, jo m'apunto també a la teva tesi. Si més no, si et llances a la piscina sense aigua, caurem junts i ens podrem consolar l'un a l'altre.

Anònim ha dit...

El primer que vull dir es que existeix una crisi flagrant de joc i de resultats, en segon lloc crec que ens hem de deixar de romanços i posar als que realment han de treure les castanyes del foc en aquests moments, es veritat que les baixes de del Barrio en defensa i de Capilla davant mermen l'equip sobretot en quant a carácter pero la baixa de dos jugadors en principi importants no ens ha de fer tirar mitja lliga en tres jornades. una forta abraçada a tots i força Vila...

Anònim ha dit...

Déu ni dó, amb el moment entre Uberni i Sarasa. Crec que l'Uberni estava en el cert referent al canvi de Condis, però ell que és de la Junta crec que hagués estat millor parlar-ho en privat al camp. Ara si al proper partit no canvia a Condis, ja planejarà la idea que qui fa les alineacions és la Junta.

Anònim ha dit...

hola filafranquins,com trobo a falta un davanter com DISNEY LANDI,quina pena.anims vilafranca.

Anònim ha dit...

Jo tansols volia aclarir un dubte en la substitució de Sergi Condis en aquest partit concret. En Jaume Sarasa es lliure de fer totes les modificacions i canvis que ell cregui convenient en qualsevol moment del partit, faltaria més!! jo tansols li replicava que repetint el partit si tornaria a fer els mateixos canvis i la seva resposta va esser que sí, contestada la meva pregunta va continuar el programa tan normal.
El que estem convençuts es que aquesta petita crisi de resultats s´ha acabat i que el proper diumenge guanyarem TOTS a Badalona, d´acord.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, deu n'hi do com està l'actualitat relacionada amb el Vilafranca.
A veure, m'agradaria discrepar amb algunes opinions que es van dir ahir a "La Tertúlia" d'Esports 21 a partir de les 22.30h amb el Tito, Sòria, Hill, Cirera i cia. El tal Enrique Cirera va acusar als jugadors de falta d'actitud i de només ser bons per a anar a cobrar a final de mes. Si qualsevol defecte no se li pot recriminar a l'equip és l'actitud. Ni molt menys! Els jugadors ho donen tot, però no surten les coses per uns motius o altres, però no tota la culpa és d'ells, això ha de quedar clar.
Canviant de tema, a la web FutbolCatalunya.com surt una notícia que m'ha sobtat. La FCF, amb Jordi Roche al capdavant, medita una profunda restructuració de les categories del futbol català. Sembla ser que un dels impulsors d'aquesta idea és el president del Vilafranca Pere Montserrat, qui diu textualment: "ROCHE, UNA BELLÍSSIMA PERSONA, PERÒ UNA ALTRA COSA ÉS LA SEVA JUNTA". Ambdòs mantenen una gran relació i s'han entrevistat diverses vegades per tal de parlar sobre aquest assumpte. Un article que us recomano del tot que llegiu i que doneu la vostra opinió al respecte.
Per acabar, en la mateixa web en l'apartat del Fòrum, hi ha qui deixa caure que la Montañesa va poder incórrer diumenge passat en una aliniació indeguda. Segons diuen, un jugador inscrit a l'acta no tenia la fitxa ben tramitada. No sé que hi ha de cert en tot això. Si algú en sap algo més...

Anònim ha dit...

A mi em va sobtar la intervenció del Vicenç volen criticar l'entrenador pel canvi del Condis, però el Sayol crec que ben fet ho va voler aturar. I el Vicenç ja ha aclarit el que volia dir.
El problema de les dinàmiques,tant positives com negatives, és que és dificil sortir-ne, sobretot de les negatives. Baixa la confiança dels jugadors i de qualsevol entrevanc se'n pot fer una muntanya. Però esperem que el diumenge es treguin els 3 punts i es torni a mirar amb optimisme el futur.
Això sí, el bon joc que es va prometre,l'aprofitar les jugades de pilota parada,els desplaçaments de 60 metres,..., no ho veig per enlloc. El futbol ja està inventat i no és tant recargolat com ens volen fer veure de vegades. En fi, donarem més temps i sobretot fa falta tranquilitat en aquests moments complicats.

Anònim ha dit...

Jo crec que hem de mantenir la calma, el futbol ja ho te això. Què ens pensavem que això seria un cami de roses? No! Ens tocarà patir i molt! La lliga és llarguisima i no fa falta tampoc estar tota la lliga primers, el que hem d´intentar és que el vila arribi a la segona volta en el grup capdavanter de la classificació, per així optar al final de lliga al preciat ascens. Aquesta setmana a Badalona s´ha de trencar aquesta mala ratxa i veurem les coses d´una altre manera.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu joan, no cal anar primers tota la lliga, mira'ns l'any passat en el tram final vam accedir als llocs privilegiats, i en tres jornades ho vam perdre tot, el que fa falta és regularitat, el que hem d'estar entre els tres primers a la jornada 38! Esperem que diumenge es posi fi a la crisi.

Anònim ha dit...

agafeu l´exemole del banyoles, en aquesta jornada ratllava les plaçes de descens i després va pujar amb una magistral segona volta.

Anònim ha dit...

hombre, estoy de acuerdo contigo Previa, la cosa esta muy movidita estos dias y lo que te contaré morena.... por cierto, yo tambien escuché el programa del lunes y creo que Vicente debe cuidarse de su trabajo y no de cuestionar al tecnico, que recuerde que no es un simple aficionado...aunque el lunes lo pareciera! los tecnicos deben tener el apoyo total de la junta, sino apaga y vamonos!
el partido del domingo eso si, fue malo de solemnidad pero tengamos fe.....

Anònim ha dit...

Veig que tu "listo" no camvies, et van comentar fa unes setmanes que els noms de persona no es canvien perque no parlis la llengua catalana, et torno a recordar que em dic VICENÇ, d´acord.

Anònim ha dit...

"espavilat" mira, respecto que no parlis en català, si és que no el saps, però al menys fes el favor de dir a la gent pel seu nom, no et va quedar clar lo del Carod Rovira a TVE???

Anònim ha dit...

k fort!! akesta tarda havia rumos pel camp k deien k i haurien baixes al vila

pot ser castillejo i mols mes!!

previa ajudans!! saps algu?


capilla maravilla, no se toca!!

Anònim ha dit...

Veo mucha excitación y nos conviene tranquilidad, por la forma de escribir, creo que ninguno teneis el nivel "c" de catala. Verdad Vicenç?
Movida? bajas? cuando sepais algo informad! Vicenç, informas? la verdad es hay más de uno que merece la baja, no? que opinais?

Anònim ha dit...

esto del futbol es increible!!!Hace 10 dias con la visita del amposta se esperaba igualar un record de inicio de campeonato. Una semana despues, se quieren cargar a medio equipo. Esto huele fatal, el sr montserat le ha dado el mando a una serie de se�ores, con intereses dudosos y ya lo hizo con la escuela stoichcov y acabamos en preferente...esperemos que un buen resultado en badalona haga recapacitar a mas de uno, porque sino esto se puede complicar.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, he escoltat el programa d'Esports 14 i en cap moment s'ha esmentat res de donar baixes. Intentaré esbrinar que hi ha de cert en aquests rumors i us mantindré informats.
De moment per diumenge a Badalona, recuperem a Capilla i Del Barrio de les seves lesions. Mentres que continuen lesionats Jesús i Raúl Navarro.

Anònim ha dit...

Quina s'ha montat aquí!!! Tenint en compte que ni la web del club diu res, i que a les notícies de Ràdio Vila tampoc s'ha dit res, crec que això no és més que rumors.

Anònim ha dit...

Tan solo informar que el cuerpo técnico quiere dar la baja a Santi Castillejo, Jarabo i Eloi. Ahora serán estos y mas tarde si las cosas no salen(juego galactico y demas) seran otros lo que paguen los platos rotos cuando los unicos que tienen algo que demostrar son ellos. El ejemplo mas claro es Eloi, un chico al que despues de dar la talla en Vilafranca durante seis temporadas y rechazar diversas ofertas se le quiere dar una salida que para nada se merece...
Estos señores ya han hecho parte de su faena, coger el mando del club y casi colocar a sus jovenes promesas(las cuales no tienen culpa alguna), el Sr Montserrat me consta que no ha movido un dedo ante esta situacion, acordaros que el futuro del Vilafranca peligra y muy seriamente señores...lo único importante para este grupo de impresentables es que su estilo de juego triunfe al precio que sea, y despues de haberles dado una negativa por respuesta en clubs como Reus, Nastic,Morell etc... han dado con una persona que les ha puesto el club en sus manos, esperemos que reaccione pronto...Molta sort vilafranquins

Anònim ha dit...

hola anonim de les 17:43, jo a diferència de tu, me la suen els jugadors(mercenaris molts d'ells amb només ganes de cobrar a final de mes i que consti que ho diuen ells!), el cos tècnic i els directius. El més important de tot és el Club, el seu nom i la seva història i no podem que deixar ningú se n'enfoti es digui com es digui, per tant i una vegada més, visca el Vila i recolzem el Club per sobre dels noms...almenys sense fonament de causa.

Anònim ha dit...

Ostres anonim, sí que saps coses,no? Quins contactes que tens. Ja ens informaràs si saps alguna cosa perquè o són notícies recents o el de la ràdio no ha volgut dir res al migdia.

Anònim ha dit...

Apa, a veure qui la diu més grossa!!! Això que dius anònim que donen la baixa a Castillejo, Jarabo i Eloi, és veritat? A veure, Castillejo és veritat que no ha fet res, però donar-li la baixa... és reconèixer el greu error del seu fitxatge (em sembla recordar que algú va dir que rendiria millor que Mesa). Eloi, és de la casa, sent els colors, i encara que és cert que no està en el seu millor moment de joc, crec que pot aportar molt a l'equip en determinats moments i per últim Jarabo, és un jugador que agrada força, tot i que tampoc està en el seu millor moment de forma. Que aquests jugadors no estiguin en forma, és culpa seva o de qui ha planificat una pre-temporada tan breu per a un equip tant nou?

Anònim ha dit...

mi opinion es la siguiente:
castillejo no lucha por un puto balon y esto desespera, en 11 partidos 3 goles i 0 de esfuerzo, aunque cuando se ficha ya se deben saber sus cualidades y eran las mismas que ahora. La mayoría de gente lo critica.
eloy es la eterna promesa, no ha hecho ni un año bueno (entero) y la categoría le viene grande. Cuantos goles ha hecho los ultimos años? y asistencias?
jarabo es un buen jugador, aunque el año pasado ya no hizo nada (culpa o no de las lesiones) y este año siempre va detrás de la pelota, no es el de antes, ni mucho menos, e incluso diria que está pasado de peso y de ahí su rendimiento.
Creo que no hay ningún jugador indispensable, no? estos no están siendo nada determinantes!
además habrá fichajes? porq sobrará pasta no? sabemos algo de nuevos jugadores?

Anònim ha dit...

les qualitats tècniques de l'eloi són que és de la casa? així pugem tot el "B".....!!!!!

Anònim ha dit...

Segtis, evidentment que a part de ser de la casa, has de tenir qualitats tècniques. L'avantatge d'un jugador de la casa, és que quan les coses van malament aquests són els que posen el que calgui per salvar la situació. Penses que el que ve aquí a cobrar pasta gansa, evidentment a més a més de jugar a futbol, si la cosa va malament farà res per salvar-ho? Buscarà un altre equip que li pagui el mateix (que de presidents que es deixen enlluernar pel nom, n'hi ha molts) i marxarà, com han fet altres.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, de moment no hi ha cap baixa. Tots els 20 jugadors disponibles pel Jaume Sarasa han entrenat aquest vespre a les seves ordres (carrera contínua, sèries d'exercicis d'escalfament per parelles, rondos, exercicis de xuts a porta arribant per bandes i partidet). Per cert, tant Capilla com Del Barrio ho han fet amb total normalitat i poden estar a disposició del míster aquest diumenge. Tant sols no han sortit a entrenar els lesionats Jesús i Raúl Navarro.
Rumors de possibles baixes? Segurament només siguin això, però ja sabeu d'aquell refrany castellà que diu: "Cuando el río suena,... agua lleva.". Per tant, potser si que hi pot haver hagut un ultimàtum a alguns jugadors en concret. Però d'aquí a donar noms... És molt agoserat. O tens coneixement de primera mà o és una falta de respecte pels jugadors.
Veurem que passa diumenge i, sobretot, els propers dies en cas de no obtenir un bon resultat a Badalona.

Anònim ha dit...

sera casi segur q donguin la baixa a 2 o 3 d'aquests jugadors esmetats, i fins i tot algun més...

La prèvia ha dit...

ÚLTIMA HORA: Segons m'han informat de bona font, Eloi, Jarabo, Castillejo i el lesionat Raúl Navarro ja se'ls ha comunicat que no compten per al tècnic Jaume Sarasa, malgrat que segueixen entrenant amb el Vilafranca a l'espera de trobar nou equip.
(Com a detall curiós, ahir a l'entrenament, els tres primers van participar del mateix rondo).

Jugaran demà a Badalona? M'arriscaria a pronosticar que no, però... està l'equip com per a prescindir d'aquests homes?

Anònim ha dit...

TOT AIXO ES UN BOGERIAAAAAAA!!!!!

Anònim ha dit...

És una mica extrany que no es compti amb ells i se'ls deixi continuar entrenant. No és una situació extranya? Quina cara posaran enfront als que els han fotut de potes al carrer mentre entrenin?
Es fitxarà a més gent o es deixarà l'equip en peus dels jugadors que queden?Quina responsabilitat tenen de tota aquesta disbauxa que sembla l'equip tècnic encapsalat per Alex Sans?Suposo que veient tot això el problema del Vilafranca tampoc devia ser d'entrenador,no?

Unknown ha dit...

no es una tonteria sino conta am ells deixarlos entrenar.k acabin d degustar la gespa vilafrankina i si kreu oportu deixarlus jugar es ell el ki pren les decisions( o venen de mes a dalt: sans,pere montserrat..

esperu k a badalona es posi coratge i seny i es torni am 3 punts..

anims vilafranca

pasi el k pasi,vem ser
som i serem el futbol club vilafranca!!!!

Anònim ha dit...

Jo ja no sé on sóc, ahir es confirmava que no hi havia baixes i aquest vespre veig que s'ha donat baixes i se'ls deixa entrenar mentres. I mireu, les baixes de Jarabo i Eloi, no les comparteixo però les entenc, la de Castillejo està més que justificada, però la del pobre Raúl Navarro... em sembla una mala jugada amb aquest jugador, què saben si serveix o no, si no ha pogut jugar per culpa de les lesions. Potser s'hauria de demanar responsabiliats al preparador físic. A més on voleu que vagi ara aquest noi lesionat i sense rodatge?

La prèvia ha dit...

Hola passio, suposo que si segueixen entrenant serà perque ho hauràn demanat ells, no? Si no és així, no tindria gaire sentit com tu dius. Pel que fa als culpables, molta part de culpa evidentment és del famòs staff tècnic. Perquè si a les primeres de canvi, quan les coses van malament, la solució fàcil és donar la baixa a alguns jugadors, de que serveix tanta gent i tantes reunions en torn l’equip? (Com va dir textualment el Tito Boada divendres a Esports 14: “Em sembla que el futbol és més facil del que ens volen fer creure”).
Amb tot això, vil4fr4nqu1, discrepo totalment amb tu, perquè Castillejo no fa els gols que s’esperaven d’ell, d’acord, però perquè no els fa? Li arriben pilotes en condicions? Perquè no es va provar de col.locar a Jarabo en el lloc de Capilla per provar el seu rendiment en aquesta demarcació? I per acabar, sobre el que deies de Raúl Navarro, dir-te que un dia d’aquesta setmana va estar entrenant amb un equip de 1ª Catalana a veure si se’l quedaven. Tant lesionat no ha d’estar, no?

Anònim ha dit...

Vaja, vaja..qui ho hagués dit!

Primer de tot diumenge que ve si per mi fos, tots els aficionats i socis que vagin a veure el vila al camp haurien de deixar els "4 fantàstics" pels terres, pq això que han fet no té nom.

Que potser Jarabo, Castillejo, Eloi i Navarro,són els culpables de que en els últims 3 partits s'hagi perdut?! per favor! els màxims responsables són els 4..tècnics, encara que per mi de tècnics en tenen poc, i menys el sans aquest..!
Que si no fan el que ells volen..etc etc etc i pq fins ara han estat jugant? i titulars alguns d'ells quasi tots els partits!

I com ha dit avui el tito per la ràdio, els que mal començen mal acaben...
Mai haurian d'haver arribat akest club akests 4 personatges..que el que estan fent és enfonsar el vilafranca i la motivació d'alguns que altres jugadors.
La gent que des de bon principi ja deia que això de 4 entrenadors no tenia ni cap ni peus!

El seu hiperprojecte..que vagin a comença'l a un altre lloc! no aquí!

I no parlaré dels jugadors implicats..només els hi dic que ànims..que sigui on sigui a l'equip on vagin..serà per canviar a millor! això segur! pq de 4 fantàstics..només a les películ·les!

Anònim ha dit...

pruposo diumenge fer una enquesta de si volem ke segueixi aquest cost tècnic

Anònim ha dit...

Los super tecnicos de Cubelles, nos llevaran a la ruina, que se dediquen al parchis, tanto tecnico y tanta libreta, a cascarla...ahora las cuatro famosas bajas, el presi un CALZONAZOS, el entrenador una marioneta el Cesar un listillo y el Director Tecnico ALEX SANS, un impresentable, lo dicho a cascarla, estoy completamente indignado......ni juventud ni historias, lo que pretenden es asegurarse 4 años a la sopa boba....FUERA TODOS...

Anònim ha dit...

listo... que ets u dels 4 fantàstics o k? mara meva..! km pots arribar a dir això..