diumenge, 9 de desembre del 2007

Allò que el vent s'endugué

FC Vilafranca 1 - CD Montcada 0
Lluny queden... aquelles tres derrotes en l'anomenada Setmana Tràgica quan encara no ens havíem tret de sobre aquell "mal lleig" que havia infectat la Direcció Tècnica i que va estar a punt d'acabar amb la vida del malalt (entengui's l'equip). En canvi ara, i gràcies a un complex vitamínic on l'ingredient principal és el sentit comú i la humiltat, l'equip ha estat capaç d'encadenar quatre victòries consecutives; les tres darreres, en una mateixa setmana (la Setmana Fantàstica tal com se l'havia batejat aquí al blog dies enrere).
Lluny queden... aquells mals records de l'infaust col·legiat Codes Benavente quan ara fa vuit anys, en un Vilafranca-Vilassar (2-3), va expulsar tres jugadors vilafranquins i xiulà un penal en contra en temps d'afegit, irritant al públic i simulant una agressió que comportà el tancament del camp. Aquesta setmana, ens hem retrobat amb ell per partida doble (casualitats del destí o capricis de la FCF) en els darrers dos partits però, en aquesta ocasió, relegat a la banda on menys mal pot fer. Segurament no deu haver paït gaire bé els dos triomfs vilafranquins. La prova és que a Terrassa no va parar de proferir insults i amenaces a la parròquia vilafranquina. Amb una mica de sort, el vent d'avui l'haurà abocat on li pertoca. Com deia el company Batet: "Carro de la brossa!"
I lluny queden... les ocasions fallades al Municipal per Santi Castillejo. Avui s'ha tret l'espina amb un golàs (a gran passada de Fran, valgui dir-ho) i una celebració plena de ràbia continguda.
En definitiva, un altre trauma superat! I ja en van tres!

Gran Reserva: Els incondicionals afeccionats del degà penedesenc que han acudit avui al Municipal malgrat les adverses condicions metereològiques. Això és afició de veritat!

Vi picat: Que les setmanes on hi ha hagut més comentaris al blog hagin estat quan l'equip anava malament. Ara que, com s'ha dit sempre, els diaris esportius quan més vénen és quan hi ha crisi a "Can Barça" o a la "Casa blanca".

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que en la comanda de lots nadalencs que ha encarregat el club, n'hi hagi una tongada que vagi cap a Cubelles en "agraïment" pels serveis prestats.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

La devellaeda de comentaris crec que ha estat degut al canvi de registrats,un xic diferent.
i respecteals aficionats que van anar al camp ahir, es podria saber quants espectadors hi havia a la grada???
Una a latre pregunta pel bolgg, quants punts teniem l´any passat a aquestes alçades de lliga? i quants gols haviem encaixat?

Anònim ha dit...

La veritat és que no recordo quants punts teniem l´any passat a aquestes alçades ni tampoc quants gols en cotnra portavem. El que és cert és que aquests últims 4 partits no el Vila no ha encaixat cap gol en contra i això és fruit del gran nivell de l´equip defensivament. A seguir així.
Per cert, horrible ahir el vent que feia al Municipal, va condicionar moltisim la practica del futbol i també a l´afeccionat que ens vem pelar de fred!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, la temporada passada a la jornada 17 teníem 25 punts, havíem encaixat 19 gols i ocupàvem el 9è lloc a la classificació.

Anònim ha dit...

vaja jo em pensava que el vilafranca l´any passat anava igual o millor que aquest any!!! això vol dir que ho tindrem més fàcil que l´any anterior.
Menys presupost millor classificació, aquesta si que es bona.

Anònim ha dit...

Hola joan, respecte al nombre de gent que hi havia ahir al camp, no es pot saber perquè van tornar a fallar l'andròmina aquella. Jo ben bé diria que erem unes dues-centes, mica amunt mica avall. Si vols el proper dia m'entretindré a comptar-les.

Anònim ha dit...

nose ben be quans erem diumenge al municipal pero degut a les condicions adverses climatologiques segur que nenfaltaven alguns..

pero es va demostrar k el vilafranca té afeccionats de veritat!

on eren els vilareds?per suposat am aket vendabal van turnar a fallar..suposo k am la seva fundacio no tindran ppont pk tmb i va haver lliga i resaca mm.. espero que el nou any que entra si k assitiu mmés ya k lekip us necesita

castillejo felicitats!!

vilxez bée!

akella tragica setmana
ara sa après a lluitar
a correr
i destacar la gran solidesa defensiva que sesta demostrant ultimament i tmb den señor mark ramirez k exerceix de casillas com al reial madrid!

vi picat:vila reds ausentes

gran reserva: el gol den mestre castillejo i la seva posterior celebracio

al soci n sel pot enganyar: es desmenteix que el nou entrenador del espirall les clotes,ex entrenador del ekip senior del atletic club vilafranca estigui a la comanda den pere montserrat de cara al añ que be


VV*

Anònim ha dit...

una semana mes,ausencia dels vila-reds..aquesta semana tenen l'escusa del fort "vendaval" que va haver-hi per el municipal!quan l'equip stigui a poques jornades d'acabar la lliga i amb possiblitats de pujar de categoria,llavors tornareu a apareixer?:O

Anònim ha dit...

nosE com vulguis...

Anònim ha dit...

Previa, una critiquita para ti que de vez en cuando toca..... deja de hablar cada semana de los que habían aqui antes que Viñas, te haces pesado y no nos apetece recordarlo, ok?
basshunte, porque no haces otra previa? no sabes que esta formula tiene copyright?
vicente, cuanta gente había el domingo? estabas? los contaste?

Anònim ha dit...

Aquest "listo" no sel pot esborrar o eliminar del blogg, perque acabarà aburrint a tothom i deixerem d´escriure pere sempre. Quin personatge mes torracollons.
Diumenge tenim una molt bona oportunitat per consolidar-se.
endevant vila.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, aquí hi té cabuda tothom, sigui la opinió que sigui mentres no es falti al respecte i s'opini amb educació. En aquest blog sempre hi hagut i hi haurà llibertat d'expressió.
Ah, listo, prenc nota de la crítica que em fas. Procuraré no posar més el dit a la nafra.

Anònim ha dit...

en vez de ser listo demuestra ser tonto i faltar al respeto a los demas
anda i plega las maletas listillo que no demuestras nada..i para vivir el presente ai k recordar el pasado que para eso esta

i pa navidad comprate el diccionario de la real lengua de la academia española i aprende un poquito
un buen consejo!

Anònim ha dit...

sisi listo, q te piensas q por saber una palabra en ingles ("copiright") eres mas listo q los demas, cada uno pone lo q quiere, y si quiere dar nuevas opciones a ese apartado d la previa q lo ponga

Anònim ha dit...

Apa! aquest "listo" com li agrada provocar! A més no es cansa de dir-li vicente al vicenç.

Pel que diu el "basshunter" trobo molt bona idea això de que cadascú pugui posar el que per a ell és el "Gran Reserva", "Vi picat" i "al soci no s'el pot enganyar", tot i que més d'una vegada hi hauria molts que coincideixen!

Anònim ha dit...

el vi picat sempre seria el mateix!!els vila reds..

Anònim ha dit...

vaya tela am el listo..
bueno esk ami magrada donar la meva opinio i krek k n e faltat al respekte a ningu i perxo u fikoo
i previa si et fa res k fiki els meus 3 apartadets mu dius i n dik res mes perque krek k es idea teva del i del blog en si

no sempre seria el mateix anonim

vicens es vicens no vicente
vaya tela am el listo..

bueno diumenge a peralada a sumar 3 puntets mes i a rebre la mereskuda "paletilla de nadal" am els seus respektius torrons,caves i vins..

Anònim ha dit...

FEINA PER LA PREVIA.- Al Gener un nou fixatge ??? sembla que ve del Banyoles....pero anira acompanyat de baixes, posiblement una o dugues, une es de un jugador que a tingut mala sort aquesta temp. per las lesions....i sembla que sigui un jugador importan, segons a comentat el Sayol a RV. APA NOI , PERIODISME DE INVESTIGASIO, JA TENS FEINA PEL CAP DE SETMANA..jejejejejejejejejeje

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons pública avui Mundo Deportivo, el davanter Albert Parés (procedent del CE Mataró) s'ha compromés amb el FC Vilafranca a partir del proper 3 de gener de 2008. En Joan Sayol, a la prèvia que ha fet al programa Esports 21 també ho ha avançat. A més, ha dit que no està tancat l'apartat de fitxatges i que hi ha pensat de donar tres baixes (jugadors que compten poc pel míster Albert Viñas) en aquest mercat d'hivern. Espererem aconteixements...
De moment, us deixo les dades del que pot ser el nou fitxatge del degà penedesenc:

ALBERT PARÉS BUSQUETS
01/08/1978 · Olot
Davanter


Trajectòria
Temp. 05/06 CF Peralada (3a Divisió) - (19 gols)
Temp. 06/07 Palamós CF (3a Divisió) - (14 gols)
Temp. 07/08 CE Mataró (3a Divisió) - (2 gols)

Altres equips: UE Olot, CD Banyoles

Sembla ser un davanter amb experiència a Tercera i golejador, tot i que aquest any no ha estat encertat amb el Mataró. Segons algunes webs de la capital del Maresme, no ha complert amb les espectatives creades donat l'elevat sou que cobraba. També va ser protagonista aquest estiu en fitxar pel CE Mataró quan havia signat un pre-contracte amb el FC Santboià, qui va denunciar el cas i el portà als tribunals.

Anònim ha dit...

ay, ruquet, ESPORT 21, deus esta adormit, era ESPORTS 14, pero jo no anava pel fitxatge, si no per les baixes, continues teninc feine pel cap de setmana, jejejejejejejeje

Anònim ha dit...

Quin fitxatge!!! Però si cobrava molt a Mataró, vindrà aquí a cobrar força també no?