dimecres, 28 de desembre del 2011

Raúl Calvo convocat amb la Selecció Catalana!

El rumor ha arribat a orelles del club aquest matí però del comunicat oficial no s'ha tingut constància fins aquesta tarda. El migcampista del Vilafranca, Raúl Calvo, ha estat convocat amb la Selecció Catalana Absoluta per a disputar el partit amistós d'aquest divendres contra Tunísia a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. La baixa a darrera hora d'Albert Puigdollers (CE Sabadell) per una inoportuna grip ha propiciat que el veterà jugador nascut a Palafolls fos cridat per Johan Cruyff per tal de cobrir aquesta vacant.
Cal recordar que, en els darrers anys, ja venia sent habitual la convocatòria d'un futbolista que estigués jugant a 2a B o Tercera com a reconeixement al futbol modest (casos, en el seu dia, com els de Sellarés o Santi Triguero).


Des del club, on s'ha rebut la notícia amb gran satisfacció i com un fet històric ja que és el primer internacional del degà penedesenc en els seus 107 anys d'existència, la convocatòria s'interpreta com una compensació pel greuge sofert quan cap jugador del Vilafranca va anar amb la Selecció Amateur per a disputar la Copa Regions UEFA.
Als seus 32 anys, Calvo veu així recompensada la seva extensa trajectòria dins del futbol català i, sobretot, la gran temporada que està realitzant a les ordres de Puchi (sent l'únic jugador de la plantilla que ha disputat tots els 18 partits). Precisament, les seves primeres paraules en conèixer la notícia han estat d'incredulitat i agraïment per al míster vilafranquí: "Encara no m'ho crec! La confiança que ha dipositat en mi ha estat clau per a obtenir aquest premi". També va atribuïr part de "culpa" als seus companys: "Sense ells, això no hagués estat possible. Molts s'ho mereixen més que jo. Soc un més a l'equip que intenta fer el seu treball lo millor que pot". El jugador va voler que la primera foto amb la samarreta de la Selecció fos al Municipal vilafranquí i se la fes el company Josep Sauleda (fotògraf oficial del web del club).
El Catalunya-Tunísia donarà inici a les 19:00 hores i serà ofert en directe per TV3. El FC Vilafranca organitzarà un autocar (gratuït per als socis) que sortirà de davant la Font dels Alls dues hores abans del partit. Per a apuntar-vos i més informació, podeu trucar al telèfon del club 620 213 131. Ja sabeu que toca: tots al camp!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ho mereix aquest noi

Anònim ha dit...

Enhorabona al Raúl Calvo, s'ho mereix tot l'equip.

Anònim ha dit...

jajajajj es moolt bona l'inocentada, ben pensada!

La prèvia ha dit...

@anònim 10:49: I tant! Està fent una gran temporada. Segur que serà una gran experiència jugar al costat de Xavi, Busquets o Cesc.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Tot i que suposo que la majoria ho deu haver pensat: sí, era una innocentada.
Canviant de tema, demà a les 20:30 h. amistós al Municipal contra el Moja (2a Catalana). Avui he passat per l'entrenament i feia una bona temperatura... És a dir, qui vulgui passar una mica de fred, demà que baixi al camp.

joan ha dit...

fitxatges i fugas a Vilanova.
Veig que han fotut fora a ferran Alabau i això que ens va marcar un gol.

La prèvia ha dit...

@joan: Sí, han fet fora a 3 jugadors (entre ells, el bo d'en Ferran Alabau) i n'han fitxat 3 més (els ex del Gavà: Aleix Vall, Patri i... Santi Triguero!!!)
@BLOGGERS: Amistós disputat aquest vespre: FC Vilafranca 1 - AE Moja 2.
Els d'Olèrdola han fet valdre la motivació de jugar contra tot un 3a Divisió i s'han imposat justament al marcador. El gol vilafranquí ha estat obra de Valerio als darrers instants. El porter visitant, Dani Anglada, el millor del partit.

Josep Anton ha dit...

Culleres, si que te bon equip el moja.
Aquest any pujarà, doncs?

terra ha dit...

Sempre he dit que en Joan Figueres era un jugador molt vàlid pel vilafranca, quina llàstima que mai s´hi hagi interessat per ell.

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: No vol dir res això. Com vaig comentar, la motivació d'uns i altres no era la mateixa (i amb això no resto mèrits al conjunt mojenc, eh). Lo important és la Lliga.
@terra: És un bon jugador. En el seu dia el Vilafranca s'hi va interessar però ell va declinar l'interés per motius de feina crec recordar. De totes formes, per a jugar a Tercera... no sé jo.