diumenge, 23 de desembre del 2007

(Espai reservat per al titular)

FC Vilafranca 1 - UD Cornellà 1
Donat que en el darrer sopar de Nadal, des de les més altes esferes de la cúpula directiva (concretament el president Pere Montserrat) es va instar als mitjans de comunicació assistents a parlar del Vilafranca sempre en positiu, a donar una visió subjectiva, propera al club i regalar-los les orelles amb lloances i el·logis, crec adient no posar titular i que cadascú en tregui les seves conclusions. A aquestes alçades, que encara hi hagi gent que es cregui amb el dret d'intercedir i voler manipular els mitjans d'informació al seu antuvi és vergonyós. Un cop més, la libertat d'expressió ha quedat en entredit. I, per desgràcia, no és la primera vegada...
En dues línies, del partit d'avui es pot considerar just el resultat. El Vilafranca ha jugat millor però el Cornellà ha sabut interpretar millor el partit i portar-lo a un terreny més adient per a les seves característiques de joc (faltes, interrupcions, bronques,...). En resum, acabar la primera volta a un punt de l'ascens i amb les opcions intactes és una gran notícia i més si analitzem tot el que ha passat des de l'inici de campionat.
Per acabar, bloggers, desitjar-vos a tots que passeu unes Bones Festes i especialment als companys dels mitjans que feu la vostra feina d'una manera tan digna i encomiable. Bon Nadal!!!

Gran Reserva: La magnífica ratxa (cinc victòries i dos empats) que ha encadenat l'equip des de que agafà les regnes Albert Viñas. Sens dubte, la crisi patida a mig campionat sembla superada.

Vi picat: Albert Viñas, que lamentablement es sumà a les crítiques del seu president i denuncià el poc seguiment que es fa de l'equip en els mitjans de comunicació locals.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Jaume Sarasa tingui línia directa amb Ronald Koeman i tingui res a veure amb la decisió d'apartar de l'equip a Cañizares, Albelda i Angulo. Ens sona això, oi?

PD: La setmana que ve hi haurà blog de nou, evidentment!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

"Prèvia" he entés bé que l'entrenador es va queixar que es fa poc seguiment del Vilafranca pels mitjans de comunicació? Home, potser sí que estaria bé com a mínim una plana sencera al 3 de 8, però la tertulia del Sayol, i la retransmissió en directe per TV... no sé jo...

Anònim ha dit...

segurament , el k volt l`e ntrenador vilafranki, es surtir ell, constanment, per treure pit, si agùn dia arriban els malts resultats,(NO U VULGUI DEU)veurem si li fara tanta ilussio, NO A LA MANIPULACIO, apa bon nadal a tots

Anònim ha dit...

Y los de la prensa aun vays a la cena... pensaba que las cenas de Navidad se hacian para hermanar a la gente, ¡no para pelearse!

Anònim ha dit...

PATETTICO, NADA MAS FALTA QUE LA PREMSA LOCAL ,SE DISTANCIE DE LA JUNTA, TODOS A UNA, NO LE TOMEIS EN CUENTA LAS PALABRAS AL PRESI, QUE VA DE DUEÑO DEL CLUB (posiblemente asin es) PERO EN NINGUN CASO DE LOS PERIODISTAS LOCALES, SEGUIR INFORMANDO DE LA MISMA MANERA, SI LA PELOTA NO ENTRA , NO SE PUEDE DECIR QUE ES GOL, BON NADAL I BONA ENTRADA DE ANY, VISCA EL VILA......

Anònim ha dit...

Hola “Prèvia”, bloggersi i companys de la premsa local, dissortadament moltes vegades es parla sense calibrar la repercussió del que dius i acabes sent esclau de les teves paraules i ara ens trobem en un punt en que la corda està massa tensada i es pot trencar. Clar que, en aquest cas, qui posa als peus dels cavalls a la premsa local són dues persones importants del Club com el president i el desafortunat entrenador, posant-se en camises d’onze bares quan, en cap cas, se l’ha portat aquí per fer pedagogia “premsil”, ni de bon tros. No és menys cert, per què és així, que no tots els directius van pel mateix camí, si no que els he sap greu que es produeixi aquesta situació. El problema es dóna en el sentit que qui tira la “primera pedra”, en cap cas som els “notaris de la informació” i en aquest sentit no admeto cap mena de dubte. Temps hi ha per reconduir el descosit, però, també és veritat que qui té l’agulla i el fil no és la premsa local.
Sens dubte, a mi particularment, el que em sap més greu, és que un nou vingut com és l’entrenador, es permeti la llicència de parlar dels mitjans de comunicació local posant en dubte el treball dels mateixos sense tenir ni la més remota idea del tema en qüestió, (a cas aquest senyor sap que jo mateix porta quasi 800 partits transmesos del “degà” en 20 anys de seguiment consecutiu a casa i a fora), per descomptat que espero unes disculpes públiques si vol que la rel•lació sigui el suficientment fluida tal i com es mereix l’oïdor que des de fa molts anys m’ha honorat amb la seva complicitat amb les meves i de ningú més transmissions amb els meus companys de viatge que m’han fet costat des de fa 25 anys, que no són pocs.
Per descomptat que qualsevol actitud intervencionista serà refusada per un servidor d’una manera contundent i sense cap tipus de fissures.
Cal fer una lloança al diàleg, però sempre, en la direcció de bona voluntat, i en cap cas, des de la imposició.
Demano entesa i recapatització, tots em d’anar cap una mateixa direcció amb respecte...sobre tot amb respecte.
Salut!...i bones festes.

Anònim ha dit...

És obvi que l'anterior escrit li escrit jo en Joan Sayol, en cap cas ho volia fer com un anònim

Anònim ha dit...

Tranquilitat i bons aliments.
Aquest es el títol que hauríem de posar tots ara mateix; els resultats ens acompanyen i l´ambient ha de ser del tot favorable perque tot continuï igual o millor aquest 2008 i que l´ascens es fagi una realitat.
Feliç any nou a tots i que el Vilafranca assoleixi les seves metes!!!

Anònim ha dit...

Felices Festes, feliç 2008 i esperem que els Reis Mags portin l'esperat ascens del FC Vilafranca a la 3a divisió.

Anònim ha dit...

es desmenteix k en pere montserrat despres de surtir a tv3 comentan la politica de jugadors daltres paisos dins de lekip i dins de lescola d la fundacio s'hagy encrespat economicament per adjuntar una invitacio del casino de peralada al lot de nadal


bones festes a totts

ens retrobem pel municipal