diumenge, 16 de desembre del 2007

Forat 18

CF Peralada 0 – FC Vilafranca 2
Sobre la gespa, no del Club de Golf, sinó del Municipal de Peralada, el Vilafranca ha sumat en la jornada 18 la seva cinquena victòria consecutiva sense encaixar cap gol, i ha aconseguit situar-se en tercera posició, entrant així de nou en els llocs d'ascens (un punt per davant del Prat que li resten dos partits ajornats). Una victòria diumenge (sembla ser que es jugarà el partit a les 12:30), a casa davant el Cornellà suposaria avançar-lo i acabar la primera volta en llocs d'ascens independentment dels resultats del Prat.
No es qüestió de deixar anar l'eufòria, ja que la darrera vegada que es va encadenar una ratxa de sis victòries consecutives, la Temporada 1999/2000 es culminà amb sis derrotes consecutives i es va perdre l'oportunitat d'aconseguir l'ascens a 3a Divisió.
Tot i el resultat, el partit no ha estat gaire atractiu i s'ha resolt a les acaballes de la primera i la segona part amb gols de Vílchez primer, i de Castillejo després que, en el temps afegit, ha arrodonit la victòria amb un gol d'un xut ben col·locat, en la única ocasió de que ha disposat.

Gran Reserva: La màxima efectivitat del Vilafranca, que en les dues ocasions clares que ha disposat ha marcat, això sumat a la bona feina feta en defensa, fa sumar victòries.

Vi picat: Que haguem d'estar a expenses dels resultats del Prat per saber si estem o no en llocs d'ascens, degut a la mala planificació de la FCF fent coincidir la competició amb la Copa de Regions UEFA.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Pere Montserrat hagi anat a provar sort al Casino de Peralada, a fer caixa de cara a més fitxatges en el mercat d'hivern.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

feliç per la victoria del vilafranca a camp contrari.seguim am la porteria a 0 i ens fiquem tercers bebe!!
eskoltat x radioo vilafranca k diumenge k be kasi k segur ques jugara a dos kuarts duna del migdia..

una cosa el 3dvuit del divendres
a lapartat desports on fiquen les dues victories del vilafranca..em sembla k ia un petit error.on fica protagonista el vent; el segon paragraf diu:capilla va fer nosa al porter local que va perdre una pilota que va anar a peus del vilafranqui murillo per rematar a gol. fixantme en axo crec que actualment n hi ha cap jugador que es digui murillo o si? sino recordo malamen murillo era akell central tan polivalent que militava am nusaltres la temporada pasada i ara crec que defensa els colors del prat...es cert previa?o a sigut un error del J.SAULEDA?

aniims viilafrancaa!

Anònim ha dit...

això va de maravella, esperem acabar l´any amb una altre victoria enfront d´un complicat Cornellà(un gran candidat a l´ascens), així que diumenge al migdia(12.30) no valen excuses,fred, fira del gall,ni res de res.
Aquest diumenge tansols hi ha Vila-cornellà.
així a la tarda podrem veure tranquilament el Barça-R. Madrid.
Volem passar unes festes nadalenques en llocs d´ascens a tercera i continuar així la resta de la temporada.

Anònim ha dit...

I tan que va bé! I aquest diumenge despedim l´any i la 1º volta amb un gran partit. Aviam si ho aconsegui i omplim el camp, que és en un bon horari i un bon partit!

Anònim ha dit...

Ei, la Fira del Gall no serà excusa perquè va ser aquest cap de setmana. Estic d'acord que hem d'omplir el camp i donar caliu a l'equip, però acabar la primera volta en llocs d'ascens és el de menys, l'important és ser-hi a la darrera jornada de Lliga, i estar allà amagat és el millor, que sinó els equips ja t'esperen.

Anònim ha dit...

buenas,

ya estoy aki! kiero hacer una critica constructiva, puedo?
gracias parroquia.....
Encuentro muy lamentable las retransmisiones de r.vilafranca domingo tras domingo en partidos de fuera. Se oye pesimo, mucho ruido de fondo, el suriol ese que ni se le entiende ni radia ni na!
si alguien de rvila se lee este blog que haga algo o dentro de poco no va a escuchar eso ni Dios, es infumable.... opinais lo mismo?

La prèvia ha dit...

Hola bashunter, efectivament Murillo actualment defensa els colors del Prat. Es refereix a Medina, suposo que deu haver estat un lapsus de l'amic Sauleda, però si mires al golejador ja ho diu que va ser Medina.

Anònim ha dit...

sisissii
ya vag star mirantme lo del medina i a la radio tmb van dir medina i al veure axo al 3dvuit em va extrañar
pero bueno tal i com dius devia ser un lapsus.

gracies

Anònim ha dit...

En “listo” a escrit això:
--------------------------
Encuentro muy lamentable las retransmisiones de r.vilafranca domingo tras domingo en partidos de fuera. Se oye pesimo, mucho ruido de fondo, el suriol ese que ni se le entiende ni radia ni na!
si alguien de rvila se lee este blog que haga algo o dentro de poco no va a escuchar eso ni Dios, es infumable.... opinais lo mismo?
------------------------------
Hola “listo” que tal, primer que tot em sap greu que no t’agradin les meves transmissions, malgrat tot, també et diré que a mi tampoc em satisfan els teus escrits, doncs, crec i estic segur que no m’erro, que el concepte de “critica constructiva” esta ben lluny de ser-ho. Ets massa arrogant, fins i tot, un pel setciències, ah!, hi permetem aquesta llicencia i deixa’m que et doni un consell: Hauries de ser més respectuós amb les persones, estic segur que guanyaries la credibilitat que ara per ara no tens, ans el contrari, a mi particularment em fas llàstima i a la vegada pena.
Et puc assegurar que aquest parer que tinc sobre tu, no es cura amb pastilles (no cal anar al metge), és un problema de reflexió i de canvi d’actitud. Si més no, pensa-hi...bé, si tens capacitat de fer-ho.
Apa, salut!

Anònim ha dit...

sisi eh, aquest dl listo cada setmana ha d posar el seu comentari graciós, bueno per ell, pq per la resta d la gent el q fem es passar d'ell. Vinga ens veiem i voteu pel nom d la nova mascota d la Fundacio!

Anònim ha dit...

hola sayol,

me sabe mal que no te guste que te diga que la retransmisión del domingo fue pnosa, y 1 de dos, o no te lo ha dicho nadie (cosa que no creo) o "tus amigos" te engañan si te dicen que sescuchó bien tu retransmison.
hacer autocrítica te sentaria bien, y no pasa por aceptar que la retransmisión fue mala (no la locución, ya q aqui cada uno tiene su estilo.....y no gustara a todo el mundo por igual).
y me sabe mal que insultes a tus oyentes!!!! vaya tela!!!!

Anònim ha dit...

Sí, es veritat vaig veure la notícia per la tele, però em sembla que van dir que el nom el posen els nens de la Fundació.

Anònim ha dit...

por cierto Sayol,

si vuelves a leer lo que te dije el pasado dia 17, podrás observar que de insulto y menosprecio no habia ninguno, vale? y piensa que tu estás en un medio publico pagado por el bolsillo de los contibuyentes de vilafranca.... no lo olvides y yo solo participo en un chat en el que la "previa" (con buen criterio) insta a no descalificar-se ni insultar! lo entiendes?
salut, paz y que dure (almenos esto decía alguien, no?)

forza vila y forza vilareds!
os esperamos el domingo!

Anònim ha dit...

PREGUNTA:
A quants minuts es troba Marc Ramirez del record de la porteria imbatuda d´Oscar Massana??

Anònim ha dit...

Home, jo crec que li deu faltar força encara, no fem volar coloms abans d'hora. Suposo que la prèvia quan s'acosti ja farà ressó.

Anònim ha dit...

Segons tinc entès el Sr. Albert Viñas ha fet saber al jugador Ruben del Barrio que no té l'intenció de contar amb ell pel que resta de temporada, en sabeu alguna cosa?

Anònim ha dit...

Pero si aquest noi ha estat inèdit aquesta temporada per les lesions no?està confirmada aquesta noticia? s'havia comentat que es donaria sortida varios nois joves pero res de gent important. Previa que en sabem d'aixo??

Anònim ha dit...

al q li ha dit q no comptava amb ell segur,es amb el faust, q em sembla q ja li estan buscan equip.