dijous, 6 de desembre del 2007

La sort és de tots. I si cau aquí?

CP San Cristóbal 0 - FC Vilafranca 1
Aquest és l'eslògan de la Loteria de Nadal d'aquest any i això mateix deu haver pensat Capilla quan ha anat a lluitar per dalt amb el porter una pilota bombejada, ja en temps de descompte, que ha caigut a peus de Medina qui quasi a porta buida ha marcat el gol de la victòria.
Si diumenge passat deiem que l'eficàcia va ser màxima (un xut, un gol), avui, sobretot al primer temps, s'han creat moltes més ocasions (potser sense que haguès de fer gaires intervencions de mèrit el porter local, d'acord) i s'ha intentat portar les regnes del joc i no entregar el domini al rival, com va succeïr amb la Gramenet B. Que s'hagi aconseguit? Això ja és una altra cosa, però la intenció era aquesta i és remarcable. No fa un mes encara que el nou míster treballa amb l'equip, i tot porta el seu temps. Per tant, no li donarem els cent dies que se li dóna al president del govern per exemple, perquè la situació a la taula i l'objectiu marcat des del club apreta..., però s'ha de tenir en compte que on millor es treballen els aspectes tàctics és dins dels partits i, malhauradament, les proves s'han d'anar fent a mitja lliga.
Guanyar els dos partits a casa i sumar un punt a fora en aquesta setmana de tres partits era un bon balanç. Ara que portem sis de sis, guanyar diumenge al Montcada seria excel·lent! Sobretot, perquè tornaries a enganxar-te de ple en la pomada per l'ascens. Però no serà gens fàcil, els visitants porten cinc jornades sense perdre i ja sabem que el Municipal, de moment, és l'asignatura pendent d'aquest Vilafranca.

Gran Reserva: Que en els quatre darrers partits només s'hagi encaixat un gol. Què millor per a sortir de les crisis, que fer-se fort al darrere per a que l'equip agafi confiança i després amb els bons resultats ja arribarà el bon joc i els gols.

Vi picat: El fet que, per culpa de la Copa de les Regions UEFA, el Poble Sec hagi hagut d'aplaçar el seu partit d'avui a Amposta i hagi d'anar a jugar dimecres que ve (dia laborable) a les 20h en comptes d'un dia festiu lliure de calendari com proposaven ells. Quina planificació és aquesta per part de la FCF? Que això no és professionalisme eh!

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que darrere del fitxatge de Rafa Vílchez estigui el conegut representant Baraza que tants "gols" ens va marcar anteriorment. De moment, sembla un fitxatge fet amb molt bona vista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial. Sabeu que el Vilafranca és el millor equip fora de casa dole que portem de lliga?

Anònim ha dit...

quina victòria tant important, es genial tenir l´equip com millor equip fora de casa.
Ara hem de millorar al municipal i demostrar-ho guanyant diumenge al montcada, ok.

Anònim ha dit...

Anònim, si que és genial tenir l'equip com millor equip fora de casa, però amb això, anant com anem vol dir que a casa no som gaire bons, i la veritat, jo que vaig als partits de casa prefereixo que sigui el millor a casa!!!