diumenge, 30 de desembre del 2007

2007: Un any mogut a la banqueta

Resum del que ha estat un any que ha deparat quantitat de notícies en torn al Futbol Club Vilafranca i que han estat tractades de ben a prop en aquest blog.
Gener: Tot Catalunya veu en directe pel Canal 33 com al Vilafranca li “roben” el partit al camp de l’Igualada.
Febrer: Landi, el flamant fitxatge del mercat d’hivern, s’estrena com a golejador amb dos gols davant el Tàrrega.
Març: Després d’un any i tres mesos ens xiulen un penal a favor. Gràcies a una bona ratxa de resultats, s’acaba el mes en posicions d’ascens.
Abril: S’allibera l’eufòria amb una gran victòria davant el Cassà. Fan aparició per primera vegada els “Vila-Reds”.
Maig: Un punt de dotze possibles acaben amb les il·lusions de l’anhelat asecens a Tercera Divisió.
Juny: Canvi a la banqueta: Adèu Manel Rodríguez, hola Jaume Sarasa. Els ascensos compensats (fins a 5 equips van pujar) encara fan més gran la decepció.
Juliol: Comença a caminar el nou Vilafranca. Molta joventut i un crack mediàtic: Santi Castillejo.
Agost: Una pretemporada atípica, amb només tres partits amistosos, però on no es coneix la derrota.
Setembre: Inici de lliga esperançador amb bons resultats però poc futbol.
Octubre: Es perd l’imbatibilitat en lliga a expenses de la “setmana tràgica”.
Novembre: 11-N, un abans i un després que pot marcar el devenir de la temporada. Jaume Sarasa i la resta d’staff tècnic dimiteixen. Els jugadors “apartats” tornen a la disciplina del club amb el nou míster Albert Viñas.
Desembre: L’equip remunta el vol i acaba l’any i la primera volta a tocar dels llocs d’ascens.

Gran Reserva: La manera de solucionar la crisi de l’11-N, imperant el sentit comú i fent valer els interessos del club per damunt dels de terceres persones.

Vi picat: Sense cap mena de dubte, la desil·lusió de no pujar a Tercera Divisió quan es tenia a l’abast de la mà i es depenia d’un mateix.

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix... que després dels “pals” que li van caure per part de la premsa, aquests hagin triat a Jaume Sarasa per a que els dirigeixi des de la banqueta en el tradicional partit davants els polítics de dissabte que ve al Municipal.

PD: Bloggers, bona entrada d'any i que el 2008 ens torni el que ens va prendre el 2007.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Feliç 2008 a tothom!!!

Partit premsa-polítics? A quina hora? Feu pagar entrada?

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, pagar entrada? No, home no. Si de cas, hauríem de pagar per a que la gent vingui a veure'ns. El partit serà dissabte dia 5 de gener a les 11h. al Camp Municipal de Vilafranca. Evidentment, hi està tothom convidat.

Anònim ha dit...

a les 11h. convocatoria al municipal, el partit es a les 12 hores. BONES FESTES...

Anònim ha dit...

Hola prèvia, unes preguntes: No era aquests dies que es consumava el fitxatge de l'Albert Parés? Saps alguna novetat? I que hi haurà més fitxatges? Esperem que aquest any encertin i no passi com l'any passat amb el Landi. Per cert, que se n'ha fet d'aquest noi?
Bon Any!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, del fitxatge d’Albert Parés no en sé res de nou, ni tampoc si hi haurà nous fitxatges. El que va sortir publicat en premsa és que s’incorporaria a la disciplina del club a partir del 3 de gener.
Pel que fa a Landi, no crec que fos un mal fitxatge com dius. Va marcar 7 gols en els 17 partits que va jugar (0,41 gols per partit). És una mitjana acceptable per a un davanter. Enguany, està jugant amb el CD Victoria de Tazacorte (La Palma, Illes Canàries). Actualment ocupen el 10è lloc a la classificació del Grup XII de 3a Divisió i porta marcats 7 gols sent el pitxitxi del seu equip.
Per cert, buscant sobre Landi, m’he encuriosit per saber d’altres ex-jugadors vilafranquins i he trobat que Alberto Garzarán (aquell migcampista que va assolir l’ascens a 1a Catalana amb el Vilafranca la Temp. 04/05) està jugant amb el CD Teruel (3ª Divisió – Grup VII) i n’és el capità de l’equip. En una entrevista en el Diari de Teruel i publicada a la web oficial del club (cdteruel.com), fa unes sorprenents declaracions sobre el seu pas per Vilafranca, deixant entreveure que l’ambient al vestuari i al club no era el més idòni. Us deixo l’extracte sencer per que el llegiu i n’opineu si voleu.

ENTREVISTA: Alberto Garzarán, centrocampista del CD Teruel
Alberto Garzarán regresó esta temporada al CD Teruel tras dos años alejado por motivos personales, en los que jugó con el Vilafranca y el Ejea en Regional Preferente. El futbolista turolense ha recuperado el brazalete de capitán y también un puesto en el centro del campo.
...
– En estos dos años que ha estado fuera, ¿qué ha aprendido?
– Aquí había un ambiente de grupo muy bueno y cuando vas fuera, sobre todo el primer año en el Vilafranca, ves otro que ya no es de tanta amistad, sino que se va a lo que se va, a jugar y a ganar los partidos. Si puedes hacer dentro un buen grupo, perfecto, y si no, lo que priman son los resultados. Estábamos ahí para trabajar, para jugar al fútbol, y lo importante era ganar. En Teruel siempre tenías ese compañerismo porque conocías mucho a la gente y además de la faceta profesional que había dentro del campo, fuera había una buena amistad con muchos compañeros.

Realment, m'han sorprés aquestes declaracions. Vaig tenir un tracte bastant proper amb ell i en cap moment em va donar la sensació que estès a disgust. Potser el fet que el club no el renovès a final d'aquella temporada ha influït a l'hora de formar-se aquesta opinió.

A banda dels ex-vilafranquins més coneguts que juguen a 1a Catalana: Garea i Álex Ortiz (Montcada), Murillo (Prat), Pujante (Roda Barà), Rodri i Jordi Rodríguez (Vilassar Mar), Carles Martínez i Raúl Navarro (Poble Sec), Johnny, Gómez i Motoso (Cornellà) a Tercera Divisió: Melero (Blanes), Sendra (Igualada), Oriol Serra (Manresa), Mesa (Reus), Valldosera, Óscar Alquézar i Santi Triguero (Vilanova) o inclús a 2a B: Sellarés (UD Miapuesta Castelldefels), hi ha algun altre al que segurament l'haureu perdut la pista, i que "tomben" per aquests mons de Dèu:
* Arjona (CD Margaritense, Illes Balears - 3a Divisió Grup XI)
* Francesc Fos (UE Olesa - Reg. Preferent Grup I)
* Pere Costa (CE El Catllar - Reg. Preferent Grup II)
* Víctor, Fede, Minga, Pascual, Luismi, Torrents i Brea (UE Sitges - Reg. Preferent Grup II)
* Isaac Muñoz (UE Sants - Reg. Preferent Grup II)
* Raúl Fernández (CF Martorell - Reg. Preferent Grup II)
* Jordi Sánchez (CE Júpiter - Reg. Preferent Grup II)


Altres, estan dispersats pels diferents equips de la nostra comarca, com per exemple aquests: Adán, Ramonet, Manel González, Fofana i Lau (FB Espirall-Les Clotes), Jordi Olivella (FE At. Vilafranca), Mariano, Miguel i Emilo (CF St. Cugat Sesgarrigues), Bobo Sam, Marc Riba i Juanito (AE La Múnia), Gallego i Manel Troyano (CD Riudebitlles) o Casan (CF La Granada), ...

Si algú sap d’algun altre jugador que estigui en actiu, deixo el post obert per a les vostres aportacions. Per exemple, algú sap si Yann ha “entabanat” a algun altre equip més? El darrer lloc que se li coneix és al CD Jávea a la Preferent Valenciana la temporada passada.

Anònim ha dit...

Felicitats pel recital d´ex jugadors del planter vilafranquí que han marxat de l´equip i saber elsseus nous equips.
Pero jo voldria saber si mai podríem veure imatges i gols del vilafranca a youtube com hop fan el Benavent. Seria bonic.
Per cert et falta nombrar previa aquell jugador davanter de Manresa que va estar a vilafranca poques semanes entre nosaltres pero que fins i tot va marcar un parell de gols; un de molt bonic per tota l´esquarda i no fa pas gaire!!!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, suposo que et deus referir a Jordi BARCONS. Actualment juga al CE Berga (Regional Preferent - Grup I). Va arribar al Vilafranca a mitjans de la Temp. 05/06 (procedent del CE Manresa) i només va jugar 5 partits marcant un gol (Poble Sec 1-2 FCV). La temporada següent, fitxà per l'UE Tàrrega però l'acabà amb el CE Marganell a 1a Regional.

Anònim ha dit...

Merci "prèvia", has satisfet la meva curiositat. A veure si et defenses tant bé dissabte en el partit de la premsa amb els polítics, que consti que si ho fas malement rajaré de tu!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, a falta d'activitat futbolística sembla que la setmana va de fitxatges. Segons publica avui Mundo Deportivo, el porter Reyes ha fitxat pel CF Igualada (3a Divisió) per suplir la marxa d'un dels seus porters (Víctor Hugo) al Poble Sec.
Haurem de fitxar un porter en al mercat d'hivern? O repescarem a l'incombustible Óscar Massana?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, si entreu a la web futbolcatalunya.com podreu llegir el que pot ser la notícia de la temporada a 1a Catalana. En les properes hores es pot fer efectiva la retirada de la competició del Roda de Barà per problemes econòmics. Segons es diu, els jugadors no tindrien cap problema per fitxar per qualsevol altre equip de la categoria i com que la retirada es produeix un cop acabada la 1a volta, els punts obtinguts pels equips es mantenen i el partits de la 2a volta es donarien per guanyats amb el marcador de 3-0.
Falta veure, si al final és veritat aquesta notícia o és una darrera manera de pressionar a l'Ajuntament. En el cas que fos així, hi hauria "garrotades" per fitxar alguns jugadors interessants. Sense anar més lluny, no necessitàvem un porter?

Anònim ha dit...

M´he assebentat que s´ha lesionat Raventòs de gravetat i que estarà uns 6 mesos de baixa com a mínim.
Crec que per aquí també hauriem de fixar-nos en algun defensa.
Que me´n dius de veure imatges de partits del Vilafranca per youtube, prèvia???
Podríes fer- ho ja que coneixes els de la televisió Vuilafranca??

Anònim ha dit...

Ostres, que m´estas dient? Tan greu ha acabat sent la lesió de l´altre dia contra el Cornellà? Si es confirma la noticia és una baixa important per l´equip, que imagino que haurem de incorporar un defensa, i una llastima per aquest nano que ho estava fent molt bé i té un gran futur!

Anims companys que aquet 2008 serà l´any del ascens a 3a!

Anònim ha dit...

Ara es podrà fitxar algú del Roda si s'acaba confirmant la seva desaparició,cosa que fins que no passi no em creuré.
Per cert Prèvia, com a exjugadors te n'has deixat un que va jugar forces temporades,es deia Porras, i un tal Arturo també va jugar dues temporades crec.On són ara?
Gran documentació la teva.

La prèvia ha dit...

Hola passio, efectivament, tant Arturo com Rafa Porras (sitgetans tots dos) van coincidir al Vilafranca. A finals de la Temp. 04/05 van deixar l'entitat i van anar a jugar a l'UE Sitges.
Aquella temporada va ser la darrera de Rafa Porras en actiu. Actualment està vinculat al futbol base de la Blanca Subur, amb qui la temporada passada va disputar (i perdre) la promoció d'ascens a Preferent amb l'equip Cadet davant la FE At. Vilafranca.
Pel que fa a Arturo, enguany compleix la segona temporada a l'Olesa (junt amb un altre ex-vilafranquí, en Francesc Fos) on assoliren l'ascens a Preferent la temporada passada i enguany lideren el Grup I.
Ja que parlem de Sitges, al CF Suburense també hi juguen ex-vilafranquins com Granados o Andreu Córdoba.

Anònim ha dit...

que me´n dius de LANDY que avui ha fitxat pel Mataró!!!.
Ahir es va entrenar el nou fitxatge d´hivern; Parès procendent precisament del Mataró!!
Veig que del tema YOUTUBE ( PARTITS TELEVISATS) PER INTERNET no me´n dius pas res, previa.
Raventòs lesió de lligaments creuats.Quina llàstima.
ahir partit amistòs contra el llorenç, a la mitja part guanyava el vila 4-0 ( amb els "reserves" )
Dissabte un altre partit amistòs contra l´escola Gené. a les 10 del matí.ok.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, sí, es podria mirar de penjar a Youtube els partits del Vilafranca. Si més no, els gols o un petit resum. S'hauria de demanar a VTV que cada setmana el·laborès un resum, ens el passès i penjar-lo a Youtube amb un enllaç directe al blog per poder veure'l. Tot i això, ja t'avanço que ho veig complicat que es pugui fer.
Pel que fa a Landi, desitjar-li la millor sort del món amb el Mataró ja que no està a la mateixa categoria que el Vilafranca. A més, vam fer bona amistat i em consta que sempre ha estat molt pendent de la prèvia i del blog.
Del partit amistòs d'ahir amb el Llorenç, em podries dir com va quedar al final? I el de dissabte, on es juga? A Vilafranca? O al camp de l'AE Josep Ma. Gené a Mollet?

Anònim ha dit...

Ostres, partits amistosos que ni s'informen! Per favor... que fa molts dies que no tenim futbol, i necessitem escalfar motors per la lliga.
Veig que amb l'any nou no s'han proposat des del club d'informar més! Ja és trist que ens haguem d'assabentar per un blogger!

Anònim ha dit...

A veure demà dissabte a les 10 del matí al municipal vilafranquí; amistòs entre el Vila i l´escola Gené de preferent. D´acord.
Canviant de tema hi ha una promesa anomenada Isaac Pujante que podria interesar al Vila, segur que el seu pare estaria molt content, oi nois???

La prèvia ha dit...

Hola anònim, a banda de les "conyes" que puguem fer, Pujante és un gran jugador i té nivell per a jugar en qualsevol equip de 1a Catalana (Vilafranca inclós). Però crec que la seva demarcació (interior esquerre) actualment està molt ben coberta amb Condis, Vílchez i Adrià. És més, et diré que si finalment es retirès el Roda Barà, Pujante té un 90% de possibilitats de recalar al Sitges (qui ja li va fer una temptadora oferta a principi de temporada). Pel que he llegit en el fòrum de futbolcatalunya.com, fonts de dins del vestuari del Roda diuen que hi ha cinc jugadors que ja s'han compromès amb un altre equip en cas de retirada de la competició, i un d'aquests equips és el Vilafranca! Quin jugador serà? Un porter? Un defensa central?
Canviant de tema, l'autèntic partit important demà serà el de la premsa vs polítics. A les 12h. al Municipal!

Anònim ha dit...

Per cert, amb la desaparició del Roda quedaran 19 equips i de cara a la temporada vinent com funciona el tema, en baixen 2 a preferent, en puja un més de preferent, de 3a en baixen 4.
Algú ho sap?

Anònim ha dit...

fonts oficials sembla que el tema del Roda de Barà s´està arreglant i continuarà a 1 catalana tot i que la fuga de la majoria de jugadors serà evident, no se com ho arreglaran per poder aguantar la categoria, molt difícil.
A mi tb. m´agradava el jugador Pujante, va fer coses interesants en les temporades que va estar a l´equip nostre.
Veig que el proper partit a Morell es una pedra pels nostres interessos, vaja tenim un begatge molt negatiu .
Esperem acabar en la mala ratxa històrica.

Anònim ha dit...

PARTITS AMISTOSOS.
Dijous: resultat final 4-0, igual que a la finalització dels primers 45 min..Els teorics titulars no van fer cap gol davant del Llorenç a la segona part.
A la primera els teòrics suplents van fer la feina i vanm marcar Jesús un gol i per partida trible Francesc Medina.
Avui Çdissabte es juga contra l´escola Gené: a la primera mitja hora dcejoc amb els teòrics suplents quasi el mateix equip de dijous ala primera part: 1-0 bonic gol amb l´esquerra de Medina també.
a veure que tal ho fanb després els periodistes i els polítics.
SORT I sobretot no us lesioneu!!!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, informar-vos dels partits jugats avui dissabte:

1a Catalana (Jorn. 16) · CF Montañesa 0-0 AD Prat (suspès en el seu dia per la Copa Regions UEFA)
Amistòs · FCV 2-2 AE Josep M. Gené
Partit de "costellada" · Combinat Premsa 5-1 Combinat Polítics


Bons Reis a tothom!!!

Anònim ha dit...

perdona, ke jo sapiga el Camp es de l'Ajuntament, o sigui Politics 1 - Premsa 5

Una mik de cronica?

La prèvia ha dit...

D’acord anònim, tens raó, el camp és de l’Ajuntament, jajaja
Combinat polítics 1-5 Combinat premsa
Pels polítics han jugat entre d’altres: Marcel Esteve (PSC, Vilafranca), Antoni Soler (ERC, Subirats), Xavier Escribà (CIU, Els Monjos), Lluís Sisternas, Magí Llenas i Siscu De la Cruz (PSC, Sant Cugat Sesgarrigues), Aureli Ruiz (CIU, Vilafranca), Xavier Lluch (CIU, Font-Rubí),... dirigits a la banqueta per Joan Català.
Mentre que per la premsa han jugat: Armand Beneyto (7dies.net), Joan Sòria i Josep M. Soler (RV i VTV), Josep Sauleda (El3de8), Marc Barella (El Cargol), David Estragués “Estra” (RV), Ernest Gili (Canal 20), Josep M. Feliu i Josep Castellví (contertulians de RV), Jordi Agustí (Ràdio Sant Sadurní), La Prèvia (VTV),... dirigits “magistralment” a la banqueta per Antoni Macià i Tito Boada.
Gols: 1-0 Estra, 2-0 Jordi Agustí, 3-0 La Prèvia, 3-1 Siscu De la Cruz, 4-1 Estra i 5-1 La Prèvia.