diumenge, 2 de desembre del 2007

Victòria capital

FC Vilafranca 1 - UD At. Gramenet B 0
Un llançament magistral de falta directa, obra de Capilla, ha servit per a que el Vilafranca sumés un triomf importantíssim, sobretot de cara a no despenjar-se dels primers llocs, en un mal i ensopit partit (el pitjor dels tres des de que Albert Viñas agafà les regnes de l'equip).
En relació al tècnic, hi ha dos detalls que voldria analitzar i no passar per alt. El primer, que ha otorgat el braçalet de capità a Capilla, en detriment de Condis, amb lo qual deixa ben clar qui vol que sigui el líder dins del camp d'aquest nou Vilafranca (de moment ja ha agafat els galons). Aixó, sumat al nou fitxatge de Vílchez (que avui ja ha debutat a la segona part), no crec que li hagi agradat gaire a Condis, qui veu que haurà de treballar força per demostrar-li al míster que és un home important dins l'equip. I el segon aspecte a comentar, és el mig del camp. Tres partits i tres combinacions diferents d'inici (Jarabo-Álex Gaitán, Fran-Jarabo i Sylla-Fran). Evidentment, sembla que no ha donat encara amb la parella idònia per tal que l'equip rutlli i desenvolupi un joc vistòs, però em pregunto: a què i com es vol jugar? Un destructor i un creador? Dos jugadors de contenció com ha estat el cas d'avui? Realment, ens ha sobtat a molts veure Jarabo i Guzmán asseguts a la banqueta i més quan la Gramenet ens ha donat un bany al mig del camp amb aquesta colla de joves peloteros.
A la fi, el que interessava era sumar els tres punts en una setmana amb tres partits novament. Llavors es van encadenar tres derrotes, de moment la cosa ha començat diferent. Que segueixi així...!!!

Gran Reserva: La pinya que han fet els jugadors al celebrar el gol envers el seu tècnic, que aquesta setmana va rebre la mala notícia de la mort del seu pare. Des d'aquí, afegir-me al condol.

Vi picat: La desastrosa actuació arbitral (per segona setmana seguida ja al Municipal). Sis targetes grogues i dues vermelles pel Vilafranca per una groga pels visitants demostra que no ha mesurat a ambdòs equips per igual. Només el resultat final l'ha salvat d'una esbroncada de campionat.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que perilli l'entrenador de la Fundació (Parxi Atsarà) després de veure la moguda d'entrenadors que hi ha hagut darrerament al Vilafranca i a l'Espirall-Les Clotes.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola “Prèvia” i bloggers, que tal, tant sols quatre ratlles, mal contades, per comentar que jo abans del partit, com és d’habitud, sempre consulto al “mister” els canvis, absències...en fi, les cosetes que sempre hi han de nou a cada convocatòria. Avui he preguntat per l’absència de Jarabo i m’ha dit que encara tenia molèsties i que per tant ja que hi havia tres partits en vuit dies, era millor reservar-lo per si de cas. Ara bé, estic d’acord en que no es pot posar dos jugadors a la pivotació amb les mateixes característiques de contenció, deixant de banda la tasca d’organització i creació per a un sol jugador com Capilla que tot i que deu n’hi do de com se’n surt, també és veritat que és un recurs del tot insuficient, i el que passa és que dónes moltes facilitats al contrari per a controlar el mig camp i a la vegada quedar massa a expenses del contrari (es genera massa espai sense control), i això fa anar de corcoll als carrilers intentant ocupar aquests espais fent un sempre difícil desdoblament en detriment de la seva veritable missió. Això s’entén, companys?
Salut!

Anònim ha dit...

millor Condis.

Anònim ha dit...

Veieru a Vilches el recanvi de Condis?? i crec que la capitania millor per un vilafranquí ja que á vegades es l´únic en l´onze titular!!!

Anònim ha dit...

Bueno, nova victoria, patida acabant amb 9!! Hem de seguir tirant cap a dalt, sense fer soroll, prefereixo que a aquetses alçades ser ¨els tapats¨, com l´any passat el banyoles, la pobla, el manlleu. Això no despenjar-nos!! Un cop ets a dalt costa aguantar tota la temporada a dalt, que es molt llarga!!!

Anònim ha dit...

i els vila-reds on eran?¿:O

Anònim ha dit...

millor Vilchez... Aupa Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

Que tal el debut del Vilchez?Va jugar de punta o al mig del camp? Se li veuen maneres?
Bé,sembla que ha tornat la tranquil.litat al club i que duri. I per favor, deixeu una mica als vila-reds en pau, tenen cap obligació de baixar al camp? Hi hagut mai afició al futbol a Vilafranca? Al cap i a la fi són jugadors de la Fundació i no tenen cap obligació de venir a veure el 1er equip.

Anònim ha dit...

Gran Vilafranca a veure que passa a Terrassa al Camp del San Cristóbal, espero que el San Cristóbal guanyi i us esperem al nostre fòrum perquè digueu la vostra.
Una Salutació a tothom!!!

Anònim ha dit...

Hola perdó per haber estat absent aquesta setmana!! Una pregunta: com pot ser ke guanyem 0-4 a Tortosa, que es deia que era un camp que no es donava bé al Vila i aquesta setmana a casa es guanyu només 1-0. Va ser tant bon futbol a Tortosa o va ser més que res 100% d'efectivitat?

Anònim ha dit...

El futbol és així,si imperés la lògica el Vilafranca hauria d'anar dels 3 primers destacat, per pressupost, però està demostrat que el futbol no té lògica i que cada partit és un món.

Anònim ha dit...

sant cristobal 0

vilafranca 1