diumenge, 20 de gener del 2008

Juanje, el "Gran Hermano"

FC Vilafranca 2 - AD Guíxols 1
No fa gaires setmanes, abans de l'aturada nadalenca, en la tertúlia "Les veus sàvies del degà penedesenc" conduïda per Joan Sayol, aquest preguntaba als que hi participàvem d'ella quina demarcació reforçaríem de cara al mercat d'hivern. En aquell moment ho vaig tenir claríssim: un migcampista organitzador, distribuïdor de joc, amb classe, caràcter, que es "llençi" l'equip a l'esquena en els moments importants,... (un jugador a l'estil del "Parxi" Atsarà). En fi, tot el que seria aplicable al que ha fet Juanje en el partit d'avui i que ja mig ensenyà diumenge passat al camp del Morell. Davant un del seus ex-equips, el recital de joc, passades en profunditat, saber estar damunt el terreny de joc i lideratge ha estat tal, que no mereixia altre colofó que el gol de còrner directe en el temps de descompte.
Recordo, que en l'esmentada tertúlia, altres companys "demanaven" reforços per jugar per les bandes per tal de donar aire a Condis i Eloi (habituals inquilins en aqell temps) i també han arribat (Vílchez i Parès).
Per cert, qui ha debutat avui ha estat el val·lisoletà Ricardo (amb una actuació més que discreta), substituïnt al descans a un Sylla que s'ha trobat desubicat en la posició de central on l'ha col·locat d'inici el míster vilafranquí. En aquest cas, el fitxatge ha estat més producte de les necessitats de l'equip, degut a les lesions, que per millorar el que tenim.

Gran Reserva: La dupla Jarabo-Juanje pot donar molt de joc al mig del camp. Sobretot en els partits a casa, on s'ha d'obrir el camp i pots jugar més ofensivament.

Vi picat: La desastrosa actuació dels àrbitres assitents en la senyalització dels fores de joc. Fins a onze vegades (en moltes sense raò) han aixecat la bandera per a neutralitzar l'atac vilafranquí.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que l'equip del Guíxols hagi demanat a la FCF que d'ara en endavant, en els partits que jugui davant el Vilafranca s'elimini el temps d'afegit (a l'anada ja van perdre 1-2 amb un gol al minut 93).

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Impresionant gol olímpic en el minut 93,difícil de veure, la llàstima la pobre entrada al municipal(262) després d´un dia fantàstic de sol. que hauran de fer els jugadors i la junta pq el municipal es vegi força ple?
Aquest es el dilema del Vila.
Parlant del joc, pòdem estar satisfets i esperem que continuï la gran ratxa dels jugadors i míster. Enhorabona a tots.

Anònim ha dit...

Heu vist les baixes que figuren a futbolcatalunya.com, és cert que aquests jugadors són baixa? No he sentit cap comentari per aquí els escriptors i se'm fa molt extrany... En la darrera ocasió la informació va sortir a la llum molt ràpidament i ara no hen comenteu res... Será la premsa que com que els resultats acompanyen ara ja no hen comenteu res?

Anònim ha dit...

digues noms i detalls que ens tens intrigat anònim!!!! que passa a futbol catalunya????
M´han comentat que hi haurà sortida a Benavent de Segrià el diumenge a les 9 matí amb autocar gratuit per tothom qui vulgui, bona idea per apuntar-se.

Anònim ha dit...

Ei!...anònim desorientat, sembla que vens de l’hort, com que no hem comentat res de baixes i altes?...no fotis, des del primer moment, donat que no hi havia “comunicats oficials” des del club, el que s’ha fet és buscar-nos la vida per tal de tenir-vos informats de primera ma, posant-nos en contacte amb els mateixos interessats per tal que després els nostres fidels seguidors en tinguessin constància, com és el nostre desig.
Per descomptat que independentment dels resultats, que tant de bo acompanyin fins al final de temporada, això no vol dir que tinguem una actitud canviant en vers al per a mi desafortunat (bocamoll) entrenador, és a dir si s’ha de dir el que faci falta, es diu i no passa res, queda clar?.
Ara només em queda dir-te que estiguis més a l’aguait i no ens posis en evidència d’una manera tant gratuïta...ok?
Salut!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, i especialment als pericos que sé que sou bastants els que segui el blog. Avui farè jo la pregunta per a que em doneu la vostra opinió.
En Joan Sayol comentava l'altre dia que estava a prova amb el Vilafranca un porter de 17 anys, anomenat Jordi Bonet, que havia estat a punt de fitxar per l'Espanyol i que al club (donats els estrets lligams del míster amb l'equip periquito) hi havia bons informes sobre ell. A l'Espanyol el van desestimar perquè al Juvenil tenen el lloc ben cobert. Però jo em pregunto... amb Kameni a la Copa Àfrica i Lafuente lesionat per sis setmanes, els dos porters del primer equip seran els del filial. I suposo que la cadena continuarà de manera que potser es repensin el fet de fitxar-lo, no? Si algú sap com està el tema que ens informi.
Ja de pas, amb quin equip juga aquest noi actualment? I és cert que ha jugat amb la Selecció Balear juvenil? He estat buscant informació sobre ell i no he trobat res.

Anònim ha dit...

Com va anar el programa del Sanyol aquesta setmana? Feu-ne cinc cèntims per els que ens el varem perdre.

Anònim ha dit...

D´aquest porter periquito no en se pas res i tampoc de l´arbitratge tarragoní que tindrem diumenge al camp de Benavent, ademés tampoc em sona el seu nom, que ha xiulat aquesta temporada??
Heu sentit ha parlar-ne d´uns famosos rasca-rasca??? una iniciativa mes del Vila.

Anònim ha dit...

No he sentit res d'aixo del rasca-rasca, pero el k hauria d fer es captar socis, a veure la campanya dels 49 e si dona resultat.

Anònim ha dit...

Blog et veig molt calladet les darreres dues setmanes, que et passa? tens molta feina.
Un bon central que es ves pogut tornar a fitxar ves estat a Manolo Jimenez que va estar aquí la recta final de fa 2 temporades i va demostrear la seva valua, que n´opineu??

Anònim ha dit...

Ostres anònim, estàs molt ben informat, fins avui que ho he vist al Cargol no en sabia res!
Per cert, proveu de trucar al telèfon que surt! 938 890 25 96. A veure qui surt? Ja m'ho direu!

Anònim ha dit...

Suposu que tothom ha vist que es un greu error ja que no es 938 sino 93. Han posat un 8 de massa!!
Apa aquí!!!!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, per si hi ha algú que no sap de que va això del "rasca-rasca", us transcric la notícia que apareix en l'edició d'avui d'El Cargol:

El FC Vilafranca crea un nou carnet de soci i un “rasca-rasca”
Immersos en la lluita per pujar a 3a divisió (veure pàgina 28 d’aquest mateix número), el FC Vilafranca ha endegat dues noves promocions per tal de portar el màxim nombre d’afeccionats al Municipal de Vilafranca en aquesta segona, i decisiva, volta del campionat.
D’una banda, el club ha creat el Carnet de Soci de segona volta. Per 49 euros, aquest nou carnet permetrà accedir a tots els partits que resten de la temporada a casa.
Així mateix, el club també ha creat unes butlletes “rasca-rasca. Amb un preu d’un euro, els premis directes inclouen sopars, entrades a partits, sessions de solàrium, electrodomèstics i un llarg etcètera. A més, en la darrera jornada de lliga a casa, totes les butlletes, premiades o no, entraran en un sorteig d’un Seat Ibiza i de dues bicicletes de muntanya. Les butlletes es poden adquir a les guixetes del club i a establiments de la vila.