diumenge, 17 de febrer del 2008

Una jornada per a emmarcar

FC Vilafranca 1 - C At. Roda Barà 0
Cornellà (50), Prat (50), Vilafranca (49), Amposta (48)... i Tàrrega (43) que encara no ha dit la última. Aquest és el panorama que ens ha deixat una jornada idònia per als interessos vilafranquins, ja que dels cinc primers classificats només el degà penedesenc ha estat capaç d'assolir la victòria.
I poc més positiu, perquè el partit ha estat dolent de solemnitat. En ocasions, semblava més un partit de Tercera Regional que de 1a Catalana (amb "mistos" monumentals, diverses sacades de banda mal realitzades,...). I gràcies podem donar al desencert dels davanters tarragonins i a una sensacional intervenció de Boned, perquè sinò a hores d'ara estaríem maleïnt (com fa quinze dies) que haguessin volat dos punts més del Municipal.
El cas és que trobo que a aquest Vilafranca li falta "punch" a dalt. Tots estem d'acord que és un equip difícil de guanyar però també és evident que, d'igual manera, li costa guanyar els partits. I això es degut a que no resol les ocasions, el que comporta que o empatem o haguem d'acabar demanant l'hora patint fins al final. El company, i bon amic, Josep Sauleda em va dir un dia: "Les davanteres guanyen partits, i les defenses guanyen campionats". Esperem que en aquest cas ens serveixi sinò per a guanyar-lo per a quedar entre els tres primers i pujar de categoria. Però a aquest pas, entre els premis del "rasca-rasca" hauran d'incloure un potet de pastilles pel mal de cor.

Gran Reserva: El debutant sota els pals Jordi Boned que, tot i no haver d'intervindre en excès, en la ocasió més clara del Roda ha fet una gran aturada evitant l'empat dels visitants. Avui hem desvestit "Sant Marc" per a vestir "Sant Boned".

Vi picat: Assabentar-me que mentres Parès quasi no compta pel míster (avui ja no ha jugat), en Condis ha donat el primer gol i ha marcat de falta el segon en la victòria de l'Olesa a Lloret.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que des del club es vulgui instaurar també la tradició de fer una barbacoa setmanal per tal de fer "pinya" entre la plantilla. En cas que es faci, la carn seria de Ca l'Uberni, evidentment.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

DEUNIDO.....quina passada de resultats positius que te aquest Vilafranca,es podria saber si aquest míster ha superat tots els records i quin es el màxim de partits sense perdre?
Ahh i no sempre s´ha de guanyar fent bon futbol, crec que el Prat anava primer sense demostrar res de gran futbol.
La propera setmana contra el Poble sec al dematí pero quin es el camp que juga aquest any??

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, sens dubte que Albert Viñas ha establert de moment el millor inici d'un entrenador a la banqueta vilafranquina amb aquestes 13 jornades sense conèixer la derrota.
El rècord de partits consecutius sense perdre és de 15 i data de la Temp. 04/05 (Reg. Preferent) quan es va encadenar una ratxa de 8 victòries i 7 empats de la Jornada 2 a la 16. La derrota que truncà la ratxa, en la Jorn. 17, va ser al camp del Benavent (1-0).
Per acabar, el Poble Sec juga al camp de La Satàlia. Un camp que el Vilafranca no visitava des del 22 de setembre de 1991. Aquell dia va predre 2-0.

Anònim ha dit...

Merci per tot lo contestat pero m´han dit que es dificultós anar al camp de la satalia, pero on passaries per anar mes ràpid?

Anònim ha dit...

per cert la ratxa de la temporada 2004-05 a preferent amb quin entrenador va ser? amb el de sitges? que crec que per ara no li van gaire bé les coses per allà.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, el camí més fàcil per anar a La Satàlia és el següent: Itinerari (Vilafranca - La Satàlia)
L'entrada del camp és aquesta: La Satàlia

Anònim ha dit...

Gràcies per tots els detall, impossible perdre´m, la veritat es que no hi he anat mai en aquest camp pero per lo que veig en aquesta foto deu ser un històric pel vell que es veu,segurament deu ser un camp de terra i força petit, oi?
per la proximitat del desplaçament i tindriem que anar força públic vilafranquí a animar, ja que a falta de 13 jornades per acabar la lliga ara es el moment de decidir les trez plaçes d´ascens i no pas esperar a les 5 últimes jornades.

Anònim ha dit...

Hola "satèlit" una cosa! tu que animes a la gent a anar al partit, com és que no hi vas anar fa 17 anys? Que potser no havies nascut?

Ahh! i sí que comença a decidir-se la lliga ara, però recorda-te'n que l'any passat ho haviem encarrilat i ho vam deixar escapar al tram final! :-((