diumenge, 3 de febrer del 2008

Una situació emmascarada

FC Vilafranca 0 - CF Palafrugell 0
Parlar de projectes esportius a aquestes alçades de temporada és estrany, però els darrers moviments a la plantilla (amb la inesperada baixa d'un dels jugadors de "casa" com era Condis) conviden a fer una reflexió sobre el model de Vilafranca que vol la gent.
I és que els números canten. Des de l'arribada de Pere Montserrat, junt amb la seva junta, a l'estiu del 2002, han aterrat al club ni més ni menys que 108 jugadors. D'aquests, la majoria no han arribat a jugar ni vint partits (mitja lliga) amb el degà penedesenc. Perquè aquesta n'és una altra. Els projectes no és que durin una temporada, no, a vegades ni això. Per tant, any rera any vivim un carrusel d'altes i baixes al mercat d'hivern creant així una situació gens beneficiosa per a assolir els objectius marcats al principi.
Independentment de la filosofia que cadascú tingui en ment (jugadors de casa o anar a buscar a fora el que no tenim aquí a base de talonari) el problema està en la manca de persones que entenguin una mica de futbol. No em refereixo a la figura d'un director esportiu perquè en aquestes categories no és necessari (i sinò recordeu el que hem viscut darrerament amb Álex Sans i companyia) sinò a que la gent que dirigeix el club sàpiga de que va tot això. S'ha de ser un bon gestor, evidentment, però t'has d’envoltar de gent de futbol i no deixar-te aconsellar per representants que et colen un gol per l'escaire temporada sí i una altra també.
Enguany, es va començar amb un model a mig-llarg termini que apostava per gent jove, anar pujant jugadors de la Fundació i la base del planter de l'any passat. Les circumstàncies que tots sabem van provocar un canvi de rumb i ara ha derivat en un planter ple de jugadors de contrastada categoria (futbolísticament i en nòmina) que semblen anar pel bon camí per a assolir el que té entre cella i cella el president: pujar a Tercera. No oblidem però, que aquesta filosofia tampoc assegura l'èxit. I que els diners de "caixa" algun dia s'acabaran. I llavors què? Olot, Martinenc, Andorra, Calafell, Júpiter, Bisbalenca, Ibèria, Tremp, Mollerussa, Lloret,... són exemples del que no voldríem que mai ens succeís.

Gran Reserva: La curiosa iniciativa dels "rasca-rasca". De vegades s'ha de fer anar l'enginy per tal de mirar de buscar ingressos atípics.

Vi picat: Albert Parès no ha demostrat res des de que arribà en el mercat d'hivern. No vull ni pensar que la marxa de Condis vingui provocada per equilibrar el pressupost amb la seva elevada fitxa!

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Pere Montserrat estiguès sol avui a la llotja. L'explicació és que els que estaven amb ell anaven disfressats d'home invisible.

33 comentaris:

La prèvia ha dit...

Us amplio la informació amb tots els fitxatges. (Entre parèntesi el número de partits jugats).

Temp. 02/03 (29 fitxatges)
Eloi (153), Palomo (106), Enrique (104), Pere Costa (66), Marín (35), Raúl Maño (30), Dídac (25), Javi Alcázar (23), Johnny (21), Motoso (18), Gris (18), Gallén (15), Marcos Zamora (14), Rodón (13), Casillas (11), Matito (10), Manel González (10), Israel (9), Llamas (6), Sergi Ramírez (6), Bages (5), Javi López (4), Montalbán (3), Iván Salinas (2), Guisado (2), Santi Torné (2), Adama (0), Denís (0) i Casanovas (0).
Temp. 03/04 (19 fitxatges)
Fede (68), Sabrià (68), Fos (62), Arturo (57), Fofana (55), Kourouma (54), Arjona (34), Mora (33), Álvaro (28), Juanjo Ortiz (24), Israel (23), Juanito (20), Doblas (18), Coco (10), Valldosera (6), Cidoncha (4), Herrera (2), Bellido (2) i Nobau (0).
Temp. 04/05 (16 fitxatges)
Pujante (104), Condis (94), Massana (66), Minga (61), Moral (60), Olivella II (48), Cervellón (31), Luismi (27), Garzarán (25), Joan (15), Víctor (9), Brea (8), Rubén Darío (7), Bobo Sam (2) i Font (0).
Temp. 05/06 (14 fitxatges)
Jarabo (83), Peña (73), Del Barrio (72), Rafita (62), Álex Ortiz (61), Yann (29), Ventura (9), Manolo Jiménez (5), Barcons (5), Jordi Sánchez (3), Oriol Serra (1), Sergio (1), Mariano (1) i Figueras (1).
Temp. 06/07 (15 fitxatges)
Marc Ramírez (58), Óscar (56), Capilla (55), Sylla (49), Garea (35), Murillo (25), Isidro (21), Esteban (18), Landi (17), Guzmán (16), Jordi Rodríguez (12), Albert (10), Faust (4), Roma (1) i Serrano (0).
Temp. 07/08 (15 fitxatges)
Castillejo (20), Fran (16), Álex Gaitán (16), Raventós (13), Medina (13), Vílchez (7), Adrià (6), Jesús (4), Juanje (4), Parès (4), Reyes (3), Ricardo (2), Touré (1), Raúl Navarro (1) i Boned (0).

Anònim ha dit...

I espera't que no n'arribin més,temps al temps. Vilafranca actualment és el paradís,es paga molt bé pel que fan alguns, hi ha un bon camp i el que dius tu La prèvia, que no hi ha ningú que entengui de futbol a la directiva i es fitxa i fitxa sense control i.
Una altra cosa,ha estat molt bé veure això edl rasca rasca al descans del partit,però una pregunta: es va fer algun tipus d'anunci promocionant això del rasca rasca i l'ha fet el nou fitxatge Ricardo,que per cert ja està lesionat. No el podia haver fet un jugador de casa,dels pocs que queden com per exemple en Rafa Moral?Un històric al club i que almenys és més conegut a Vilafranca que el compromès Ricardo?

Anònim ha dit...

Deunidó quin gran llistat de jugadors que han passat pel vestidor vilafranquí semblava la panera que es sortejava ahir al camp!!!!!
Per cert Joan Sayol el nou nom que li has posat al teu programa no va ser el millor dia per inicial ja que de gols res de res!!!.
Avui Carnaval pero espero que es fagi l´interesant terúlia de cada dilluns a radio Vila.
Una verdadera llàstima no aconseguir la victòria ahir ja que els tres punts haguès apretat encara mes el pom de dalt.
A veure que fem diumenge a les 12 davant del líder el Prat.
Hi anirà força gent vilafranquina a animar???

Anònim ha dit...

casi madormu a la grada pel partit bastan espès i pesim per part dels dos equips..parès de res i lekip en general va perdre moltes pilotes i n va entrar cap golet necesari pels 3 punts.asobre ens van fer un pal k podia aver signifikat la derrota axi k nse km valoreu akest empat..

vaya esplikacio den riki del rasca rasca..

pere montserrat sol a la llotja..
rabia de n aver guanyat i fikarnus a 3 punts del lider empatan am el cornella..

ens retrubem al municipal sagnier?

Anònim ha dit...

Home, ja feia l'efecte de passar molts jugadors per aquí, però 108... no m'imaginava tant! Molt bona feina la llista aquesta, ets un pou de sabiduria.
El partit em va semblar normal, ni bo ni dolent, vam dominar molt la pilota però potser va faltar profunditat. Llàstima de l'errada de Castillejo als darrers minuts, "prèvia" tan dir-li la setmana passada que tenia sang freda...

Anònim ha dit...

creieu que si hi hagués més "personatges" a la Junta que hi entenguéssin de futbol s'haurien fitxat menys jugadors? hi ha equips amb molts "entesos" en la matèria, que tenen més fitxatges que el vila, no? hi ha molts històrics que tenen un llistat de jugadors que..... tenint en compte que tenen secretari tècnic....i porten mil anys al front d'un Club, us poso exemples?
Tant de fitxatge de qui és culpa dels misters o del President?
Per cert m'he adonat que, crec que l'any amb més fitxatges és l'any que hi havia més directius "entesos" del futbol, o m'equivoco????
prèvia, et recordes quins membres tenia la Junta 2002-03?
els equip de 1ª,2ª,... no tenen estructures professionals? i llavors perquè fitxen a tants jugadors i els projectes duren mentres acompanyin els resultats? bueno, plego que m'estic atavalant, i el sayol engega...
el futbol no és ciència exacte i vosaltres ho sabeu molt bé.
Heu estat mai involucrats en algún Club? deu ser força complicat tot plegat!!!
el més important però, és que el vila estigui a dalt!!!
força vila!

La prèvia ha dit...

Un petit apunt vil4fr4nqu1, la jugada que va fallar Castillejo no era de tenir sang freda sinò de girar-se i engaltar la pilota amb el defensa damunt seu. Ho va fer bé excepte que se li va anar per damunt de la porteria. Però si té ocasions en l'un contra un davant el porter... en falla poques.
Hola josep, nomès amb la teva primera frase (creieu que si hi hagués més "personatges" a la Junta que hi entenguéssin de futbol s'haurien fitxat menys jugadors?...) ja em dones la raò donant a entendre que no n'hi ha actualment. I pel que fa a qui és el culpable de l'elevat número de fitxatges (si el míster o el president), et dirè que si encertes en l'elecció de l'entrenador només has de fer una gran inversió en fitxatges el primer any i després algún retoc cada temporada, però... si fallem una vegada rera l'altra, passa el que passa (recordo que a banda de la gran quantitat de jugadors hi ha hagut 6 entrenadors diferents: López Adán, "Parxi" Atsarà, Josep Alonso, Manel Rodríguez, Jaume Sarasa i Albert Viñas).
Per acabar, he estat mirant al llibre del Centenari la composició de la Junta Directiva de la Temp. 2002/03. Suposo que et deus referir als membres que compartien junta amb la direcció de l'Escola H. Stoitchkov. De tots és sabut que no es va acabar bé aquesta relació, però no eren els únics d'aquella junta que van deixar-la per desavinences. A saber: Xavier Freixedas, Ramon Romeu, Fèlix Balañà, Rafael Cabezas,... I tots aquests sí que són homes de futbol i vinculats al FC Vilafranca tota la vida!!!
Com bé dius, Força Vila! I que continuï l'equip als llocs de dalt!

Anònim ha dit...

Ahir escoltant el programa del vespre del Sayol em va semblar força interessant la xerrada amb el Condis. Segons va dir se li donava la baixa perquè s'havien de reduïr despeses després dels fitxatges realitzats:Juanje,Parés,el rasca rasca Ricardo.
I quan es despedien d'ell crec que va ser el Sauleda que li va dir:"Espero que trobis un bon Tercera abans que un preferent". Perquè a 1a catalana no pot jugar perquè ja ha jugat 5 partits,però a 3a?I em va entrar el dubte?I esbrinant vaig veure que el mercat de 3a s'havia tancat el passat dimecres i que no es pot fitxar per cap 3a sino és degut a una greu lesió d'algun jugador per uns quants mesos.Llavors encara m'indigna més que es faci això a un jugador d'aquí,no se'l vol(perquè s'ha den pagar les millionaries fitxes dels de fora) i es té la poca delicadesa d'acomiadar-lo un dia després de la tancada del mercat a 3a.No es podria haver evitat aquesta situació i almenys donar-li un marge per poder-se buscar la vida amb condicions?

Anònim ha dit...

Home!!!!! pero que passa amb el món de l´arbitratge?? quan hi ha un partit d´alta tensió ens encolomen a Rengel Royo (el del Cassà per partida doble), que no tenen vergonya aquests del comité??
Respecte al jugador central Ricardo ja està recuperat , la lesió ha estat tan sols un susto i per cert no us passau tant amb el noi amb el tema del rasca-rasca, d´acord.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, efectivament, diumenge ens espera un partit mogudet amb aquest àrbitre. Heu vist la mitjana de targetes que té? 11 targetes grogues i 2 vermelles per partit!!!. A més, ve de "liar-la" en el darrer partit que xiulà (Guíxols 0-1 Peralada). En el partit de la primera volta a casa davant el Prat ja ens va dirigir ell també i la crònica del Josep Sauleda a El 3 de Vuit deia el següent: "...no té sort amb el Vilafranca. Normalment en els seus arbitratges el Vilafranca en surt perjudicat. Aquesta vegada moltes faltes contra el Vilafranca i injusta expulsió de Sylla.". Jo, posats a demanar, ja no demano que sigui imparcial sinò que ens torni tot allò que ens ha robat!
Me n'alegro de la recuperació de Ricardo, és important que el míster tingui a la seva disposició a tots els homes, però també pel fet que així Sylla tornarà al mig del camp on fa una feina encomiable que nota l'equip.
Per acabar, passio, totalment d'acord amb tu en el tema Condis.

Anònim ha dit...

I què passa amb Condis, que tampoc serveix per repartir rasques per Vilafranca? tinguem en compte que ell és de la comarca i se la deu conèixer millor que el Ricki. I que consti que no tinc res en contra d'aquest noi, sinó del que té la brillant idea de fitxar-lo per repartir rasques, ja veieu: de tan caminar per la Vila se'ns ha lesionat!

Anònim ha dit...

bones.
si us expliquès coses i comentaris de Sergi Condis crec que ja no el mirarieu amb els mateixos ulls, res mes a dir.
No vull entrar en detalls perque els temps ho desvetllarà tot. Bona tarda.

Anònim ha dit...

Que? Que passa amb el Condis? Entrem en detalls!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu v1l4fr4nqu1 amb aixo del Condis. Ja se sap,els de fora sempre se'ls hi somriu més,han d'estar més contents,se'ls ha de vendre la moto,... en canvi als de casa, si demanen 4 calerons més són uns mercenaris,no senten al club,es relaxen,...
Aquest ultim comentari de l'anonim a les 18:45 està clar que és d'algú de dins del club que justifica qualsevol moviment que es faci al club i vol tirar merda al jugador en concret, que mentre està al club copet a l'esquena i que maco ets però que quan et foten la patada despotrico de tu,era un acomodat,no rendia massa,....Pq això de tirar la pedra i amagar la mà és molt lleig i més si ve de dins del propi club.
Esperarem a que el temps ens ho aclari com ve diu l'anònim del club .
Esperem que el següent en rebre no sigui l'Eloi,per probabilitats és el següent, pq al Rafa Moral suposo que el respectaran més.El temps també ho dirà això.
Si d'aqui a final de temporada fan fora a l'Eloi o al Rafa Moral, aquí n'hi ha un que deixarà de ser de soci encara que es pugi a 3a.No comulgo amb aquestes idees del club i més quan es pretén tirar merda sobre un jugador.

Anònim ha dit...

Tinc entes q Condis recalara en l'olesa d preferent, q actualment es el primer classificat, i jugara amb un altre ex-vilafranqui, Fos.
Responent al comentari d'un d l'anterior anonims, jo tb crec q condis no ha sigut un sant ultimament, i si va marxar sarasa pq els jugadors van ferli el llit, un d'aquests va ser en condis tb, i a sobre q no donava el rendiment, era dls q mes cobrava.


Temps al temps.

Anònim ha dit...

escrit per Macgla Belgika

Anònim ha dit...

missatge per l'anònim de les 18:45: no et vulguis fer l'interessant. si saps alguna cosa diga-la, i si no calla't!!!
el que ha dit o fet el Condis, no deu ser tan greu com per anar a la presó? jijijiji

La prèvia ha dit...

Efectivament, tots aquests comentaris sónen a "vendetta" des del sí del club envers el jugador. Possiblement no agradès la intervenció d'en Condis ahir al programa Esports 21, però si les coses van anar tal com les va explicar... deu n'hi do! (També m'agradaria escoltar la versió oficial del club a veure que diu).
El cas és que ara resulta que si Jaume Sarasa va dimitir (mai fer-lo fora perquè seria reconèixer un error al fitxar-lo i això mai ho farà la Junta) va ser perquè els jugadors li van fer el llit. I un d'ells va ser en Condis. Per favor...!!! El pròxim què serà? Que si les grades del Municipal tenen aluminosi serà culpa dels socis que saltem molt al celebrar els gols? No fotem...!!!
Per cert, si el comentari que diu que Condis pot recalar en l'Olesa de Reg. Preferent és cert, m'alegraria per ell. A banda de retrobar-se amb dos companys ex-vilafranquins (Fos i Arturo), anirà a un bon equip amb clares aspiracions de jugar a 1a Catalana l'any vinent.

Anònim ha dit...

aqui tots estem a favor del vilafranca..pero feia temps parlavem daquells jugadors que no sentien els colors i que la gran majoria era d fora i am fitxa alta.i ara arriba el viñas..cumensen averi bons resultats am la plantilla del "sarasa/cidarf" i arribat al gener san d fixar uns kuans mes?personalment numes estik dakord am el fixatge de juanje k es el k sa demostrat cm a fixatge utilitari dins d lekip,el rikardo sembla k agi fet un cicle professional de interpretacio ya k esplika i fa be axo dels raskes i parès pesim..

avera anonim si as d dir algo o dius..yo dire que e vist mols cops al condis de festa i disfrutan am els seus amics(que u trobo logic i nurmal perque tots em de tindre vida social)pero el diumenge (lendemà)sel veia rendir com qui més!!

penseu una cosa..
sino pujesim,el olesa pujès i condis fes una bona temporada,,arribès al municipal i ens clabès un parell d gols i un partidàs.com ens sentiriem? que pensariem? a lu figo?n siusplau n..
es un de la casa i dels pocs i unics am cor i seny que quedeno quedaven a lequip!

pd:espero k els vilareds asisteixin a despedirse del sergi condis!

Anònim ha dit...

si tenen k assistir els viladreds..ia podem anar esperan la seva visita per el municipal.Si a falta de 10 jornades de lliga i l'equip té possiblitats de pujar a tercera llavors es quan apareixaran amb els seus tambors..

Anònim ha dit...

Un cop més els Vila-Reds....segueixo a l'equip per la tele i pel blog, i no sé vosaltres, però a mi se'm fan cansats els comentaris contra els Vila-Reds. Al cap i a la fi, son nanos de 16-17 anys, que lògicament, tenen coses millors a fer que anar a veure el futbol un Diumenge a la tarda.
És molt dificil ser constant, i més si intentes animar i sempre has de ser tu el que porti la batuta. Es un dels grans problemes de Vilafranca, que si hi ha un grup que ho intenti, se'ls hi deixa tota la responsabilitat (que animin ells), i sino hi es, tots amb el puro i a xiular si no es fan les coses bé. Lo de sempre vaja, no crec que sobti a ningú això.

S'hauria d'intentar replantejar el model i arribar a la gent i que ompli el camp i estigui ilusionada(ilusio és alguna cosa més que anar tercers, i no em refereixo a resultats). Vaja, aquest es un tema que crec que ens interessa a tots, no se si algú més te aquesta sensació.

Anònim ha dit...

merci an0nim,veig k ets un dels p0cs que entens aix0 dels vila-reds i tu mackla si tant et queixes d0ns ves tu i agafes els tamb0rs i animes aviam que tal,tant que dius,que et penses que a mi n0 m agradaria k baixessin tots els vilareds?per0 si s0m p0cs els k p0dem assistir kada cap de setmana n0 p0dem baixar,ya tu he dit a partir d ara ves a animar tu si v0ls vale!?

Anònim ha dit...

dons si si, sembla q condis anira a l'olesa, i q es podria destacar d l'olesa? dons apart q va primer d la preferent, sent el primer any en aquesta categoria, a diferencia dl vilafranca, els grup d SUPPORTERS q té, anomenats green-warriors, q els segueixen cada setmana, es jugui a casa o fora, i sino entreu al forum de futbolcatalunya.com, dl grup 1 d preferent, i tb cada setmana deixen els seus comentaris.

El vi picat d'aquet equip, son les condicions del seu camp(terra), q com els mateixos green-warriors el describeixen com un patatal. Esperu q no li costi adaptar-se al nou terreny.

Anònim ha dit...

Bé, aquí entre tant anònim em foto un embolic. Pel que diu l'anònim que escriu a les 15:43 d'avui, dir-li que és molt difícil que els vila-reds es decideixin a venir per diverses raons: no s'identifiquen amb l'equip entre tant "foraster", l'oci de discoteques no pot competir amb anar a veure 22 homes fotent puntades a una pilota, i que si hi hagués ambient al camp... però a aquest ritme cada dia serem menys al camp, perquè com diu "passio" si segueix així el Vila s'esborrarà, i serem més els que ho farem.
Per tant, el club quedarà sense socis i això sí: molts sponsors i no hi haurà més remei que fer-se SA, en cas de no desapareixer!
Ho sento però ho veig tot molt fotut, mai havia vist una situació semblant, ni quan vam marxar de la Creu.

Anònim ha dit...

Veig que sou molt pasimistes i no m´agrada gens, pero us diré que jo no tinc res a veure amb la junta i que en Condis després de marxar va demanar que se li pagués la part proporcional de la prima que hi ha si es puja de categoria i també que com el nou equip no pot arribar a la fitxa tan alta que ell vol que el Vilafranca es fagi responsable i pagui el resto, que en penseu ara d´aquest nano?

Anònim ha dit...

Jo penso que els contractes estan per complir-los, i ell està en el seu dret de demanar. A més, no veig just que la prima se l'embutxaqui un que acaba d'arribar i jugui 10 partits i no un que ara se'l fa fora i n'ha jugat uns 15 aproximadament.
Oi que si vingués el Barça a buscar-lo, el club voldria cobrar el seu traspàs? o el deixaria marxar tan tranquil·lament?
Si s'és senyor, s'ha de complir els tractes, ni que siguin verbals, ara que ja sabem que de senyors...

Anònim ha dit...

Aviam jo penso que ens estem alterant massa, com el cas d´en ¨vilafranqui¨. Això del jugadors de casa i de fora, jo crec que és molt normal, inclós necessari, que un entrenador quan arriva a un equip que ell no ha planificat a principi de temporada, doncs fagi els caanvis i remodeli el equip a la seva manera, ja que si a final de temporada se li demanaran uns objectius i ell en serà el responsable, doncs tambè haurà de pendre desicions de planificacio de plantilla. En la meva opinió si ell ha cregut convenient que el jugador que sigui, en aquest cas Condis, no continui a l´equip per X motius, ho trobo bé. Jo desconeixia totalmentque en Condis tenia una fitxa molt alta, en part perque el club no ha fet publics mai els sous dels jugadors i no se com ho debeu saber vosaltres, pero ell es lliure de demanar el que vulgui dels diners que havia pactat amb el club i ho veig bé.

I crec que això d´aquestes alçades de temporada crear debats i enfrentar-nos entre l´afició per coses així, és un xic penòs, ja que el que hauriem de fer es fer costat al Vila, per el que tots volem , l´ascens.

Anem molt ben encaminats, no ho espatllem!



PD: Una pregunta per en Sanyol: Vaig sentir algo que vas explicar de la problemàtica que vas tenir amb l´entrenador, ara no recordo el motiu ni res, pero el fet és que trobo a faltar en els teus programes l´opinio mes tecnica de l´entrenador per parlar de l´equip, avans amb l´entrenador anterior smepre feies una petita entrevista abans dels partits, entre altres coses, nose l´incident que va haber- hi, però no espodrien sobreposar els objectius ¨profesionals¨ i deixar una mica apart enls ¨personals¨? Era simple curiositat!

La prèvia ha dit...

Hola joan, precisament per això que dius (...no ho espatllem!), quina necessitat hi havia de fitxar a un jugador com Parès (davanter centre a tots els equips on va jugar) i obstinar-se en fer-lo jugar per banda esquerra? No és més normal quedar-te amb Vílchez i Condis per a jugar per aquesta banda? I ademés, posaria la mà al foc que la fitxa de Parès deu ser més elevada que la de Condis. (O creieu que vindrà del Mataró a Vilafranca deixant de guanyar diners?). Jo no estic en contra de reforçar l'equip per a millorar-lo (tot el contrari, els casos de Juanje i Vílchez són evidents), però si fem fora a un jugador de casa per portar a un altre de fora que no aporta més que ell...
I ull!!! Ara resulta, que no convenç el rendiment de Parès (segons comentaris propers a gent del club) i si no "espavila"... li obriran la porta també. Aquesta si que seria bona!!!
Com bé dius, hem de fer costat tots al Vila! I de ben segur no cal ser tan dramàtics com vil4fr4nqu1, però no creus que darrerament s'estan fent les coses sense cap coherència?

Anònim ha dit...

algu sap qui fa la cronica dels 7dies? ho habeu vist? es increible que acabi amb una frase dien q condis deixa el 'vila' i q son coses del futbol! ni els mijans estan a favor dels nostres jugadors locals!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, el responsable de la secció d'esports a 7dies.net, segons apareix a la darrera pàgina, és l'Armand Beneyto però la crònica no està signada. Si vols saber-ho hi ha una adreça de correu electrònic on ho pots consultar: esports@7dies.net
De totes maneres, no hi veig mala intenció en aquest comentari que dius. Més aviat hi veig un problema d'espai a la columna o de manca d'informació.

Anònim ha dit...

gracies 'previa', q vols espera si ni la nostre web informem dien q ha deixat l'equip? clar doncs als mijans menos encara! el cargol tampoc!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, Mundo Deportivo publica avui la notícia, avançada ja fa uns dies al blog, que Condis ha fitxat pel CF Olesa Montserrat (actual líder del Grup I de la Regional Preferent).
Des d'aquí, desitjar-li tota la sort del món en aquesta nova etapa. Fins aviat!

Anònim ha dit...

desitjarli tota la sort doncs!

es desmenteix que am la marxa de condis,,el pere montserrat a golpe de talonario agy fixat al giovani dos llantos..