diumenge, 9 de març del 2008

Continua la ratxa

CF Amposta 3 - FC Vilafranca 3
D'imbatibilitat, sent setze ja els partits sense conèixer la derrota coincidint amb l'arribada a la banqueta vilafranquina d'Albert Viñas. Un registre rècord, que passarà a la història i serà sempre recordat si s'assoleix l'ascens o en cas contrari, quedarà com una dada més per a les pures estadístiques.
D'empats, amb cinc dels sis darrers partits acabats en taules. En la lliga dels tres punts, si no guanyes els partits de casa, sumar de puntet en puntet penalitza molt a l'hora d'intentar assolir els objectius marcats. En el nostre cas, els tres primers llocs que donen dret a l'ascens directe.
D'expulsions ingènues, o inútils, com vulgueu dir-les. Avui ha estat Juanje, qui, amb 2-3 al marcador i a manca de deu minuts pel final, ha deixat l'equip amb un home menys. No és que vulgui culpar-lo directament de l'empat, però quedar-se amb deu homes al camp no era precisament el que necessitava l'equip en aquell moment. I no és un cas aïllat (Capilla al camp del Poble Sec, Marc Ramírez al Prat,...) sinò un fet repetitiu i que va sent hora de tallar de soca a arrel.
De fitxatges, perquè en la transmissió del partit s'ha anunciat per a demà la contractació d'un nou jugador (el penúltim?) que ve a paliar les mancances de gol de l'equip (precisament el dia que fem tres gols a camp contrari). En aquesta ocasió, el secretisme i el seny han imperat per damunt de la indiscreció d'altres vegades i el nom de l'escollit no ha transcendit a la llum pública (de tal manera que ni el cambrer del Casino sap de quin jugador es tracta).
I per finalitzar, continua la ratxa de donar vida als contraris. No només als tres que tens per damunt, sinò que el Tàrrega (proper rival diumenge al Municipal) s'ha situat a tres punts del degà penedesenc i torna a enganxar-se al pom de dalt després d'un temps de "fer la goma" com es diu en l'argot ciclista.

Gran Reserva: El poder de reacció de l'equip que ha capgirat un partit que ja perdia 2-0 al quart d'hora. Llàstima del gol en temps de descompte (avui, la moneda ha sortit creu).

Vi picat: Els pares de certs jugadors (en el futbol en general), que pensant que li fan un bé al seu fill, acaben estroncant la seva carrera futbolística. El cas de Guzmán és el darrer exemple, però aquí Vilafranca n'hem viscut ja uns quants.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Parès hagi estat avui president en una taula electoral i per això no ha pogut jugar el partit a Amposta. Sí, si, ha jugat, però com sempre, ha passat desapercebut.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

dons sisi, veig q ja veu trobar el nom d l'apartat d l'equip i q ningu esperava. Guzman no estava acceptan la suplencia, a sobre el seu pare la "liaba" a la grada amb l'entrenador, i mai ha acabat de lligar amb la resta d companys. Sincerament jo tb crec q tant faust com adria no tenen lloc en aquet equip, pero fran q el conec molt be, per mi seria titular indiscutible, i no nomes per posar en dubte la calitat de ricardo, sino pq te contundencia i tecnicament es molt bo, tant de central com d mig defensiu.

escrit per Bangladesh.

Anònim ha dit...

algu a destacar del partit apart d les tipikes expulsions tontes i avui a sigut la de juanje..

guzman vaya tela e..

doncs sembla ser k una jove de la fundacio a patit rotura de menisc al qudarse clabada a la gespa del municipal.

si sou culés i no teniu ganes descriure no passa res eh k la setmana es molt llarga!!

diarra

Anònim ha dit...

Veo que buscan delantero.
Apunten este nombre: Cristobal (19 años, buenisimo. Formado en cantera rojiblanca).
Juega en Tomelloso -Tercera División Manchega-

Anònim ha dit...

Algú pot posar alineació, golejadors, i com ha anat el partit?


Gràcies!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, he estat indagant sobre la “perla” que ens vol colar l’intermediario i deu n’hi do!!!
En una notícia a la pròpia web oficial del club manxec diu que ha estat apartat de l’equip indefinidament per indisciplina. Us deixo la notícia sencera:

CRISTÓBAL ES APARTADO INDEFINIDAMENTE POR INDISCIPLINA
El futbolista Cristóbal no volverá a jugar en la disciplina del Tomelloso. La junta directiva del cuadro ciudadrealeño ha decidido apartar al delantero canterano de manera indefinida del equipo después de negarse a jugar ante el Gimnástico de Alcázar para irse a esquiar a Granada los días 16 y 17 de febrero como ya adelantó EL DIGITAL.
El conjunto que preside Higinio Ponce le abrió expediente disciplinario y se reunió el viernes para tomar la decisión de apartarle del equipo hasta nueva orden por lo que prevé que no volverá a jugar a las órdenes de Lorenzo Navarro lo que resta de temporada salvo que el jugador pida perdón a todos los estamentos del club y la directiva decida retirarle el castigo.


Jo crec, que els "trets" aniran per una altra banda, possiblement "pescant" en un equip de 3a Divisió d'aquí amb problemes econòmics i que hagin de desfer-se d'algun dels seus jugadors per alleugerar fitxes. (com va succeïr amb Parès i Juanje).
Si és així, aquesta setmana s'ha sabut que als jugadors del Blanes els deuen tres mensualitats i les previsions de cobrament no són gens optimistes. A més ha coincidit aquesta situació amb una mala ratxa de resultats que els ha allunyat dels llocs de play-off.
Jugadors com Dani Sarabia, Garzón o Guitart podrien ser l'enigmàtic nou fitxatge del Vilafranca. Esperarem esdeveniments.

Pel que fa a l'equip que ha jugat avui, joan, ha estat el següent:
Aliniació: Marc Ramírez; Fran, Óscar, Ricardo, Moral; Sylla (Rafita), Jarabo, Juanje, Álex Gaitán (Eloi); Capilla i Parès (Castillejo).
Gols: 1-0 (min.9), 2-0 (min.14), 2-1 Capilla (min.24), 2-2 Capilla (min.54), 2-3 Juanje (min.70) i 3-3 (min.94).

Anònim ha dit...

Bueno yo crec ke em tacharan de pesimista, pero amb aquetes tonteries d'espulsions no puijarem pas. Vulem cracks ke ens faigin guanyar partits no empatar.

Anònim ha dit...

jaja,yo si que el proxim jugador!!! va acaba la pasada temporada a amb un equip de 1 catalana,y cuan ba vindre a jugar al municipal amb el seu equip va marcar el seu golet,,

Anònim ha dit...

es valencia,,,,,,,,

La prèvia ha dit...

En el transcurs de la tertúlia de "Les veus sàvies del degà penedesenc" s'ha anunciat qui és el darrer fitxatge del Vilafranca. Es tracta del davanter valencià Jonathan Risueño, que provè de l'equip alacantí de La Nucia a la tercera divisió valenciana.
Us deixo les seves dades i la seva trajectòria futbolística:

Matías Jonathan Risueño Luján
14-12-82 · Alborache (València)
1,80 m. – 74 kg.
Davanter

07/08 CD La Nucia (3a Div.)
07/08 C At. Monzón (3ª Div.)
06/07 CF Badalona B (1ª Catalana)
06/07 CF Palafrugell (3ª Div.)
06/07 UD Castelldefels (3a Div.)
05/06 Calasparra FC (3ª Div.)
05/06 Amurrio CF (2ª Div. B)
04/05 R. Valladolid B (3ª Div.)
03/04 Manchester United (Categories inferiors)
02/03 Manchester United (Categories inferiors)
01/02 València CF (Categories inferiors)


Aquesta temporada la va començar amb el Monzón a la tercera aragonesa on va jugar 17 partits (3 com a titular) i marcà 3 gols. Degut a que no comptava gaire pel tècnic, decidí marxà a La Nucia fins ara, que aterrarà a Vilafranca.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, diuen que rectificar és de savis, i en aquest cas em toca desdir-me de l'opinió vessada, en el post d'ahir, en torn a l'expulsió de Juanje.
En la transmissió radiofònica es va creure que després d'una falta a manca de deu minuts, Juanje va veure primer una groga per l'entrada i després una altra per protestar. No va ser així. Avui en la tertúlia, el míster vilafranquí ha explicat que la targeta mostrada als 80 minuts ja era la segona i que la primera targeta se l'havien ensenyat a la primera part. Per tant, va ser expulsat per cometre dues faltes, no pas per protestar. Des d'aquí, les meves disculpes per l'error comès.

Anònim ha dit...

Aixos et pasa per parlar sense nar als partits. Ke vaig escultar el Sayol i demanaba que trukesis per comentar el partit.
Per sert, les veus savies d'ahir molt intaressant am el mister. Al que no em cuadraba que fosin tan amics el Sayol i Viñas. No s'havian discutit?

La prèvia ha dit...

Hola modelo1904, tens raó no vaig anar a Amposta. No sempre es pot (i ja em va saber greu ja, tot i que després del gol en el descompte, em vaig estalviar la "cara de tonto" que se't queda). Però pel que veig, si el vas escoltar per la ràdio, tu tampoc hi vas anar. I no t'ho retreuré pas, eh. Lo important és que donis la teva opinió. I aquesta, no només ha de ser la formada pel que veus sinò també pel que escoltes o opinen els demés. Per tant, deixem que la gent opini i doni punts de vista diferents. Això és lo bònic del futbol. Que tothom podem opinar sense necessitat de saber-ne gaire. I si ens equivoquem, rectificar.
Canviant de tema, bloggers, que us sembla la contractació del nou davanter, en Jonathan Risueño? El faríeu debutar ja aquest diumenge davant el Tàrrega?
Investigant sobre la trajectòria d'aquest jugador, he trobat una anècdota ben curiosa:

RUIZ APARTA DE L'EQUIP JONATAN RISUEÑO DESPRÉS DE DESOBEIR-LO CONTRA L'EUROPA (Font: Diari de Girona)
Més que el resultat escandalós pel qual va perdre el Palafrugell al camp de l´Europa (8-2), una de les coses que més van molestar el tècnic Josep Lluís Ruiz del partit va ser l´actitud de Jonatan Risueño. El davanter, que es va incorporar a l´equip fa menys d´un mes, va voler llançar tant si com no un penal que podia haver suposat el 2 a 1, tot i la negativa de Ruiz. «Ell no tenia per què llançar-lo. Jo li vaig dir que no ho fes i va desobeir les meves instruccions i a tot l´equip», va explicar el tècnic.
Aquesta acció ha estat determinant perquè Ruiz prengués la decisió d´apartar-lo de l´equip. «Encara no hi he parlat, però no s´entrenarà més amb nosaltres. Té una falta de compromís total amb l´equip. Ahir -diumenge- ens va perjudicar molt i no puc comptar-hi més. Em fa la impressió que ha vingut a fer la seva temporada oblidant-se que el club té uns objectius», va sentenciar el tècnic, que va afegir que espera que, des del club, se li doni la baixa.

EL JOC DELS DESPROPÒSITS DEL PALAFRUGELL (Font: Blog Futbol Gironí)
...Risueño va ser vist i no vist degut a actes d'indisciplina. Per la història quedarà la discussió al camp de l'Europa entre Risueño i Ruiz pel llançament d'un penal. Al final el va llançar Risueño (l'encarregat era Carrión) i el va fallar. Risueño va ser acomiadat fulminantment i la jornada següent, ja a les files del Badalona B, va anotar un hat-trick amb un gol de penal.

Anònim ha dit...

Ay, ay, ay! Despues de llexir la cronica del Diari de Girona, jo valorava com un acte de valentia el fet de voler tirar el penal, clar també pudia ser ke tingés prima per gol marcat, peró després de llexir lo del Futbol Gironí... no duria fer-ho per kel futesin fora i fixar pel Badalona?
Millor ke abans de fixar un jugador et fagin investigar el seu historial.

Anònim ha dit...

Hola, modelo 1904, primer donar-te les gràcies per escoltar “les veus sàvies del degà”, i també dir-te que m’agrada que t’agrades la tertúlia on hi intervenia “el mister” Albert Viñas, jo també crec que va ser prou interessant, jo particularment en vaig treure algunes conclusions que ara no venen al cas explicar-les. Sobre el tema de si estàvem, o estem, discutits ell i jo, res més lluny de la realitat, en tot cas jo em vaig sentir dolgut arran d’una intervenció del tot desafortunada a l’hora d’opinar del tractament que fèiem els mitjans de comunicació locals al “Vila”, sense tenir el més mínim coneixement de causa del que estava parlant, i home!...després d’aquesta acció, reacció!...mostrant una certa indiferència cap a ell. Ara be, no és menys cert, que aquesta situació no era agradable
per molts membres de la junta i tot sovint m’ho comentaven. Això, afegit en que jo no estava massa segur de que fos massa bo el fet de coartar informació als meus oïdors, als quals mai els estaré el suficientment agraït per la seva fidelitat, vaig decidir eixugar diferències i intentar començar de nou en benefici de la informació.
Per acabar deixeu-me ser una mica “narcisista” , tot preguntant al qui pertoqui...Hi han molts equips d’aquesta territorial catalana (preferent, 1a catalana, 3a divisió...), als quals se’ls hagi transmès, des de fa vint temporades consecutives, tots els partits a casa i a fora, com succeeix amb ràdio Vilafranca i un servidor de vostès?..la resposta està, i mai millor dit, al vent...que transporta les ones hertzianes per l’espai radioelèctric.
Salut!

Anònim ha dit...

Buff, la veritat és que fitxar jugadors d'aquesta mena que roden més que una pilota em sembla molt arriscat.Segons la informacio de la previa seran 8 equips en els ultims 3 anys, això no es té en compte al fitxar un jugador?Es busca gol i tenim a Castillejo, què falla?El tal Risueño serà la solució?Jo crec que no, espero equivocar-me i que faci uns quants gols i es pugi de categoria, però fitxar aquest tipus de jugadors crec que no porta enlloc.
Per acabar, si ja es va dir fa 2 o 3 setmanes a la radio que el pressupost estava superat fitxant un tio aixi encara ho estarà més, per tant a qui s'obre la porta?Hagan juego señores.

PD:els representants es deuen fer d'or a costa del Vilafranca.

Anònim ha dit...

Si estoy de acuerdo pero mejor que Castillejo seguro que sera. Y tambien que Pares seguro. Uno de los dos debera marcharse seguro porque no caben todos. Aun no entiendo que apartaran a Guzman que era el unico que tenia talento para suministrar balones a la gente de arriba. Pero como dije, la semana pasada esto huele a venganza Cidarf. Si Medina hubiera jugado los minutos de Castillejo llevaria los mismos goles o mas. Pero ¿quien se atreve a sentar a esos jugadores que cobran un paston? ¡Que verguenza!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, si parlem amb els números a la mà, dir-te que Castillejo ha jugat 25 partits de lliga (18 de titular i 7 de suplent). Per tant, no és que hagi estat un indiscutible en les aliniacions, sinò que ha tastat també la suplència. Precisament, en els set partits que ha sortit des de la banqueta (la majoria fora de casa) no hem perdut en cap. Per tant, ve a donar la raó al plantejament que ens va fer el míster Albert Viñas, dilluns a la tertúlia, quan va dir que era més aprofitable a les segones parts (quan els rivals ja han baixat el to físic i, depenent del marcador, sap contemporitzar a la perfecció el joc). Els partits a Peralada, Benavent, Prat i Amposta són clars exemples. Una altra història són els partits a casa, on només ha marcat un gol. Aquí, potser si que el camp se li fa molt gran i el joc de pilotada llarga no fa per ell (ni per les seves condicions ni per la seva edat).
Si ens referim a Medina, ha jugat 16 partits (4 de titular i 12 de suplent). És clar que molts han estat estonetes i d'aquí l'únic gol que du en el seu haver (a San Cristóbal en el descompte). Cal dir també, que dels quatre partits on ha sortit titular no n'hem perdut cap. Així doncs, si dels números visquèssim, la combinació ideal seria: Medina d'inici i Castillejo a la segona part. Però, per sort o per desgràcia, el futbol no funciona així.
Ja que parlem de Medina, ha estat sancionat amb 1 partit per l'expulsió patida a Amposta quan estava a la banqueta. Per tant, és molt probable que el nou fitxatge Jonathan Risueño entri en la convocatòria per diumenge vinent.
Un dels auxiliars de l'Albert Viñas, en Sergi Ferrer, també ha estat sancionat però amb 2 partits.

PD: Pels que controleu les estadístiques del Vilafranca, les targetes del partit davant l'Amposta, segons l'acta arbitral, van ser: grogues per Álex Gaitán, Óscar, Moral, Eloi, Capilla, Juanje (2) i Albert Viñas (Entr.). I vermella directa per Medina i Sergi Ferrer (Aux.).

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, avui hem sabut la mala notícia de la mort de Lluís Ollé, Delegat Comarcal de la Federació Catalana de Futbol a l'Alt Penedès-Garraf i Responsable de la secció esportiva de la FE At. Vilafranca.
Des del blog, expressar el més sincer condol a la seva familia i amics. Sens dubte una gran pèrdua pel futbol vilafranquí i comarcal. D.E.P.

Anònim ha dit...

Avui he pogut escoltar l'entrenador a Ràdio Vilafranca, en l'entrevista del dilluns, aquest home quan parla s'enrotlla... sembla una mica el Valdano. També m'ha sobtat que sobre els serveis de banda es queixava que no tenien prou temps per a practicar... que facin més hores, que aquests cobren més que els treballadors normals i no fan les 8 hores diàries.

vil4fr4nqu1
PD. No deixa opinar amb Nom, què has fet algo "prèvia"?

Anònim ha dit...

No he vist mai aquest jugador nou, però veien l'historial, un jugador que està en dos i tres equips per temporada, per algo serà. Crec que s'hi haurien de fixar una mica més abans de fitxar. Poder m'equivoco, ja veurem aviam com surt, espero que genial! A per l'ascens!

Anònim ha dit...

EN PAU DESCANSI JOSEP LLUIS OLLÉ
PRESIDENT DE LA FUNDACIO I DEL FUTBOL PENEDÈS/GARRAF..

SEMPRE ET RECORDAREM!

Anònim ha dit...

Per a qui l'interesi, l'enterrament sera dissabte a les 9 i quart a l'esglesia de santa maria.

Lluis Olle D.E.P.


by: xixas 2

Anònim ha dit...

On cony és aquest “DEU” que diuen que vetlla per nosaltres, tant just, tant misericordiós, que ...també diuen que ho veu tot i que està a tot arreu?...on és l’anhel de donar-nos felicitat, jo tot això no ho veig per enlloc des de fa molts i molts anys.
Avui només hi trobat... tristesa, avui només he sentit...dolor, immens dolor.
Avui només hi sentit, i he notat, sensacions terrenals com la solidaritat, l’amistat, l’afecte, la companyonia...sensacions de buidesa, de que quelcom hi ha que se’ns escapa de l’abast de la comprensió...del perquè de tot plegat.
Que cony està passant!?...diguem on ets (DEU) i vindre i et treure la vena del ulls..o tot és una quimera i nosaltres, els mortals, no hi estem avesats i ens agafem a un ferro candent.
Lluís, un petó i adéu.

Ara més que mai, salut!

P.D. Dissortadament, aquesta situació l’estem vivint massa sovint i és una autèntica porqueria.

Anònim ha dit...

k pasa k el deu sa emportat al previa o keeee