diumenge, 23 de març del 2008

Ensopegar amb la mateixa pedra

Diuen que l’home és l’únic animal capaç d’ensopegar dos cops amb la mateixa pedra, és a dir, que som la única espècie que caiem varies vegades en els mateixos errors. Us preguntareu: a què ve ara això? Molt fàcil. Fa cosa d’un any (encara no) afrontàvem l’aturada de Setmana Santa també en llocs d’ascens i en una situació similar a la d’aquesta temporada. Llavors, a manca de set jornades, l’equip era tercer a la taula (amb una bona ratxa de resultats) i hi havia un gavadal d’equips que optaven a aquesta plaça separats per molt pocs punts. Enguany, amb nou partits per disputar, la lluita per l’ascens sembla destinada a cinc o sis equips (llevat de sorpreses de darrera hora que mai s’han de descartar, com va succeïr amb Banyoles i Pobla Mafumet l’any passat).
El que em venia a referir, és que portats per l’eufòria (de veure’ns tant a prop de Tercera) es va començar a fer càbales i números creient que tot estava fet. El que va passar al final tots ho sabem. O no. Jo encara em pregunto què va passar en aquell equip per a sofrir considerable sotrac com aquell... però bé, ara ja no serveix de res.
Cal anar partit a partit i no mirar més enllà. Molts dels jugadors no són els mateixos, l’entrenador tampoc, ara hi ha més veterania que llavors,... però estem avisats.
Pessimista? No, més aviat diria que un optimista ben informat. El que està clar és que el tren (de l’ascens) passa només un cop. Potser dos... Però tres, segur que no. I tots sabem que el darrer partit de lliga és a la “Via Fèrria”.

Gran Reserva: Llegir en el blog de futbol gironí que Parès acabarà la temporada amb l’Olot lluitant per a pujar a Preferent. Vist el seu baix rendiment, rebaixar els seus emoluments primer i demanar la baixa després, el dignifica, malgrat els “pals” que li hem donat entre tots.

Vi picat: Comprovar que en una enquesta a futbolcatalunya.com sobre les millors webs de 1a Catalana, la web oficial del Vilafranca no hagi rebut cap vot. En destaquen negativament la falta d’actualització.

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix... que des del club s’estigui pensant en recuperar una antiga secció de finals dels anys 40 (incloent-la en la Fundació) com és la de Cant Coral i les sortides per cantar caramelles per Pasqua.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.vila-reds.ya.st/
aki la pagina dels vila-reds aktualitzada,entreu i us p0dreu inf0rmar de kuan tornarem els vilareds.
Vilafranca a 3a

Anònim ha dit...

previa a tu tampok et deixen bonik a la enkesta. diuen k el bloc es sensasionalista. k significa akesta paraula?

La prèvia ha dit...

Hola Vila'Reds', gran notícia el vostre retorn a les graderies del Municipal. Només una petita rectificació. A la vostra web anuncieu que vindreu el dia 30 de març amb motiu del Vilafranca - Badalona B, dir-vos que aquest partit no és aquell dia (que juguem a fora al camp de la Montañesa) sinò el 6 d'abril. El vostre suport de ben segur serà molt important!
Pel que fa a l'enquesta, acabo de llegir això que diuen que el blog és sensacionalista (també diuen però que no és reprotxable ja que cada equip "escombra" cap a casa seva). He buscat al diccionari la definició exacta i diu així:
SENSACIONALISME m.: Tendència a produïr sensació, emoció o impressió, amb notícies, successos, etc...
Creieu que el blog és sensacionalista?

Anònim ha dit...

Ayy, nem bé amb els vilareds sino saben kin dia han de turnar al camp. Esparem ke es fagin notar i donguin ales a l'ekip.
Sensasionalista el bloc? nu-sé pas, més aviat diria ke dius les coses tal com las beus i en sentit del humort.

Anònim ha dit...

aviam model0 1904,que passa que el meu company no es pot equivocar en la data o que?perque si que sabem quin dia tornem i contra kin ekip juguem sino mirau a la web eh,ha sigut un error de la data,pero en fi sempre que es parla dels vila-reds,sempre sortiu a criticanse,donks si no t agrada u dius i et fiques tu a animar doncs,ja que saps quin dia es.Pensant es = el k diguis pk per una persona kom tu no deixarem de nar a animar al camp.

Anònim ha dit...

Entenc que el blog es diferent a La Previa i es parla de sensacionalisma del blog, ja que si pel fet de dir veritats, estar ben informat i ser la millor font de noticies del FC Vilafranca, s'ha de considerar la Previa com a sensacionalista, bevingut el sensacionalisme. Ja voldrien altres clubs de la categoria i de tot el pais tenir una Previa tant bona com la nostra.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ja hi ha col·legiat pel partit de diumenge al camp de la Montañesa. Es tracta de Jiménez Sánchez de la Delegació de Lleida. En línies generals, el trobo un bon àrbitre. El que només espero és que no vingui acompanyat de l'arxiconegut Codes Benavente d'assistent, tal com ja va passar aquesta temporada al camp del San Cristóbal (0-1). Recordeu les amenaces i els insults que va proferir cap a la parròquia vilafranquina allà present? Ai, ai, ai,...

Anònim ha dit...

Em dóna la sensació que quan estem ben situats llavors hi ha una polèmica amb l'assignació arbitral, és així o és que ens vols preocupar abans d'hora? "Prèvia" crec que és a això al que es refereixen quan diuen que el bloc és sensacionalista.

Anònim ha dit...

que no nen parleu dels vila-reds?be que s'ho mereixen eh...men alegru molt de que tornin al camp a animar.

Anònim ha dit...

Sí, és veritat que és una bona notícia, però quan els vegi al camp lloaré la seva aportació. No es pot dir blat, fins que no sigui al sac i ben lligat i sense cap forat! igual que l'ascens!

Anònim ha dit...

atenció partit de darrera hora.
El vila juga aquest vespre davant un equip de noruega.
PARTIT INTERNCIONAL amistòs.
From de noruega- f.c. Vilafranca.
A les 9 del vespre al municipal, portes obertes per tothom.

Anònim ha dit...

Ostis satèlit, a buenas horas mangas verdes! tu kreus k aixos savisa un hora bans del partit?
Per sert, savia imformat desdel club d'aket partit? Te cullons!

Anònim ha dit...

una veu del club informa que no es va informar del partit amistòs contra el Fram noruec, que per cert, vam guanyar 3-1 amb dos gols de Castillejo i un de Risueño. ja que a la poliesportiva el patí vilafranca obria les portes a tothom per un partit clau a la ok. lliga i no voliem treure públic.
Del partit comentar quie el rival era de la terceraq noruega que està fent un stage a Sitges i que es van abançar ells primer en el mercador als deu minuts que a la mitja hora empatava Jonatham risueño i que a la segona part un vila més en forma resolia un partit interessant amb 2 gols del punta Castillejo.

Anònim ha dit...

Jo també vaig poder veure el partit,va ser força distret i el vilafrnca es va imposar en la segons 45 minuts quan va posar quasi tota l´artilleria, van debutar dos nanos de la fundació que tenen forçes numeros per quedar-se de cara a l´any proper, Atmetlla va fer les seves funcions amb gran autoritat.
Un cas curiòs del partit va ser el saque de banda d´un jugador visitant que feia una virolla abans de llançar un missil cap a l´area petita, un crack.
El resultat correcte i una bona prova per la recta final de lliga.

La prèvia ha dit...

Hola vicenç, gràcies per la informació. Sort de tu!!!
Efectivament, el Fram Larvik és un equip que juga a la 3a Divisió noruega i que l'any passat quedà campió del grup 9 (a la regió de Vestfold) i que en dues setmanes iniciaran de nou el campionat.
Fundat l'any 1894, té com a gran èxit en la seva dilatada història el Campionat de Lliga de 1a Divisió la Temp. 1949/50. Per tant, es tracta d'un històric vingut a menys (el podríem comparar amb un Real Unión de Irún aquí a Espanya).
Visitant la seva web oficial he trobat quantitat de fotografies del partit d'ahir i la crònica. Ja que ningú l'ha posat, posaré l'aliniació de l'equip noruec, els golejadors i resumiré (segons traductor on-line) el que diuen del partit.

Fram Larvik: Johansen; Dynna, Andresen, Wangen, Volden; Flatøy, Sagaas, Jensen, Hvaal, Shafaq; Jacobsen.
També van jugar: Bjerke, Berntsen, Williams, Eriksen, Bjørneby, Meland, Granerud i Hindawi.
Gols: 0-1 Sagaas, 1-1 Risueño, 2-1 Castilejo i 3-1 Castilejo.
Crònica:
Ve a dir, que a la primera part van plantar cara i li van posar la por al cos al Vilafranca que sentencià en els minuts finals.
Van jugar molt agressius i fent una gran pressió al rival però el Vilafranca va demostrar tenir prou aptituds per ensortir-sen. Destaquen la gran efectivitat del degà i que per a ells va ser una mena d'entrenament de cara a l'inici de temporada.
Que es van avançar amb un gol de Sagaas que culminà una gran jugada de Dynna i Shafaq.
Acaba dient, que ells van tenir moltes oportunitats però no van saber definir-les. I que van jugar un gran partit tenint en compte la diferència de nivell davant jugadors que cobren 1000€ al mes.


Podeu veure-ho tot en el seu web que és el següent:
http://www.framfotball.no

Anònim ha dit...

Excel.lent reportatge del rival noruec que vam disputar el passat dimarts al municipal. molt bé prèvia per la gran informació que dònes a tothom que ho desitja.un 10.

Anònim ha dit...

Yo el 10 li posu a la web del equip noruec, actualizada al dia seguent desdel extranger, no kom la nostre. Putser si ke aki els jugadors cobran més, pero com club ans donan mil voltas.

Anònim ha dit...

segurament allà l´informàtica està mes abançada i ademes a Noruega a les 5 de la tarda ja no saben que fer i es tanquen a casa davant l´ordinador.Aquí disfrotem d´altres activitats.oi?

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, probablement tinguis raó perquè he estat mirant dades i a les aules noruegues hi ha un ordinador per a cada 4 o 5 alumnes, mentre que a España n'hi ha un per a cada 10 estudiants. De tota manera, no crec que el problema radiqui en això. Segurament, tenen una persona que li agrada el futbol, viu i sent el club, domina la informàtica i les noves tecnologies, té temps lliure o es dedica a això,... Tot sumat, fa que la web sigui (tot i la modèstia d'un club de Tercera) interessant, actualitzada, àmplia de continguts i un punt d'informació per als socis i afeccionats.
Per cert, han incorporat un nou video amb les imatges del partit on el porter Roy C. Johansen cau lesionat fortuïtament en una topada per una pilota dividida amb Jonathan Risueño. El porter serà operat demà divendres, en arribar a Noruega, del trencament del dit petit de la mà dreta.

Anònim ha dit...

I a mi ke mimporta kuan operin aket noi. Hem semble previa ke tas aficionat a aket ekip. Abeure si ankara haurem d'apendre noruec per segir el bloc!

Anònim ha dit...

modelo no et queixis tant!la previa es mereix un 10 amb el treball que fa...

x cert,us anticipi que els vilareds ya estem desitjant que arribi l proper diumenge x nar a animar al camp.

La prèvia ha dit...

Hola modelo1904, no és que m'hagi afeccionat a aquest equip, però després d'una setmana sense lliga i a falta d'altres notícies creia convenient comentar lo de la lesió del porter noruec.
Per a qui (sí) estigui interessat en veure el resum del partit FC Vilafranca - Fram Larvik a la web dels escandinaus ja han penjat el video amb els gols.
Per acabar, i canviant totalment de tema, ahir sortí publicada, a Mundo Deportivo, la notícia que Marc Guzmán ha fitxat per l'UE Sitges on hi jugarà el que queda de temporada.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, els mals presagis que us comentava dimarts sobre l'àrbitre assitent del diumenge vinent al camp de la Montañesa, malhauradament, s'han complert. A la web de la FCF ja surten designats els ajudants del col·legiat i un d'ells és Codes Benavente. Que Déu ens agafi confesats... perquè sinò...!!! Ai, ai, ai,...!!!
(Amb un banderí a les mans és mes perillòs que Bin Laden amb un llançamíssils)

Anònim ha dit...

Hola "modelo1904" estic d'acord en què el Vilafranca com a club deixa molt que desitjar, però no és per la web, això és una cosa secundària ja que el club ha viscut molts i molts anys sense web, per altra banda deixa a "la prèvia" que informi del que vulgui, està clar que si el Vilafranca no genera informació, o no la dóna, doncs comenti altres coses.
"vicenç" permeti'm comentar-li que trobo una greu errada no informar del partit contra el Fram per no treure espectació a l'Hoquei. Oi que sou de la junta del FC Vilafranca? doncs heu de mirar pel nostre club, i que consti que trobo excel·lent que hi hagi bones relacions amb el Patí, però no vaig anar a l'hoquei i d'haver-ho sabut hagués anat al futbol. Una altra vegada, si vos plau deixeu-nos decidir als socis on volem anar. Moltes mercès.

Anònim ha dit...

trobo be que la previa ens informi de tot ya que com a club centenari es lunic k te informacio de primera ma i nurmalmen de rapida actulitat!la web trobo k podria nar mol millor sincerament i res kes recuperi aviat el seu porter!d ben segur k n voldra trobarse a risueño al davant un altre cop..

aveure com a sentat la paskua al dega
sort a toots!