diumenge, 2 de març del 2008

Quin pal !!!

FC Vilafranca 0 - FE Figueres 0
Dos punts més que "volen" del Municipal, una altra oportunitat perduda de col·locar-se en ascens i una nova decepció per al soci vilafranquí que comença a està fart d'aquesta situació.
Parlem clar d'una vegada: hi ha jugadors que no "donen un pal a l'aigua" i Parès és el que més. Bé, l'únic "pal" és el que ens dóna ell a final de mes, quan li paguem la fitxa (i no és poca). Rumors a peu de camp, en acabar el partit, el situaven fora del club en els propers dies. Ja veurem...
I és que "cada pal que aguanti sa vela": la Junta, culpable de bluffs en l'apartat de fitxatges que no aporten res a canvi de fer fora gent de casa, i el míster amb un plantejament futbolístic avar i decisions discutibles com el canvi d'avui de Juanje (l'autèntic "pal de paller" i l'home en el qual ha de girar el futbol d'aquest equip si vol aspirar a res important, que ho dubto ja!). Albert Viñas, de moment, presumeix i viu de rendes gràcies a la ratxa d'imbatibilitat (de rècord sí, pero emmascarada per la gran quantitat d'empats, sis en concret, que no porten a res).
Dues ocasions aïllades (amb sengles xuts al pal) és poc bagatge davant un equip que amb prou feines salvarà la categoria. Després ens queixarem de que l'afeccionat no acut al Municipal i no dóna suport a l'equip. És que amb aquest panorama... a qui no li fa "pal" venir al camp?
En conclusió, estem "donant pals de cec" i el més probable és que s'escapa el gran objectiu de l'ascens. Així de trist és!

Gran Reserva: L'únic que s'ha salvat del desastre col·lectiu ha estat Marc Ramírez. Sort de les dues intervencions de gran mèrit, perquè sinò, ni l'empat s'haguès sumat.

Vi picat: Les maleïdes lesions que no estan respectant l'equip aquesta temporada. Avui, que mig recuperàvem Rafita i Guzmán, ha caigut Óscar.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que, degut a la sequera, els jugadors s'hagin hagut de dutxar cadascú a casa seva. Algun, amb el que ha suat, ni li deu haver fet falta.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que no sé com pretenen que la gent baixi al camp veient l'espectacle que es dona a casa. Sequera de joc, on l´únic jugador que posa criteri és el Juanje. La resta, anar-hi, refusos i refusos. El central aquell el Riki, en juga alguna?Tot és puntada amunt i a córrer.
Contra un equip de baix de la classificació jugate-la, treu un defensa i mostra més ambició que un punt o zero contra aquests equips és igual de decepcionant.Aquest entrenador és bastant amarrategui...
Lo del Parés va a part, aquest nano deu cobrar molt perquè el rum-rum de la grada cada cop que feia algo era constant. Millor que marxi perquè sino ho passarà malament.
Tot i això, tinc clar que el Vilafranca pujarà a 3a divisió però a aquest equip algo més se li ha d'exigir, no creieu?

Anònim ha dit...

En acabar el partit i mentre estava a la part del darrera de la tribuna, vaig veure com els dos arbitres assistents, encara vestits de col.legiats i amb la roba de carrer a la ma i la correspponent bossa d'esport sortian del vestidor. Vaig pensar, caram, problemes d'aigua?, ja comencem?. Doncs no, com que el jefe, en aquest cas jefa, era l'Anna Zardain López, ella es va dutxar al vestidor dels arbitres i els altres van haver d'anar a un altre vestidor. Coses del futbol...

Anònim ha dit...

"Prèvia", discrepo amb tu en lo de baixar la gent al Municipal. No sé si no t'has donat compte, però avui els Vila-Reds han baixat al camp i han complert la seva promesa de venir en quant acabés el Carnaval! Això sí, han estat una mica ensopits i no han cridat gaire, clar que amb el joc, costa molt d'animar-se!

La prèvia ha dit...

Hola passio, no sé en que et bases per tenir tant clar que pujarem a 3a Divisió. Diga'm algun argument sòlid per que pugui creure'm-ho. Jo en tinc un de ben contundent. Si analitzem la capacitat golejadora (i agafem els quatre màxims golejadors) dels aspirants a pujar, la diferència és abismal.
Cornellà (35 gols): Cervantes (15), Marcelo (9), Romario (7) i Ariza (4).
Amposta (28 gols): Ruibal (8), Ubay (8), Raúl (6) i Becerra (6).
Prat (27 gols): Miguel Rubio (10), Rulo (8), Jaime Fuentes (6) i Palet (3).
Vilafranca (20 gols): Castilejo (7), Capilla (7) i Eloi (3) i Jarabo (3).
Jo, en acabar el partit, el més interessant que he vist ha estat la xerrada damunt el camp entre el "presi" i el cos tècnic. Segurament no estaria felicitant-lo pel partit que havien ofert.
I vil4fr4nqu1, sento decebre't, els nois que estaven a la graderia animant amb la bandera del Vilafranca no eren els Vila'Reds', eren canalla del CF Hristo Stoitchkov. Per la TV els han enfocat diverses vegades i t'ho puc assegurar.

Anònim ha dit...

Tens raó prèvia els nanos que animaven a la grada eren jugadors de l´equip base del stoichkov.Molt bé nois!!!.
Pel que fa a les plaçes d´ascens són bones ja que veig un Prat molt enfonsat i crec que el supererem amb escreix i acaberem pujant.
diumenge enrecordeu-vos de votar pero sobretot penseu que a amposta i haurà un partit descisiu entre els dos grans aspirants al títol de primera Catalana.

Anònim ha dit...

Ahir nos va jugar malament, el ke la pilota no va antrar ni a la de tres. El Pares va fallar lo mes facil, aket noi no esta inspirat, putser te masa presió a sobra.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb quasi tots vosaltres, amb el pesimisme que porteu a sobre, no mereixeu pujar a 3ª. Esteu un punt més amunt que fa una setmana i sembla que us hàgiu ensorrat a la misèria, realment així és l'afició d'aquest Club: pesimista, negativa i que dóna l'esquena a l'equip en els moments importants. Perdó, en tot moment......
Prèvia si tú ets l'icona de l'afeccionat vilafranquí "apaga i vámonos"!!!!!
I per cert, t'he de criticar algún comentari que vas fer ahir per TV, que tot hi haver-n'hi d'encertats....n'hi ha de que ...... Pensa que quan un jugador ja no està a l'equip poc favor fas recordant-lo, per molt amic del Condis que siguis!!! en aquells moments sembles un afeccionat enfurismat i perdent el nord i no un locutor/comentarista aportant dades i informació a la locució!!!!no creus?

Anònim ha dit...

Estic d'acor am tu "anonim" ke som una mica passimistes pro em descoloca aixos de "no mereixeu pujar a 3ª." Ki no su mereig, ke no et contes tu entre la afició?

Anònim ha dit...

tranquils,tingueu paciencia,els vila-reds t0rnaran d aki p0k,estem parlant ja del tema,ens sap greu previa no haver baixat akesta temp0rada p0 has d entendre k m0lts estan molt ocupats,encara k jo sok el primer en animar-los x tornar i de ben segur k ho aconseguire...i si pujem a 3a cada partit i molts desplaçaments anirem,pero ja veieu com juga el vilafranca a casa!quants espectadors hi havia preva exactament?anims vilA

Anònim ha dit...

Crec que adoptant la postura de criticar i crear mal ambient no anirem enlloc. És veritat que ens vem aburrir com ostres i que a casa està costant moltissim, però crec que en aquesta vida s'ha de ser optimista i realista, i prèvia, demanaves arguments sòlids per pujar a 3º, doncs jo te´n donarè alguns:

1º Si, a casa ens està costant molt treure els partits,però fora de casa, el degà és el millor equip del campionat, amb diferència!! Això ens fa ser molt optimistes en els desplaçaments sobretot.
2º A casa com es diu, s'han perdut dos partits, contra l'Amposta i la Montanyesa, de 18. A casa sóm el 6é millor equip. Hauriem de ser més a dalt, però tampoc està tant malament.
3º Clarament, sóm el 2n equip que menys gols encaixa, i acabarem sent el que menys, ja que el Prat està en crisi, allò si que és més preocupant i no lo nostre, que ells han arribat a tenir 7 o 8 punts d'avantatge. Si no ens marquen cap gol, nomès que en marquem un, ja tenim els tres punts.
4º El gol average amb el Prat el podem acabar guayna perfectament, ja que ells tenen +21 i el degà +14, és retallables perfectament. Amb l'Amposta està complicat però mai se sap, el diuemnge ho sabrem. I el Cornellà, perquè no?
I 5º No penseu que poden pujar perfectament 4 equips? Nomès que s'arregli un pel la 2aB, és dir que baixin dos catalans com a mol, i pujin de 3a els que estan fortisims, ja en pujan més de 4 i tot.

Perquè em de veure sempre l'ampolla mig buida i no mig plena? Optimisme companys i a seguir al costat del degà fins al final.

La prèvia ha dit...

Gràcies joan, ens has aixecat una mica la moral a tots i a mi el primer. Però continuo pensant que la cosa estarà molt complicada.
Si continuem amb aquesta dinàmica de guanyar un partit i empatar-ne dos (per exemple), difícilment es quedarà entre els tres primers i mantindriem el quart lloc amb prou feines. En ocasions, s'ha d'arriscar més. Partits com el de diumenge vinent o al camp del Prat, un punt pot ser bo perquè sumes a fora i evites que un rival directe guanyi, però a casa... s'ha de ser més valent. Anar a pel partit i, potser sí que en perdràs un, però en guanyaràs dos. Sumaràs 6 punts en comptes de 3 (això sí, la ratxa d'imbatibilitat ja seria història).
Pel que fa a lo dels ascensos i descensos compensats, pensa que els que baixen de 2aB a 3a ho fan directament, mentre que els que han de pujar de 3a a 2aB han de fer un playoff, amb sorteig pur, el que pot comportar un grup fàcil o un de molt complicat amb equips de gran prestigi i pressupost (R.Oviedo, G.Torrelavega, Toledo, Mirandés, Ciudad Lorquí,...) o els sempre perillosos filials (Racing, Valencia Mestalla, Salamanca, Mallorca, Murcia,...).
I és el que tu dius, a fora el Vilafranca es sent més còmode i potser la sort és que els partits més díficils els hem de jugar a camp contrari. Però veient el joc del passat diumenge, i la trajectòria de l'Amposta al seu camp... no és que convidi gaire a l'optimisme.

Anònim ha dit...

previa pots contestar al anonim del dia 3?

Anònim ha dit...

Hola "previa", gràcies per l'aclariment dels nois que estaven al camp animant. Em congratulo que els del Hristo Stoichkov, animin el Vilafranca, i donin exemple als Vila-Reds, que només vindran al tram final de Lliga si la cosa va bé.
Referent al tema del pessimisme que es respira en l'afició vilafranquina, comentar que la tertúlia del Sayol d'ahir va estar molt bé, tu "prèvia" ja ens tens acostumat a la crítica per sistema, però tant el Sayol com el Beneito van ser força crítics, i el Batet crec que es va contenir, i el més important, es van donar noms i cognoms de qui no està rendint el que s'esperava d'ell. Tothom estava d'acord que el que falta és un golejador que marqui diferències. Crec que la lectura pessimista pot ser bona perquè es posin les piles i negativa en el fet d'augmentar la pressió, ara el "no passa res, tot va bé,..." ho trobo molt més perillòs. No podem refiar-nos de la crisi del Prat, perquè nosaltres també la vam tenir i en vam sortir amb una cadena de bons resultats i qui no ens diu que els passi igual?
A l'anònim del dia 3, com que tu passes d'ell, dir-li que quin aficionat és ell que es queda a casa mirant-lo per televisió en lloc de venir al Camp?
Per cert, "prèvia" en la pregunta d'aquesta setmana t'has passat posant a "La Maña"!

Anònim ha dit...

sembla ser k un comunicat de la ana zardain sellat per la mutua del carrer sicila consta de que la arbitre va patir una lesio muscular(degut al reg de la gespa?
curiós lo del vestuari..
trobo a faltar mol a condis..
dono temps a parès pero n li perdonare mai la ocasio k va fallar tot sol davant la porteria i k pel meu entendre li va regalar al porter am un llaset pk k malament..
es va jugar malament..si akells dos pals aguesin entrat..
tots i em d fer una piña
o eñs jugadors han d respondre
ens mereixem stara tercera joder!!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, no sé que he de contestar. He tornat a llegir el comentari i no hi veig en ell cap pregunta o al·lusió. Si et refereixes a la crítica que em fas per ser pessimista o pel comentari del Condis, dir-te que accepto la teva opinió perquè està feta des del respecte i el positivisme.
El que està clar, és que sempre donaré la meva opinió sense faltar el respecte a ningú però alhora sense mirar si agrada o deixa d'agradar a determinades persones. En cap cas li regalaré les oïdes a ningú. Això tingue-ho clar.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, comentar-vos diverses coses interessants que he trobat navegant per la xarxa.
En un blog similar a aquest, però de l'Amposta, l'eufòria és la tònica predominant en les opinions prèvies al partit amb el Vilafranca. Us deixo alguns dels comentaris que hi apareixen:
el proxim partit a casa pot ser crucial...
LA SEMANA K BE JUGUEM CONTA EL VILAFRANCA RESULTAT DE LA SEMANA K BE ES 3-0 AVORE SI PODEM SER LIDERS I ES PERANT DE K EL CORNELLÀ PERDIGUE...
HABER AHORA SI EL DOMINGO SE GANA Y NOS SEPARAMOS DEL 4º CLASIFICADO...
Esta semana 3-1!...
SI,SI,SI DIUMENGE TOTS AL CAMP PERO PAGANT. QUINA VERGONYA. ME SAP MAL PER LOS JUGADORS PERÒ DE SOCI NO EN TENDRÍEM DE ANAR CAP EL DIUMENGE...
vaja vergonya jornada econòmica si sempre som els mateixos al camp...
Animo Amposta i a no fallar aquest diumenge, vinga victoria segura, i el tortosa guanyara al Cornella i liders...


Mentres, en un blog dedicat al Cornellà, hi ha una enquesta (ja tancada) sobre quins equips pujaran a 3a Divisió. Els resultats són els següents:
Cornellà (34%), Tàrrega (30%), Amposta (10%), Prat (9%), Vilassar Mar (7%), Vilafranca (3%), Poble Sec i FE Figueres (2%)

Anònim ha dit...

dic el comentari del qual parlo dels vilareds,gracies previa

La prèvia ha dit...

Ah, d'acord anònim. Si no vaig errat, van dir que hi havia 270 espectadors. Més o menys, en la tònica habitual de cada partit a casa.

Anònim ha dit...

aquests del cornellà estan borratxos, diuen que tenen més possiblitats que puji el Vilassar que nosaltres i també que el figueres, tercere per la cua, te un tant per cent de possiblitats molt igualat al del vila,estan fatal aquests del baix Llobregat.
I pel que respecte a la jornada economica al camp del Amposta deunidó, si ho fessin al municipal vilafranquí encara hi seriem menys aquí.Sort que no ho fan mai!!!.

Anònim ha dit...

aquesta setmana esta havent moviments per alla baix les pistes, donara baixes i pot ser q alguna altra molt sorprenent...

escrit per Bangaldesh

Anònim ha dit...

Ja hi tornem a ser. Una altra setmana en que LA PREVIA haurà d'investigar amb els seus "secuaces" els moviments de la plantilla. Prepara la gabardina i la pipa, sherlock!

Anònim ha dit...

Uyyy, fa mala pinta això! Home una baixa esperada seria pot ser la de Parés, però i la sorpresa? Serà el que queda de la casa Eloi, o una de les vaques sagrades com Castillejo. Una altra de les possibles baixes pot ser Boned, que va dir el Sayol a la tertúlia que l'Espanyol estava molt interessat en ell, i inclús havia entrenat alguns dies.
Esperem notícies "prèvia"!

Anònim ha dit...

Hola que tal, avui tant sols vull expressar la meva inquietud en vers el tarannà del “degà” en aquests últims partits, que si bé no hi ha manera de que ens marquin un gol, també és veritat que no en marquem ni al arc de Sant Martí en la seva màxima exposició i grandesa.
Crec que ja en n’hi prou d’aquest color, que s’hi ha que posar remei, si és que realment es vol cercar “aires de tercera”. De cap de les maneres podem fer més concessions als rivals i em de començar a marcar diferències en l’apartat golejador.
No és menys cert, que hi ha moviments en aquest aspecte, doncs, s’ha llençat l’esquer per si es pot pescar quelcom en aigües revoltes d’equips que comencen a ser morosos i cerquen alguna sortida de jugadors per alleugerar el pressupost, si més no, la nòmina de final de mes, jugadors que poden ser vàlids al “Vila”, sempre i quan, repeteixo...sempre i quan, resolguin la manca d’encert davant de porteria.
Així que cal esperar esdeveniments i no crec que es trigui massa en tenir notícies al respecte...
Per acabar, està clar que hi té que haver un punt d’inflexió en la dinàmica de l’equip, tant en actitud, com d’autoconfiança, tornar a trobar el to adequat, al versatilitat...en fi donar-li criteri al joc (de vegades em pregunto a que juguem), si aconseguim la quadratura de tot això, us ben asseguro que tindrem molt de guanyat.
Encara hi ha temps d’arranjar el descosit!
Salut!

Anònim ha dit...

A veure què passa amb els fitxatges. Sí que ens falta un home gol, però a aquestes alçades crec que entre s'adapta a l'equip i tot, acabarà el campionat, i quan acabi, sino aconseguim l'ascens: patada al cul i a buscar-ne un altre, com l'any passat amb el Landi.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha informat el company Joan Sayol, aquest migdia a Esports 14, Marc Guzmán ha estat apartat de l'equip per discrepàncies amb el cos tècnic degut a la poca participació que tenia amb l'equip darrerament i a unes desavinences en quan a l'hora de seguir amb el tractament de recuperació de la seva lesió. Caldrà veure, si és una sanció temporal o el jugador té les hores comptades al degà penedesenc com tot indica.
Pel que fa l'apartat merament esportiu, en Rafita torna a ser dubte, en no haver fet net del tot de la seva lesió, mentre que qui si estarà a disposició del míster serà l'Óscar Sánchez, recuperat de les seves molèsties a la planta del peu que va patir en el transcurs del partit amb la FE Figueres.
De possibles altes i baixes, de moment, no hi ha cap novetat.

Anònim ha dit...

Por lo visto todo lo que huele a Cidarf se quiere eliminar del club. Primero el cuerpo tecnico. Luego jugadores con proyeccion como Adria y Faust. Ahora le ha tocado a Guzman, que es uno de los mejores jugadores con mas clase que hay en el equipo. Que bien les vino que se lesionara Raventos. Y veremos lo que juega hasta que acabe la liga Fran. Que por cierto le da mil vueltas al Ricardo ese. Pero no os preocupeis que siempre podreis echarle la culpa de no subir al anterior entrenador. ¡Que verguenza!

Anònim ha dit...

Doncs potser no vas desencaminat anonim de les 17.27, tot el que dius és veritat, però realment no sé si per exemple el Faust i l'Adrià tenen nivell per jugar al Vilafranca.Sincerament crec que no i lo millor per aquests nanos joves és jugar sigui on sigui.
El que està clar que es va començar apostant per un projecte de cantera i ara és un projecte de cartera. I amb lo de Riki i Raventós totalment d'acord, portar un tio desde no se sap on per fotre pilotassos i pilotassos val la pena?
Però segueixo convençut que aquest any sí que pujarà el Vilafranca, espero no equivocar-me. Diumenge gran prova de foc.

Anònim ha dit...

bE!en nom dels vila-reds,dirvus que ja ens estem movent per tornar,ncara que no us assegurem que vinguem tanta gent com abans,pero s intentara.Segurament tornarem despres de semana santa,i intentarem anar als 2 ultims desplaçaments a fora,en fi,aixi el equip es sentira mes arropat,tmbe demanem que la gent k asisisteixi al camp,animi o ens ajudi tambe a animar al camp,el municipal ha de ser un fortin,cadascu ha de fer el seu esforç per animar i aixi anirem segur a 3a divisio,estic segur...
anims vila

CORNERET .(administrador) ha dit...

hola la previa saludos des de amposta
soc l'autor del blog de l'amposta i asiduo al teu blog ja q magrada esta informat de la resta d'equips,ara per el q e pogut leijir tu tambe fast alguna visita al meu moltes gracies. aveure si ens podem veure dema adeu i sort

La prèvia ha dit...

Jo també opino que en Faust i Adrià actualment, no tenen lloc al Vilafranca. Diferent seria en un projecte a llarg termini, i que anessin entrant poc a poc a l'equip, sense la pressió afegida de l'ascens,... Però amb les aspiracions actuals, de pujar sí o sí, no hi tenen cabuda.
Un altre tema és en Marc Guzmán, que és un bon "pilotero" (i a mi és dels fitxatges que m'agradaven més), però que ha comès un acte d'indisciplina censurable i sancionable. En aquest aspecte, el club i/o entrenador han actuat degudament. Potser apartar-lo definitivament em sembli un pél excessiu, però tampoc conec amb exactitud el que ha passat com per fer-ne una valoració més acurada.
En cap cas, anònim, crec que hi tingui cap relació amb el conflicte que hi va haver amb l'escola Cidarf. I veuràs com Fran Ferrer tindrà protagonisme dins l'equip (jo també el demano).
Per acabar, encoratjar als Vila'Reds' a que tornin al Municipal. Encara que només sigui pel tram final com ells diuen. L'any passat van portar molt ambient a les graderies i això sempre s'agraeix.

Anònim ha dit...

Als de l'amposta en sels pasarem per la pedra.

Anònim ha dit...

avui e comprat am un company dos rasca rasca i ens a tucat als dos una entrada pel fc vilafranca xD