diumenge, 27 d’abril del 2008

Ara parlo jo

UD At. Gramenet B 2 - FC Vilafranca 1
És el títol del llibre de Carles Rexach, un dels més venuts aquesta setmana coincidint amb la Diada de Sant Jordi, però també podria fer-se servir aquesta expressió per a explicar el que han estat les declaracions del president Pere Montserrat, al company Sayol, en el transcurs dels descans del partit d'aquesta tarda. En elles, ha vingut a dir el que tot afeccionat i mitjans hem dit o teníem al cap des de ja fa molt dies i pel qual, en ocasions, se'ns havia titllat de bojos o d'anar en contra dels interessos del degà penedesenc.
A l'igual que va suceïr l'any passat, no troba explicació al canvi radical que ha experimentat l'equip quan ha arribat el tram decissiu de la temporada. Culpa dels jugadors? Falta d'actitud? Ell creu que no. Argumenta, a més, que si fes dos mesos que no cobressin... doncs potser sí, però que no és el cas. Sí que ha reconegut que jugadors cridats a ser importants (com Capilla, per exemple) ara mateix no ho són i que quan les matemàtiques dictin nul·les possbilitats d'ascens no li tremolarà el pols a l'hora de concedir baixes que alleugereixin un pressupost molt desequilibrat actualment. I dins d'aquest sac, també hi entra l'entrenador (qui ja va dir ell mateix que posaria el càrrec a disposició de la junta). Per tant, s'acosten dies moguts al si del club.
Per acabar, potser el més interessant de les seves paraules ha estat el fet que de cara a la temporada que ve té en ment un altre tipus de filosofia, amb més gent de casa (entengui's Vegueria Penedès) una vegada escarmentat de dos projectes amb fitxatges de campanetes que no han donat el seu fruit (segurament, escaldat també d'haver-se hagut de "rascar" la seva pròpia butxaca). Tot això, amb un entrenador de la Fundació (Parxi Atsarà?) i sense la necessitat o l'obligació de l'ascens com una cosa prioritària, si bé les aspiracions sempre hi seran.

Gran Reserva: Per destacar alguna cosa positiva, només el bon paper del jove Admetlla no estranyant per res la nova categoria. Ja és trist que el milor de l'equip hagi de ser un nouvingut del filial.

Vi picat: La cinquena derrota consecutiva, acompanyada de les victòries de Prat i Amposta, han propiciat (no matemàticament però si a la pràctica) l'adèu definitiu a l'ascens a Tercera Divisió (un any més...)

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que mentre es jugava el partit d'avui uns lladregots hagin robat de les oficines del club l'ordinador del president que contenia l'arxiu de la "llista negra" amb els jugadors a causar baixa. Per tant, hi haurà més d'un que haurà de tenir les maletes a punt.

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs després de lo d'avui això està sentenciat i per postres ja no som ni quarts.No sé qui deia que al Prat i Amposta els hi quedaven calendaris dificils, doncs a les proves me remito. Al final de lliga no valen per res els calendaris, el que compta és que una dinàmica tan perdedora és inexplicable i si jo fos president avui ja donava baixes i acabava la lliga amb el que fos, total,tampoc ens juguem res...
A aquest pas ens passarà la comparsa del Poble Sec.

Anònim ha dit...

El C.F.VILAFRANCA, se li comença a conèixer com el cementiri d'elefants, ja que tots benen a finalitzar la seva etapa com jugador a aquest club, es paga bé (per a la categoria) i a mes puntualment...Pere Montserrat, dos consells: 1º l'any que be et deixes asesorar millor, i no facis cas a tant aprofitat que vola per aquet mon...2ª,- el Vilanova del Cami és l'equip que té el pressupost mes alt de 2ª regional, com ja no té opcions de pujar, ha decidit no pagar ,i acaba jugan en juvenils, pren exemple i aquests aprofitats de jugadors que tornin pel mateix canvi q varen arribar , Si diumenge no es guanye, que no et trmoli el pols, ni jugadors, ni Viñas, ni la M....que els va P....
que fotin tots el camp, a cascarla...

TE ENROCORDES D`AQUET ESCRIT ????
TU RECORDO NOVAMENT , QUE NO ET TREMOLI EL POLS,, TOTS FORA AVUI MATEIX...

Anònim ha dit...

A lo millor a alguns no és tan fàcil fotre'ls fora,no sé.
Jo confiava en pujar pero ara ja no em tremolaria gens la ma amb tots els que pugués. No em prendrien més el pèl.
I pèrdona "emprenyat", és F.C.Vilafranca.

Anònim ha dit...

Jo no entenc res.
Tremolar-li el pols al president? S'ha preguntat primer qui és el culpable d'aquesta crisi? Jo crec que està ben clar. Què és l'únic que segueix de l'any passat si ni jugadors ni entrenadors són els mateixos?
I ara diu que canviarà de filosofia, i per què? perquè s'han acabat els diners, perquè s'ha adonat que ha estat equivocat durant aquests anys, o per satisfer la petició popular?
A més diu: "si fes dos mesos que no cobressin...". Sr. Montserrat, enteri-se'n que no tot s'aconsegueix amb diners, potser en els negocis li funcionarà això, però en el Vilafranca es tracta amb persones que no són cap mercaderia. Potser els jugadors agrairien un tracte més humà i que se'ls respecti i es confiï en ells, i no porti sempre jugadors nous donant a entendre que els que fins a un moment ens havien col·locat en ascens no valen prou per a l'equip.
I jo tamé estic molt emprenyat, i qui no ho està? No és per menys!

Anònim ha dit...

Hola, ki diu ke no es tant facil fotre fora els jugadors, no sera pls ke ya han fotut fora sensa miraments. Inclus al Condis ke cobraba una pasta (diguen) el van fotre fora.
Y continueu craient ke encara es pot?

Anònim ha dit...

previa,tu que saps tant del futbol,em podries contestar?perque passi el mateix que l'any passat,que van arribar a pujar fins a 6 equips,que tindria que passar?mu podries explikar si us plau?com esta la cosa ara en aquest tema!?

gracies.

Anònim ha dit...

no soc la previa, pero em penso que per a que aixo passes, els equips catalans que hi ha a 2ª B no tindria que baixar, i dels que fan la promocio per pujar de tercera a segona, com mes en pujen millor, i crec que aixo esta complicat aquest any, ja que hi ha diferents equips catalans en zona de descens de segona a tercera, i dels equips en promocio, el barça, el sant andreu i el reus podrien pujar, pero esta complicat per la gran competencia, pero algun en muntara!

Crec que com a molt pujara el 4t aquesta temporada, ojala no tingui rao i en pujen mes, pero jo ho vec aixi!


Anims des d'Amposta! Avere si acaveu la mala raxa!

Anònim ha dit...

algu em podria dir quans ascensos te el pera montserrat com a president del vilafranca?...

Anònim ha dit...

Primer de tot, donar l´HENORABONA al Cornellà pel seu mereixedor ascens a 3 divisió.
I pel que respecte al proper partit entre el Vila i el Sant cristòfol de terrassa, em de dir que ambdós equips tenen un final de lliga "esplèndid" cinc derrotes consecutives tots dos així que segurament faran com el derbi de primera entre els dos clubs de la ciutat condal, = 0-0.
Caca de la Vaca.

Anònim ha dit...

El tema de l'ascens aquest any pot venir condicionat pel tema de la lliga de filials que s'ha de fer?
Perquè escolto cada setmana al Jordi Martí a Canal Blau i en Eduard Calabria(un col·laborador), sempre comenta aquesta possibilitat(que Llevant, Espanyol i Villareal B desapareixerien de la 2aB i 3a, per tant estariem pendents només de compensar el descens de Hospi o Miapuesta). En canvi aqui, que som els interessats, i no ens hem parat a mirar aquesta opció.
Com tornem a perdre tal opció ja ens valdria ja....

Anònim ha dit...

+ val k'escoltis el Sayol. Tb u van dir, xo no afectaria aket any sino el proxim. No se xk hem de mirar els altres, kuan pudem resoldreu solets kedant entre els 3 primes.

Anònim ha dit...

Previa, k tal x Manchester ?? en sembla que on vas tù, el equip no guanya, a veure si diumenge el Vila aconsegueix la victoria, ja k tinc entes k no aniras , en comenten que et fas molt en jugadors del Olesa y de la Munia, sembla que la veu lia baretos de Manchester...

Anònim ha dit...

Ahhh! Vas nar amb jugadors del Olesa???? Ara antenc xq dafensas tan al Condis!

La prèvia ha dit...

Hola anònim, per Manchester molt bé. Només va faltar que acompanyès el resultat i oblidar el caos del viatge de tornada amb el RACC. Però ho vam passar molt bé. Sí, hi havia molta gent coneguda del Penedès i del món del futbol, és clar.
Liar-la? Res. L'afició més pacifíca del món. Baretos? Tots els que vulguis i més vam visitar.
A destacar l'increíble ambient que es respira en els estadis. És un altre món. (Acostumat als 200 de cada diumenge al Municipal...).
Potser sí que soc gafe com tu dius... Jajajaja. Aquest diumenge ho comprovaré que no puc assistir al Vilafranca-San Cristóbal. Però sàpigues que no vaig anar a Santa Coloma i també vam perdre, eh.
Per cert, modelo1904, en Condis no hi era a Manchester (o si més no, no el vaig veure). Ah! I defensaré els jugadors de casa sempre. Per dos motius: a) perquè són de casa precisament i b) perquè mai se'ls valorarà com als de fora (i actualment més encara).

Anònim ha dit...

Ara es quan se li hauria de preguntar al mister si les baixes de Condis, del Barrio etc... van ser encertades o no... ha acabat fotent l'embarcada a gent del filial nomes buscant no ser criticat... tot plegat lemantable... una abraçada i força vila!

Anònim ha dit...

Anònim està clar que la va cagar del començament, le prepotència no és amiga de ningú,va donar la baixa a jugadors com el esmentats que han donat un rendiment boníssim i li han col.locat jugadors amb edat i que cobren el doble, un sr com aquest no pot anar pel mon donant classes de futbol si us plau!

Anònim ha dit...

Jo crec que el Viñas és un bon entrenador i en sap un tros de futbol. Pensem que l'any passat ell no hi era i va passar el mateix. Ara, el que va fer amb Condis, Faust, Guzmán, Del Barrio...... per portar a Parés, Ricardo, i cia. D'acord que l'equip que tenia Viñas no el va fer ell, però quan va venir ja sabia el que hi havia i si va acceptar el repte de l'ascens havia de ser amb la mateixa base. No dic, que no portés algun reforç, però tot el que ha vingut és massa jugadors, cars i dolents. Això és culpa de qui li permet, tot i suposar un desequilibri important en el pressupost.

Anònim ha dit...

vilafranki, festho mirar. l'any pasat a tres jornades del final anabem terces, sense reforsos d'ultima hora i amb rivals com la pobla (q ara lluita pel play off), el banyoles, manlleu (equips q amb practicament els mateixos estan fen una temporada molt digna), aquest any em perdut l'ascens amb la montanyes??, un vilassar q no es ningu, els nens de la grama etc. no se si l'entrenador en sap un niu, pero jo hages volgut veura l'ibra,castillejo, juanje, vilchez etc..l'any pasat!!!!

Anònim ha dit...

Això va dedicat a l'anònim aquest que diu que la vem liar a Manchester.Abans d'escriure tonteries informa't millor del què dius i escriure coses així amb un anònim queda molt lleig. La Prèvia és amic meu de fa molts anys i per la teva informació hi vam anar 3 jugadors de l'Olesa amb la Prèvia però el Condis precisament no hi era(veig que estàs obessionat amb ell modelo1904) i ens ho vam passar molt bé, la llàstima és que no es va guanyar,però en fi, això és futbol.
Al camp vam trobar molts jugadors de la comarca:un del Vilafranca,jugadors de la Múnia com Juanito i Marc Riba,entrenadors de hockey,inclús vam saludar a un jugador de la nostra lliga que juga al Llagostera,varis exjugadors que igual no coneixes i per això no et diré ni els noms,gent de Vilafranca, en general un bonic ambient de futbol.
I de baretos per la teva preocupació en vam visitar i ho vam arrassar tot, de fet els hauran de reconstruïr tots(mare meva el que s'ha de llegir).
Si vols el diumenge al camp del Vilafranca em vens a saludar(perquè jo no sé qui ets, no sé si tu em coneixes) i t'explico més coses.
En fi, a veure si diumenge guanya el Vilafranca i pot aconseguir almenys la quarta plaça ja que com que no ve la Prèvia a lo millor es guanya.

Anònim ha dit...

Frances, no te enfadis , que tot era una broma per el amic Prèvia, ja que al veure l'escrit , deduiria de seguida qui el habia escrit , sobre els " baretos " estic segur que no la vau liar e , ja que os considero exelentes persones , te ho torno a repetir , et demano disculpes si te has sentit ofès , i el diumenge te ho comento personalment , ja que jo et conec i tu a mi tambè -

Anònim ha dit...

el escrit anterior , esta signat per JOAN SORIA

Anònim ha dit...

dons m'agradaria q comentessiu les baixes q hi hauran al vila despres d la sopresa donada pel pere montserrat, suposo q no tothom sabra q ha fet... d moment vilchez marxa, i algun mes segur.

Anònim ha dit...

Hola a tots, d’entrada dir-vos que tant Vilchez com Risueño no han acceptat la proposta de la junta directiva de deixar de percebre, en principi, les dues últimes mensualitats (abril, maig) com a mesura preventiva després de la desfeta dels darrers partits i ara per ara puc dir que tots dos se’n van al Sitges.
Pel que fa als demés jugadors, de moment, sembla que aguanten fins a final de temporada. Cal dir, que el grup tècnic està disposat, malgrat aquesta penalització, a continuar fins al final i sembla ser que la resta de jugadors també.
Jo personalment em prenc la llicència d’opinar, i en aquest sentit crec que la Junta és lliure i té la potestat de decidir el que cregui oportú, ara bé, entenc que no és correcte prendre mesures de caràcter retroactiu, és a dir, no voler fer front al pagament de la mensualitat d’abril, i això decidir-ho o fer-ho avinent a final del mes o fins hi tot el mateix primer de maig.
Entenc que, possiblement, hi han dificultats per aconseguir els ingressos dels recursos publicitaris i que aquesta situació repercuteix en el capítol d’ingressos, ara bé, això no treu que la Junta no tingui que fer front als compromisos establerts amb els diferents jugadors i tècnics (sempre s’ha dit que som un club senyor a l’hora de respectar els acords). De la mateixa manera, també crec, adequada la penalització econòmica (només maig), dóna’t el baix rendiment mostrat en els últims partits per part dels jugadors (sense excepcions).
I ara toca agafar, d’una vegada per totes, el compromís d’intentar acabar la temporada el més amunt possible.
Ah!...si us plau, remem tots en una mateixa direcció, cony!
Salut!
Jonsay

La prèvia ha dit...

No n'estaba assabentat, no. De fet, m'havien arribat rumors però no donava crèdit a la notícia.
Què ens està passant??? Jo sóc el primer en creure que els jugadors tenen molta part de culpa de la situació actual, però d'aquí a no fer-se càrrec de les mensualitats que queden a tota la plantilla... I sobretot la del mes d'abril! Com diu l'uff!, no es poden prendre mesures de caràcter retroactiu. Diferent haguès estat en veure que la situació es torçava, fa unes jornades, amenaçar amb no pagar-los si no es complien els objectius marcats en relació a la despesa feta per tal d'assolir-los. De totes maneres, no crec que sigui just per a molts jugadors d'aquesta plantilla que han donat la cara tota la temporada mentre altres han estat posant-se de panxa al sol (i crec que no cal dir noms, que tots els sabem).
Perquè ara, pensem en una cosa. Els jugadors que tenien previst continuar la temporada vinent, amb quines mires encararan la seva continuïtat després d'això? Als Juanje, Risueño, Ricardo, Vílchez, Capilla, Ibrahim,... segurament se'ls refot que els deixin de pagar. Per dos motius: primer, perquè amb l'atraco que han fet aquets mesos ja han complert de sobres les espectatives per a aquesta temporada i segon, perquè són jugadors acostumats a anar de club en club de mà del seu representant. Però, i els Sylla, Eloi, Rafita, Moral, Fran, Gaitán, Medina, Jesús, Marc Ramírez,...? Els posem dins el mateix sac que els altres? Se'ls exigeix el mateix encara que cobrin tres o quatre vegades menys? No fotem!
Hem estat sempre un club respectat, caracteritzat per fer bé les coses, amb coherència, treballant amb gent de casa, amb pocs recursos però mai deixant a deure res a cap jugador,... i en què hem ens convertit? En una màquina de malversar diners, de triturar jugadors i entrenadors una temporada rera l'altre, fer del club un asil de jugadors que busquen la jubilació daurada, exterminar tot aquells jugadors formats a casa nostra,... en definitiva, en un club sense identitat, espectatives ni futur.

Anònim ha dit...

Que bé ha quedat el Pere Montserrat!!! Primer queda com l'heroi que posa calers de la seva butxaca per aconseguir l'ascens, i després no paga els últims mesos, així a l'Assamblea presentarà superàvit. Així ningú li podrà discutir ni que no s'ha intentant (podrà argumentar que la piloteta no ha volgut entrar,... i més excuses com està acostumat) ni que no hagi fet una bona gestió econòmica.
Estic d'acord amb "la prèvia" que no s'hauria de posar a tots en el mateix sac, de totes maneres, crec que hauria de sortir d'alguns jugadors per dignitat de dir de no cobrar perquè no han estat a l'alçada. Se sap però, si algun jugador té pensat denunciar el club? Ja poden començar a treballar els serveis jurídics del club.
Miro el club i no el reconec, aquest no és el club que crec que vol la gent que se l'estima.
"La prèvia" vols que et digui en què ens hem convertit? En una empresa en que els jugadors i entrenadors són simplement uns assalariats, els socis uns clients al comptat, i els grans empresaris patrocinadors uns membres de la Junta d'Accionistes.

Anònim ha dit...

Hola a tots de nou, si hem de començar a fer les anàlisi de tot plegat us ben asseguro que és més complex del que sembla:
• Els jugadors són els primers interessats en guanyar, per que si es guanya, ells són els més beneficiats, tant en prestigi com crematísticament...o no?
• Els tècnics, més del mateix, doncs al cap i a la fi, hi ha un paral•lelisme coincident en els desitjos i objectius
• Hi ha una màxima per tothom, quants més partits guanyem millor per a tots...està clar, no?
• Enguany hi ha hagut jugadors de principi de temporada, jugadors de meitat de temporada, nouvinguts, lesions llargues, curtes, sancionats, s’inicia amb un cos tècnic i abans de mitja temporada es canvia per un altra totalment diferent, tant de manera de fer, com d’estil, com de sistema i estratègia, hi ha hagut una gran rotació de jugadors (uns que vénen, d’altres que se’n van)
• Hi ha mancat actitud en moments importants, no s’han trobat els recursos adients per tal de donar consistència a l’equip quan més ho necessitava, no es veia el suficient compromís a l’hora de la veritat
• Jugadors que tenien que ser desequilibrants no han tingut l’encert imprescindible, l’aportació del “plus” moltes vegades necessari per aconseguir victòries
• Dissortadament, l’entorn en moltes ocasions no ha estat el millor i més adequat
• Sempre és molt fàcil i massa gratuït, el donar l’opinió, i no sempre s’encerta...no sempre

Crec que aquests, i molts més, són motius suficients, que vénen a dir i a demostrar que no tot és tant senzill com de vegades ho pintem...ja que en l’espai hi ha multitud de colors. Una persona, una opinió...mil persones, mil opinions i ningú, no es l’amo de la veritat
Ara bé, està clar que el “blogg” hi és per a vessar els parers dels “bloggers” que hi participen,...faltaria més! Però no és menys veritat que de vegades hi ha escrits de donen molt que desitjar amb interpretacions molt interessades i poc positives i molt menys constructives...fem un acte de constricció (jo el primer, naturalment), és del tot necessari, de veritat

Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

ja us esta bé, la comparsa del poble sec us passarà segur perque l'unic que aguanta un equip de futbol son els jugadors i els del poble sec tenen molt mes orgull i honestitat que la colla de mercenaris que hi ha al vila,en un club on no hi ha cap organització ni estructuració pero ells cada diumenge, al aseva manera DONAN LA CARA I ES DEIXEN LA PELL al camp pero com sempre,en gran Pere que faci servir els talonaris i com que amb els jugadors no ha pogut i no li ha sortit be que compri als rivals o als arbitres que ja en te d'experiencia!! JA US ESTÂ BË PER CONFIAR AMB AQUEST MAFIÓS!!

Anònim ha dit...

Anonim a que ve lo del POBLE SEC a aquestes altures? Que ets un enviat de l´ENRIQUE CIRERA perque no sap escriure en català???? Aquest sí que és un MAFIÓS que ja sabem amb lo que tracta. Dona pena quan parla en la tertúlia perqué només ho fa per criticar. Haurieu de donar gràcies que el PRESIDENT posi diners per ajudar al club a subsistir perque si fos pels socis que tenim.
El 4º lloc encara és POSSIBLE!! ( A l´espera de la lliga de filials si baixa l´ESPANYOL B a 3ª)
Visca el F.C. Vilafranca!!!!

La prèvia ha dit...

Hola uff!, abans que res, aquesta mena de crítica que fas en el teu darrer escrit (amb "acte de contrició" inclòs) a qui anava dirigit? I quan dius: "Ah!...si us plau, remem tots en una mateixa direcció, cony!..." suposo que no et refereixes a escriure o fer el que la Junta vol escoltar? Perquè em dóna la sensació (espero que no hagi estat així) com si t'haguessin "tocat el crostó" per quelcom que has dit o has escrit.
Pel que fa a l'encertat anàlisi de la situació que has fet voldria fer-te alguna anotació. De veritat creus que un jugador que cobri 1500€ al mes li sabrà greu perdre un partit pel fet de deixar d'ingressar els 20€ de prima per partit guanyat? I prestigi? Ja vaig dir que aquest tipus de jugadors es mouen per interessos econòmics i a través de representant. Per tant, saben que (pugi o no pugi l'equip) l'any que ve tindran equip segur.
Et dono la raó en què de vegades hauríem de buscar la crítica constructiva però mai sense deixar de perdre de vista la crua i dura realitat. En el post de la jornada de descans de Setmana Santa (tiitulat Ensopegar amb la mateixa pedra), vaig avisar del perill de pensar que ho teníem tot fet i no caure en els mateixos errors. Tant de bo m'haguès equivocat de ple però, per desgràcia i no sé perquè, m'ensumava que podria passar el que ha acabat passant.
Tot i aixó, com bé diu l'elefant vermell, s'ha de lluitar per acabar el més amunt possible esperant qualsevol circumstància (anomeni's miracle) que pugui produïr-se a final de temporada. Malgrat que això de la Lliga de filials és un projecte a llarg termini i no sé si arribaria a afectar-nos o afavorir-nos.
Per acabar, bloggers, hauríem de mirar de no faltar al respecte i no emprar termes despectius que ratllen l'insult. En tal cas, em veuré obligat a suprimir el comentari.

Anònim ha dit...

Hola a tots de nou, primer que tot Lluís t’haig de dir que encara és l’hora que algun representant de la junta m’hagi fet cap mena de comentari i/o insinuació de cap tipus i molt menys de “tocar-me el crostó”, se’n guardaran prou!
L’anàlisi el faig en el sentit de que hi ha escrits “interessats”, que s’emparen en l’anonimat i a mi no em sembla bé, doncs tinc la desagradable sensació que es fa un mal ús del “blogg”. En fi que s’utilitza el “blogg” d’una manera poc honesta.
Lluís , jo no et puc discutir ni contradir la reflexió que tu fas sobre els jugadors que cobren 1500€, jo em refereixo no tant a la prima de 20€, si no, a la “recompensa” de pujar.
També és cert que a mi tampoc m’agraden els jugadors que vénen a través de representants...però que hi vols fer?
Pel que fa al comentari de remar en la mateixa direcció, el faig volen fer veure que encara hi ha possibilitats de quedar quarts i serà més factible si tots empenyem en la mateixa direcció, no el faig pas per una altra cosa
D’acord que no s’ha de perdre mai de vista la dura i crua realitat...no seria gens bo ni encertat que ens poséssim una vena als ulls...tot i que de vegades pel que veus el millor seria posar-te-la!
Per acabar, dues males notícies més, ho sento però us haig de comunicar dues baixes, Admetlla està de viatge de fi de curs i no hi serà, al igual que Fran que avui al matí (dissabte) s’ha fet mal al treball (res greu), i l’impedeix ser present al partit...Deu meu! que més ens a de passar, renoi!
Salut!
Jonsay

La prèvia ha dit...

Hola uff!, totalment d'acord en el que dius de signar els escrits signats des de l'anonimat. És un tema que de cara a l'any vinent solucionaré de manera que cadascú que opini tingui un nick que l'identifiqui. Continuarà sent anònim, però almenys hi haurà més coherència a l'hora de seguir els comentaris d'uns i altres i evitarem els comentaris interessats aïllats que hi puguin haver.
Pel que fa a quedar el més amunt possible a la classificació, tot i que estic segur que aquest any la quarta plaça no donarà accés, s'ha d'intentar fins al final. La temporada passada va passar tres quarts del mateix i vam llançar els darrers partits. Després amb dos o tres puntets més haguèssim pujat a Tercera. Per tant, mai se sap el que pot passar i quan millor classificat acabis la lliga millor que millor (per si sona la flauta).
I pel que veig, avui equip de circumstàncies. A saber: Raventós, Ricardo, Rafita i Fran (lesionats), Álex Gaitán (sancionat), Admetlla (de viatge) i no ens oblidem dels que han deixat l'equip aquesta setmana (Vílchez i Risueño). Així doncs, l'equip d'avui podria ser:
Marc Ramírez, Moral, Óscar, Sylla, Pipa, Eloi, Juanje, Jarabo, Jesús, Capilla i Ibrahim. Quedant només a la banqueta: Boned, Castillejo, Adrià i Medina.

Anònim ha dit...

Perdona un incís "uff!", perquè intueixo que el meu últim comentari no t'ha agradat gens:
· No està bé el que fas tu de llançar la pedra i amagar la mà. Has estat tu el primer que ha posat en dubte que el Vilafranca sigui un club senyor. Jo estic convençut que ho és; altra cosa és que els que estan al capdavant no actuin com a tals.
· Dius que remem tots en la mateixa direcció, la direcció la tenim tots (aficionats, jugadors, entrenadors i junta) i és l'ascens. Ara bé, potser hi ha algú que rema a contra corrent, i t'asseguro que no sóc jo. Dedica't a preguntar pel camp a veure si creuen que les coses s'estan fent bé.
· És més, primer llegeix-te bé el meu escrit i digues en quines parts no estàs d'acord! O és que critiques únicament el fet d'opinar des de l'anonimat? Jo crec que mentre no insulti, com altres estan fent, puc manifestar lliurement la meva opinió. En canvi, sembla que sempre l'hagis de prendre contra mi!
Apa, salut!

Anònim ha dit...

Hola Vil4fr4nqu1, pots fer tots els incisos que vulguis, ara bé, també et dic que no és massa bo i/o encertat respondre per al•lusions intuïtives.
Tu tens un nick i això vol dir que estàs identificat, en cap cas firmes com anònim...doncs a que ve que em responguis...dóna la teva opinió, i “santes pasqües”. No cal que em posis a mi per entremig, i òbviament si em vols contestar o replicar alguna de les opinions vessades per mi, no en tinc cap de problema, ara bé, deixa’t de bajanades de si llenço la pedra i amago la ma, jo no dic enlloc que tu remis a contracorrent.
Jo puc estar més o menys d’acord amb les teves opinions, ara, també et diré que tant de bo tothom ho fes amb el respecte degut com ho fas tu i no t’estic d’orant la píndola.
Arrel de què, dedueixes que estic d’acord amb la gestió de la Junta?- Està clar que no puc estar d’acord amb la gestió, després del desgavell que s’ha generat.
Si em permets acabaré dient que tens la sensibilitat massa a flor de pell. Em sobta que tu que ets un “blogger” veterà et sentis incomodat...

Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

previa on tas futut?