diumenge, 13 d’abril del 2008

Qui se n'enfot de qui?

UE Vilassar Mar 1 - FC Vilafranca 0
Això pinta bé! Tot i perdre (el resultat és el de menys), l'equip ha realitzat un dels millors partits de la temporada demostrant actitud, orgull i una professionalitat digne d'elogi.
Ara sí que veig que l'ascens a Tercera no se'ns escaparà. No importa que siguem fora dels llocs d'ascens actualment. Lo important és ser-hi quan acabi la temporada. I si no, esperarem els ascensos compensats, que enguany és un any propici per a que pugin més equips a banda dels tres primers classificats.
Com a afeccionat, em sento orgullós de veure el goig que feia la banqueta avui amb jugadors de la classe de Castillejo, Juanje, Risueño o Ricardo. És més, en presumeixo de tenir la banqueta més cara de 1a Catalana. Som l'enveja dels altres clubs de la categoria. Així dóna gust. Després perdem, sí. I què? Però nosaltres estem tant gustosos de gastar-nos una morterada cada any en fitxatges. Serà per diners... L'any que ve projecte nou i ja està.
Ara una setmana trànquil·la, tot esperant la visita del Tortosa (un rival fàcil que s'endurà una golejada el més segur). Malgrat que sonaven "tambors de guerra" després del partit i hi havia algun que altre que amenaçava amb entrar al vestuari amb la seva particular "llista de Schindler", tot quedarà en no res. I en cas que passi, serà per portar nous reforços.

Gran Reserva: El debut d'Admetlla, el jove de la Fundació, que com a lateral dret ha complert amb bona nota la seva feina. Els altres dos debutants (Ibrahim i Pipa) també han actuat a gran nivell, com la resta de l'equip.

Vi picat: L'homenatge, per part del Vilassar, a l'ex-col·legiat de 1a Divisió el maresmenc Moreno Delgado. Jo és que mai homenatjaria a un àrbitre, i menys a un amb qui el Vilafranca mai va guanyar quan el xiulà en els terrenys de joc. Segurament haurem perdut per aquest motiu.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que s'aventuri un mal any esportiu pels clubs de Vilafranca. El Vilafranca, l'Espirall-Les Clotes, el Patí Vilafranca, el Casal, el Xamba,... tots, i dic tots! assoliran els seus objectius marcats a principi de temporada.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que aquesta ironia satírica no hi escau massa.

Anònim ha dit...

Buff, la cosa es complica i molt.Jo era dels que pensava que aquest equip pujaria i bé,però després de 3 derrotes seguides, les sensacions i veure com ara tenim l'ascens a 4 punts ... No sé, la setmana que ve o es guanya al Tortosa o això pot esclatar, perquè la gent està cremada i si no es puja aquest any ... No compto amb cap ascens compensat pq la cosa a la 2aB està fotuda.Crec que només en pujaran 3.
Lo pitjor no és perdre, que ja és dolent, sino les sensacions que dóna l'equip.
I ja n'hi ha prou de fitxar jugadors, que arriba un punt que això és el paradís per molts d'ells.

Anònim ha dit...

sisi, cada setmana venen jugadors nous, i aixi mai s'acaba d'acoplar la plantilla.
Destacar la bona actuacio d admedlla en el partit, i esperem q segueixi gaudint d minuts despres de les ganes q li ha posat avui.

Anònim ha dit...

Buenaj tardej, villafranquejes.
Otra jemana sin marcar ni Parej ni Cajtillejo: Parej 1 - Cajtillejo 0!
Alguien dijo que con onje canteranoj, en doj añoj en 1ª Regional, ejtaij seguroj de eso? Por maj refuerzoj que vienen pareje que no subiremoj! Ejto ej una verguenza de ejcándalo!

Anònim ha dit...

Uy, la cosa està complicada perquè a més que nosaltres hem entrat en una crisi de joc i resultats, el Prat ja ha sortit de la seva i se'ns escapa. Ja no valen més concessions, no tirem la tovallola però, va! Diumenge tots al Camp i donar recolzament als jugadors i entrenador encara que no s'ho mereixin.
"Prèvia" tu que sembla que en saps un tros de futbol, com explicaries que amb diferent entrenador i jugadors, cada any a aquestes alçades fem aquesta caiguda?

Anònim ha dit...

Aviam, el que demano és que aquest diumenge animem a l'equip, i com vai dir dies enrrrere ja tindrem tems de demanar responsabilitats a final de temporada, però ara em de estar amb l'equip. Casualment aquest tres partits han estat contra els rivals que a la primera volta ja ens van fer patir. Eren 3 partits importants pero complicats els tres i l'equip no ha estat bé. Però penseu que apartir del Tortosa vem encadenar 5 victories consecutives, perque no ho podem fer ara? Si ens fixem tenim un calendari molt pero que molt més assequible, amb equips que ja no es juguen casi res, i si mireu el del amposta i sobretot el prat el tenen complicadisim. Aixi que somi, hem de seguir ja hi haurà temps de discutir, que si guanyem el diuemnge ens posem a 1 punt de l'ascens, que juguen Prat-Amposta.

Per cert, no creieu que les lesions estan pasan factura al degà?

Somi!

Anònim ha dit...

Joan, em deixes molt tranquil amb el tema dels calendaris. Si el tenim molt assequible i els altres no, ja podem estar tranquils. Inclús podem perdre algun partit més perquè segur que ens sobren punts.

Anònim ha dit...

Ostres!!!!!
Els de la tertulia com us queixeu del Baraza. Si anesim bé no dirieu res, i si anesim malament i no es fitxa dirieu que no es fa res per posar remei. Com us va el morbo!!!

Anònim ha dit...

passio jo nomes intentava veure el costat positiu de les coses, tu si vols fer com tots i criticar, ser negatiu i treure el mocador el diumenge ets lliure de fer-ho, que com he dit en alguna ocasió i algú més va dir en la setmana pasada, sembla que agradi que l'equip vagi malament, per nomes criticar. No ens hauriem de fixar tan en l' aficióo del Barça, que aquí passa el mateix que pasa a can barça i certament, fa pena.

Anònim ha dit...

Jo no faig com tots,jo dic el que penso:alabo quan toca i critico quan toca,que llastimosament és bastant sovint. I recorda que sóc dels que he apostat,i sino mira-ho en aquestes anteriors setmanes,que el Vilafranca malgrat tot pujaria a 3a. I si s'ha de criticar a una colla de mercenaris ho faré,o no t'agradaria a tu cobrar 2000 euros per la gorra?A mi m'anirien molt bé.I tranquil que no em veuràs mai amb un mocador al camp a no ser que estigui encostipat.
El que s'ha d'analitzar bé a final de temporada és quin camí seguir,planificar bé les coses ja sigui a 3a o a 1a catalana i intentar no repetir errors.
I diumenge a guanyar.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, ni jo m'ho explico com ens està passant el mateix de l'any passat. I com bé dius, l'entrenador és diferent i la majoria de jugadors també. Potser el problema radica en la manca d'un autèntic líder dins el camp i al vestuari (que per a mi era o havia de ser Capilla). Però és clar, no tota la responsabilitat ha de caure sols en ell. Els Juanje, Jarabo, Castillejo,... han de col·laborar en la causa i, vist lo vist, no hi col·laboren. Llavors què? Jo ho tinc força clar. Si els jugadors que han de crear el joc ofensiu estan a baix nivell o no responen com haurien de fer-ho (no posant el peu, no donant-ho tot dins del camp, amb aires de passotisme,...) me la jugo amb els que estan realment compromesos. Miraria de blindar la defensa amb un mig del camp destructiu i alliberar així a la gent de dalt per a que amb la qualitat que atresoren resolguin el partit. Crec que per a sortir d'aquesta "mini-crisi" el primer és fer-te fort al darrera (com ja va passar amb l'arribada de Viñas a la banqueta). I perquè no, provar de jugar amb dos davanters centre (sobretot a casa) i dos extrems ben oberts.
Què us semblaria aquesta aliniació:
Marc Ramírez
Admetlla - Óscar - Fran - Pipa
Gaitán - Sylla
Eloi - Castillejo - Ibrahim - Vílchez

Anònim ha dit...

l´alineació es bona i segurament que molt efectiva pero precisament aquest diumenge no es podrà alinear ja que Oscar deu estar lesionat.
Esperem que Vilchez començi a tenir minuts pero segurament no podrà disputar tots els 90 de l´encontre.
Ja ho veurem pero de ben segur que els 3 punts cauran al nostre sac.
I aquest diumenge davant el Tortosa veurem el millor Capilla de l´any.
Veig els jugador molt efectats i a l´hora involucrats en el desig de pujar a tercera, ho aconseguirem.

Anònim ha dit...

Prèvia estic totalment d'acord amb tu en que el que s´ha de fer és blindar la defensa com va fer- ho el entrenador quan va arribar, però també pensa que d´aquelles alineacions en defensa que va utilitzar quan va arribar Alex/Moral Oscar Raventos Rafa, per culpa de les lesions ara nomes ens en queda el Alex Gaitan. Vulguis o no aixo d´habe rde fer tants cambis de jugadors seugur que ha afectat, però han estat obligats per les lesions.

Passió, si que et penses que jo no estic cabrejat? I també estic d' acord amb tu, però crec que ara no es el moment de discutir això sino d'animar al equip, i sino es animar si mes no no criticar al camp. Ara a aquetes alçades no en treiem absolutament res positiu de anar a cridar i a ¨rajar¨ al camp. Aquest segur que es un debat que s´haura de fer a final de temporada estan a 3a o a 1º catalana.Completament d' acord en això.

Somi, i a seguir lluitant que queda mol, i amb els tres punts del diumenge ho veurem tot millor!

Anònim ha dit...

Enorabona Previa, tú i els teus companys de Las veus sabies d'ahir veu estar molt be analitzant els problemas del Vila. A veure si serveix perke els jugadors es possin las pilas d'una vegada per totas!

Anònim ha dit...

Aixó mateix, feliciteu-los a sobre!!!!! Aquesta és la premsa que tenim? Colla d'aficionats!!!
Per no dir ja de la pallassada de la tertulia final que sembla que s'hagin begut algo abans d'entrar al plató.
En lloc d'animar la gent per que vingui al camp els decepcioneu. Així no funcionarà mai bé aquet club.
L'ascens encara és possible si tots colaboreu!

Anònim ha dit...

soy landi solo queria decir que el domingo estube viendo el partido en vilasar y q sigo al equipo y seguro q al final se sube y decir tambien que hay cosas que no entiendo os quejais de que no se marcan goles y fichais a risueño que marca 2 goles en 3 partidos y el domingo no juega y ni lo poneis en vuestras aliniaciones yo lo conozco bien y es el unico que os puede marcar goles suerte y a por el ascenso

Anònim ha dit...

Landi continuas siendo un KRAC, toda la suerte del mundo para ti y los tuyos, de uno k se acuerda de vosotros.....

La prèvia ha dit...

Hola bloggers. A veure, intentaré comentar una a una les vostres intervencions:

satèlit, en quin argument et bases per creure que diumenge veurem al millor Capilla de la temporada? Fa partits que el seu rendiment ha baixat molt i em sobtaria un canvi tan radical.
Tant de bo el que dius de la involucració de la plantilla sigui veritat, perquè crec que aquest és el problema principal ja que de qualitat en sobra en aquest equip (Fins aquí tots d'acord, oi?). Per tant, queden sis finals i s'ha d'anar a guanyar-les totes, però una a una.

joan, tens raó, les lesions han malmès molt l'equip i sobretot la defensa, però no ha de servir d'excusa en un equip amb el pressupost d'aquest. I és veritat, guanyar diumenge sumat a que amb l'enfrontament Prat-Amposta algú o els dos es deixarà punts farà veure les coses amb millor ànim i una altra perspectiva.

modelo1904, me n'alegro que t'agradès la tertúlia d'ahir al vespre (en la que vaig tenir el plaer de participar). Tot un encert d'en Joan Sayol el crear aquest format en el seu programa on aquells que seguim el Vilafranca podem donar la nostra opinió sense cap tipus de censura. Sense cap mena de dubte, és el Gran Reserva del conjunt de la temporada a excepció que s'assoleixí l'ascens a Tercera. Tant de bo!

anònim, ràpidament perquè no val la pena perdre temps amb persones que falten al respecte: és molt fàcil, agafes i prems el botonet de la ràdio on posa OFF.

landi, vaig tenir el plaer de xerrar una estona amb tu abans del partit a Vilassar. Com et vaig dir allà, me n'alegro que et vagin bé les coses esportivament parlant i personalment. Ets un fora de sèrie (com a jugador i com a persona). Es troba a faltar aquella empenta i una mica de "mala llet" allà davant. Sort!

Anònim ha dit...

Però què us heu pensat?
Com podeu tenir aquesta falta de respecte per un equip? Us penseu que guanyareu sense baixar de l'autobús?
Ja veig que ningú de vosaltres s'ha fixat que el Tortosa porta 3 victòries seguides, i fa 5 partits que no perd. És el 4rt millor equip de la 2a volta i no te res a veure amb el que va jugar contra el Vilafranca a la primera volta.
No us estaria malament una derrota per baixar-vos els fumets.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, suposo que el teu comentari deu anar per lo que dic en el post d'aquesta setmana: "Ara una setmana trànquil·la, tot esperant la visita del Tortosa (un rival fàcil que s'endurà una golejada el més segur)...".
Potser no ets del Vilafranca o no estàs gaire "al lloro" de l'actualitat, però tot estava dit amb molta ironia. No cal que em diguis que el Tortosa serà un rival complicat i que porta una bona ratxa perquè ja es va comentar el diluns a la tertúlia. El més normal, veient la dinàmica d'uns i altres, seria que els tortosins puntuessin al Municipal però... encara confio en que aquest equip reaccioni i puguem guanyar diumenge. Ja no parlo d'ascens perquè semblem una mica l'Espanyol amb la UEFA, que sempre que l'anomenen, i quan més fàcil ho tenen, comença la davallada.

Anònim ha dit...

En aquest cas, disculpa pel comentari. Com tu dius, no estava al lloro

Anònim ha dit...

Hola Prèvia, no tenim cap fitxatge aquesta setmana?

La prèvia ha dit...

Hola passio, doncs sí, es va dir que es continuava la búsqueda d'un central per paliar les baixes en defensa però no sé si s'ha concretat res finalment. Sí et puc dir que s'ha tantejat a dos jugadors i que per diferents motius no s'ha pogut incorporar a cap dels dos. Veurem si a última hora es fitxa a algú perquè, recordem, que el termini per realitzar fitxatges conclou quan queden cinc jornades per a acabar el campionat.

Anònim ha dit...

yo em kedaria am admetlla de central!

Anònim ha dit...

admetlla que es quedi i que no fitxin mes!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha comentat el company Sayol, aquest migdia a Esports 14, no hi haurà cap incorporació més a la plantilla. Segons ell, ens han fallat les "tres M" (Manresa, Masnou i Mataró). Aquests clubs tenien defenses centrals pretesos pel Vilafranca, però la seva situació a la taula classificatòria de Tercera no els permet el luxe de deixar anar jugadors claus per a assolir la permanència.
Així doncs, s'haurà d'acabar la lliga amb els jugadors que hi ha ara i com es pugui. A la baixa definitiva pel que queda de temporada de Rafita es podria unir la de Ricardo (amb una lesió muscular que es produí a les acaballes del partit a Vilassar). En canvi, Óscar sembla recuperat (no al 100%) i forçarà per a jugar davant el Tortosa (tant de bo no torni a ressentir-se i haguem de canviar-lo al quart d'hora).
Per tant, els 20 homes disponibles per a aquest diumenge (dels quals se'n descartaran dos) són:
Marc Ramírez, Boned; Admetlla, Fran, Óscar, Pipa, Moral, Gaitán; Sylla, Jarabo, Juanje, Eloi, Jesús, Vílchez, Adrià; Capilla, Ibrahim, Castillejo, Risueño i Medina.
No m'ha agradat un comentari d'en Tito Boada donant a entendre que la lesió de Ricardo podria ser simulada veient que el podien fer fora. D'acord que el pobre noi no és un prodigi de jugador, però d'aquí a comparar-lo amb el cas Ronaldinho... Ell no en té cap culpa de la mala planificació de fitxatges d'aquest club.

Anònim ha dit...

Jo no m'explico que quan funcionava bé l'equip, recordem que estàvem en llocs d'ascens, es porta gent nova donant a entendre que els que hi havien no servien per seguir pel bon camí, i ara que tenim una baixa obligada al final es desisteix de reforçar l'equip.
A més, vem començar l'any amb menys pressupost que l'anterior i em sembla a mi que acabarem amb més i despilfarrant en jugadors que ni coneixiem. No era millor fer un bon equip des de principis de temporada.
Potser sí que haurem de fer com diu el "joan" i demanar responsabilitats a final de temporada, però això sí, al President perquè la majoria de jugadors hauran marxat amb les butxaques ben plenes!

Anònim ha dit...

Prèvia no fagis cas del que a dit el TITO, interpreto que o va dir ironicament, ja saps que ell és molt sarcastic, i segur que aquet comentari no anaba seriosament......

Anònim ha dit...

LO Q M'AGRADARIA:

VILAFRANCA -12
TORTOSA 12


LO Q SIRÀ:

VILAFRANCA 1
TORTOSA 3