diumenge, 6 d’abril del 2008

Solters contra casats

FC Vilafranca 0 - CF Badalona B 2
És la pura i dura sensació que m'ha deixat el partit d'avui. Uns (el Badalona B), gent jove, amb gana, empenta, anticipació,... i els altres (el Vilafranca) esgotats mental i físicament, acomodats, a veure-les venir,... Ja n'hi ha prou! Sembla que se n'enfotin! Aquest club s'ha convertit en un lloc ideal per a que alguns jugadors facin l'agost (però de gener a juny) i vinguin a fer la jubilació daurada amb un grau d'implicació nul. Com que saben que aquí es paga "trinco-trinco"...
Perquè pensant-ho be, creieu que aquesta plantilla és apta per a jugar a Tercera? Jo crec que s'hauria de canviar almenys el 80% d'ella. És més, només em quedaria amb el porter (Marc Ramírez) i el delegat (Pepe Fos). No pot ser que portem quasi tantes jornades com aliniacions diferents. Així és impossible de fer jugar un equip. Els automatismes, el jugar de memòria, l'estratègia, la confiança, la compenetració,... no existeix per enlloc. Fitxar jugadors de renom (cars i de capa caiguda ja) és fàcil, lo difícil és fer un bloc sólid, un conjunt. Resumint, un autèntic equip.
La veritat és que "pinten bastos" i el panorama no convida a l'optimisme. El diumenge a Vilassar, un altre camp històricament poc propici però, a hores d'ara, crec que ens agafa la Unión Suramericana (amb tots els respectes per ells eh) i ens fa un estrip que deu n'hi do!

Gran Reserva: -. (Si algú pensa que hi ha quelcom positiu a destacar avui que ho faci saber).

Vi picat: La maleïda "llei seca" aquesta que no permet regar el camp abans del partit. Avui en Moral ha tornat a lesionar-se en el seu genoll danyat degut a que els tacs de la bota se li han quedat clavats a terra.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix... que Vilafranca TV tingui pensat fer una rèplica del programa "Tengo una pregunta para usted" (de TVE) portant com a convidat a en Pere Montserrat. La meva pregunta seria: Qui cony va fitxar Ricardo? I què li vau veure per a fitxar-lo?.

53 comentaris:

Anònim ha dit...

una dada positiva podria ser q hi ha anat convocat uno noi de la fundacio, encara q no hi hagi jugat, pero per aquí es comença, i aveure si segueixen confian en la gent de casa, q segurament moltisimes mes ganes i força hi posarien.

Anònim ha dit...

Perdona anònim, jo crec que si va un noi de la fundació convocat és més que res per les baixes i per fer "bulto", res més.
Sobre el partit, un continu penjar pilotes desde qualsevol posicio del camp. El Badalona ha fet un primer quart d'hora exquisit i després s'han dedicat a situar-se bé i esperar. Jo crec que en moltes jugades s'han recreat i si volen en fan més.
Prèvia, completament d'acord amb el tema Ricardo, jo ho sento pero tot lo que li veig és refusar pilotes continuament i a part d'això és superlent.
Avui m'ha decepcionat molt l'equip, he vist una apatia i desconcert colectiu, us ha donat aquesta impressió?
firma:passio.

Anònim ha dit...

prèvia i amb el teu amic Condis que com dius tu era de la casa, emportant-se una pasta que no vegis, pero de la casa aniriem millor? Nomès saps que criticar, és igual qui hagi d´entrenador, de jugador o de president el que podries fer és animar una mica i donar anims a l'afició, que sembla que t´agradi que el vilafranca perdi un partit.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, em deus conèixer poc si creus que vull que perdi el Vilafranca, però bé, ets lliure de pensar el que vulguis.
El que està clar és que això no rutlla. I no es tracta de sempre criticar, sinò de que ha arribat un punt que toca actuar. A qui? A l'entrenador suposo jo i, sobretot, a la Junta. Perquè hi ha jugadors que ens estan prenent el pél i el soci de a peu ja comença a estar-ne fart. Temporada rera temporada se'ns ven la història que s'ha fet un equip per pujar a Tercera i van passant les temporades i res de res. Amb el pressupost que tenim hauríem de saber fitxar millor, però com ja vaig dir un dia, o hi ha gent que no hi entén o estan mal aconsellats. No pot ser que any rera any fitxem quantitats de jugadors que ni tan sols juguen un terç de temporada i a la següent tirar de talonari i tornem-hi. Cal una profunda reflexió i mirar de fer un projecte amb cap i peus.
Ah, i el que deies del jugador de la Fundació que avui ha anat convocat, com be ha explicat en passio ha estat per completar la convocatòria. És trist que un club que vol pujar a 3a Divisió no pugui presentar 18 jugadors a les jornades finals i hagis de tirar de filial o "repescar" jugadors que els havies donat el "passaport" (com el cas d'Adrià). Això és un altre síntoma de falta de previsió o planificació. Ara, amb Moral possiblement lesionat, Rafita amb problemes de pubis, Óscar renquejant tots els partits,... aniria molt bé tenir a Del Barrio.
En fi,... per cert, a "Can Barça" mocadorada i "rajades" a totes les ràdios. També se n'alegren de que perdi? No són del Barça? No fotem!!! Les coses s'han de dir pel seu nom i deixar de riure'ls-hi les gràcies a una colla d'acomodats.

Anònim ha dit...

Cadascú pot opinar el que vulgui, sino t'agrada canvia de blog o te'n fas un i escrius que el Vilafranca juga molt bé i fa disfrutar a la gent.A més, lo d'avui és indefensable i es pot criticar tan com vulguis.No estàs per la grada i sents lo que diuen els socis i aficionats del Vilafranca?
Si es jugués bé no es criticaria tant,però no és el cas.Has d'entendre que un equip tant milionari algo més hauria de fer i no només pilotada i pilotada,o no?I aixo ja es deia quan el vila guanyava però el joc era pèssim.
Tot i això,jo segueixo pensant que es pujarà, avui he notat molt la baixa del Oscar i del Rafa a l'esquerra però no es excusa.
firma: passio

Anònim ha dit...

Yo tambe stic fart d'akets jugadors! son uns mersenaris i uns dropols i sels enrefot tot plagat. Air samblava ke tenian mes en joc els del Badalona ke naltrus. Per sort no vai poder nar al camp i em sembla ke no i niré mes, em kedu a casa i u miro per la tele que alla rajant que no vejis, com a de ser, perke si nos juga be nos pot dir lo contrari.
"anonim" li demanas a la previa ke animi la aficio, ke vols ke surti amb timbal i platerets? ki u a de fer son els futbolistas amb un xoc vistos.

Anònim ha dit...

Dons sisi, temporada rera temporada van fixan jugadors q nomes duran una temporada o ni aixo, i despres marxen i s'emporten una pasta, com pasara am juanje, risueño, ricardo, castillejo,... pfffffffff

Anònim ha dit...

Buenoj diaj, villafranquejes. Que tal el fin de jemana? No me felicitaij por haber jido elegido prejidente del congrejo?
Ayer Parej no marcó, pero Cajtillejo tampoco, de momento: Parej 1 - Cajtillejo 0!
Webmajter, te empecinajte ke el culpable era Parej y dejde ke se ha ido, mira como oj va! El culpable lo teneij en casa y ojtenta un cargo como yo! y no cumple suj promesaj.

Anònim ha dit...

jornada aburrida pel degà penedesenc qu pel meu punt de vista va surtir emparrat i un badalona b am dues marxes més va deixar clar que semportaria els 3 punts.continues pilotes llargues i poc toc de pilota
am akelles pilotes vag trobar a fofana o potser akell condis k aguantava la pilotai trankilitzava el joc.destacar dues molt bones parades de merit del porter visitant i la seva defensa ordenada am una gran mitja i davantera rapidisima..

permi el gran reserva seria el arbitratge qe va haveri ya que va ser un partit molt net i sense polemiques.

previa tinc entès que en senyor pere montserrat paga a les aigues de vilafranca per poguer regar el municipal als entrenus i als partits..

n es per res pero a la fundacio krek k ya ni an 10 lesionats..
la mes forta lligaments creuats duna noia del femeni.si sens lesiona el autentic mur den moral imaginat la canalla que puja..

Anònim ha dit...

aah i pel k e llegit perki dalt veig que no esteu dacord en k condis i tot axo de la casa..pero llabors us keixeu dakets jugadors k cobren mol i son uns peseteros entre daltres coses..pero estik segur k molts joves del planter xiquilinero veurien satisfet el seu merit sportiu de molts anys;potser en contes dacabar lluny de la comarca o en equips regionals..

akest ojeador del vilafranca que su ffasi mirar..

La prèvia ha dit...

Hola basshunter, totalment d'acord amb el Gran Reserva per l'arbitratge d'ahir. El col·legiat va aplicar el reglament amb coherència, sense complicar-se,... Molt bé. Així dóna gust. Tant de bo sempre els arbitratges fossin com aquest. (I els jugadors van col·laborar, tot i les típiques pèrdues de temps del rival quan va davant en el marcador).
I el tema de les aigües... uf! és complicat. Jo entenc que hi hagi restriccions degut a la sequera però amb un camp sec no es pot practicar futbol i és molt perillòs (i a les proves em remeteixo). Avui, aquest serà el tema estrella a "Les veus sàvies del degà penedesenc" amb en Josep Colomé (Regidor d'Esports, de Serveis Viaris, Mobilitat i Aparcament) com a convidat principal.
Ah pepebono, trànquil que l'aposta continua en peu. Castillejo acabarà marcant més gols que Parès (tot i l'avantatge que tens de jugar setmana rera setmana contra equips del nivell de la "Penya Bufanda").

Anònim ha dit...

GENT DEL FORUM !!!!!!!

NO US DEIXEU ENGANYAR PER HIPOCRITES I EMBAUCADORS QUE ES FAN PASSAR PER VILAFRANQUINS !!!!!

HEM D'ESTAR TOTS AL COSTAT DE L'EQUIP PER AJUDAR-LO A PUJAR A TERCERA DIVISIÓ !!!!!! NO HI HA RES PERDUT !!!!

Anònim ha dit...

Es penos el joc que va mostrar ahir el vilafranca,aviam si passara com l any passat que anavem tant be i a les ultimes jornades res...per una altre banda,crec que el municipal vilafranqui no és un fortí,la gent no crida ni anima,amb una mica d'ambient les c0ses canviarien molt i les jugadors se sentirien mes arropats.

Anònim ha dit...

Jo el que penso, prèvia, és que si ens posem a criticar i a rajar a aquestes alçades, que guanyarem? Res, el que em de fer és animar a l'equip aquestes 7 o 8 jornades que queden que seguim tenin les opcions intactes de pujar a 3a divisió i llavors a final de temporada es fa el debat i opinem i critiquem tot el que fagi falta. Però ara el que em de fer és estar al costat de l´equip que sembla que quan el degà jugà a casa és com si juguès fora.

Així que queda dit, res de criticar fins que no s'acabi la temporada o les opcions d'ascens, i estar tots units.

Somi cap a 3a!


PD: Prèvia ets un pessimista. No nomès ara si no desde sempre. Ho dic com a critica constructiva.

Anònim ha dit...

Apa, com està el blog! El partit d'ahir va ser pèssim, potser perquè els del Badalona B van tenir la sort de marcar els dos primers xuts i amb 0-2 tant aviat va ensorrar l'equip, però una mica d'actitut i intentar fer més perill no hagués estat malament.
"joan" tens raó en qué "la prèvia" és pessimista, però tranquil que això als jugadors, com diu el Serrat, els "rellisca com un barb mort sota un pam d'escuma blanca".

Referent al tema de l'aigua, està fotuda la solució, però si no es pot regar i això genera un alt risc de lesions, la solució potser seria aturar la competició. Potser quan es reprengui tenim un equip amb jugadors joves, bons i amb ganes i solucionem dos problemes de cop.

Algú pot explicar com es fa les cursives i negretes?

Anònim ha dit...

Chapeau per l'entrenador, pot caure bé o no,en pot saber més o menys però ha dit veritats com sols:

- es juga malament
- el ricardo està molt malament i no sabien que venia amb aquestes condicions
- l'oscar es troba molt a faltar pq sap manar.

Són veritats que es diuen aquí i que hi ha gent que no vol veure. Potser l'entrenador vol que perdi el Vilafranca?Oi que no?Doncs ja està, el dia que jugui bé ho direm i punt.
I ara fitxem a un lateral esquerra i un central i acabem de desfer més l'economia del club quan ja estàvem en números vermells fa poques setmanes.
firma:passio

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, com bé apunta en passio per treure's el barret amb la intervenció de l'Albert Viñas a "Les veus sàvies del degà penedesenc". Ha reconegut part de culpa en la derrota d'ahir, que l'equip no va estar l'alçada, que és complicat fitxar bons jugadors a mitja lliga (perquè són jugadors que no estan actuant amb els seus equips) i que l'absència d'Óscar l'equip l'acusa molt. També ha avançat que degut a les baixes en defensa pel que resta de temporada de Rafita, i les probables de Moral i Óscar (tant de bo que no!) s'incorporaran dos nous jugadors: un lateral esquerre (Pipa procedent del Vilanova) i un central que s'està buscant. En tot cas, aquest central serà un jugador que està jugant habitualment amb el seu equip i no un jugador inactiu (en referència al fitxatge, al mes de gener, de Ricardo).
Us deixo les dades i una mica d'història del nou fitxatge vilafranquí.

Joaquín Medinilla Cabotti "Pipa"
13-10-80 · Argentina
1,79 m. – 78 kg.
Defensa o migcampista

Format a les categories inferiors de C At. Independiente de Avellaneda (on coincidí en el segon equip amb jugadors com Cambiasso o Milito) emigrà a jugar a Brasil per tornar a la seva terra natal per jugar amb el C At. Aldosivi. A l'estiu del 2002 arribà a Catalunya però no va poder tramitar els papers per competir fins el 2003. Mentres entrenà amb el Santboià on li van posar el mot de "Pipa" per la seva semblança física amb l'exjugador d'Osasuna en Pipa Gancedo. Entre els seus exequips destaquen entre d'altres: UD Viladecans, EC Granollers, UE Caprabo, U At. Horta i CF Vilanova Geltrú (d'on provè i on ha marcat dos gols aquesta temporada).
Tot i que darrerament ha ocupat el lateral esquerre, és un jugador reciclat a aquesta posició ja que originàriament jugava d'interior o carriler.
Com a curiositat, destacar que manté una bona amistat amb Leo Messi qui en alguna ocasió l'ha anat a veure jugar com va ocòrrer no fa gaire en un Castelldefels-Vilanova.


Per cert, en la tertúlia final d'Esports 21 en Jordi Hill ha fet un anàlisi de la situació del degà penedesenc molt similar a la meva. Vaja,... un altre que no és un bon vilafranquí?

Anònim ha dit...

uyy. com a curiositat prèvia et rectificaré dient que PIPA pot ser amic de´n Leo messi pero es periquito de cap a peus!! amic inseperable de´n Zabaleta, així que un espanyolista més a la plantilla del F.C. Vilafranca, que ja n´hi han uns quants!!!!.
De la situació de l´equip et diré que passa per un moment delicat pero que diumenge es resoldrà guanyant a Vilassar de Mar.
Pel que respecte als nous abonaments que van sortir diumenge a la venda on per 25 euros tenies entrada pels restants 4 partits que es juguen al municipal, et diré que va ser ridicula la resposta d´afeccionats que es van interessar per ella i tansols se´n va vendre 1. Així que de recolzament del poble vilafranquí no i podem contar pas, que us sembla?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha anunciat aquest migdia en Tito Boada al programa Esports 14, podria haver-hi un altre fitxatge a banda de l'esmentat "Pipa" i del central que s'està buscant. Es tractaria d'Ibrahim, davanter centre del CF Vilanova Geltrú, que arribaria cedit fins a final de temporada per a reforçar l'equip. Segons s'ha dit, aquesta tarda hi ha una reunió entre Pere Montserrat i Ramon Centaño, president del Vilanova, per a tractar la cessió.
Ibrahim, de 26 anys i nascut a Santander (Cantàbria), enguany és el segon màxim golejador del seu equip amb 9 gols. Ha jugat anteriorment amb Racing Santander B, SD Noja, UB Conquense, UD Vecindario, Barakaldo CF, PD Santa Eulàlia (Eivissa) i altres...
Amb aquest reforç (si acaba de concretar-se) i els altres dos en defensa, entenc que la Junta vol fer veure a la plantilla que no escatimen esforços per assolir l'objectiu de l'ascens a Tercera. Ara, la pilota és a la teulada dels jugadors.

Gràcies per l'apunt vicenç, respecte a lo dels abonaments era previsible aquesta resposta de l'afeccionat. Però voldria fer-te una reflexió, potser caldria promocionar més aquestes iniciatives (spots TV, anunci en setmanaris, falques a la ràdio, pamflets els dies de mercat,...). Crec que no és suficient posant-ho dins la crònica del Vila a El 3 de 8, o aquí al blog, o la tertulia del Sayol,... perquè a qui arribes és a la gent que ja seguim el club i la majoria som socis. La campanya hauria d'anar destinada a captar gent nova.

Anònim ha dit...

yo tambe crec que el public de vilafranca es molt soso i mai es veu un bon ambient al camp de futbol,,,

Anònim ha dit...

Inclus els vilareds van fayar al camp, ke habian anunciat la seva reaparicio. Sort ke ya no sels acud preguntar ke opinem de ells.
El proxim dia ke vulgin venir ke vingin sensa dir re i ya sta! ya ni a prou de tantas tonterias!

Anònim ha dit...

Si no em falla la memoria aquest Pipa va fer un gol al Vilafranca en la segona temporada a preferent jugant a Viladecans on es va perdre per 2-1.Però jo diria que jugava quasi de davanter, se li podria preguntar si realment era ell pq si ara em dieu que juga de lateral esquerra ... és que ha anat molt endarrera o no és el mateix.
Sobre els vila reds, deixem-nos de collonades que a Vilafranca no hi hagut mai aficio pel futbol ni en tindrem mai, poca gent ve al futbol i la poca que ve "raja molt", encara que no li falten motius.Però sempre ha estat així.No cukpem ara a aquests nanos de la fundació que no tenen cap obligació, això sí, que no surtin més dient que vindran al camp pq ja han passat molts partits i res de res.

passio.

Anònim ha dit...

Bona tarda previa, et respondré dient que apart de tots els mitjans de comunicació que has esmentat abans tu i haurem d´afegir que el Cargol ho va publicar la setmana anterior i que fin i tot en l´última plana de la FURA també hi habia la noticia,( publicació amb més tirada gratuita de Catalunya) mirat-ho bé, també vaig passar la noticia al set dies, pero s´ho van deixar de publicar i també va sortir per pantalla a vilafranca televisió, on mes vols que ho publiquem???els panflets en dia de mercat es va fer l´any passat i no va tenir gens d´impacte.
Volem exits i sobretot bons resultats i que l´equip puji a tercera amb públic o sense. Ho hem intentat TOT.
Visca el Vialfranca.
Atenció a noves iniciatives de cara a la propera temporada; podria nèixer la NOVA PORRA del VILAFRANCA.

Anònim ha dit...

Me´n descuidava la noticia del nou abonament per les 4 finals al municipal també es van comentar a Canal 20 (Radio olèrdola).La primera es va perdre pero les tres restants es guanyaran segur!!!

La prèvia ha dit...

Hola vicenç, no m'he explicat bé. Ja vaig veure en tots aquests llocs que s'anunciava aquesta promoció. El que em venia a referir és que es podria haver fet, a banda de tot això, una campanya de captació amb més impacte (tipus "spot" a VTV o falca radiofònica) i que s'anès repetint diariàment i no només anunciar-ho una vegada als programes o setmanaris. Perquè la gent que llegeix les planes d'esports als diaris o escolta els programes ja són socis la majoria. En canvi, "bombardejant" a tot hora captaves l'atenció de gent que potser li agrada el futbol però no segueix de prop el Vilafranca. Espero haver-me explicat bé. De totes maneres, tens tota la raò en que és molt difícil assolir que la gent de Vilafranca s'impliqui i col·labori (i ho sé també per experiència pròpia). I que els que som avui, serem demà i passat demà. Guanyi o perdi el Vila. Perquè ens agrada o potser perquè som així de massoques! Visca el Vilafranca!!!

Anònim ha dit...

Ejtai bujcando central? Y si fichaij a Raúl Fernández del Martorel que ej de la casa?
Primero priman los interesej del club, y olvidaos de rencorej de una vej.

Anònim ha dit...

convoquen admetlla central de la fundacio i ara ya busken un altre
kin desastre de direktiva..

veurem que pasara cuan la economia del agrosistem sesverli..

La prèvia ha dit...

Hola pepebono, doncs sí, la veritat és que en Raúl Fernández és un bon jugador. Té col·locació, anticipació, rapidesa, polivalència, joventut,... I està fent una gran temporada al Martorell junt amb un altre central (aquest més jove) anomenat Torreguitart. A més a més, com tu dius, és de casa i això sempre és un valor afegit (o de vegades, tot el contrari...). En tot cas, hi ha dos “inconvenients” (entre cometes) penso jo. Un, que segons va comentar el míster Albert Viñas, crec que busquen un central amb experiència de cara a suplir una possible (i no desitjada) baixa d’Óscar pel que queda de temporada. O sigui, un jugador capaç d’assumir lideratge a l’eix de la defensa. I l’altre seria el fet que un equip ara mateix amb aspiracions de pujar a 1a Catalana, com és el cas del Martorell, es vulgui desprendre d’un jugador important en el seu esquema.
Davant això, em pregunto i deixo obert el tema: és millor anar a buscar un futbolista d’un equip punter de Preferent, amb ganes de millorar i anar a un equip important com és el Vilafranca? O és millor buscar un jugador amb experiència i veterania a Tercera provinent d’un equip sense espectatives ja o apressat per problemes econòmics?

Anònim ha dit...

Bon dia.
Ahir al vespre ja entrenaven al camp Pipa i Abrahim del Vilanova, segurament ja deuen estar fitxats, 2 mes de necessaris.

Anònim ha dit...

Raul Fernandez , es un grandisimo jugador, valido de sobras para el Vilafranca o cualquier equipo de similar categoria... la lastima es que su padre no colabora mucho, para que este muchacho triunfe en el mundo dificil del futbol, si se quedara en casa, seguro que al chaval le iria mucho mejor...

Anònim ha dit...

Entoncej porque no se le ficha? el que tiene que jugar ej él, no su padre.
El chaval jugaría en una categoría superior y en el equipo de su ciudad, y el club cubriría con garantíaj un lugar donde no tiene efectivoj!

Anònim ha dit...

a veure, crec si no m´equivoco que Raul fernandez ja va estar dins la disciplina del Vilafranca i va jugar alguns partits,d´altre banda m´han comentat que ha tingut algun percanç que ha embrotat la seva imatge.
Pel que respecte al seu pare,deixa´l anar lo pelma que es i avui surt una noticia als diaris esportius on l´olímpic can Fatjó ha substituit l´entrenador i on ha fitxat un tal Fernandez, podria ser ell? Recordeu que te carnet d´entrenador per aquesta categoria i més amunt.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, aquí us deixo les dades del darrer fitxatge:

IBRAHIM Ruiz Rey
23-01-82 · Santander (Cantàbria)
1,80 m. – 82 kg.
Davanter

07/08 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
06/07 CF Vilanova Geltrú (3a Div.)
06/07 PD Santa Eulàlia Eivissa (3a Div.)
05/06 PD Santa Eulàlia Eivissa (3a Div.)
05/06 Barakaldo CF (2a B)
04/05 UD Vecindario (2a B)
04/05 UB Conquense (2a B)
03/04 UB Conquense (2a B)
02/03 SD Noja (2a B)
01/02 Racing Santander B (3a Div.)
00/01 Racing Santander B (3a Div.)

Format a les categories inferiors del Racing de Santander, la Temp. 01/02 anà convocat algun partit amb el primer equip. La Temp. 03/04 coincidí al Conquense amb Santi Castillejo, per tant, ara a Vilafranca, repetiran aquella davantera. Aquesta temporada, va estar a punt de fitxar en el mercat d'hivern per l'equip manxec del Villarrobledo (3a Div.) fins el punt que es va anunciar i tot el seu fitxatge. A darrera hora les negociacions es van trencar i va continuar al Vilanova.

Anònim ha dit...

Ara que ho dieu, crec que el fitxatge de Raül Fernández, podria ser un bon reforç. "Prèvia" discrepo amb tu en que seria necessari un jugador més expert, aquest noi no és un adolescent que acaba de sortir del Juvenil, ni tampoc és un veterà que ho té tot fet en la seva carrera futbolística, deu tenir aproximadament uns 25 anys, que és bona edat.
El problema del pare que té, és el que menys em preocupa, i que el Martorell el deixi marxar, si és per millorar seria el més assenyat.
A veure aquest Ibrahim que tal funciona, però si juga no crec que faci parella amb Castillejo, vols dir que no serà ell el sacrificat?

Anònim ha dit...

Pipa va marcar 6 gols amb el Viladecans a la temporada 2004-2005aquella que va pujar el Tortosa i Vilafranca i Cassà van promocionar.
Pipa va ser el segon màxim golejador després de Fuentes que en va fer 9. Efectivament el Vilafranca va perdre allà 2-1 en aquesta temporada.

Anònim ha dit...

dons sisi conec raul fernandez, y sino fos pel seu pare estaria jugan mol mes a dalt, i sino segurament al vilafranca.

Parlan dls vilareds tb, no veu anunciar q havieu comprat coses d la vostre butxaca per animar l'equip aquesta setmana? q us va passar, tenieu un forat a la butxaca?
Anims vilafranca!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, en cap moment he dit que fós més necessari un jugador expert. Tan sols vaig deixar la pregunta en l'aire per saber que en pensa la gent.
El que volia dir és que potser des del cos tècnic es busca un jugador amb més currículum. En Raúl Fernández24 anys i ha jugat a part d'amb el Vilafranca, amb qui debutà la Temporada 01/02 (1a Catalana), amb la PB Anguera, Polvoritense i Martorell, que jo recordi ara. Per tant, quasi sempre ha jugat a Preferent i en equips sense gaire pressió. Ara bé, jo també crec que pot ser un jugador vàlid per jugar amb el Vilafranca però potser no en aquest precís moment.
Per cert, una curiositat, que molta gent no deu saber, és que aquest jugador la temporada passada va estar a les ordres d'Albert Viñas fent la pre-temporada amb la Rapitenca a 3a Divisió.

Anònim ha dit...

Així, si ja va estar a les ordres del míster Viñas i no el va voler per la Rapitenca, pel que fos, segurament tampoc el voldrà pel Vila, així que no cal parlar-ne mes!!!

Anònim ha dit...

satelit, dicej que Raúl ha tenido algun percanje que ha ensujiado su imagen, y que ya ha ejtado en la dijciplina del club.
Como veo que no jabes mucho de la hijtoria, te diré que ej por culpa del prejidente Pera Montjerrat, el cual había ejtado tambien antej en el club y ha sufrido algunoj percancej que han ensujiado más su imagen, y míralo en la poltrona.

Anònim ha dit...

pepebono, me da k eres una parte muy implicada en el tema Fernandez ???? padre u hijo ????

Anònim ha dit...

Renoi "satèlit", et veig molt implicat en la causa. No seràs pas el representant aquest, el Barassa, i no vols que fitxin aquest xicot per endinyar-nos un altre jugador?

Anònim ha dit...

Ostres!!!!!!!!!
Hem fet el record de missatges o comentaris de tota la lliga.
42 comentaris, us va el MORBO, esperem/u que l´equip encadeni dues derrotes consecutives per que us vingui les ganes de xerrar i fotre cizaña,sou/m uns aficionats que fotem pena ja que quan l´equip funciona no ho valorem prou.

La prèvia ha dit...

Tens tota la raó del món satèlit. Aquest comentari ja el vaig fer jo en el Vi picat del dia 9 de desembre on deia: Que les setmanes on hi ha hagut més comentaris al blog hagin estat quan l'equip anava malament. Ara que, com s'ha dit sempre, els diaris esportius quan més vénen és quan hi ha crisi a "Can Barça" o a la "Casa blanca".
Tant de bo que en el que queda de temporada no passem de 10 comentaris per setmana. Senyal que les coses aniran millor!
Per cert, algú en sap res de com està el tema del possible fitxatge d'un central? Haurem d'esperar a Esports 14 de demà al migdia a veure quines novetats ens explica el company Sayol.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, comentar-vos que en el web de la prèvia, publicat a principis de setmana, va haver-hi un error en les dades corresponents als precedents existents entre Vilassar de Mar i Vilafranca. Ja està subsanat l'error i podeu consultar les dades correctes. Mea culpa...

Anònim ha dit...

Us hi heu fixat amb les imatges del partit Benavent- amposta que espoden veure en la seva pagina web, quin partit i quants gols(5-2), memorable.

Anònim ha dit...

tan criticar la web del club ke trigan a actualizar i tu vas i informas malament

Anònim ha dit...

Per sert, aket disabte a las 8, partit crusial a la polisportiva i jornada de portas obertas. Seria bo recolsar el Patí, igual despres necesitem naltrus el seu recolsament. Abeure si ells salvant la categoria i naltrus pugem a 3º!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, bones notícies les que ens ha donat el company Sayol aquest migdia. L'Óscar Sánchez estarà a disposició del míster diumenge a Vilassar i la possible greu lesió ha quedat només en un ensurt. Quin millor "fitxatge" que aquest per a l'eix de la defensa. Esperem però, que no sigui l'únic que "tiri del carro" i tot l'equip demostri que estem capacitats per pujar.
A veure si Juanje es destapa amb un partidàs davant un dels seus ex-equips. Precisament, la Temporada 99/00 en un Vilassar Mar 3-2 Vilafranca va marcar-nos un gol (el 2-0). Per tant, ens en deu una...

Anònim ha dit...

Que faenón ejta mañana en el congrejo de loj diputadoj!
Anonimo, que interej tienej en que revele mi identidad? no voy a dejir ni mu.
Pareje que el fichaje del central ejtá olvidado. Almenoj no vendrá un forajtero a robarnoj!

Anònim ha dit...

hola pepe, creo que los forasteros robaran a muchos, pero me da, que a ti no te roban nada, cagon!o no?
por cierto, el tal fernandez na de na, lo vi jugar hace poquito y es mas blando que "nuestro" Ricardo, que ya es decir... y solo nos faltaria la llaga de su padre!!!
Con onze como fernandez, y demas canteranos, en dos años a 1.regional.
forza vila con o sin forasteros!

Anònim ha dit...

aquest diumenge podria debutar el noi d la fundacio admedlla, segons l'entrenador jugara d titular... ja direu q us sembla

La prèvia ha dit...

Hola malik, doncs seria una sorpresa. Agradable a més. Perquè són molt pocs darrerament els jugadors de la pedrera que han pujat al primer equip. A saber (des de que accedí Pere Montserrat a la presidència a l'estiu del 2002):

Touré* (21/10/07 · FE Figueres 3-3 FCV / 1 partit) - Actualment a la FE At. Vilafranca (2a Regional)
Faust (29/04/07 · FCV 3-1 UD Cassà / 4 partits) - Actualment al C At. Roda Barà (Reg. Preferent)
Figueras (19/03/06 · FCV 0-1 CF Montañesa / 1 partit) - Actualment a la UE Sant Pau Ordal (3a Regional)
Ventura (05/02/06 · CF Badalona B 0-0 FCV / 9 partits) - Actualment al FB Espirall-Les Clotes (1a Regional)
Bobo Sam* (26/09/04 · FCV 3-0 CF Vila-Seca / 2 partits) - Actualment a la UE La Múnia (2a Regional)
Fofana* (25/01/04 · FCV 3-1 UD Viladecans / 55 partits) - Actualment al CD Riudebitlles (2a Regional)
Víctor Montalbán (08/09/02 · FCV 0-1 CF Ripollet / 3 partits) - Actualment al ???
Eloi (08/09/02 · FCV 0-1 CF Ripollet / 160 partits) - Actualment al FC Vilafranca (1a Catalana)

* Jugadors guineans que han debutat amb el Vilafranca provinents del filial.


Així doncs, exceptuant l'Eloi, la resta no es pot dir que hagin tingut continuïtat.

Anònim ha dit...

i un altre derrota..