diumenge, 11 de maig del 2008

...I els somnis, somnis són

CD Montcada 3 - FC Vilafranca 1
Amb aquesta frase del dramaturg Calderón de la Barca es pot resumir perfectament el que ha estat la trajectòria del Vilafranca al llarg de la temporada fins que avui, amb la derrota a Montcada, hem tornat a la crua realitat (la de jugar l'any vinent de nou a 1a Catalana). S'ha acabat el somni de la 3a Divisió. Ni els possibles ascensos compensats d'altres temporades enguany serviran, ja que la sagnia d'equips catalans que perdran categoria a 2a B serà d'aquelles que fan època. Per tant, una temporada més de desencant en l'afeccionat, de decepció, de no assolir els objectius marcats, de frustració o de fracàs (com vulgueu dir-li).
Ara, amb dues jornades intrascendents per endavant, serà moment de resoldre moltes incògnites que floten en l'ambient vilafranquí. La primera, si el míster posarà el seu càrrec a disposició de la Junta. Se li acceptarà la dimissió? O es valorarà la feina feta abans de la davallada final i se li oferirà continuar amb un projecte esportiu diferent al d'aquest any? I ell, estaria disposat a seguir amb aquestes premises?
Poc a poc s'aniran desvetllant tot aquests interrogants a banda de les més que segures baixes d'homes "importants" a la plantilla (o que si més no havien de ser-ho a priori), nous fitxatges, nous projectes, noves il·lusions,... en fi, el de cada darrer estiu.
Coincidències de la vida, Calderón de la Barca moria un 25 de maig (de 1681). Just la mateixa data (de la darrera jornada) que teníem marcada en vermell tots els vilafranquins des de que va començar la temporada com el dia que signifiquès el retorn a Tercera i on morirà l'enèssim projecte esportiu de Pere Montserrat.

Gran Reserva: El bon partit avui en línies generals del Vilafranca, només mancat de punteria als metres finals sumat a les badades (ja habituals darrerament) a la linia defensiva. De fet, l'abecé del futbol: fer-te fort al darrera i resoldre les ocasions al davant.

Vi picat: El fet que la FCF, d'acord amb ambdòs clubs, vulgui fer jugar el Badalona B-Prat el dijous 21 (quatre dies abans del final de lliga) podent arribar el Prat sent equip ja de Tercera amb el que perjudicaria els interessos de l'Amposta i el bé de la competició.

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix que... la Penya El Litro després de la "mini-mocadorada" de fa una setmana estigui orquestrant una de més majoritària via SMS per diumenge vinent al Municipal.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agradaria q es parles en termes generals mes dls partits i no sempre amb les ironies eh previa. No ho dic com una queixa, sino com una suggerencia.

Anònim ha dit...

Prèvia, quin alicient té anar al camp el diumenge? Veure el sorteig del rasca-rasca?Perquè cap més cosa hi ha en joc,oi?

Anònim ha dit...

avera si ens toca el seat del rasca rasca perque la mocadorada sera bastant critica..magradara eskoltar lassitencia del ultim partit a casa del degà!

La prèvia ha dit...

Hola heitachi, entenc el que vols dir eh, però per fer la crònica del partit crec que ja hi ha els diaris esportius del dilluns o El 3 de Vuit el divendres. El blog potser és un lloc d'opinió o reflexió més enllà de les típiques dades tècniques del partit, aliniacions, golejadors,... Suposo que m'he explicat però, de totes maneres, m'apunto la suggerència i si no has pogut escoltar el partit per Ràdio Vilafranca no tinc cap problema en deixar-te les aliniacions i golejadors.
FC Vilafranca: Marc Ramírez, Admetlla, Sylla, Óscar, Pipa; Eloi, Torrents (Ibrahim), Jarabo, Jesús (Moral), Capilla i Castillejo (Juanje).
Gols: 1-0 Garzón (min. 38), 2-0 Álex Ortiz (min. 72), 2-1 Ibrahim (min. 81) i 3-1 Garzón (p) (min. 91).

Pel que fa al partit de diumenge, ni mocadorada ni res. Suposo que hi haurà més gent per lo del sorteig del cotxe del "rasca-rasca" i potser per allò que són Fires i la gent estarà per allà baix a la Zona Esportiva, però si no fos per això seria segurament l'entrada més pobre de la temporada.

Anònim ha dit...

Jo crec que hi haurà força ambient, doncs.
Apart del cotxe i de les dues bicicletes de montanya del sorteig del rasca he pogut llegir als programes que ja n´hi han d´enganxats que cada soci podrà entrar a un acompanyant gratis.

Anònim ha dit...

Ahhh! Molt bona iniciativa això de l'acompanyant gratis!!! Així quants més siguem més sonada serà la mocadorada. Jo també estic d'acord amb el "basshunter" i el "noi" i opino que hi haurà molta gent i molt emprenyada. Jo treuré el mocador.
Els que sortiran perdent seran els de la tele, que no tindran audiència.

Anònim ha dit...

Com he estt dient durant tot l'any i aguns us posaveu nerviosos... Ara que ja és 99,9% segur que l'any vinen estarem a 1ºa Catalana, és el moment de parlar, de que cadascú digui la seva, de demanar explicacions i de ¨rajar¨qui ho vulgui, per que ara l'equip ja no es juga res, excepte l'honor de queda un lloc amun o un lloc avall. És ara, o més en dit, a final de temporada quan es pot rajar, i demanar explicacions donar cadascú la seva opinió i parlar del futur. No cuan ho estaveu fent la majoria de vosaltres mesos enrere!! Siusplau no agafem d'exemple l'afició del Barça, que fa llastima.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, comunicar-vos que aquest matí ens ha deixat en Fèlix Balañà Rovira, ex-directiu durant moltíssims anys i gran afeccionat al FC Vilafranca a qui dedicà gran part de la seva vida. Des del blog, expressar el meu sincer condol a la familia.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, primer que tot al igual que “la prèvia” també vull mostrar el meu desencís a l’assabentar-me de la luctuosa notícia de la desaparició d’en Fèlix Balañà, exemple de perseverança i devoció als colors del “degà penedesenc”. D.E.P.
També vull fer-vos avinent que aquest dilluns a la tertúlia “les veus sàvies del degà penedesenc” hi haurà la presència d’un bon nombre de jugadors.
Ho dic perquè vaig veure l’escrit d’un “blogger” demanant, a ser possible, d’avançar els convidats de la tertúlia, així doncs que ja ho sabeu...potser que se’ns faci petit l’estudi.
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

mediocres siempre mediocres aficion mediocre pesidente mediocre y jugadores mediocres

Anònim ha dit...

Doncs sí, una sentida pèrdua la del Sr. Balañá (DEP), tota una institució del FC Vilafranca i també dels Castellers.

Anònim ha dit...

Joan, molts jugadors vindràn a la tertúlia de Radio Vila???
Que no entrenen avui dilluns? o es que es mereixen no entrenar pel gran resultat d´ahir!!!!
Es una vergonya que no es pugui intentar com a mínim quedar quart per si la sort acompanya als equips de tercera en les seves corresponents promocions d´ascens, no van quedar prou escarmentats l´any passat quan al final en van arribar a pujar fins a 6 d´equips, va home va ; no es mereixen aquest sou tan gran.

Anònim ha dit...

totalment dacord satelit, akets jugados nomes pensen en cobrar a fi de mes, i ara ke no stan cobran puntualment si cagen en mij. Pel any ke ve, gent de la cantera i fora peseteros. Axos també, la culpa es de ki accepta ke vingin cobran akestes burradas!
Pels ke voleu treure el mocador, craieu ke servira d'algu? nons engañem, tot segira igual.
Em sumu al dol pel Felix Balaña.

Anònim ha dit...

Deunidó el tema de les targetes grogues de jugadors vilafranquins totes les jornades,i sobretot en el cas de CAPILLA que en els catorze últims partit ha rebut fins a tretze grogues, això es una passada!!
Ahh per cert també cal recordar que el CASAL de Basquet ha baixat de categoria, deunidó quin any en el tema esportiu vilafranquí.= hockei,Futbol i basquet.

Anònim ha dit...

Sayol, si vols que els jugadors et vinguin al programa els has de pagar com fan a DONDE ESTÁS CORAZÓN O LA NORIA.
Un 10 pel JESUS, me´l quedava per l´any que ve.
A la tertulia han dit que diumenge hauran rascas per vendre abans de sortejar. Sort!

Anònim ha dit...

Doncs he trobat molt trist que no hi hagi anat cap jugador excepte un dels més joves com el Jesus. Excepte a algun que s'ha disculpat, la resta m'han demostrat una mica de quin peu calcen i que de donar la cara ben poca cosa.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, totalment d'acord amb els comentaris a rel del que ha passat a la tertúlia de "les veus sàvies del degà penedesenc". L'absentisme de jugadors que havien de donar la cara (ells mateixos van demanar participar en el programa) ha estat el fidel reflexe del que ha passat damunt del camp durant tota la temporada: que en els moments clau s'han amagat. A més, d'una falta de respecte envers el company Sayol i tota la seva audiència. Avui ha quedat demostrat: se'ls enfot el Vilafranca, els mitjans, l'afició i tot el que l'envolta.
Que només hagi vingut un dels més joves (en Jesús), indica el grau d'il·lusió i implicació d'uns i altres. Aquests són els que mereixen continuar l'any vinent (Fran, Raventòs, Jesús, Eloi, Sylla, Gaitán, Rafita, Medina, Marc Ramírez, Óscar, Moral,...). Vull gent que tingui fam d'èxits, que es parteixi la cara pels companys, ambició,... no gent que està de tornada de tot, que només busquen omplir-se les butxaques a finals de mes sense importar-li res més que això.
Entenc que la paraula MERCENARI (Soldat d'una tropa que serveix un govern estranger per una certa paga.) sigui un terme que no s'ha d'usar mai però, sincerament, s'hi apropa molt eh.

Anònim ha dit...

Aquests jugadors són uns poques vergonyes, que el hi costava anar al programa de les veus savies de ´n Sayol i demostrar i manifestar el perque volen continuar al futbol club Vilafranca i expresar-se sobre els últims aconteixements tant esportius com economics i així donar la seva versió, gràcies al Jesús no s´ha fet el Rídicul absolut i molts d´ells no es mereixen de cap de les maneres la seva continuació al club;tant per lo d´ahir com la poca implicació i ganes de ser un home de club.
Siusplau aquest club necessita una neteja general profunda de jugadors.

Anònim ha dit...

Suposo que quan es titlla de "mercenaris" als jugadors, no és a tota la plantilla sinó a un perfil concret de jugadors que tenen un nom en el mercat, cobren un sou elevat, estan cridats a liderar l'equip i a marcar la diferència, per tant el Jesús no crec que es pogués donar per eludit, i en canvi va ser l'únic que va donar la cara i els jugadors que haurien d'estar més afectats per aquest qualificatiu són els que s'han escapolit i han deixat al Jesús amb la patata calenta, això no és un vestuari unit!
"Satèlit" tens tota la raó, cal una neteja profunda de jugadors, però d'aquesta manera n'hi ha molts així que AL LORO amb el que es fitxi!

Anònim ha dit...

A veure, segurament els jugadors manifesteran la seva raó per no assistir al programa d´ahir vespre a la radio. Tindrán segurament una contestació on excusar-se i dir la seva versió.

Anònim ha dit...

vicente, vicente,... no defiendas tanto a los jugadores ke anoche en el programa del tito boada hubo tiron de orejas para la junta tambien

satelite, trankilo ke dijeron ke habra limpia y no se salvara ni la junta

hay ke hacerle un monumento al presidente ke siempre acaba soltando la mosca!!!!!

Anònim ha dit...

Com diu La Prèvia no es pot catalogar a tots els jugadors com a mercenaris. No podem posar en el mateix sac a jugadors com Risueño, Vilchez, Pipa, Ibrahim, ... que a Jesus, Eloi, Sylla, Moral, Rafita,o jugadors de fora que han donat molt bon rendiment com Marc,Oscar p.ex.
Esperem que d'aquí poc hi hagi neteja com a can barça i ja que no baixarà cap equip de 1a catalana la temporada que ve, perquè no es dona més oportunitat a gent jove per foguejar-se?Què us semblaria?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons acabo de llegir al portal esFUTBOL.net, el partit ajornat dissabte passat entre Badalona B i Prat es jugarà aquest proper dijous a les 21:00 h. Per tant, tot i que el resultat final pels interessos vilafranquins ja no té cap importància, ha imperat el sentit comú a la FCF i han canviat la data inicial proposada que era la del dimecres 21.
Canviant de tema, vicenç, tu que n'estàs més enterat, explica'ns com anirà lo del sorteig del "rasca-rasca". A quina hora es farà? On? I si s'ha d'estar present al camp per a recollir el premi (seria el més lògic).

Anònim ha dit...

Us informo del tema del Rasca-rasca que es celebrarà el proper diumenge a la mitja part del partit entre el Vila i el Peralada; dues nenes treuran les boles premiades i els numeros dels tres premis guanyadors també sortiran a tots els mitjans de comunicació del Penedès.
Sort i fins diumenge.
Fins cinc minuts abans del sorteig encara podreu trobar numeros si en voleu comprar.
diumenge també es repartiran les butlletes premiades en premis menors. El cotxe el trobareu exposat en les Fires i festes de maig o del enamorats, al pavelló firal.

Anònim ha dit...

en contas de un Ibiza podriau sorteijar un coxescombra com el del Ajuntament per arrasar amb la merda ke tenim!!!!!

Anònim ha dit...

mas mierda eres tu maleducado!!!

La prèvia ha dit...

Hola vicenç, gràcies per la informació. Pel que entenc del teu comentari, on dius que els números afortunats sortiran als mitjans de comunicació, no cal ser present al camp per guanyar els premis? I una darrera consulta, per curiositat, quants "rasca-rasca" s'han venut? (Aproximadament, eh)

Anònim ha dit...

no vull rajar de cap jugador ni de ningu akestes alturees..
pero navegan per una web duna discoteca nocturna bastant famosa en lo que es catalunya me trubat una foto dun jugador del actual degà penedesenc i tink entès que numes obren els disssabtes nit..

numes desitjo k n es fagin com el ronaldinho k viu mes per la festa k no pel futbol..

Anònim ha dit...

mala aficion nefasto presidente en fin menuda ruina de equipo que teneis en vilafranca,pero que creeis que teneis ...

Anònim ha dit...

els vilareds seran presents al sorteig del raska raska??