diumenge, 8 de juny del 2008

Desferma l'eufòria

Aquest lema, de l’anunci d’una coneguda marca de cervesa, és del tot adient per definir la difícil missió que té per endavant el nou secretari tècnic. És a dir, fer trempar de nou a l’afeccionat vilafranquí qui, cansat de decepció rere decepció, crec que es conformaria amb un equip il·lusionant amb gent de casa i que mantinguès la categoria sense gaires problemes.
De moment, s’ha contactat amb la majoria dels jugadors que composen la àmplia llista que té el club a les seves mans però la resposta més repetida és la de prendre’s un temps per pensar-s’ho bé. I és que la mala experiència de la Temporada 02/03, aquella que es baixà a Preferent amb López Adán a la banqueta, està molt recent a la retina de tothom i de tots és sabut que aquests jugadors no voldrien passar per similar tràngol.
Si entenem per fitxar com a formalitzar un acord definitiu, no n’hi hagut cap encara. Bé, sí, el del míster Isaac Fernández (presentat en societat dilluns passat a Ràdio Vilafranca al programa d’en Sayol). Ell segurament, estarà desitjós de veure com poc a poc van fructificant les negociacions amb aquests jugadors que comentava. Qui sap; potser quan caigui el primer fitxatge anirant caient els altres, seduïts per la idea de veure quelcom més atraient del que hi ha ara. Sens dubte, aquest serà el gran repte del bo d’en Juantxo: fer, de la confecció de la plantilla, tot un triomf.

Gran Reserva: Com cada any, l’èxit d’organització i participació de la Copa Ràdio Vilafranca que culminarà diumenge vinent amb la finalíssima, al Municipal vilafranquí, entre el Molanta i el Ribes.

Vi picat: La mala temporada del futbol penedesenc sense cap ascens de categoria (corroborat aquest matí per La Múnia i la setmana passada per la Martinenca). Es podria afegir també els descensos del Patí Vilafranca i el Casal, el Xamba,...

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix que... junt amb els dos gossos trobats dins la casa abandonada d’Ibrahim a Vilanova, s’hi trobès un sobre amb 4000 € i una carta de disculpes, adreçada al Vilafranca, per no haver pogut assolir l’ascens a Tercera.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres "prèvia" et felicito perquè m'has fet riure molt amb el video. Molt enginyós! Fas un blog molt complet: informació + opinió + humor.
Saps alguna novetat dels tres actuals jugadors pendents de confirmar la seva continuïtat, si ja ho han decidit? Crec que seria força interessant saber-ho per als que estan dubtosos de venir, ja que si es perd aquesta base l’equip quedaria molt afectat.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, no, no hi ha novetats. O almenys jo no les sé. El que si et puc dir és que amb alguns jugadors que han parlat i que es diu que ja han signat, no és així. Se'ls ha presentat una oferta i l'estan sopesant (ja que tenen altres ofertes sobre la taula).
A més, demà no hi ha programa d'Esports 21 i conseqüentment tampoc "les veus sàvies". Així doncs, el blog segueix obert a possibles notícies o rumors que se sàpiguen sobre els nous fitxatges.

Anònim ha dit...

Prèvia , ja que comentes lo de la Copa Ràdio Vila , als seguidors del Vila , us comento que el vostre president Pere Montserrat , mig la lia a Sant Marti , primer , sembla ser criticant a la organizacion , i despues amb algun seguidor del Ribes , ja que va ser l'equip que elimina a la Fundacio i no parant d'emprenyar al col·legiat ,(amb una Jaqueta de la Fundacio)(PATETICA LA IMATGE DEL SR. MONTESERRAT) tambien es van deixar veure per Sant Marti , el nou entrenador i director tecnico

Anònim ha dit...

nomes dir q si es va queixar a l'arbit es pq va estar pessim i li va regalar la victoria al ribes, tot i q tmpoc esq la fundacio es mereixes guanyar.

Anònim ha dit...

Noooo, la Fundacio no es el Atletic. Mireu en el 3de8 on parlen de la copa Radio Vilafranca, no diu Fundacio!!
Aixo de la Fundacio es nomes una tapadera perque els del Atletic es fagin amb el control del club. Y el Sr. Monserrat ho está consentin. S-ha pulit una estructura de Futbol base cullunuda que tenia.

Anònim ha dit...

Perdona "anònim", això que comentes del "vostre president" voldràs dir "NOSTRE". O és que no ets del Vilafranca, tu? O és que ets de la organització i estàs ofés perquè dius que us va criticar?
Aquí tots anem al mateix vaixell, ens agradi més o menys el president que tenim.
Pel que dius "anxaneta" doncs estic d'acord en qué això de la Fundació és el mateix que l'Atlètic, però els que hi havia abans al Futbol Base tampoc eren cap sants.

Anònim ha dit...

Impressionant!Quin fart de riure!Però per la gràcia que em fa,no per emfotre-me'n de ningú. A veure si un dia et neguen l'entrada al camp!
Esperem que a falta de programa a radio vilafranca el Sayol ens faci algun escrit amb novetats de fitxatges i baixes.
De les polèmiques entre si som atlètic vilafranca o no, passo,és el que hi ha i el futur dirà.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, sobre el tema Fundació i/o Atlètic Vilafranca, crec que és un tema merament lingüístic ja que és més fàcil dir-li o escriure At. Vilafranca que no pas Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Ara bé, evidentment que la majoria de tècnics i personal eren antigament de l'Atlètic ja que el Futbol Base del Vilafranca estava dirigit pels responsables de l'EF Hristo Stotichkov. Jo crec que el debat o tema de discussió estaria entre si s'ha millorat o no arran de la disolució de l'acord amb l'EFHS. Personalment, jo que vaig poder treballar amb ells, considero que era una proposta vàlida i molt encertada, amb una metodologia d'entrenament i ensenyament molt bona. Ara bé, es va decidir per votació majoritària a l'Assamblea de fer la Fundació i s'ha de respectar (ens agradi o no).

Anònim ha dit...

Hola “passió” i demés “bloggers”, ja que em demanes que faci un escrit, donat que aquest dilluns no hi va haver programa de ràdio, et diré que no hi ha massa de nou, tot i això, et refresco la memòria en el sentit de quins són el jugadors “continuistes” (Moral, Fran, Raventos, Sylla, Jesús, Medina, Admetlla, Torrents...), “confirmats” (Pere Costa -El Catllar-, Corbi -Manresa-, Navarro -del Sec-, Joan Torrents “Turri” -Sitges-, Reta -Base Espirall-, Alvar -Olesa-), “interessen” (Condis i Fos -Olesa-, Palote -Sec-, Àlex -Pobla Mafumet-, Palomo -Sitges-, i d’altres, que a hores d’ara, s’estan valorant.
Com es pot comprovar la comissió tècnica no està pas aturada i et puc dir que hi han contactes en totes les línees tant a la porteria, com a la defensa, a la mitja i a la davantera. Per cert, el porter Mario Leon està descartat i...Boned encara és factible!
Dissortadament, haig de donar una notícia que per a mi no és bona, la més que probable baixa de un gran delegat com ha estat l’amic, i dic amic amb tot l’orgull que això significa, Pepe Fos (tant de bo es tiri enrere i continuï fent tant bona tasca, tal i com sempre ens a demostrat que és capaç), Des d’aquí demano escrits de suport per tal de convenç-se’l per que continuï, gràcies.

Salut!
Jonsay

La prèvia ha dit...

Hola uff!, gràcies per la informació. Hi ha algunes coses que vull comentar-te:
1)Dels fitxatges que anomenes "confirmats", ja és segur que s'han compromès? T'ho dic, pel fet que aquest cap de setmana vaig parlar amb alguns d'ells i m'ho van negar. Només em van dir que hi havia la proposta sobre la taula però res definitiu.
2)D'aquests "fitxatges", el menys conegut potser sigui el del defensa Navarro (Poble Sec). Aquest xicot, si no m'equivoco i no em falla la memòria, és fill d'un exjugador del Vilafranca que milità en el degà penedesenc la Temporada 1975/76.
3)Se'n sap res dels tres dubtosos (Eloi, Rafita i Gaitán) sobre la seva continuïtat? Al meu entendre, serien peces importants i un error deixar-les escapar tenint-les ja.
4)Per acabar, dels que "interessen" no he trobat cap referència sobre el tal Álex (Pobla Mafumet). Si en tens tu, podries dir-nos de què juga i una mica les seves característiques?
5)Ah! M'ho deixava. I porters??? Ni en tenim, ni s'han fitxat ni en veig cap a la llista de futuribles. Considero que és un lloc prou important dins l'equip com per a solventar-lo lo més aviat possible, oi?
En relació a la possible baixa d'en Pepe Fos, em sumo a la crida de suport per a que continuï exercint el seu càrrec de la manera tan professional com ho ha fet els darrers 20 anys. No som equip de Tercera però de ben segur que a Primera Divisió hi ha delegats que no li arriben ni a la sola de la sabata. Ell sí que és un crack!!!

Anònim ha dit...

Hola “prèvia” i demés “bloggers”, en referència a les teves qüestions et dic:
1- A mi me’ls han confirmat
2- Molt bé, sí que és el seu fill
3- No
4- Zona de creació, és del Vendrell...i una perla pulida!
5- N’hi ha varis en cartera, però, ara no toca dir res per tal de no especular, com he dit Boned encara és possible, que no segur

Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

Raimon 4barres

Segueixo pensant que s'hauria d'intentar aconseguir la continuació d'Eloi,Gaitán, Rafita, Jarabo i Oscar, i continuo dient que seria factible pesca a Igualada, on les coses estan una mica tèrboles,Baraldés ja s'ha compromés amb el Vilanova, però jo segueixo apostant per Enric(mig) que és de Mediona i Isma Barrantes(extrem dret) i Joan Gumà(mig) que són de Capellades, és a dir, dins de la política de gent dels nostres voltants tenen el perfil, a més de joves i amb qualitat.

MORAL FOREVER

La prèvia ha dit...

Hola uff!, gràcies per les respostes. Així m'agraden: clares, curtes i concises. Molt bé!
Pel que fa als jugadors de l'Igualada que comentes, raimon4barres, jo també m'apuntaria a la idea d'anar a "pescar" a la capital de l'Anoia. L'ambient actual i el futur del club és bastant tèrbol i podria ser propici per fitxar els jugadors interessants. Jo, a banda dels que has dit, m'haguès endut a Vilafranca el davanter Guillem, però crec que ho té fet amb el Terrasa (2a B). Un altre tema seria: es coneix o se segueix aquella zona pels responsables tècnics? Perquè dels noms que han sortit cap és d'allà.
Per acabar, i no vull fer-me pesat, tornant al tema porters, si volem que siguin amb nivell i de la comarca o els voltants està bastant difícil. Pensant, m'he enrecordat d'un porter que tenia el Vilanova i que mostrà molt bones maneres el dia del seu debut precisament al Municipal vilafranquí. Es deia Cañadas (26 anys) i va jugar també al Badalona B, Mataró, Manlleu i la darrera temporada al Masnou. Tinc el dubte si era de la comarca o no. Juraria que sí...

Anònim ha dit...

Prèvia, tens raó que Guillem és un bon jugador, però jo m'he centrat amb els jugadors que donen el refil que sembla ser que es busca actualment, és a dir de les nostres rodalies. Guillem crec que va ser una cessió del Sabadell en contrapartida del fitxatge pels arlequinats de Fran Arévalo. Penso també com tu, que un bon porter és bàsic per construir un bon equip, substituir Marc Ramírez no serà gens fàcil, Mario em va semblar una excel.lent opció, però malauradament no podrà ser, esperem alguna bona sorpresa, per cert, és tan clar el fitxatge de Corbi?

MORAL AND PEPE FOREVER

Anònim ha dit...

Tito, per burlar-te del Isaac Fernández millor queda´t a casa. Ja estàs criticant abans de que comenci la lliga.
Que has agafat la rabieta perque no donareu els partits en directe?

La prèvia ha dit...

No, raimon4barres, no és tan clar. Jo no vaig voler dir noms, però un dels que em referia que no estaven lligats era aquest jugador. Fins i tot aquesta mateixa tarda m'ho han tornat a corroborar. Això no vol dir que no vindrà, sinò que encara no s'ha compromès.
smolarek, et refereixes als comentaris del Tito en el programa Esports 14 d'aquest migdia? No ho he entès com una burla sinò que ha matisat alguns aspectes de l'entrevista de l'altre dia a "les veus sàvies". A més, ja sabem que el Tito a vegades li va la "conya" que és massa.
El què no sé és com saps que no es retransmetran en directe els partits del Vilafranca per VTV la temporada que ve. On ha sortit publicat això? N'estàs segur?

Anònim ha dit...

smolarek , president , jo et votaria , ja k veix k estas molt ben informat , eixo vol dir k ets directiu !!! , i no et "pikies" pels comentaris ironics del TITO, tot i k sempre te rao , lo de no donar els partit per vtv. es x k ja no tenim caixa ? o es x k no agradan els comentaris del Montaner i el Soria ?

Anònim ha dit...

Deixeu d´especular tan.
No patiu que el Vila tindrà prous jugadors de garantia per conformar una plantilla molt seria i competitiva per lluitar pel que sigui.
Referent al tema Vilafranca televisió;tot depén del seu director i de la Maria Batet vulguin ajudar una mica al F.C. Vilafranca a tirar endevant ja que aquest any serà un xic difícil.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, ah, val!!!, ara ja em quedo més tranquil sabent que tindrem un equip de garanties...!!!
El que em fa gràcia és que ara resulta que els jugadors que van sortir en el seu dia perquè no es comptava amb ells o se'ls ha ignorat han de tornar al club fent un esforç i sacrificant-se pel club dels seus amors; pel que veig VTV també ha d'ajudar perquè sinò no hi haurà retransmissions; etc... No fotem!!!
Que hem fet durant tots aquests anys doncs? Hem llançat els diners de mala manera? Crec que des del club convé una profunda reflexió i una explicació als socis.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons apareix avui a les planes de Mundo Deportivo, el Vilafranca ha donat a conèixer els jugadors que, de moment, configuren l'actual planter. Són aquests:

Porters: ???
Defenses: Fran, Raventòs, Moral, Rafita, Admetlla, Pere Costa (CE El Catllar), Navarro (UE Poble Sec) i Mohamed Camara (FE At. Vilafranca).
Migcampistes: Sylla, Jesús, Adrià, Torrents, Corbi (CE Manresa), Retamal (FB Espirall Les-Clotes) i Pere Roca (FE At. Vilafranca).
Davanters: Medina, Joan Torrents (sense equip, ex-UE Sitges), Àlvar (CF Olesa) i Adrià Mercader (FE At. Vilafranca).

A banda dels dos porters, segurament (o en la meva opinió) l'aspecte a reforçar seria la línia atacant, ja que continua sense haver-hi aquell "home-gol" que garantitzi els 15 gols per temporada que se li demana a tot davanter centre.
Per cert, el porter Cañadas (Masnou) que des d'aquí el blog vaig proposar com a possible fitxatge s'ha compromès amb el Vilanova. Això comportarà l'arribada de Mario León a Vilafranca? Esperarem esdeveniments.
Dos jugadors més del Vilanova (i ex-vilafranquins) com són Santi Triguero i Valldosera estan a punt de fitxar pel Mataró (3a Divisió). Ara que estaven al mercat, ara no tenim diners...

Anònim ha dit...

Doncs jo, vull un equip amb gent de casa, però amb garanties i pel que veig ni Eloi segueix, i ni Fos ni Condis, tenen molt clar venir, i inclús el delegat vol marxar; i això vol dir que alguna cosa no s'ha fet bé anys enrere i estan ben escarmentats d'aquesta Junta Directiva que només se'n recorda dels de la comarca quan no hi ha calers.
Pel que dius "Prèvia" que vols un davanter que garantitzi 15 gols per temporada, dir-te que si quan ens sortien els calers per les orelles no el vam trobar ara encara menys, ja has vist que Triguero podria ser-ho (golejador i de la comarca) però ha fitxat pel Mataró i a més aquí no podriem pagar-li el que voldria. I pel que fa a porters, doncs ja ho veus, tampoc el trobarem!
En fi, confiem en l'aigua miraculosa del San Miguel.

La prèvia ha dit...

anònim ha dit...
juancho por xulo...

Aquest comentari ha estat censurat

Anònim ha dit...

no us foteu tant dl San Miguel pq les temporades passades quan hi havia tants diners i entrenadores no van funcionar res, aixi q si ara ha d'intentar fer un equip per mantenir-se amb la meitat d pressupost(i jove) no es una tasca gens facil, aixi q incomprensibles dl stoitkov o altra gent q es va queixant, q deixi d fer-ho, pq se us pot assegurar q juancho, parxi, altre mes, l'entrenador dl vilafranca i el president porten setmanes treballant en ell, q ningu en dubti d'aixo.