diumenge, 22 de juny del 2008

Ja tenim rivals

La desaparició del filial del Badalona (en suposar una partida important en el pressupost del club) i del Roda Barà (per motius econòmics també) ha comportat l'ascens del Martorell (perdedor de la promoció entre els dos subcampions de Preferent) per tal de cobrir la plaça vacant que quedava. Així doncs, ja es coneixen els dinou equips que, junt amb el degà penedesenc, composaran enguany el grup de 1a Divisió Catalana.

(El Martorell a 1a Catalana per primera vegada a la història)

Com a nouvinguts, trobem a Castelldefels, Igualada, Manresa i Masnou (descendits de 3a Divisió) i Olesa Montserrat, Marianao Poblet, Llagostera i Martorell (provinents de la Regional Preferent). La resta d'equips, que continuaran a la categoria on van militar la temporada passada, són Tàrrega, Montañesa, Poble Sec, Benavent, Tortosa, Vilassar Mar, Montcada, Peralada, Guíxols, San Cristóbal, Morell i, com no, Vilafranca.
A priori, es presenta una categoria molt oberta pel que respecta als equips que optaran a pujar de categoria (entre els quals, personalment, no inclouria el Vilafranca donat que des del sí del club ja s'ha avisat que l'objectiu serà la permanència). Qui poden ser els candidats? Evidentment, sempre s'ha de comptar amb els que han perdut categoria com a principals aspirants però jo també hi inclouria equips com el Llagostera (amb un bloc consistent i jugadors de contrastada categoria) i altres com Benavent, Montañesa o Olesa que porten anys fent les coses bé amb un projecte ja consolidat.

Gran Reserva: El combinat infantil de Vilafranca-Espirall que s'ha proclamat campió de la I Edició de la Copa Vilafranca TV. Ara sí, darrer esdeveniment futbolístic a la comarca.

Vi picat: No es coneix cap destí per als jugadors que han abandonat la disciplina del FC Vilafranca. Tant bons que eren... i ara no els pot col·locar a enlloc el tal Baraza. (I això que és època de "petardos"...)

Al soci no se'l pot enganyar: Es desmenteix que... Pere Montserrat, enlluernat per l'exhibició d'ahir de la Selecció de Gus Hiddink davant d'Holanda, tingui en ment canviar el mercat guineà dels darrers anys pel rus amb la finalitat de descobrir nous talents en el país dels "tsars".

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Per la temporada que ve crec que tant els equips de Girona(Peralada,Guixols i Llagostera) així com els de Lleida(Tàrrega i Benavent) estaran a la part de dalt. I se'ns dubte el Castelldefels també ha d'estar dalt. Em queda l'incògnita de veure com queda la plantilla de l'Igualada i del Manresa en èpoques de crisi i d'altra banda veure el debut a 1a catalana de Martorell i Olesa.
El Vilafranca el veig de mitja taula en avall, ja que tal com es va dir,la permanència és l'objectiu.
Què opines Prèvia? Per cert, ja tenim porter?

Anònim ha dit...

Jo crec que, la direccio tècnica, el club en general i l'afeccionat que pensa i defensa el fer de jugar amb gent de casa, i sense gent de fora s'equivoca rotundament. Han d'estar al primer equip, els jugadors de casa i de per aquí que realment tinguin nivell per jugar a aquesta categoria, i no només poder sortir alguns minuts, sino poder ser homes importants per l'equip. I sincerament, no crec ni de bon tros, que hi hagi gent en el filial que pugui aguantar al primer equip (excepte alguna excepció) , i jugar a 1º catalana. La veritat és que espero
equivocarme rotundament, peroò que voleu que os digui? és el que penso. La combinació perfecte es gent de per aquí amb nivell per jugar al primer equip, joves i amb ganes, i com he dit que aportin coses i siguin homes importants, i gent amb nivell , encara que vinguin de fora. Quin problema hi ha? És el futbol de avui dia, si aquí no hi ha el nivell que et poguin donar els jugadors de fora, doncs els vas a buscar a fora. I el tema econòmic, no passaria res, com s´ha vingut fent durant molts anys , no li veig el problema.
Jo el que vull és un equip competitiu, i com he dit no crec que es pugui aguantar amn gent que bçe de jugar de 2a regional, encara que a molts no els hi agradi el que estic dient, és la realitat.

Tot i així, seguirem esperant noticies de com es va configurant l'equip i com sempre als que ens tocarà patir, o no, serà a nosaltres.

Tot i el que he dit, en futbol no se sap res, puder un equipo fet se estrelles cau en picat i un que no tenia l'objectiu de ser campió acaba sortint campió. Mai se sap.

La prèvia ha dit...

Hola passio i joan, molt coherents tots dos en els vostres escrits.
És evident que a tots ens agrada veure que el Vilafranca estigui format per gent de casa però, com bé dieu, no sense assegurar-te unes garanties mínimes per a afrontar la temporada. Ja no parlo de pujar, no. Em refereixo a fer una temporada digne, correcta, sense passar angúnies i sobretot (i toco fusta) a no baixar de nou a Preferent.
De moment, il·lusionar el que es diu il·lusionar... aquest equip no m'il·lusiona. És la veritat. Hem conservat lo "aprofitable" de la temporada passada i s'ha fitxat el que s'ha pogut i no el que realment es volia o s'aspirava a fitxar. Jo entenc, que quan parlem de gent d'aquí no només ens referim al Penedès sinò a Garraf i Anoia també. I aquest aspecte no l'hem treballat correctament. Ara bé, és clar que pot "sonar la flauta" i fer una bona temporada però no fa la pinta, no...

La prèvia ha dit...

Ah!, se m'oblidava. Del porter i dels nous fitxatges, de moment res de res.

Anònim ha dit...

Vicenç, tu que ets un expert en els temes de l'eurocopa, aquest nº20 de Turquia,un tal Sabri, no tindrà res a veure amb aquell que va estar a Vilafranca fa 4 o 5 temporades?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, veig que el Vicenç no et contesta. Ja ho faré jo (deu estar fent els càlculs finals de la Porra de l'Eurocopa).
Suposo que ho deies en conya, però per la teva informació et diré que Sabrià la temporada passada ha jugat amb el CF Vilanova B a 1a Regional (on hi havia de segon entrenador un vilafranquí, en Bartolomé Fernández). Desconec si aquest any continuarà jugant en aquest mateix equip però si ho fa, ho farà a les ordres d'un ex-jugador vilafranquí, en Dani Pujol (qui ha entrenat al Molanta en el tram final de lliga a 2a Regional).
Canviant de tema, us puc avançar que s'ha tancat la configuració de la plantilla amb 7 o 8 fitxatges més que, al meu entendre, donaran consistència i experiència al grup que hi havia fins ara.
El famòs "codi deontològic" no ens permet fer públics els noms fins que el club no tanqui definitivament aquests fitxatges. De ben segur que en l'especial fi de temporada de "Les veus sàvies" de la setmana vinent tindreu tota la informació al respecte.

Anònim ha dit...

Són jugadors contrastats i amb nivell, prèvia?

La prèvia ha dit...

Hola joan, són jugadors amb nivell 3a Divisió i 1a Catalana. El que passa és que no es pot anunciar fins a que no signin definitivament pel Vilafranca.

Anònim ha dit...

Hola que tal, com molt bé diu la “prèvia”, crec que si aquestes gestions que es duen a terme en aquets moments acaben reïxin, podríem dir que tenim equip per fer un bon paper. Per a mi s’està muntant un equip il•lusionant.
Ara bé, s’ha de donar temps al temps i en cap cas posar el carro per davant els bous.
Pel que fa a la tertúlia de les “veus sàvies…”, de la setmana que ve, s’emetrà el dimarts al migdia a Esports-14 (13,30h).
Salut!
jonsay

Anònim ha dit...

Sona pel Vilafranca un jugador portugues en la posició de central que viu a vila i te 30 anys, experimenat en la segona divisió portuguesa. el veurem en els primers entrenaments. La desició la te en Juancho Sanmiguel.

Anònim ha dit...

juajuajuajuajua
lo q m faltaba por oir. no m llaaames i-luso ..... pq tengo una ilusion!!!!!!
como s llama el tio? fernando couto? o ricardiño?
vaya pego tas tirao chaval
y el juancho ese con quien ha empatao?

Anònim ha dit...

CRISTIANO RONALDO?

Anònim ha dit...

Hola que tal, queda clar i demostrat que no tothom hi ha d’intervenir en aquest “blogg”, hem d’evitar que certes participacions que no aporten res de positiu i que no hi tenen lloc en aquesta finestra d’opinió, hi pugin participar amb total impunitat i que es quedin tant amples. És a dir, s’ha de muntar un sistema a partir del qual s’apliqui un sedàs privant que aquestes andròmines intervinguin.
Salut!
jonsay

La prèvia ha dit...

Hola uff!, tens tota la raó del món. Bueno, tota no, una part.
Si que hi pot intervindre tothom, però a partir de demà ho haurà de fer com a usuari registrat de blogger per així evitar comentaris puntuals i/o avantatgistes emparant-se en l'anonimat.
Per tant bloggers asidus, us recomano que entre avui i demà us registreu perquè a partir del "post" de demà serà condició indispensable ser usuari registrat per a opinar.
És molt fàcil. Només heu d’anar on posa: No teniu cap Compte de Google? i clickar a Inscriviu-vos aquí.
Després seguiu els pasos, habituals en aquests casos, que se us indica per a completar el formulari d’inscripció i ja podreu opinar amb el vostre nom d’usuari registrat.

ATENCIÓ: Us esteu registrant a Blogger, i en cap cas les vostres dades personals (adreça de correu electrònic, contrassenya,...) estaran a l’abast d’altres usuaris ni tan sols de l’administrador del blog (la prèvia). Per tant, l’anonimat continuarà sent total com fins ara.

Anònim ha dit...

Gràcies!
Salut!
jonsay

satèlit ha dit...

hola