diumenge, 29 de juny del 2008

Les darreres "veus sàvies"

Demà dilluns acabarà també la temporada radiofònica pel que fa al programa de "Les veus sàvies del degà penedesenc" que condueix el company Joan Sayol, si bé, l’emissió no serà en directe sinò que s’enregistrarà per a ser emesa, per entregues, diàriament dins del programa Esports 14 a les 13:30 h. per Ràdio Vilafranca a partir del proper dimarts.
En aquest darrer programa, on a banda dels contertulians habituals segurament també hi intervinguin el míster Isaac Fernández i algun membre de la Junta Directiva, es tractarà bàsicament el que pot deparar aquest nou Vilafranca i s’analitzarà les noves incorporacions que han servit per a completar la plantilla de cara a la Temporada 2008/09.

També hi haurà novetats en les properes setmanes al blog. No, trànquils, no tancaré per vacances. De fet, fins que no comenci l’actualitat futbolística i la pre-temporada a finals del mes de juliol, el blog tindrà uns continguts diferents al que és habitual i sortirà publicat dues vegades per setmana: diumenges i dimecres. (No us podreu queixar!!!)
La idea era que haguès servit per a celebrar l’anhelat ascens d’aquesta temporada passada, però com que no ha estat així servirà per a escapar de l’habitual monotonia estiuenca de rumors, fitxatges, expectatives,... tot i que estareu informats de qualsevol novetat que hi hagi al voltant del club.
Espero que agradi i tothom segueixi participant del blog.
Aquest dimecres, la primera entrega!

Gran Reserva: L’acte de reconeixement organitzat pel Patronat d’Esports on van ser premiats, per la seva dilatada trajectòria en els mitjans locals, els companys Josep Sauleda i Joan Sayol i l’entrega de la "Medalla de la Vila" a l’Armand Beneyto (veu sàvia en alguna ocasió també) per la seva trajectòria i dedicació formant part de nombroses entitats de caire cultural, artístic, social, esportiu i veïnal a Vilafranca.

Vi picat: La disbauixa de retirades, descensos per impagament, ascensos compensats i demés de cada final de temporada. La cirereta del pastís, un any més, ha estat el trasllat del "Miapuesta" a Vilajuïga, un poblet a l'Empordà de poc més de 1000 habitants que veurà futbol de Tercera.

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix que... totes les notícies que han aparescut al llarg de la temporada en aquesta secció (que finalitza avui) hagin estat certes.

9 comentaris:

La prèvia ha dit...

Hola, a partir d'avui per a opinar al blog s'haurà de fer com a usuari registrat de blogger per així evitar comentaris puntuals i/o avantatgistes emparant-se en l'anonimat.
Per tant bloggers asidus, us recomano que us registreu perquè a partir d'aquest "post" serà condició indispensable ser usuari registrat per a opinar.
És molt fàcil. Només heu d’anar on posa: No teniu cap Compte de Google? i clickar a Inscriviu-vos aquí.
Després seguiu els pasos, habituals en aquests casos, que se us indica per a completar el formulari d’inscripció i ja podreu opinar amb el vostre nom d’usuari registrat.

ATENCIÓ: Us esteu registrant a Blogger, i en cap cas les vostres dades personals (adreça de correu electrònic, contrassenya,...) estaran a l’abast d’altres usuaris ni tan sols de l’administrador del blog (la prèvia). Per tant, l’anonimat continuarà sent total com fins ara.

PD: Si algú té algun problema a l'hora de registrar-se pot posar-se en contacte amb l'adreça de correu electrònic següent: la_previa_fcv@yahoo.es

uff! ha dit...

Per fi! ara qui vulgi dir la seva,ja ho sap, ha de passar el sedás, enhorabona!
Salut!
jonsay

passio ha dit...

Bona idea,potser hi ha menys opinions al blog, però potser és més net per segons quins comentaris que es fan.

sasgas ha dit...

VULL DRETS D`AUTOR DE LA FOTO

vil4fr4nqu1 ha dit...

Bueno, jo ja m'he registrat. Acabo d'arribar de vacances i pensava que trobaria novetats de fitxatges però veig que de moment o no s'han formalitzat o no s'han informat. L'única novetat és això de registrar-se al bloc, crec que ens estalviarem molts comentaris inadequats. Res més a comentar!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us recordo que dimarts i dimecres, dins del programa Esports 14, podreu seguir l'edició especial final de temporada de "Les veus sàvies...". Us avanço algun dels continguts com és la configuració de la plantilla a manca d'algun retoc final de darrera hora o incorporació sorpresa.

Porters:
ÁLEX RÓDENAS Huertas (26 anys – CD Tortosa)
Anteriorment jugà també amb el Morell.
Antoni SERRANO Bolet (20 anys – CF Vilanova B) Torna al club després d'un any al Vilanova B (1a Regional).
ORIOL Casares (19 anys - UE Sant Andreu Juvenil) En principi estarà a prova.

Defenses:
MORAL, RAFITA, FRAN, RAVENTÒS i ADMETLLA (Continuen)
PERE COSTA García (32 anys – CE El Catllar) Estadístiques amb el FCV: 66 PJ – 3 gols (02/03 a 03/04)
Josep M. NAVARRO Tebart (25 anys – UE Poble Sec) Anteriorment jugà també amb FB Espirall – Les Clotes, Masnou,...
Albert MARTÍ (20 anys – C At. Roda Barà) Jugador amb molt futur i de la confiança del nou míster.

Migcampistes:
SYLLA, JESÚS, TORRENTS i ADRIÀ (Continuen). ELOI ???
Sergi CONDIS Edo (25 anys – CF Olesa Montserrat) Estadístiques amb el FCV: 94 PJ – 12 gols (04/05 a 07/08)
Sergi RETAMAL Rovira (24 anys - FB Espirall – Les Clotes) Ja va fer la pre-temporada la Temporada 04/05.
Ramon FOLCH (19 anys - C At. Roda Barà) Jugador amb molt futur i de la confiança del nou míster.
Josep CORBI Gallego (20 anys - CE Manresa) Anteriorment jugà també amb el Riudebitlles.

Davanters:
MEDINA (Continua)
Óscar Javier González López "PALOTE" (30 anys – UD Vista Alegre) Anteriorment jugà també amb el Santfeliuenc, Cornellà, Vilassar Mar, Figueres, Poble Sec, Olesa,...
Joan TORRENTS Masquè (29 anys – UE Sitges) Estadístiques amb el FCV: 192 PJ - 42 gols (98/99 a 04/05)
ÀLVAR Mascaró (26 anys - CF Olesa Montserrat) Anteriorment jugà també al FB Espirall – Les Clotes, Sant Sadurní,...

A banda del dubte sobre la continuitat d'Eloi, també hi ha la possibilitat de fitxar un parell de jugadors més:
ENRIC Paredes Olivella (23 anys – CF Igualada) Migcampista treballador però també amb arribada.
Ismael Barrantes González "ISMA" (25 anys – CF Igualada) Extrem o interior dret.

Altres jugadors que estaran "a cavall" entre el primer equip i l'amateur de la FE At. Vilafranca són:
CAMARA, MERCADER, PERE ROCA, TOURÉ, KHALIL i FIGUERAS.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Home, ja era hora que es coneguessin els jugadors d'aquesta temporada. Em sembla regular, no crec que fem grans coses però potser tampoc baixarem.

uff! ha dit...

Hola que tal, he contacta’t amb l’Eloi i m’ha dit que no continua al F.C. Vilafranca, m’ha comentat que té una bona oferta del C.F. Vilanova i que l’accepta’t.
És cert que hi va haver converses amb el “Vila”, però, també m’ha dit que va notar que hi havien molts dubtes i pocs convenciments per que ell continues i que prefereix provar sort en un equip de categoria superior i a la vegada, no massa lluny del seu lloc de residència.
Des d’aquesta finestra d’opinió, vull desitjar a l’Eloi el més i millor en aquest immediat futur, i que tant de bo se’n parli molt i bé...serà una bona senyal de que la seva decisió a estat la més encertada.
...molta sort!
Salut!
jonsay

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, m'afegeixo a l'hora de desitjar-li tota la sort del món a l'Eloi en la nova etapa, com tot sembla indicar, que iniciarà en el CF Vilanova a 3a Divisió.
Aquests dubtes que ell tenia envers la seva continuïtat són normals perquè des del sí del club (Direcció Tècnica inclòs) no es confiava al 100% en les seves possibilitats. Per tant, davant d'això i de la possibilitat de millorar esportivament, segons jo crec, ha triat l'opció adequada. (Si bé m'haguès agradat veure'l continunant vestint la samarreta vilafranquina, evidentment!).
L'Eloi marxa després de 6 temporades al primer equip amb 168 partits jugats de lliga i 19 gols marcats. Malgrat que se l'hagi acusat moltes vegades de ser un jugador irregular, també cal dir al seu favor que potser mai ha tingut la continuïtat que necessita tot jugador per explotar les seves qualitats futbolístiques (i aquest és un raonament que ens hem fet en diverses ocasions els companys de "les veus sàvies...", oi?).
En definitiva, molta sort amic. Te la mereixes!