diumenge, 1 de juny del 2008

Operació retorn

És un secret a veus, el fet que el Vilafranca vol apostar per la tornada de gent de casa en el nou projecte esportiu que té en ment la remodelada direcció tècnica del club. Tot i que m’ho imagino, no sé exactament si això és degut a una necessitat (falta de recursos econòmics), a un escarment pel fracàs de la galactització de l’equip en els darrers anys o a una barreja de tot una mica. En aquest aspecte, els rumors indiquen que la neteja serà total, per tant no es tractarà només de buscar uns complements sinò de configurar quasi mitja plantilla, amb les dificultats que això comporta.

Més o menys, tothom tenim al cap els noms dels possibles fitxatges que voldríem realitzar però, ens trobem amb el gran problema: com se’ls ha de convèncer? En aquest sentit, pot ser difícil atraure aquest tipus de jugadors perquè, actualment quina estabilitat ofereix el Vilafranca? Quina seriositat ofereixes de que no et facin fora a mitja temporada per a portar-ne un altre? Existeix un projecte a mig-llarg termini? Recordo quan anys enrera s’anava a fitxar a jugadors com Valldosera, Arjona o Santi Triguero que venien amb els ulls tancats. Perquè? Doncs perquè hi havia una filosofia, una base d’equip definida (Cano, Moral, Atsarà, Montfort,...) i Lluís Aloy, un entrenador amb renom i, per damunt de tot, amb les idees clares i sabedor dels recursos i limitacions del club.
Per tot això, crec que s’hauria de mirar d’oferir-los quelcom més que el famòs "carinyo" que reclamava en Gumà a les "veus sàvies" del dilluns passat.

Gran Reserva: Que malgrat s’hagi acabat la temporada, continuï l’activitat al blog i tothom segueixi amb molt d’interès l'esdevenir del nou Vilafranca que ve.

Vi picat: La indecisió o tardança a l’hora de trobar l’entrenador que ha de dur les regnes de l’equip la temporada vinent (la primera peça del trencaclosques és tant o més important que les altres).

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix que... amb vistes a la Temporada 2008/09, es vulgui fer un autobús propi, copiant la idea dels Castellers de Vilafranca, retolat amb el següent lema: Posa la Tercera!!!

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo el titular i la foto,les coses s'han de prendre amb humor. Ara haurem de veure si l'Espartac Peran de torn que ens informa del trànsit, en aquest cas el director esportiu que no sé qui és, ens informa del trànsit de jugadors que tornen o si els jugadors es queden a la seva segona residència.
Estarem atents.

Anònim ha dit...

como siempre criticando en "el vi picat", que tu no sepas el nombre del nuevo mister, no quiere decir que el club no le haya fichado, ok?
hay mister desdel pasado miercoles, que tu no t'enteres antes es tu problema.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, després d'un acurat treball d'investigació, des del blog de la prèvia us puc avançar que, amb quasi tota probabilitat, el proper inquilí de la banqueta vilafranquina serà Isaac Fernández (nom que ja es va filtrar la setmana passada al blog entre els possibles candidats).
Us deixo el seu currículum per a que en sàpigueu una mica més i valoreu el seu possible fitxatge:

Isaac Alfonso Fernández Fernández
Data naixement: 17/12/1970

Trajectòria:
07/08 C At. Roda Barà (1a Catalana, J21 a J38) – 17è Class.
07/08 SCER Ametlla Mar (1a Regional, 2n Entrenador amb Pitu Iglesias)
06/07 CD Tortosa (1a Catalana, J26 a J38) – 14è Class.
05/06 CE Sabadell (Coordinador Futbol Base)
04/05 UE Rapitenca (1a Catalana, 2n Entrenador amb Xavi Cid) – 4t Class. ASCENS a 3a
03/04 CF Pobla Mafumet (1a Catalana) – 9è Class.
02/03 Sant Pere i Sant Pau At. C (Reg. Preferent) – 18è Class.
01/02 JD Ascó (Reg. Preferent) – 5è Class.
01/02 C Gimnàstic Tarragona (Cadets)
Altres equips: CF Reddis (1a Regional)


Titulacions:
Instructor de Futbol Base (Tarragona, 1997)
Entrenador Regional (Tarragona, 1998)
Entrenador Nacional (Barcelona Car 6, 2004)

Anònim ha dit...

Pel que he pogut comprobar amb el seu corrículum es que no ha tingut masses exits, i el que mes em preocupa es la NO renovació al Tortosa quan va ser-hi les 12 últimes jornades de la temporada 06-07. perque?

Anònim ha dit...

Home "satèlit", doncs tens raó no ha tingut masses èxits, només un ascens a Tercera quan estava com a segon a la Rapitenca veig, però donat que l'objectiu principal és la permanència pot estar bé i deu cobrar poc suposo. A més, l'any passat amb l'ascens d'objectiu es va fitxar en un principi al Sarasa que no tenia cap experiència a nivell amater.
El fet de no renovar pel Tortosa no vol dir res, pensa que aquest any, si al final ve, tampoc haurà renovat amb el Roda i aquí el Viñas tampoc ha renovat, són coses que passen. Ara, altra cosa seria si va tenir alguna sortida polèmica (com la de l'Alonso aquí, fa uns anys), potser "la prèvia" pot investigar-ho.
A veure si es confirma finalment el fitxatge.

Anònim ha dit...

previa que sen sap del nou director tecnic: juantxo san miguel?
trajectoria,curriculum,caxè..

gracies

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, aquesta nit a la tertúlia de "les veus sàvies del degà penedesenc" s'ha donat a conèixer oficialment el fitxatge com a nou tècnic del FC Vilafranca del tarragoní Isaac Fernández, tal i com es va avançar ahir al blog.
Pel que ha comentat, es considera un entrenador molt exigent amb els seus jugadors i que li agrada que els seus equips siguin ordenats, que lluitin els noranta minuts i juguin com un bloc.
Pel que fa als jugadors amb els que afrontarà la temporada no ha volgut donar noms, però si ha dit el que tothom sabia, que la idea és fer un planter amb gent jove i de casa amb alguns jugadors de categoria contrastada i aprofitar juvenils de Divisió d'Honor (especialment del Nàstic, Damm i Espanyol).
Tot i que ell no ha volgut parlar de jugadors en concret, a la tertúlia si han sortit a la palestra les altes, baixes i possibles fitxatges. A fi de tenir més o menys informats als asidus al blog dels moviments que hi ha al primer equip, m'ha semblat adient crear una mena de secció ("Il mercato") on s'anirà veient l'evolució i rumorologia en torn al nou Vilafranca 2008/09.

"IL MERCATO" del VILA
Segueixen: Fran, Jesús, Raventòs, Sylla, Torrents, Admetlla, Moral, Medina, Adrià
Baixes: Marc Ramírez, Óscar, Juanje, Jarabo, Boned, Ibrahim, Pipa, Castillejo, Capilla
???: Eloi, Álex Gaitán, Rafita
Molt probable: Mario León (Vilanova), Guzmán (Sitges), Álvar (Olesa), Faust (Roda Barà)
Interessen: Corbi (Manresa), Condis i Fos (Olesa), Carles Martínez (Poble Sec), Pere Costa (El Catllar), Retamal (FB Espirall-Les Clotes), Rodri (Vilassar Mar), Raúl Fernández (Martorell), Pujante (O. Can Fatjó)
Poc probable: Manel González (FB Espirall-Les Clotes), Piñol (Alcarràs), Marçal Agut (Prat), Torrents (sense equip)

S'accepten opinions i propostes per part dels bloggers segons els vostres gustos. I si algú té coneixement d'algun moviment també ho pot fer saber.

Anònim ha dit...

dons veig d moment l'equip una mica justet, q nomes es quedin tots els mes joves, mes sylla i moral... Haurien d'haver mantingut l'oscar i el marc ramirez q saben q donaven un bon rendiment, mes 2 o 3 mes q donguessin la talla veterans, i la resta si q fossin joves.
Q n'opineu?

Anònim ha dit...

veig k el silla el segeix mantenint el agrosistem i don pedro monxerrat
peroo en moral ya li an enviat la carta de benvinguda a la residencia ricard fortuny per tractar la seva alta edat futbolistika

si senvan homes km mark ramirez o oscar nose qui seran les vaques sagrades d'aquest nou degà..

Anònim ha dit...

Doncs sí, Marc Ramírez s'hauria de quedar, i més amb el que ens ha costat trobar un porter de garanties.
El problema suposo que deu ser que el seu preu deu sortir-se del pressupost marcat. Esperem que es confirmi el fitxatge de Mario León, perquè sinó haurem de demanar-li al Massana que torni. Hi ha algun altre porter bó que sigui de la comarca?

Anònim ha dit...

previa que se sabe sobre el nuevo director tecnico vasco que a recalado en las filas del degà penedesenc?

Anònim ha dit...

vilafranqui en toni serrano es un porter amb bastantes garanties i bo! tot i que per altres motius de diligencies amb el entrenador del sant pau dordal n crec k arribi a jugar.ara mateix esta al vilanova..

Anònim ha dit...

Jo la filosofia la trobo bé i és la que defensaré sempre, però igual estem limitats de jugadors de la comarca. I sino tornen els 4 o 5 que hi ha jugant per Preferent o 1a catalana que han d'aportar una mica d'experiència amb tanta joventut que hi ha, serà més dificil aconseguir l'objectiu de la permanència.
Llàstima de que no es faci la reestructuració de la catalana i aixi hagués garantitzat que no baixés cap equip i hagués anat bé per treballar amb calma.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, degut a la constant pregunta sobre el "currículum esportiu" del nou director tècnic, en Juantxo San Miguel, respondré de manera breu.
Per començar, dir-vos que tot i que ell potser és el cap visible, la Direcció Tècnica està formada també pel Parxi Atsarà i l'Àlex Sans.
Com a jugador va militar a les files del CF La Granada on posteriorment exercí també d'entrenador, tenint com a resultat més destacat la promoció per pujar a 2a Regional que va perdre davant l'Ampúrias de Barcelona (3-2 i 0-0) la Temporada 97/98.
Posteriorment, la més coneguda experiència amb el CF Llorenç a 1a i 2a Regional en una de les èpoques àlgides d'aquest club.
Finalment, ha treballat al Futbol Base de l'At. Club Vilafranca i, recentment, de la Fundació amb el càrrec de Coordinador Esportiu o Director Tècnic.

PD: (Si hi ha alguna dada errònia, demano disculpes avançadament perquè ha estat impossible trobar referències exactes a la xarxa i moltes coses parlo de memòria).

Anònim ha dit...

Hola blogaires vilafranquins, una pregunta i una proposta:

1-Carles Martínez dels probables fitxatges és el que ja va estar fa uns anys amb nosaltres i que l'any passat estava al Caprabo?

2-Un bon fitxatge seria Enric de l'Igualada, pot jugar de central, de mig centre defensiu o bé ofensiu i és de la comarca.

La prèvia ha dit...

Hola raimon4barres, abans que res, benvingut de nou al blog. Feia molt que no opinaves!
Efectivament, en Carles Martínez ja va estar a la disciplina del Vilafranca (concretament les Temporades 2000/01 i 2001/02, fitxat del Vilanova). Després d'aquí jugà amb l'Horta, Pubilla Casas, Caprabo i aquest darrer any al Poble Sec.
Pel que fa al noi que recomanes, es tracta de l'Enric Paredes Olivella, un medionenc de 23 anys (1,84 m, 82 kg i format a les categories inferiors de l'Igualada) que destaca pel seu treball al mig del camp tant defensiva com ofensivament i per dominar el joc aeri.

Anònim ha dit...

M´han comentat que al Deltebre també hi ha un jugador penedesenc jugant per aquelles comarques, sabríes dir -me quin jugador es, prèvia=?.
Podría ser interresant pel Vila.

Anònim ha dit...

M'assembla ke no fa falta k'ens preocupem tan en buscar jugadors penedesencs a fora. Crek ke la fundacio, o millor dit aun, l'Atletic Vilafranca, ya comença a recollir els seus fruits: FERSE EM EL CONTROL ABSOLUT DEL FC VILAFRANCA! Hem perdut el Fubol base, l'identitat y hasta perdrem mes de 100 anys d'historia. Estem somesos a ells per sobrebiure!

Anònim ha dit...

Hola a tothom, millor dit, hola “anxaneta”, només demanar-te un cosa, baixa del castell que t’agafa’t un cop d’aire, i imagino que és per aquest motiu que t’has posat a escriure bajanades que no te les creus ni tu.
Jo et vull demanar de la manera “més respectuosa” que facis el favor alhora d’avesar la teva opinió que ho facis amb coherència i sense gratuïtat, no tot si val alhora d’opinar i, si més no, intenta argumentar amb raons de pes les teves afirmacions totalment gratuïtes.
I ara et convido a que em contestis amb “pels i senyals” les teves imaginatives fantasies.
• Que vol dir això de fer-se amb el control absolut?
• Que vol dir això de que hem perdut el futbol-base?
• Que vol dir això de que hem perdut l’identitat?
• Que vol dir això de que perdrem els 100 anys d’història?
• Que vol dir això de que estem sotmesos a ells...qui són ”ells”?
Enxaneta, treu-te l’escorça, la rancúnia...el passat és història i aquesta està per respectar-la i sobre tot per recordar.
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

Raimon 4barres...

Hola novament blogaires seguidors del FC Vilafranca.

És cert Prèvia... que feia temps que no opinava, però és que en l'apartat esportiu no he pogut seguir gaire l'equip i en l'apartat social tampoc tinc massa coneixement de causa, això sí, em dol molt l'ambient autodestructiu que a vegades tenim, perquè com a persona que m'estimo aquest club, ja sé que a anys llum de tu, em sap greu el grau de crispació que hem viscut darrerament. M'encantaria, ja sé que és molt difícil, que els seguidors del Vila, que malauradament no som els suficients que es mereix aquest club estiguessim units, i per això segurament tots ens hauriem de deixar escoltar els uns als altres, i suposo que per això sempre i som a temps.

En l'apartat esportiu sempre hem de ser optimistes, i el nou projecte si es portés a terme a mi m'agradaria. M'agrada que soni el nom del Partxi per aquí, m'agraden els jugadors que continuen, m'agradaria que s'intentés recupera Condis, Fos, Pujante i Carles Martínez, que em va agradar molt l'any passat amb el Caprabo jugant al mig del camp, crec interessants Corbi i el porter Mario, i em sap greu les baixes de Marc Ramírez, Òscar, Jarabo, Eloi i Àlex Gaitán, i com a nostàlgic del Vila de mitjans dels 90, entusiasmat amb la idea de veure un any més Rafa Moral. Per acabar Prèvia, una nova pregunta, Piñol és el vendrellenc que estava amb nosaltres quan va acabar de juvenil?, i amb reafirmo amb la proposta d'Enric i no em desagradaria Isma, extrem també de l'Igualada. Potser amb aquest conjunt de jugadors no pujarem, però almenys aquestes cares em donen més feeling.

Força Vila, Moral Forever

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, el jugador penedesenc al que et refereixes que ha estat jugant a les comarques de l'Ebre deu ser en David Martínez (ex del Torrellenc, La Múnia,... i, si no vaig errat, entrenador d'un equip de Futbol Base de la FE At. Vilafranca). La veritat, no crec que tingui el nivell que demana un Vilafranca a 1a Catalana. Tot el que sigui anar a buscar jugadors més avall de 1a Regional... no sé, si no són joves amb projecció no val la pena.
Referent a Iván Piñol, que preguntava en raimon4barres, sí és aquell juvenil vendrellenc que vinguè provinent de la Blanca Subur.
Pel que fa a "IL MERCATO" del Vila, sembla ser que dos dels possibles fitxatges (Corbi i Mario León) s'allunyen del Vilafranca. El primer, té molts números per signar per l'Europa (3a Divisió) ocupant una de les places de sots-23 i l'altre continuaria a Vilanova en no acabar de convènce'l l'oferta vilafranquina.
Per contra, tot indica que Pere Costa i Retamal s'unirien al nou projecte vilafranquí.

Anònim ha dit...

- Juancho Sanmiguel te el control absolut del 1º equip i ¿cuantes vegades l’has vist al camp del Vilafranca?

- No tenim Fútbol base propi. Tots els entrenadors son ex-atletics.

- Ningun jugador esta format al F. C. Vilafranca, un que queda el Eloi a lo millor no seguira, ¿Seguiria si habes sortit del Atletic?

- Si no funciona aquest projecte acabarem desaparexent. NO TENIM DINERS!

- Ells son ATLETIC VILAFRANCA, ¿t-ho tinc que dir mes clar?

Anònim ha dit...

Mira, jo no vaig mai al camp del Vilafranca, però se qui es el Juancho Sanmiguel.

Només contesto que jo he anat 2 cops als darrers anys al camp, i curiosament(o no) l'he vist els 2 cops.

Menos lobos caperucita, que diuen. El plan destroyer no toca ja, ara reconstruccio

Anònim ha dit...

Collons Tito vas fort, eh! Que t´ha fet el Vilafranca per que el tractis aixi? Una mica de respecte a un club centenari com és aquest, i per molts anys ho sera!
Sembles la previa ja, que mai veu res ben fet.

Anònim ha dit...

Hola companys, us veig molt intranquils, recordeu que ara toca vacances i es temps d´EUROCOPA.
N´eu sentit a parlar de la porra de l´eurocopa Austria-suïssa´08 que faig.
Si voleu més informació o participar teniu temps fins demà a les 6 de la tarda, inici del primer partit: Rep. Txeca-Suïssa.
Mireu a les pagines del Megazine El Cargol i informeu-vos.
Vinga a veure qui s´anima ja en participat mes de 140 persones.
Endevant.

Anònim ha dit...

Hola “anxaneta”, està clar que vius ancorat en el passat i això no és bo.
Tant sols un consell, si vols utilitza’l, sinó, a mi tant se’m en fot...reciclat, fes un “reset” segur que ho veuràs més clar.
Et sona Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca?- Si és així, fes-te-la teva i pregunta per la seva estructura tant social com esportiva i quan ho sàpigues a lo millor en treus l’entrellat i el perquè de tot plegat.
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

Hola "prèvia", jo de tu demandaria als del diari Sport per copiar-se el titular "Operacion Retorno" a la pàgina 46. Al Barça de Basket, ara també volem que tornin els que vam fer fora.
El que dius "anxaneta" jo també estic d'acord amb tu, però amb matisos, excepte en que acabarem desapareixent. Espero i desitjo que t'equivoquis.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, a manca de notícies, en aquesta època de l'any tot gira sobre rumors de possibles fitxatges, altes, baixes,... I al Diari de Vilanova, he llegit que el club del Garraf vol rebaixar un 20% les fitxes de la plantilla. Tres dels seus jugadors més importants (Valldosera, Boira i Santi Triguero) no han arribat a un acord en la renovació i, per tant, podrien estar en el mercat. En tot cas, suposo (o estic segur del tot) que les fitxes que cobren no deuen entrar ni de bon tros en les possibilitats del Vilafranca per a aquesta temporada.
Ara bé, la notícia que m'ha sobtat més ha estat aquesta:
El Vilanova troba el pis on vivia Ibrahim en mal estat
El Vilanova haurà de pagar les despeses de renovació de l'habitatge on l'exdavanter blau Ibrahim ha residit en els últims mesos. Davant les queixes veïnals per males olors -hi havia dos gossos a dins- i la incompareixença del futbolista, aquesta setmana han obert el pis i l'han trobat en molt mal estat.
Tan bon noi que semblava aquí i no va crear cap problema...

Per acabar, dues coses:
smolarek, no és que mai trobi res ben fet sinò que darrerament s'han fet poques coses bé. I si s'ha de dir, es diu.
anxaneta i anònim, deixeu-vos estar de polèmiques en si en Juantxo ha anat molt o poc a veure el Vilafranca. Un servidor el segueix sempre que pot i no per això em veuria capacitat per dirigir una secretaria tècnica (només puc donar la meva opinió). Per aquesta regla de tres, el Secretari Tècnic hauria de ser el Sayol que és qui no s'ha perdut quasi cap partit en els darrers vint anys. Valorem a la gent pels seus coneixements (tot i que si ets asidu al Municipal, això que tens de guanyat).

Anònim ha dit...

ai anxaneta anxaneta, deus ser un dls d vilafranca d futbol antics, i q ara t'hauran passat a l'espirall amb l'stoitkov tan cabrejat q et veig...
Com diu el jonsay, abans d tot preocupat per saber q es la fundacio esportiva abans q res. I parlant del Juancho, dir q aquesta temporada no tenia res a veure amb el vilafranca, ni s'esperava q li diguessin res per aquesta seguent, i segurament va assistir a molts mes partits q vosaltres q us queixeu per aqui el blog... aixi q no critiqueu tant.
No se quina mania tens a tot el q envolta l'atletic, pero si tot hagues anat be, no haurien d'haver agafat ningu de la fundacio durant la temporada, ni haguessin fotut fora a ningu, ni haurien d'agafar en juancho pero la directiva tecnica,... Aixi q l'unic q fan es ajudar.
Vinga.

Anònim ha dit...

Jo deixant estar polèmiques de si això és l'atlètic o no, m'agradaria analitzar el futur equip. Siguem serios Prèvia, tu creus que per molt que alguns jugadors del Vilanova no hagin renovat encara vindrien a Vilafranca?No fem conya,jaja.
D'altra banda,com veieu la confecció de l'equip?Us motiva?Segons llegeixo al 3de8 dedueixo que el repte serà salvar la categoria com sigui i això pot fer que molts jugadors que estan jugant fora no vulguin tornar ara a arriscar-se a passar un any com el del descens a Preferent.Què en penseu?

Anònim ha dit...

ni nusaltres mateixos com a jugadors vindriem

siguem realistes..

sort juantxo san miquel

Anònim ha dit...

anxaneta com a nat pel supar del teu estimat Hristo cristoikoff