dimecres, 16 de juliol del 2008

Camí a Tercera (V)

Temporada 1987/88: La promoció de Calella
L'inici de lliga amb vuit victòries seguides augurava una temporada propicia per a que el degà penedesenc assolís el campionat, però la irregularitat de l'equip i la superioritat del Martinenc (campió amb 52 punts) condemnaren l'equip a jugar-s'ho tot en la promoció amb el Calella (segon de l'altre grup de Preferent).
El partit d'anada jugat a Vilafranca acabà amb empat (1-1) i els del Maresme ja es veien amb la promoció a la butxaca. La tornada però, deparà un vibrant i emocionant partit on el Vilafranca s'imposà 2-3 (amb gols de Puig, Sánchez Mesa i Juanito) realitzant una gran exhibició de joc i encert davant de porteria.

Sorprenentment, dies més tard el Calella també ascendí a 3a Divisió en els despatxos, ampliant-se el Grup V a vint-i-dos equips degut a que els descensos de Segona B l'havien deixat amb un número imparell d'equips.

Balanç: 2n Class. (43 punts) / 19PG - 5PE - 10PP / 58GF - 45GC.
Jugadors destacats: Gonzálvez, Nogués, Atsarà, Juanito i Jordi.
Entrenador: Ángel Casado.
President: Paco Fos Meseguer.

Al món passava... El 18 de juliol de 1988 Iran accepta sense condicions la resolució 598 de l'ONU, que exigeix un immediat "alto al foc" en la guerra que manté contra Iraq des de 1980.

I aquell any sonava... "Never gonna give you up" (Rick Astley), el primer single del seu primer àlbum en solitari després d'abandonar el grup de soul FBI, es convertí a finals de 1987 en un gran "hit" a tota Europa i Estats Units.

8 comentaris:

La prèvia ha dit...

DARRERA HORA: Capilla denuncia al club
Segons una font molt propera al blog (que ha parlat personalment aquest matí amb el jugador), l'advocat de Jordi Capilla ha interposat una denúncia contra el FC Vilafranca per incompliment del pactat en el seu contracte.
Dilluns passat, en el transcurs de la presentació del nou míster davant dels mitjans, Pere Montserrat anunciava, davant la sorpresa de tots, que Capilla continuaria a la disciplina vilafranquina degut a no haver arribat a un acord per posar fi a la seva relació contractual amb el club. Tot però, quedava a expenses d'una entesa en les condicions econòmiques i esportives que se li oferissin.
El director esportiu, Juantxo San Miguel, contactà amb ell a mitja setmana oferint-li continuar amb uns emoluments inferiors als que rebia la temporada passada però, alhora, molt superiors als de la resta del planter. El jugador, exigí continuar cobrant les mateixes quantitats que fins ara (i que va pactar personalment amb el president) o, en tot cas, els desplaçaments des de Castelldefels com s'havia fet sempre. El director esportiu li comunicà que no podia accedir a les seves peticions i l'emplaçà a negociar-ho amb el president de l'entitat, fet al qual es va negar el jugador argumentant que el president no li ha agafat el telèfon darrerament.
Davant tot això, i amb l'afegit que al jugador se li deuen les dues darreres mensualitats de la temporada passada, Capilla ha pres la decisió de portar el club als Tribunals exigint els dos anys de contracte que li queden i les mensualitats degudes.
Capilla ha volgut deixar clar que des del primer dia s'ha trobat molt a gust a Vilafranca i al club en general, però que la relació amb el President (que va ser qui va decidir fitxar-lo com una aposta personal) s'ha anat deteriorant fins a arribar a ser insostenible. A més, esgrimeix que a l'acte de conciliació de la setmana passada no va acudir cap representant del club, el que dóna a entendre la poca predisposició del Vilafranca per solucionar el problema.

Veurem com acaba aquesta desagradable situació... però cal dir que el president, Pere Montserrat, es mostrà dilluns passat molt convençut de tenir les de guanyar en cas que succeís el que ha acabat suceïnt... Estarem atents als esdeveniments.

En altre ordre de notícies, avui surt publicat a Mundo Deportivo que Santi Castillejo ha fitxat pel Reus Deportiu CF com a segon entrenador.

joan ha dit...

Doncs denidó. La veritat és que la meva opinió és que el jugador té tot el dret en demanar el que va firmar, sino que el club s´ho hagues pensat dues vegades abans de firmar, no?

I si parlem una mica de l'equip? Hi han novetats? N´hi hauran? Quins creieu que serna els homes importants aquest any?

l´avi del vila ha dit...

yaus hu vay dir! aquet payo numés ans purtará que prublemas! Si li hem d´acabá pagan lu que damana yo´l feia xugá am la fundació per aquets campus de déu. peró qui sa cregud que és?

pera munsarrat no t´arrastris ni et vagis els pantalons! ya´n tenim prou am al calsunasos del laporta!

Kimi ha dit...

Esto es una mierda! No se puede hacer un proyecto partiendo de cero, cuando hay problemas que se arrastran de temporadas anteriores. El presidente no se bajará nada, porque ya no pinta nada, son los de la fundacio que se comeran el marron, porque algo nos va a costar esto, y disparará el presupuesto inicial.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Doncs tot plegat el tema Capilla és molt trist. Varies coses referent al que comenteu alguns bloggers:
"joan" tens tota la raó, el jugador té tot el dret a reclamar el que van firmar, altra cosa és que moralment pugui renunciar, ja que no ha demostrat valdre el que està cobrant.
"juanmi" no tinguis por pel pressupost, que als socis no ens costarà res, el President en un acte de generositat asumirà la responsabilitat econòmica, el més preocupant és la imatge del club, ja que la denúncia va contra el club i no contra el president.
I per acabar, quina vergonya veure en el 3 de Vuit, que no fa cap referència al tema Capilla. Tot l'any la premsa queixant-se que no se'ls informa des del club i quan ho fan, (s'aferren al codi no sé qué, que va dir el Sayol) per filtrar i donar una imatge que tot són flors i violes. Hi ha molta gent que no té internet i segueix el Vilafranca, i aquests segur que no saben tot el que s'està cuent, no es mereixen aquests estar informats de tot?

uff! ha dit...

Hola que tal vil4fr4nqu1, et vull fer un aclariment sobre el tema del 3 de vuit, mira si no posa res del “tema” Capilla, és perquè el encarregat de seguir l’informació del “degà” no ho sabia. Et diré que el contacte proper que diu “la prèvia” que es va posar en contacte amb el jugador vaig ser jo i ho vaig comunicar-ho al responsable d’aquest blogg (Lluís) per que en fes cinc cèntims i s’aclarís d’una vegada per totes quina és la realitat d’aquest “sainet”, que espero, acabi de la millor manera possible pel bé del Club.
Salut!
jonsay

l´avi del vila ha dit...

am a yo, am la pançió quem don el sapateru no em llega per cumprá el tres d´ochu. vay a buscá al pa i ma ragalan la fura, la licheicho anun bancu al tibuli i miru els anuncius de contactus, que desde que murí la meva disfungta asposa no sucu el malindru. i paru pequé ma pusaré a plurá. era mol vona probeta ella

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, tot va anar com ho explica en uff!. El dijous succeeixen els fets, me n'assebento gràcies a ell i ho publico aquí al blog. I aquell dia la tirada d'El 3 de Vuit ja està feta. Per tant, era impossible que sortís la notícia escrita. Res a veure amb encobrir, amagar o disfressar la situació real com tu vols creure.